peecnaaceeji
0
Nafig vinnus radiit, ja vinni arii nomirs??:) Viinni cietiis. Vinni radiis peecnaaceejus un utt. tad kaadreiz kad saule beigs savu darbiibu vinni nosals un saaks eest viens otru! Kam tas vaidziigs?? Piemeeram man dziive nav iipassi salda, es negribu (ja man piedzims beerni), lai mani peecnaceeji ciestu kaa es...:/ Noteikti cilveeki skataas uz sso lietu taaa kaa visi normaalie, ka dziive ir taa
iekaartot kaa ir un taa jaabuut, bet tak ir savaadaak, citaadi cilveeki, vai ne??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kuriem ir savaadaags domu gaajien...
0
iit mai fak!
0
viss, kas sakas, ari beidzas. tatad pecnacejiem ir napabeidz tas, ko iesakam mes un musu senchi.. kapec gan ne?
0
Burka: Tev vajadzētu vairāk vitamīnu uzturā lietot.
0
peecnaaceeji ir varen laba lieta, lai muusu rindas neizmirtu.
0
manupraat ne visiem vajadzeetu ljaut radiit peecnaaceejus - cho ta paaraak daudz degjeneraatu saradies - labaak lai izmirst nekaa sastaav no idiotiem paaudzhu paaudzees
0
pastav jau ta lieta, ka dabiga atlase..
0
kura tiek bremzeeta
0
O jopcik roziit, tas viss tieshaam te ir rakstiits? Fizikaalais aspekts - cilveeki nesaaks eest vien otru, jo atdzishana notiktu paaraak aatri, nemaz nerunaajot par to ka viss dziivais uz zemes sadegs, kad saaksies saules dzishana. Citaadi vienmeer ir iespeejas taadiem kaa tu savaakties kopaa, un uzspert sho pasauli nafig augshaa. Baidos gan, kaa kaads mauka tomeer njems un izdziivos.
0
ja jums tik ļoti nepatīk dabīgā atlase, varat taču to veicināt, pašiem atstiepjot kājas pret Lielo Spīdekli :)
0
spriezot peec nika tu vareetu buut sapiipejie un drusku murgo.
bet ja nopietni tad daleeja taisniiba - lai radiitu peecnaaceejus tiem ir jaasagatavo piemeerotii apstaakli un tad viss buus ok.
es nezinu man beerni vismaz liidz 40 nav vajadziigi.
0
un pec 40 tu vairs nebusi spejigs to radit :(
0
vajag dzert Gentos un viss buus kaartiibaa ;|
0
eh! ja es tomer atradishu kadu tiesham mileetu butni un velesho ar vinju but kopaa(varbut tas nebuus :( man nevaicaas) tad kapeec nee! bet es par sava berna labklajibu ciiniishos lidz asiniim un maciishu vinjam pareizu attieksmi pret dziivi un cilveekiem!
0
ari neaizmirs par praktiku(vairaak jau uz virieshu dzimuma parstavjiem attiecinaams), savaadak ap 40 gadiem jau nevaresi atcerieties kaa, kur, kam, un kaapeec vispaar(shie nav saikli)
0
kurai uztaisiit beernu??? :DDDD
0
ziniet tadu teicienu "iestadi koku, izaudzini delu, nosit krievu!" vai kas taa! nu isak sakot es stadiju mezhu! tadag jakeraas pie berniem :D
0
Burka. Iesaku tev pie aarstiem iet. Ne visi ciesh atshkjitiibaa no teviz, jo redzu, ka tu kaartiigi esi galvu durviis iespiedis. Peecnaaceeji ir domaati naakotnei. Lai par vinjiem vecaaki ruupeetos utt. Nu gari man te buus jaadirsh, lai tev kko paskaidrotu, bet ceru ka saproti, ka peecnaaceeji IR vajadziigi. Pats resi taads!
0
tu to man attiecinaaji? jo pedejos divus tekstus es muldeju un to ko domaju nopietni vari palasiit bikinj augstaak!
0
ev, vamp, kā ta ar to mazgadīgo pavedināšanu..? ;p hihi
0
ej tu bekot es negribu lai man pieshuj pedofiiliiju tas nav jauki! un ar to es vairs nenodarbojos :P
0
jap beerni spriezh par beerniem :)
0
nu bet tā mazā pokemonu meitenīte? tu vecais āzi! :DDD
0
tas jau vairs nav! un vinjai bij 16, no shi vecuma var pat preceties(ar senchu atljauju)un vinjas senchi par mani bij labas domaas!
0
aaa... blin es vēl nevaru precēties.. jagaida vēl 8 mēneši! tad gan precēšos ;)
0
es tas nebuushu! pati zini kapeec :)
0
es jau nemaz uz tevīm nemērkēju, noruna paliek noruna! ;))
0
pasaulee ir jaaierobezho dzimstiiba ja tas nenotiks tad tas notiks haotiski- katastrofas slimiibas TERRRRRoRIsmi un citas forshas shtelles
0
Ai juss nesaprot mani un manas filosofiskajaam paardomaam... Jaaiet pie aarsta savaadaak es pati jau saaku sevi nesaprast!, bet, lai ko juus domaatu es domaaju, ka man teema ir tiiri normaala, kaa visas paareejaas ir tur vel uz apakssu pie beigaam autors burka.
0
Jaa jaa neradat peecnaaceejus. Es gan labpraatiecepshu kaadus 12 bekoninjus, kuri man kops cukurbieshu laukus, lai teetis vareetu pljeckaat visu dienu =).
0
lv taa jau mirst aaraa ierobezot dzismtiibu vajag citaas zemees it seviski pie skiibacainajiem
0
Jaa kaut gribeetos peecnaaceeji,,,bet diezvai es tik ilgi nodziivossu lai uztaisiitu...
0
tad taisi tagad
0
Peecnaaceejus jebkuraa gadiijumaa vajag radiit tikai tad, kad patieshaam ir pilniigi skaidrs, ka to veelies, kad esi pa iistam nobriedis. Nevis taa vienkaarshi - "ai, nu taa sanaaca, nu i labi ar ir, vismaz naacija vairosies."

Dzimstiibu sen bija laiks ierobezhot. Dazhreiz taa vien liekas, ka sapraats un jeedziigums pasaulee ir nemainiigaa daudzumaa, bet cilveeku skaits tikai pieaug. Tikai - kaa lai to dzimstiibu ierobezho?
0
Grupai SWANS bija taads labs albuuma nosaukums "Mass castration is a good idea" (he he).
0
Pēcnācēji - ir cilvēki, kuri vēlas un māk ģimeni apvienot ar mūziku, bet es neesmu starp tādiem, es ne gribu, ne taisos mācēt. Man vispār sīkie nepatīk, baigais čakars.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Viskas