Vader
0
Nu tā kā viņi brauks uz Rīgu varbūt kāds varētu pastāstīt kas tie tādi, no kurienes, ar ko pazīstami, ko spēlē utt. Godīgi sakot, iepriekš tādus nemaz nebiju dzirdējis. Varbūt kādam ir kāds albums, ko nošārēt? Labrāt iepazītos vairāk ar viņu daiļradi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tad var buut nav pat veerts iet uz konci? ;)
0
to kudars:

riktīgs bullshits, uz konci toč nav vērts iet, sačakarēts vakars
0
SLavenaakaa austrumeiropas grupa, ne tikai no death metal paarstaavjiem, pastaav jau visai sen, izdevushi pulka albumus utt. Pameklee pats, nevajadzeetu buut gruuti kaut ko atrast.
0
Man visu laiku atverās kaut kāds SpaceInvaders utt. Īstajiem Vader ir tāds albums "Revelations"? Ja ir, tad vai tas ir jaunākais? Ja nav, tad kurš ir jaunākais? Un kurš tiek uzskatīts par labāko?
0
Revelations ir jaunaakais, nezinu vai "tiek uzskatiits" par labaako, bet mans subjektiivais viedoklis ir taads, ka taa tas vareetu buut. tiesa gan, no Vader visu nebuut neesmu dzirdeejis.
0
0
Labs
0
Man patik subjekti kuri pashi ierosina foruma diskutet, bet nu galigi parada ka nav sajegas kas jaunakais kas ne tik ... piem Vader ... blin panem un atver www apskaties, nevis padzirdi kadu albumu un ap to visu grozi rinki!!!
0
Nu, es tā kā vācu purnus uz to konci un kaut kas par to grupu jau man viņiem jāpastāsta. Un sajēgas man tiešām nav ne mazākās.
0
Es jau laba nozime, nenem launa!!!:)
0
he, nesapratu iisti kuram tas uzbrauciens par Vader diskograafijas nezinaashanu bij adreseets, bet nupat paluureeju netaa, ka Revelations tieshaam nav peedeejais, pagaajshgad iznaacis 7 songu EP, buus jaaiehavo, atsauksmes labas.
0
A ko begimotinsh jau ir norakstiits galiigi?
0
Ja! Vader uzstajas Rīgā :)
0
Nezinu labs bus koncerts vai ne, bet es laikam aiziesu paskatisos. Pec manam domam labakie albumi ir Litany(2000) un ReignForeverWorld(2001), tomer atzisos Revelation vel neesmu dzirdejis.
0
20.spetembrī mums labi zināmā grupa Vader laiž klajā savu jauno albumu ar nosaukumu The Beast. Gaidām!
0
Pienākusi ziņa, ka Vader pagājušajā nedēļā savas Ziemeļeiropas tūres laikā pirms koncerta Vācijā iekļuvuši autoavārijā un nopietni sadragājuši savu autobusu. Par laimi, neviens nav cietis, taču uz koncertu gan grupa neesot paspējusi nokļūt, jo daudzas stundas esot bijis jāpavada policijas iecirknī. Starp citu, divas dziesmas no jaunā albuma ir iespējams par brīvu lejupielādēt no grupas oficiālās mājas lapas.
0
Nu, ta šodien viš' nāk ārā. DC++ jau sen var dabūt.
0
nu vismaz live.lv hubaa nav no alfas un omegas mani izbanoja
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas