Latvian Pagan Metal Hub
0
Izveidoju DC++ hubu. ceru, ka kaads ienaaks. adrese: hellstrike.no-ip.com
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
useru hubaa paslaik nav daudz, bet, kaa redzat, notiek aktiiva huba reklameeshana
0
Kas ir slotsratio un kur to var nomainīt?
0
nez vai liela jeega jaunu hubu taisiit? es te pirms paaris dienaam beidzot sanjeemos un piedabuuju DC straadaat (izraadaas bij jaapaarsleedz ieksh passive mode, citaadi briiniijos, ka nekas nerulz), dziivojos pa paaris zviedru hubiem - metal.no-ip.info, metal-blackmetal.no-ip.com... ...
0
nekas jau nebuus zaudeets, ja tas hubs buus. shodien bija pat 20 useri :))
0
nekas jau nebuus zaudeets, ja tas hubs buus. shodien bija pat 20 useri :))
0
pilniga taisniba thetrue!!!Kada jega piemeram man ar saviem ~100Gb list ieksha kaut kada maza Hubinja kur no amnis nemitigi vilks nost un sedinas man atrumu, cita lieta amerikas, brazilju, zviedru, holandieshu ... utt. hubi kur info par parem, pat pirms officialo relizu iznaksanai!!!
0
Tas ka citur ir viskaa vairaak, tas skaidrs. Pat leishiem bija daudz kaa vairaak. Bet vai mums jaabuut krievu un baltkrievu liimenii, kur ir aii normaalas grupas, bet dabuut taas ieksh DC ir probleema. Es nezinu vispaar nevienu hubu ne baltkrievijaa, ne ukrainaa un ne pat krievijaa, kur nu veel ar metaalu saistiitu.
0
...
0
Mefistofelis, a hrena shaare ir 20Gb? Man taadi augstumi nav sasniedzami... ja veel kontents man buutu, tad ar vietas kur to visu kraameet man nav. Uz darba dzelzhiem neko nevar tureet, a savs kompiits nav tik varens.
0
tiesa, kas tiesa, mani tas nenomaac, bet, ja taisa savu letinju hubu, tad var taksh visiem pieejamu uztaisiit. Pasaki tik, ka mani veel metiis aaraa, ja man paarsvaraa buus tikai pops iekshaa, nu sorii, es darbaa seezhu, un tur tas pops staav, ko padariis.
0
xenomorphic.kyed.com, 3Gb useru arii nav galiigi maz, nu vismaz vairaak kaa ikaunju hubaa. Tiesa gan no letinjiem tur daudz nav.
0
Cuuciiba, jau izmeta par to mauciigo popu. NU BLJIN ES NEESMU VAINIIGS!!!!!!!!!
0
NEVARU SAVAADAAK TOS TAVUS STULBOS 20 GIGABAITUS NOSHEIROT. Fak juu
0
Vai cik labi, redz kaa ar Mefistofeli visu var sarunaat un paseedeet ar tai hubaa ar visu popu. Starp citu, kaa to hubu taisa? Nav nemazaakaas nojausmas kaa vinju uzrazhot.
0
20GB tamdeelj, ka man svariigaaka ir kvalitaate, nevis kvantitaate... pats shaaroju 90GB. man negribas dahuja userus ar dazhu GB shaari, kas pashi nenestu nekaadu labumu, tikai noslogotu jau taa mazo hubu.
0
pashlaik man hubaa ir juuzeru skaita rekords - veseli 20 :))
0
a,kas tas par prikolu,ka driiz buushot jaamaksaa par dziesmu kacaasanu no neta,itkaa 10santimi par dziesmu!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
mefistofel,es pat vienreiz saskaitiiju 27 juuzerus
0
:D
0
useru ir tiesaam maz, bet nekur neesmu redzeejis tik daudz informaacijas, pietam taadas informaacijas, kas nekur citur nav atrodama!
0
Kaut kas noticies un laikam hellstrike.no-ip.com ir okupējuši kaut kāda tur reālā pasaule. Tagad hellstrike.no-ip.com (STORMBRINGER) ir zem adreses - firecross.no-ip.com!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Intars
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas