mexico legalaiz
+5
es vienk ahu*el...

www.tvnet.lv/zinas/arzemes/artic...

ok, es saprotu, marihuānas legalizācija ir vēl gandrīz saprotama.

bet kokaīns un heroīns, wtf??? laikam jau tas viņiem ir vienīgais veids kā cīnīties ar narkokarteļiem/dīleriem, un to mēmāko brutalitāti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
A ko? Normāli. Vēl vajag pa lēto tirgot aptiekās. Kāds tolks, ja viņi tāpat dabū tikai pa baisu naudu un gatavi vēl huiņas sataisīt, lai tiktu pie tās naudas.
0
es domāju tādu drogēriju ātri vien kādi ietekmīgi dīleri uzjobņītu.
0
pareizi
+3
Ļoti pat normāli. DEA un citas narkotiku apkarošanas organizācijas ir atzinušas, ka no aizliegšanas nekas labāk nekļūst.

Starp citu, te pat tuvāk, mūsu pašu Eiropā - Portugālē (ES dalībvalsts, starp citu) jau no 2001. gada ir dekriminalizētas visas narkotikas, tai skaitā arī kokaīns, heroīns utt. Nesen bija pētījums kā viņiem sokas pēc šiem astoņiem gadiem - kā izrādas viss ir zajbis, mazāk problēmu, mazāk noziedzības.

Cilvēkiem ir jāļauj dolbīt ko viņi grib un kad grib, nevajag par to viņiem problēmas taisīt un sodīt, jo tā manliekas ir sen zināma patiesība, ka cilvēkam patīk aprebināties un viņš to darīs jebkurā gadījumā, aizliegts tas vai nē.
+1
jep, katram savs paurītis uz pleciem - lai katrs izvēlas nelietot vai lietot ko un cik daudz pats grib..
0
Visas pilsētas centrālās aptiekas tak neizjobņīs. Un ja arī jobņīs - cik ta viņiem tur resursu būs? Tas, protams, pie nosacījuma, ka tāds aptiekāstirgošanās variantam ir *strikts* supports no valdības (vo tas gan ir daudz mazāk ticams). Vienreiz, otreiz, trešoreiz jobelēsies, pēcāk jau pagurs. Rezultātā divi zaķķi ar vienu šāvienu.
0
ceru uz šādu lēmumu arī lv

www.youtube.com/watch?v=mYQHqLuWuig...
+2
Normāli - čaļi tagad legāli apsisties var. :)
+5
No vienas puses - cigarešu un alko ražotājiem galīgi nepatīk konkurenti legālie, no otras puses - visādiem mafiozi uzreiz ienākumi zemāki, kad legāls šitas stuffs, cenas krīt utt...
+2
lielveikalos MEXima akcija - tikai šonedēļ pērkot kokaīnu virs 75 peso, saņem 50% atlaides zīdaiņu barībai!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
Liega
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas