NILE
0
Isis Anubis Shekhmet

Nu ko tauta domaa par NILE?
Manaa uztveree pati interesantaakaa Death banda
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
a manaa ne.
0
Nez vai pati intersantākā, bet droši pieskaitāma pie augstākās līgas, ko pierādīja arī koncerts pērn W:O:A. Buņģieris arī šiem ir fucking šujmašīna; kaut kur tika minēts, ka šis esot uzstādījis ātruma rekordu - 11 sitieni pa drobeni ar vienu roku sekundē. Varēja gan šis drusku vairāk variēt. Bet kopumā NILE man varen tīk.
0
pati interesantaaka ir Intestinal Disgorge
0
Nee, pati interesantaakaa ir Ultra Depressingly Frozen Morbid Urinal Cartoon. Vinju lbaako dziesmu sauc "A nun lustfully masturbating with the hand of a dead Mickey-mouse". :)

Bet NILE ir labie. Origjinaala grupa. Biezhi klausos.
0
Nile man arī labi iet pie sirds! Ļoti interesants Death!
0
Set Amon Ra

Laasts visiem, kas ieniist Nile. Juusu dveeseles mociis Apop un sadedzinaas kara dieviete Shekhmet.

Gods visiem, kuri atziist Nile speeku. Juus sanjemsiet labveeliibu no Isis un Horus

:)
0
Ou, Yeah!

Juus visus saplosiis visu varenais gallas dievs, ja kaads neatziis CANNIBAL CORPSE!
0
Hail the Meat God!
Hail the Mighty Pervert Hellhammer! :)
0
See you in Hell my friend!
0
NILE jau vairākus gadus ir mana mīļākā death metal grupa! CC ir apnicis un garlaicīgs.
0
To Negaiss

Jaa, ja neko citu nedara, kaa reizes 10 klausaas pa dienu vienu albuumu! Varjau buutu, ka ir cita vaina - nespeeja iabraukt vinnu muuzikaa liidz galam, jo tas nav grind uz 2 akordiem.(ja pamaniiji)
0
nile muuzikaa nesaskatu ne mazaaku primitiivismu viss tur ir profesionaali nu canibaljiem tak visas dziesmas vienaadas
0
To blackness

Nu jums ar Negaiss pa cellam laikam. Neko dariit, gan jau izaugsiet un kaadreiz speesiet liidz galam izbraukt vinnu muuzikaa. Ja, Nile pieliek ssadas taadas fisskas ar citaam skanaam un uzreiz vinna ir interesantaakaa banda, tad nu sorry.... saprotiet passi.. .Es jau neskau, ka man vinni nepatiik- pat lloti, bet saliidzinaat ar death karalliem.. tas nu jau ir smiekliigi.
0
Nu, man liekas, ka kopsh NILE paraadiishanaas uz skatuves visi vecie "death karalji" vairs galiigi nevar buut droshi par sava statusa saglabaashanu, kas imho ir ljoti pozitiivi death skatuvei kopumaa.

NILE pirmkaart ir reizes triis (vai chetras - preciizi nepateikshu :DDDDD) brutaalaaki par CC un ne jau tikai taapeec, ka vinjiem gjitaaras uzskanjotas uz la. Vinju muuzika skaneetu mezhoniigi brutaali pat ja taa tiktu speeleeta uz akustiskajaam gjitaaraam. Vinji prot lieliski radiit dazhaadas atmosfeeras bez sintezatoriem, tikai ar dazhaadiem austrumu instrumentiem un kaadu nelielu telpas efektu. Vispaar prieks ka paraadiijusies veel viena grupa, kas saprot un lieliski realizee to principu, ka smagums un brutalitaate nav tikai gjitaaru skanja vokaals un bungu aatrums. Turklaat vinju pielietotie araabu un eegjiptieshu efekti nav vienkaarshi uzlikti pa virsu parastam death metal. Arii shis pamatelements vinjiem ir iipashs un origjinaals. Un tik brutaals, ka man to ir gruuti aprakstiit. Iedomaajies ka Tev paari brauc simtiem eegjiptieshu kaujas ratu un visa zeme dreb.
0
Man jau patiik arii CC. Pat ljoti. Bet saliidzinot ar NILE vinji tomeer ir "parastaa detuha".
0
Man Nile ierindojas pie Immolation, abas īpaši atšķiras no pārējām brutal death bandām. Ļoti patīk Nile vokāls.
0
ar death karaljiem nesaliidzinu tos nile vinjiem ir savs mistiskais stils un man patiik
un vispaar death es paaraak maz klausos lai ielaistos striidos ar hellhammer ja tev patiik ta klausies bet mans no death labaak uzliek morbid angel vai death vai entombed
0
Man Nile ir pati spēcīgākā Death grupa. Man ir trīs albūmi, un tiešām, manuprāt, nekas oriģinālāks un muzikāli sarežģītāks Death Metal pasulē būtu grūti iedomājams...

Par tiem Ēģiptes kara ratiem... Tiešām, rodas ilūzija, ka tu dzīvo tajā senajā briesmīgu varoņdarbu laikmetā, tu piedalies rituālos un nežēlīgos karos, tu apgāni svētumu un nokauj savas reliģijas ienaidniekus... Vienreizēji! Man baisi patīk dziesma the Hall of Saurian Entombment, tā nav metāliska, bet atmosfēra tur ir nāvīga!!! Vispār albūmi Black Seeds of Venegance un In their Darkened Shrines ir paši labākie! Noteikti manā topā tūlīt ai manas mīļākās grupas My Dying Bride!!! Support NILE!!!
0
man gan labak patik "Amongst The Catacombs of Nephren-Ka" nav tik uzspiesta ta egiptes tematika, atstaj brivu vietu iztelej. Man lai cik tas nebutu divaini neradas nekadi varon darbi, varbut kads likedajs, ai pohuj. Ramses Bringer of War tas ir vienkarshi gazejs vechi ( ta pat ka viss albums), mana skatijuma visi jauno Deicide sit pushu.
P.S. ja ierunajamies par Deicide tad vini nevis ir atguvushi otro elpu, bet paildzina savu mokpilno navi. iznemot Scars Of The Crucifix songu( kas pati pa sevi jau ir elementara, lipiga nu neparak interesanta dziesma ) taja albuma neka nav.
0
nezinu vai dzudzi ir pamanijushi, bet Sarcophagus dziesma beigas skan koris, vini gan nedzied, tiaki saka mmmmmmmmm dazadas tonalitates. Un kada sakara ta grupa dzied par egiptieshu mitalogiju ja vini ir no ASV ? Izskatas pec trekniem jenkiem.
0
"nekas oriģinālāks un muzikāli sarežģītāks Death Metal pasulē būtu grūti iedomājams" - vai tik tu mazliet nepaarspiilee? Par origjinalitaati lai nu buutu, ja tev taa shkjiet. Bet sarezhgjiitiiba? Nu nu...
Nav jau slikti, bet mani izbriina fakts, ka tik daudzi ir par vinjiem taadaa sajuusmaa. Diezgan shvaki vinjiem man naakas iestaastiit lai nesaku ataa. Kautkas shausmiigi garlaiciigs sit pushu visu to vinju pasaakumu, un tas nenoziimee, ka neprotu izbaudiit arii ko noskanjai.
Kopumaa man vinji ir no vienas shnites ar Therion. Itkaa forshi, nav slikti, bet kautkas nav... Kautkas nav..... Labaak nemineeshu kas, savaadaak mani te veel apraks ar laastiem un nobraukaas ar tiem riebiigajiem ratiem, kuri mani diezgan smagi speeja izbesiit ieksh Rome: Total War. Stulbie rati...
0
NILE ir viena no tām brutal death grupām kas man neapnīk. Vislabāk man patīk "In Their Darkened Shrines" - monstrāls production, monstrāls ātrums un noskaņa!
Starp citu - Loreno tagad spēlējot pie Dimmu Borgir!
0
2 augury

Vinji dzied par eegjiptieshu mitologjiju jo:

* Taa ir interesanta un atbilstosha shaadai muuzikai
* Amiishiem nav pashiem savas mitologjijas. Tad jau labaak faraoni nekaa pateiciibas dienas tiitars
* Kaadam tas ir jaadara he he. Eegjiptee ar metaala grupaam ir shvaki.
0
pagaidam vel neesmu noklausijies visu, bet driz ar sakshu savas domas sprauslot, nu a citi....

tatad jaunais ANNIHILATION OF THE WICKED

ka tautai patik ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas