IHSAHN "After"
0
Gaidāms gan tikai ap/pēc jaungada (25. janv.), bet viens pikucis šeit ir noausāms.

www.guitarworld.com/ihsahn_frozen_lakes...

Bet moš es te jau krietni vēlu to ievērtēju un kāds jau ir dzirdējis visu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Visu nē, bet par Marsa sasulašajiem ezeriem gan jau kādu laiku atpakaļ noklausījos un biju nedaudz vīlies - pārāk kaut kā prasti. Tiesa gan, ļaudis, kas dzirdējuši visu, teic, ka tā esot teju sūdīgākā dziesma albumā un satraukumam pamata neesot, albums esot tādā pašā līmenī kā abi iepriekšējie. Tad jau redzēs.
+1
Nez pirmais iespaids bij daudz sūdīgāks, nekā tagad atkārtoti klausoties gan, bet tā kā jau pēdējā laikā ierasts - klausīties var, slikts nav, bet nekas vairāk. Sūdīgus tos albuma priekšvēstnešus sāk grupas izvēlēties laikam.
0
Es, personīgi, pārspīlētai kritikai neredzu iemeslu. Dziesma "Frozen Lakes On Mars" gan nav pati labākā, lai iepazīstinātu ar šo albumu, toties nākošā dziesma - "Undercurrent" ir vienkārši uhh...
Pēc "angL" biju nedaudz vīlies, bet dzirdot šo... Manām ausīm "After" ir augstākās klases meistardarbs. Tik labu ierakstu es ļoti sen neesmu dzirdējis. Noskaņa un tehnika albumā ir teicami nostrādātas.
0
ja jā.
A Grave Inversed ir šī gada TOP 10 Songu sarakstā. Jebāl tādai gaļai vel saksafonu piejaukt klāt, kurš spēlē tādu matemātiku :D
0
Saksofonu ? Pan.Thy.Monium, Solefald, Amorphis. Gan jau vēl kāds bij, tik nenāk prātā.
0
0
Carpathian Forest arī bija saksofons.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas