Sisters of Mercy@Rockcafe, EST
0
neliels atskats par redzēto Igaunijā, pagājušajās brīvdienās.
Līdz ko bija zināma informācija, ka Tallinā uzstāsies SoM, šis brauciens tika samērā laicīgi saplānots, pat biļetes tika nopirktas Igaunijā, kur tās sāka tirgot ātrāk nekā pie mums. Jāatzīst, šim braucienam piekritu bez īpaša entuziasma, savas otras puses sakoļīts. Bet gala beigās neko nenožēloju. SoM uzstāšanās bija patiešām kvalitatīva un profesionāla. Koncerts pagāja gandrīz nonstopā, 2 reizes grupu sauca atpakaļ, un abas reizes viņi atgriezās un nospēlēja vēl pāris hītus. Kopumā, spēlēti tika gandrīz visi lielie hīti, piem., Dominion, Temple of Love, Lucretia, My Reflection, kā arī vesels lērums citu dziesmu, kuras iepēra nemazāk.
Diemžēl, viņu daiļradi īpaši labi nepārzinu, tāpēc tagad nākas nožēlot, jo dažas no mazāk zināmajām dziesmām bija ļoti interesantas un labskanīgas; nāksies izrakties cauri viņu daiļradei.
par klubu: Rock Cafe ir mazāks par Melno 5dienu, savā ziņā līdzīgs salamandrai. Alus maksāja kādas 35 vietējās naudiņas, un bija samērā garšīgs (Lapin Kulta). Zīmīgi, ka man sāpēja zobs pirms tam, bet iedzerot 2 aliņus tapu dziedināts no sāpēm. :)
Publika: igauņi - piepes. stāv un blenž. varbūt kāds mazs % kratās līdzi. Latvieši - kaut ko dara, pārsvarā piedzērušies. Bija interesants moments sakarā ar mūsējiem - viens resns letiņu kuilis bija pietempies, un kaut ko dirsa dziedātājam augumā. šis burtiski uz sekundi atrāvās no dziedāšanas, lai vienkārši un skaidri pateiktu - shut the fuck up! resnais aizvērās un ņevazņikal vairs. spēks. :D

koncerta vērtējums 9/10 (vokāls bija par klusu, tas arī vienīgais pārmetums, kaut gan STFU bija skaļi un skaidri.)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Aksels Rouzs vai Musteins būtu nolekuši no skatuves un iedevuši bietē :D
0
esi dabūjis ? >:)
0
ta nē, es labsirdīgs kad cukā :) bet jūtūbā vis kaut ko var redzēt.
0
tobiš es pieklājīgs, kad cukā
0
He he, atcerējos par Blizzard vokālista regulārajiem izgājieniem Robinsonā. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas