Metaalisti etc. = alkohols?
0
Bla, sorr par 2x topic...

Bet nu pie teemas. Nezin kaapeec man ir radies taad (varbuut) stereotips, ka vismaz 95% metaalisti, belekeri utml. aizraujas ar alkoholu. Nu ja koncertos tas buutu +/- saprotams (daudz cilveeku, jautri utt.), tad shkjiet, ka arii aarpus koncertiem tml. Personiigi es nelietoju alkoholu (kaut gan vecums arii nav tas, bet ja saliidzina ar klasesbiedriem tad jau nu vecumam shkjiet muusdienaas nav noziimes), kaut gan sevi par metaalistu vai ko tml. nedeeveeju. Vienk. klausos Black/Death utml. metaalus. Vienk. nesaprotu vai shaads muzons uzliek kaut kaadus pienaakumus?, vai peec koncha buut totaalaa paalii pieder pie lietas? Zinaataaji apskaidrojiet manu tumsoniigo praatu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu es nez, vnk esi taads kaads esi...
0
Nu jaa taads es esmu, bet vispaar nesuudzos, kaut gan kas zin, iespeejams esmu daudz ko no dziives zaudeejis nelietojot alkoholu. Bet vienk. shitaa saikne starp metaalistiem un alkoholu nedaudz bojaa shii sabiedriibas slaanja (ja taa var izteikties) teelu citu sabiedriibas loceklju aciis. Tjip kaads kaut kur piemin metaalistus un tad cits "Aaa, tie tie narkomaani un alkoholokji!". Kaut kaa nesmuki izskataas ka tikai peec taa atpaziist. Kaut gan man gribeetos ticeet, ka tomeer shiis divas lietas nav kaa braalji.
0
Nu muusu tusaa parasti peec konchiem neviens nav paalii... Paalis var iestaaties kaados tusos kur neskan muuzika;) Pie muuzikas tieshi speekus cilveeki atstaaj;) Nu vai kaukaa taa. Varbuut citos tusos savaadaak. Bet es ari personiigi lietoju alkaholu daudz(!), bet ne biezhi... Un par narkotikaam, cik man zinaams, taa nav nekaada mode vai stils metaalistiem. Tas ir vairaak shitiem -kislotnjikiem, reperiem, kriminalistiem... Vispaariibaa es esmu dzirdeejis tikai par kaadiem cilvekiem 2(no apm 30-40) kauko par narkotikaam, un nejau narkomaani, prosta kaukad kauko(neatbalstu protams). Taa mees paareejie tikai alu...;)
Un CerambyX ? Man liekas, ka esi zaudeejis... Alkahols ir biistams, jo ar to var aizrauties, bet vins ari dod daudz plusus. Nu tipa 'paplashina apzinju' vai kaukaa taa(negribas tagad iedziljinaties, kautgan vareetu). Paliek jautraak un cilveeks briivaaks... Nu taa ira dalja no jauniibas. Dabiskaa veidaa to nesasniegsi. Tikai pats galvenais neaizrauties un nedariit to paaraak biezhi. Es taadu metodi pielietoju. Liekas, ka normaali pagaidaam, taada nepaarvarama tieksme nav izveidojusies. Kad pabeigshu skolu, saakshu straadaat, tad droshi vien ka mazaak alkaholu lietoshu. Kautkan ko var zinaat... Jebkuraa gadiijumaa par alkoholiki palikt netaisos=]
0
Ai takš, dzer visi, gan šlāgeristi, gan poperi, gan reperi un visi pārējie! Tikai metalhedi starp visiem ir vispamanāmākā daļa (vizuāli).
0
Zinams ka visi dzer.es tikai nedzeru koncertos nav jeegas piuelieties taakaa lopam ka peectam neko neatceries.nez kaada jeega tad iet uz konci njuu saprotukatrs dara taaka vinjam patiik,bet man nu gribas visu redzet un dzirdeet un atcereeities.
0
VISI laikam nebuutu pareizi teikt, bet liela sabiedriibas dalja jau nu noteikti "kozh" - tikai dazhi to dara reti un daudz <nu taa liidz klinkjim>, citi atkal mazaakos apjomos, bet biezhi...
0
Es katrreiz ar zheelumu noskatos uz atluuzushajiem tipiem koncerta laikaa. Iedomaajies - tu esi samaksaajis kaadus 8 Ls, speelee galvenaa vakara grupa, bet tu guli paalii un pamosties, neko neredzeejis. Nozheelojami un skumji (Man taa nekad nav gadiijies). Vispaar zheel redzeet, kaa dazhi visaadaa zinjaa it kaa normaali dzheki pastaaviigi meerdee savas smadzenju shuunas ar graadiigo un leeni, nemanot stuuree iekshaa alkoholikju kategorijaa. Tomeer taadi ir mazaakumaa metaalistu viduu. Nezinu kaapeec shiem dazhiem procentiem tik ljoti izdodas buut par visu metaalgalvu izkaartni sabiedriibas priekshaa.
0
Nu jaa es jau vispaar domaaju tikai tos kas nemaak dzert. Piemeeram ja dzert lai piedzertos vispaar ir stulbi, bet ja tikai taa lai buutu iereibis tad jau buutiibaa ok.
Nu par taam narkotikaam es noteikti paarspiileeju, jo narkotikas kaa jau Unicorns teica tieshaam citiem sabiedriibas slaanjiem ir aktuaalaakas. Bet ja pie narkotikaam pieskaita cigaretes... Bet nu taa ir cita teema.
Issaak sakot respect tiem kas maak dzert, bet tie kas nemaak lai iet....
0
Kabi, saprotu, ka atlūst vietējo grupu koncī - neredzēs tagad, redzēs pēc mēneša - , bet ja atbrauc pazīstama ārzemju blice, kas varbūt vairs te neparādīsies - tu es samaksājis 7-12 Ls, bet pielejies vēl pirms konča un noguli pālī. Un jēga? Lai tu varētu džekiem teikt, ka BIJI uz [...]? Cik nodzertam prātam jābūt?

Tiesa, nedomāju, ka tas ir mazākums. Daži pēdējie konči, kurus esmu apmeklējis, apliecina, ka vairums tomēr ir cukā - vairāk vai mazāk, bet ir. Ok, uzpravīt dūšu nav jau liegts (šeit mēs nerunāsim par to, ko un cik daudz cilvēks no konča pēc tam acceras, pat jau nav paķēris besi)
0
Tie, kas klausaas metaalu, jau ne. Par tiem kas speelee... citeeju draugu: jebkursh jebkaada stila muuzikju grupejums patiesiibaa ir alkohola legjitimizaacija. Vai taa ir, spriediet pashi.
0
:D
0
kas tas par trako vaardu? legjimitazaacija vai kaa tur...? domaa grupas radushaas no iespaidiem kaadus meedz izraisiit alkohols? Nu tas jau varbuut, bet tas nenoziimee ka visiem tagad ir jaanodzeraas; lielaaka dalja jau par muuzikjiem nepaliks taaka shinii gadiijumaa alkohols nenoderees...
0
Dzert ir slikti, tad tu palies tik stuulbs, ka pat kerzi liekas gudraaki, man ir zheel skatiities uz maziem 12 gadiigiem puishiem, kas gulj veemekljos, netiiri kaa cukas, neko nerubii, un raapo kaut kaada nebuut parkaa, tik pretiigi, un kaaadeelj tas viss, kaadeelj???
0
nu i tēmu te izvilka no vēstures mēslaines...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas