raksts: Dark Side of Dubai
+6
Pārmaiņai no pseido/bulšita žurnālisma ar ko pilni mūsu "ziņu" portāli:

www.independent.co.uk/opinion/commentator...

Garš, bet nu ļoti interesants raksts par to, kas notiek, kad viduslaiku tipa monarhija saplūst ar rietumu patēriņa kultu. Lika aizdomāties, par to cik tomēr cilvēks savā būtībā ir smieklīgi līdzīgs par spīti vēsturei, attālumam un reliģijai.

Īpaši vērtīgi tiem, kas plāno strādāt tajā galā ;)

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Aha, mūsu nekustamā īpašuma krahs ir pilnīgi nekas, salīzinot ar Dubajas fiasko... Te ierunājās mana latvieša daba, ar prieku, ka kādam iet vēl sūdīgāk :D
+3
nu procentuāli mūsu NI cenu kritums ir lielākais pasaulē, un gan es to nesauktu par krahu, bet gan par saprāta atgriešanos :)

Bet finanses jau viņiem sačinīs, ziņās lasāms, ka Emirāti un Pasaules banka steidz glābt Dubajas pakaļu. Rakstā īpaši gan vērsta uzmanība uz morālo bankrotu, kas izskatās viņiem patiešām ir smagāks.
-1
LV ta vēl nesūka USA pimpi tik atklāti kā Lietuva :D

abcnews.go.com/Blotter/cia-secret-...
0
My patience frayed by all this excess, I find myself snapping: doesn't the omnipresent slave class bother you? I hope they misunderstood me, because the woman replied: "That's what we come for! It's great, you can't do anything for yourself!" Her husband chimes in: "When you go to the toilet, they open the door, they turn on the tap – the only thing they don't do is take it out for you when you have a piss!" And they both fall about laughing.
+1
aizmirsu kas man sito stastija,tad no latinju vai grikju valodas(neatceros no kuras) kriize ir ari domaats laiks kuraa viss nostaajaas pa vietaam...
+1
Bangls, šodien, plkst. 14:26
LV ta vēl nesūka USA pimpi tik atklāti kā Lietuva :D

^ Tā kā gribot negribot kādam pimpis ir jāsūkā, tad labāk sūkāt amerikāņiem, nekā krievam.
+2
smieklīgi, ka par to CIP bāzi visās malās pasaulē rakstīja, bet LV medijos ne grama!

No tā Dubajas raksta man vislabāk patika:

"Saleh, a lean private in the Saudi Arabian army, has come here for the Coldplay concert, and tells me Dubai is "great" for gays: "In Saudi, it's hard to be straight when you're young. The women are shut away so everyone has gay sex. But they only want to have sex with boys – 15- to 21-year-olds. I'm 27, so I'm too old now. I need to find real gays, so this is the best place. All Arab gays want to live in Dubai."

+2
Es jau patiesībā ar rokām un kājām par LV dalību ES un NATO! Ceļot un studēt bez EU pases ir sasodīti daudz reižu grūtāk. Kas ar to saskāries zinās. Un bez NATO mēs jau nu sen klanītos Krievijas priekšā, tas ir skaidrs, bet SLĒPT no sabiedrības CIP pratināšānas bāzi ar "teroristiem" bez apsūdzībām - tas ir par daudz. Lai jeņķi savus "ienaidniekus" uz pašu zemes spīdzina.
+3
Attiecībā uz to cietumu leišos:

Kā var zināt, ka Latvijā nav kaut kas līdzīgs? Varbūt mūsējie to ASV pimpi rij vēl dziļāk, tikai neviens to nav gaismā pagaidām izcēlis.
+2
Pie mums visiem ir dziļi pie dir*as (iecienītākais atbilžu variants arī šajā forumā), vai mums te kādam arābam tiek izvilkta informācija ar nelikumīgām metodēm. Te var uztaisīt veselu cietumu tīklu un neviens neuztrauksies - kad pats esi sūdos līdz kaklam, ir pofig, ka kādam sūdi ir līdz potītēm esot ar kājām gaisā..
+2
To Leišu ķurķi jau atklāja, kad tur vairs neviena nebija. Moš pie mums pārvietoja, vai uz Poliju vai kur citur.
+4
Ja pie mums neatklāja, kad bija, tad pēc tam jau nu 100% neviens neko neatradīs. It sevišķi, ja ir palūgts noteikti nemeklēt :D
+2
Pie mums viss ir pofigs, kamēr pašam neķeras klāt. Un arī tad - visiem jau par tevi tāpat pofigs. Cik nav bijušas reizes, kad jāsauc ātrie, jo vnk miljons jau ir pagājis garām un vienīgie, kas pievērš uzmanību ir kuat-kādi tūristi, kas, saprotamu iemeslu dēļ, tikai apjautājas vai viss OK, jo ne bū ne bē vietējā izloksnē. >:E
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas