SKY FORGER "Balvaa"
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Dark ceremonymster, ko nesāc ar savu attieksmi par to, ko mūzikas speciālisti izvēlējušies par labāko rock albumu un dziesmu?
0
Jamais laikam grib apkopot rezultaatus :p
0
Nebutu slikti ja varetu sadabut Sky Forger "Muzikas balvas" uzstasanas video, neslikti uzfilmets ar paris kameram un skanja ar teicama, nenektu par sliktu parullet vel un vel:)))
0
Domāju, Lcf, ka tā ir laba doma vēlreiz apskatīties, kā "Sky Forger" uzstājas ar "Kad Ūziņš jāj", kā izteicās vien no draugiem, kā pamatīgs cirtiens mietpilsoniskajai publikai, kas uzskata "Prāta Vētru" par roku. :)
0
galnai,ka tas Ūziņš :))
0
Yehee, vai tad veel buutu jarunaa par muzikas Balvu. Esmu to noleemis ignoreet lidz briidim, kad kaadu kartigi muzikas zagjeri tur beidzot kaadu balvu noraus!! Bet SKY FORGER uznaacienu - es ierakstiju ieks video...
0
Big Ugga, paldies par norādi uz kļūdu. Tiešām esmu uzrakstījusi nepareizi. :DDDD
0
Man ir uz vigjika ierakstiits viss vienreizeejais Skyforger pasaakums!!!
0
nja... man piislii ar meetaajas... tik nez kaa tur ar taam autortiesiibaam... ja BigUgga uznjemas atbildiibu... varu nosuutiit....:P
0
Bet no otras puses....uz krutas skatuves SF receet nau slikti savukaart montaazha dibenaa... skanja...so so....
0
varetu buut, ka TV 3 vareetu celt iebildumus, ja uzzinaat par ne gluzhi likumiigu taalaakpubliskoshanu...
0
nesanaaca redzeet, bet varbut kads zina, kad iespejams atkaartojumu raada?
0
tv3 protams arii cels iebildumus, ja kaads labveelis jamiem pazinjos, bet nez vai pashiem SF shis materiaals ies pie sirds.
0
nezinu man likaas ka montaazha bija galiigaa dirsaa, visu laiku kauko raustiija taa ka nevareeja neko normaali saprast
0
Skanja bija ja nu ne galiigaa "peecpusee" tad nu noteikti ne laba. Shis bija variants, kad pieraadiijaas tas, ka jo specializeetaaks pasaakums jo labaaka skanja. Iisti nevar gribeet lai PV un SF vienliidz labi skan uz vienas skatuves. A video lai tik liek virsuu, galu beigaas hackers.lv tomeer.
0
redz, pa TV skanja bij dirsaa aiz to iemeslu ka pasaakumaa tika izmatotas 3 pultis, 1 zaale, 2 monitori, 3 TV. Zaalee skanja esot bijusi liimenii, jo pie taas pults bijis saveejais SF skanjotaajs, savukaart pie TV puts kaukaads dogjiks kursh ausiim dzirdot pirmoreiz ko taadu vispaar dzirdeeja, liidz ar to ariidzan sareguleet skanju bija par dumu... kaut gan, attieksme pret to laikam ariidzan nau bijusi nekaada, ja jau no riita meegja laikaa neko nebij dariijis lietas labaa... nu i liidz ar to rezultaas visiem dzirdams... bet par videomontaazhu vieniigi varu teikt, ka iesaaceeju labaak nelaist pie pults... jo ko var gribeet no cilveeka kursh, ja jamam liekas muzons nesaprotams, ta kadriem ar jaabuut nesaprotamiem, tipa taa ir krutaak... bljin....
0
ja, skana bija tada cerkstosa. Zeel, ka neko nedabuuja;, bet labi vien ir, lai tie muuzikas balvas pidari patur pasi savas jobanaas statujinas ( un aizrijas :)
0
es savu kakki nosaucu par Ruudolfu UUsinnu , par godu "kad UUsinns jaaj"
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas