Lūdzieties, mani bērni!
+4
Ržu, ņemogu. :D
www.ebaznica.lv/?p=4409
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
" ... publicēta speciālā 64 lappuses biezā Lūgšanu grāmatā laulātajiem, un tā paredzēta, lai laulātie Dievam izlūgtos patiesu mīlestību un maigumu."

Pag, vai tad viņi netaisījās to darīt viens ar otru?
+5
bet īstenībā tieši par ģimeni saistītos jautājumos es baznīcai daudzejādā ziņā piekrītu. veids var būt nepieņemams, bet mērķi ir cēli un smiekliem tur nav vietas. kas tur slikts- uzticība, māka nodzīvot ar vienu cilvēku izveidotā ģimenē, visbeidzot kaut vai tas, ka nav pieņemamas viendzimuma ģimenes.
0
Es ieteiktu papildus lūgšanai pirms seksa, tā laikā turēt vienā rokā bībeli, otrā rožukroni un skaitīt "Lai slavēta Jaunava Marija".
+5
^^^nu teiksim, mineta laikā, tās varētu būt pat interesanti :)
+4
tur bija koments - galvenais, lai ilgi lūdzoties nepazūd erekcija! :D
+1
ja mēle labi strādā, tad erekciju tēvreizes laikā nekam nevajadzētu apdraudēt!
-3
un es jau domāju, ka beidzot man iebliezīs mīnusus par tik nepopulāru domu gājienu:)
0
^ Izrādās, ka šeit visai tikumīgi ļauži apgrozās.
+1
Varbūt drīz vispār izdomās gluži kā Ziemassvētkos: Noskaiti pantiņu - saņem kārumiņu. :D
+1
tev ir bijušas šaubas par manu tikumību:@
+1
^ Es runāju par visu šeit esošo tikumību, nevis Tavu. Visi augstu vērtē Tevis izteiktās morāles normas. ;)
0
gejim un žīdiem varu!
+1
Reliģija ar dzimumdzīves jautājumiem saistītās lietas vienmēr ir pārmēru sačakarējusi.

Nu i nafig.
+1
^ paga, pirms bārstīties ar klišejieskiem uzsaukumiem - reliģija tā un šitā, vajag rūpīgāk pasekot tās vēsturei, moš?

Reliģija un sexs vienmēr ir gājuši roku rokā, un pirms kristīgā laikmeta nevienam nav īpaši ienācis prātā uzstādīt kaut kādas normas vai ierobežojumus. Pagānu dievi bija ļoti sexuālas būtnes, un parasti viņu sexuālā orientācija bija ļoti plaša un neizvēlīga. Līdz ar to, cilvēki bija tādi paši. Tiesa gan, pārmērības mēdza nosodīt, taču šādos uzsaukumos parasti neklausījās. Tāpēc, nevarētu sacīt, ka reliģija ir kaut ko čakarējusi. Drīzāk, tā ir bijusi par iemeslu sexam, jo ja dievi to dara, kāpēc cilvēki nevarētu?
Ja runā par kristīgo attieksmi pret sexu, ir jāsaprot, kas ir sacīts Svētajos rakstos, un kas tiek praktizēts realitātē. Svētie raksti atbalsta sexu, bet tie neatbalasta un nosoda izvirtību. Par iemeslu daudziem pārpratumiem, negācijām un smagām psihofiziskām traumām daudzu cilvēku dzīvē ir kļuvis gadsimtiem ilgušais baznīcas hierarhijas stulbums un ļaunums. Aicinu visus izlasīt jauko grāmatiņu "Romas pāvestu seksuālā dzīve", un lielos vilcienos viss taps skaidrs. Pārsvarā, svētie tēvi ir darījuši visu, kas ir pretējs pašu sludinātajai mācībai - celibāts, pederastija, konkubināts, incests, orģijas u.t.t. Tāpēc, pirms spriediet par pašas mācības raksturu, atcerieties, ka pastāv tādi spēki, kuri šo mācību ir grozījuši pa savam, attaisnodami savus grēkus, un par grēku padarīdami to, kam Raksti ierāda labu un derīgu lomu cilvēku dzīvē.
0
A kādā sakarā Tu celibātu piemeti ? Ar to domājot, ka nekur Bībelē par to nekas nav teikts ?

''Pagānu dievi bija ļoti sexuālas būtnes, un parasti viņu sexuālā orientācija bija ļoti plaša un neizvēlīga. Līdz ar to, cilvēki bija tādi paši.''

Manuprāt Tu vistu ar olu sajauci vietām ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas