Personības tips - mūzikas iz
0
Sveiki, tāda interesanta doma iešāvās prātā.
Pastāv cilvēku psiholoģiskais iedalījums pēc temperamenta, gan jau visi ir pildījuši tādu mazu testiņu, lai noteiktu savu tipu.

Nu tad jautājums ir tāds - vai holēriķi vairāk klausās agresīvu mūziku, melanholiķi drūmo mūziku utt.? Vai varētu teikt, ka lielākā daļa smago metaļugu ir holēriķi?

Jautājums iešāvās prātā tāpēc, ka mans temperaments ir mainījies pēdējā gada laikā, kad no melanholiķa pārtapu par holēriķi ar mazām melanholiķa iezīmēm. Vienlaicīgi ar "iekšējām izmaiņām" sāku klausīties aizvien brutālākas lietas un mūzikā saskatu citu "pointu" kā pirms tam. Bet tomēr melanholiķa paliekas dara savu un patīk reizi pa reizei kaut ko melodiskāku un mierīgāku paklausīties (piemēram, somu grupa Viikate).

Vai kādam ir bijusi līdzīga situācija, kad mainoties temperamentam mainās arī mūzikas gaume? Ja nav grūti, katrs varētu ierakstīt savu temperamenta tipu un īsu mūzikas izvēles raksturojumu.

P.S. Ja nu kāds nav nekādus testus nekad pildījis, reku viens internetā : raksti.daba.lv/testi/psihotesti/te...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nez, esmu flegmatikis, vismaz pec testa, un klausos brutalniku.
0
man liekas mūzikas gaumei ar temperamenta tipu nav nekāda sakara.
UN starp citu, man kaut kur piholoģijas kladē bija teikums- temperamenta tipu izmainīt nav iespējams. :p
protams velkās jau tādas ideālas paralēles starp, piemēram, melanhōliķiem un ahūna drūmajiem kapu gōtiem :D BET tas tāpat ir feiks.
+3
es pārsvarā klausos guitar pro tabus un esmu datoriķis...
0
es esmu sangvīniķis, un galvenokārt klausos dūmu un vecos rokus.
+5
Esmu plikpauris un klausos Oi!.
0
:D
0
:D
+1
Flegmatiķis. Klausos, hmmm, visu ko. Melodik black. :D

Un varot gan izmainīties tas temperments, teiksim vienreiz mūža, bet varot.
+1
es esmu sangviniķis ar melanholiķa iezīmēm (vismaz tā teikts pēc testa) un galvenokārt klausos visādus post / industrial / death

kad skolā kaut ko tādu pildīju, tad bija sanācis, ka esmu holēriķis. so - man liekas, ka tiem tipiem ir jāliek svēts miers.
0
pēc tā testa esmu Melanholiķis. klausos daudz ko, gan 80-o gadu hard roku, šo to no thrash un heavy, nedaudz black, death un doom. arī industrial šat tad. kā arī kaut ko no Eminemveidīgajiem.

koroč, manuprāt daudzos mūzikas stilos var atrast ko interesantu.
+1
"
koroč, manuprāt daudzos mūzikas stilos var atrast ko interesantu. "

nujā, šeit es tev pilnīgi piekrītu. tā arī neesmu sapratis, kā var klausīties TIKAI metālu, pie tam vēl, piemēram, tikai blaku, bet tas ir labi, ka es to neesmu sapratis, jo katram jau ir savs.

bet uh tī, džezā ir tik daudz jaukumu, un pat tajā oldskūlajā repā, ko man it kā vajadzētu nīst, ir tik daudzas interesantas lietas, ka bail. eksperimentālajā mūzikā var maldīties tā kā daudzpriežu mežā un džezs... īstenais čillauts.

ir tak, kaut vai, tik interesanti, paskatīties, ka ir kāds, kas domā ne tā, kā es.
+1
bet vispār, ja es domāju līdzi tam, kas rakstīts, tad man vajadzētu būt holēriķim, vai arī tik tiešām kaut kādi smieklīgi teksti mums var atvērt baigās zemazpziņas dzīles, izprotot mūsu nelaimīgās bērnības, garās dienas kartupeļu laukos, incestus, morālos pazemojumus, uzslavas un vecmāmiņas ceptās kūkas, un pēc tam sasummējot to, kas tad nu tur ir galu galā sanācis.
0
no hiphopa reāli spārda House Of Pain un Method Man.
riktīgs, kačīgs oldskūls.

+5
Mans temperaments ir superīgs un man patīk arī superīgs muzons. ā, jā, un vēl sveiciens visiem superīgajiem cilvēciņiem, kas šo lasa!!!
+1
obļa, es jau zināju, ka tas koments būs mīnusu karalis >:)
+2
Faun, tew arī sveiciniņš :))
+1
"obļa, es jau zināju, ka tas koments būs mīnusu karalis >:) "

tādi nu mums tie metālisti ir.
0
oi tur paaraak daudz jaapilda >:/
0
Esmu daļēji sangviniķis daļēji melanholiķis, bet mūzikas gaumi tas īpaši neiespaido. Galvenokārt garastāvoklis nosaka to, ko klausos. From doom till black. Ja dažreiz aizkrīt ciet, tad patīk arī vecos labos šlāgerus klausīties :D
+1
Ble, domāju joka pēc to testu aizpildīt - ja nu man arī temperaments mainījies? :D Bet jau pēc pirmo 4 īpašību atzīmēšanas sapratu, ka turpināt nav vērts - tik tipisku flegmatiķi kā mani vēl jāpameklē. Klausos galvenokārt death un thrash... Varētu secināt, un iespējams, ka tas nebūtu aplami, ka es klausos to mūziku, kurai piemīt tās īpašības, kādu man tā mazāk. Atkarībā no garastāvokļa arī, bet tas nu tiešām fakts, ka tad, kad ir drūms noskaņojums, tad kaut kādus dūmus vai kaut ko tikpat gruzījošu ne ausu galā negribas.
+2
tipi ta tipi... moš kāds zin: kurā brīdī personai konkrētais no tipiem izveidojas ? Piedzimstot vai pirmajos dzīves gados, kā saka caur pirmo saskarsmi ar pasauli ?
0
pēc testa sanāca - melanholiķis ar iezīmēm no flegmātiķa - no smagajiem patīk desiņa un pārsvarā tikai desiņa (bet zinu ka ir arī citi stili, no kuriem arī šis tas patīk). Un tad krietna deva visādu roku, hip-hopa, fanka, džeza, 80-to gadu mūzikas. *mca >:)
+1
Domāju līdzīgi kā Intars. Esmu melanholiska flegma un bieži vien nikns smagais muzons ir tas, kas palīdz savākties.
0
Apskatīju testu un rezka konstatēju, ka esmu slinks un nepacietīgs pohujists. Viltību pie sliktajām iezīmēm nepieskaitu. No metāla neklausos tikai Black, Brutal Death, Funeral un korveidīgos. Uz nakti pirms miedziņa labi aiziet Desa un Trešiņš. Arī kārtīgs Povverītis.
0
Ui,kur šitā mīlīga tēmiņa...un pat pētījumā tendences iezīmējas, ko domāju vērojam tikai uz sevis...
Sangviniķis līdz ar akcentuāciju vārdā hipertīmija, mīļakie novirzieni pamatā funeral dooms un depresīvs blacks...
tad jau tas ir normāli:))
+1
error on page, nu zajebis, 7 minūtes prosta izrieztas no manas dzīves
0
He, es esmu flegmatiska melanholiķe un klausos pārsvarā funeral doomu. Un pārāk ātra un saraustīta mūzika man krīt uz nerviem un izraisa galvassāpes.
0
melanholiķis, ar tendenci būt holeriķim, kad ir slikts garīgais. mūzika - pārsvarā doom metal (death/doom, funeral), dark ambient, mazāk - citi metāli (thrash, death, prog, drone, experimental) un dark industrial.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas