Fire in the hole-ASSHOLE
+1
hey!
Tāds sauss forums šķiet šorīt! vajag kādu jaunu tēmiņu, lai ir par ko padiskutēt 8)

Piedāvāju šādas tēmas -
1. 5diena - algas diena - koma - kur? :D
2. kapēc meitenēm garšo pimpji?
3. Arā šausmīgi karsti šodien!
4. Datorspēles par alkoholu - [atceros agrāk uz vecā DOS bija tāda spēle kur tu bārmenis esi un nāk miljons alkānu un tev viņiem visiem jāslidina alus kausi pa bāra leti]
5. šī ir stulba piektdienas rīta tēma
6. meiteņu apakšveļa + latekss
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
Atļaušos bilst, ka visas minētās tēmas ir miskastē metamas.
+1
nu nē, pirmā tēma par košanu ir tīri aktuāla taču...
+7
Par otro tēmu arī varētu parunāt, bet viņas jau neatzīsies.
+1
^ lol!
+2
Sunpurni tad met miskastē - piedāvā savas tēmas par kurām varētu parunāt - nodirst jau visi māk! ^_^

es tās tēmas 10 sekundēs izdomāju un iemetu.. vienkārši gribas forumā uzist klaču! kas tur tāds? uzreiz mīnusi jāliek un jānodirš par to! hah!
0
Es varētu piedāvāt tēmu, bet tā varētu būt sūdīgāka :(
+8
^ Kāpēc gejiem garšo pimpji? :D
0
Nē! Tiko izveidoju...
+1
^
LOL :D

Nu aiziet piedāvājiet savas tēmas! tad izvēlēsimies labāko un aidā sitam klačas ! :D
kaut kā jau tā diena jānosit līdz vakaram :P
Kur gan citur to labāk darīt, ja ne TM forumā m/

kaut kad jau ap šo laiku drīz jāierodas Bodam un Intara kungam!
Tie jau a kaut ko vēl izdomās!

ak nē! skatos online ir ieradusies nevēlama persona! fukk
0
^ nu bļe! /forum/122175/ !!

Tiko izveidoju!
0
^
nu bļē tikko iekomentēju! :D
par nevēlamo personu nebija domāts Tu bet gan Bobzilla uff!
+2
Kā ta, Trejastis gaida, kad meitenes sāks par pimpju garšām runāt. :D
+2
^ un pats tīksminās ar tiko mutē saķerto krānu... veee
+4
^^ nevis meitenes, bet meitenītes :D
+4
karoč, Bobijs ir tik briesmīgs, ka baloži, kas lido pāri, ne tikai spontāni defekē, bet viņiem parauj arī uz augšu un putni vemj
+1
Eu, papriecājāmies un pietiek, nepieminam vairs, to kura vārdu nedrīkst izrunāt.
-1
^ to, kura vieplis ir atbaidošs un tā vien prasa zābaka zoli?
0
To pašu.
+2
par otro - atļaušos pieņemt, ka diez vai īpaši daudzām garšo.
Bet ir patīkami izdarīt otram labi, ne? (protams, ja attiecības ir +/- normālas)

Večiem nepatīk laizīt vāveres? daļai nepatīk, bet daļai noteikti ka patīk. Un noteikti ir daļa, kuri to dara galvenokārt augšminētā iemesla dēļ.
+2
Es piederu pie tiem, kuriem patīk vāverē ar mēli iebraukt.
+2
^^ da nevis nepatīk, bet nomazgā kārtīgi un iesmērē kādu sīrupu vai liķieri... Bļe, kā es mīlu perversijas. Un jā, vāvere ir garšīga.
+3
Un es nesaprotu, kāda jēga ir no tās 'pikantās' apakšveļas? tāpat pēc 10 sekundēm viņa tiks norauta nost! :D
+2
Vēl varam apdisrst to kretīnu, kurš izdomāja tos piņķerīgos krūšturu aiztaisāmos / attaisāmos. Akūni demogrāfisko situāciju ietekmē.

P.S. Piektdienās nestrādāju, tāpēc varu atlaist līdz 11:00, tāpat kā Intara kungs.
0
^ Nu da labi, es ar vienu roku tos sūdus varu atvērt. Agrāk mēdzu klasesbiedrenēm caur blūzēm, krekliem elementāri atvērt. Lietai jāpieiet profesionāli.
+2
Nu kā kāda jēga? citiem atkal patīk pabītīt apenītes malā un rīkoties! tā lai kaut kāds maziņš drēbes galabs ir uz miesas dāmai!

Citi atkal kurpes laiza, tas atkal man liekas bezjēdzīgi :D

PS. ja jau pikanto apakšveļu pēc 10 sekundēm rauj nost, tad tas nozīmē, ka 10 sekundžu laikā vešiņa padara daiktu Uuber cietu!
0
^
sis bija domāts atibe uz šo koment - Schnizzel
, šodien, plkst. 11:13
+4
Ā, tad tāpēc ir veči, kuriem patīk dāmu apakšveļu valkāt - vienmēr ir ūber ciets :D
+5
no vairākām piedāvātajām tēmām, protams, runa aiziet par pišanos.

Bet tas ir tikai normāli :)
+4
u nav vēl pieslēgusies - nav jēgas bazarēt par pupiem
+5
pimpis, peža, pist!
+2
Blade, tranniņš, trenniņš un tad jau ar vienus roku var "atpiņķerēt" :))
+1
Tūlīt panesīsies bazars par tranijiem ...
+3
^^^ pimpis peža pist un dzert. Aktuālākās tēmas - dzert un drāzties :)
+3
Visiem trūmetāla perveļiem:
www.pussy-closeups.net/
+1
Biezpienmaizītes ?
-1
www.efukt.com
www.fuckingshocking.com
www.snuffx.com
www.tube8.com
www.redtube.com
www.youporn.com

Ir ko darīt...
+1
laba video kvalitāte un lieliska pārlūkprogramma ir šeit:
www.4tube.com

kvantitāte:
www.youjizz.com
0
Vēl ir šitāds:
www.xhamster.com
+2
domāju, ka būs atbilstoši

jizz in my pants

www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4...
0
^Klasika!
+1


www.roberc.lv/lv/ar_v%C4%81jiem_n...

99 seksuālas perversijas akti.

• Tējas maisiņš (Tea bag) - Tu sēdi meitenei uz sejas, un "mērcē" savas olas viņai mutē, līdzīgi kā tējas maisiņu... Vecs triks.
• Karstas pusdienas (Hot Lunch) - Kamēr meitene sūkā tev locekli, noliec viņai uz krūtīm kluci (a.k.a. the Cleveland Steamer, Klīvlendas tvaikonis)

• Svešinieks (The Stranger) - Nosēdi savu roku līdz tā pilnīgi notirpst un kļūst nejūtīga, tad rauj ķepā, sajūtas it kā tev kāds cits tev dročītu.
• Ēzeļa spēriens (Donkey Punch) - Kamēr tu pis meiteni no aizmugures (sunīšu pozā), mirkli pirms tu kulminē, iebāz savu pipeli meitenei dirsā un triec ar dūri viņai pa pakausi. Izjūtas ir neaprakstāmas, bet lai tas nostrādātu meiteni ir jāizrubī, lai viņas dirsas muskuļi saraujas.
• Zeltainā duša (Golden Shower) - Meitenes jebkura veida apčurāšana (aka: watersports)
• Pērļu kaklarota (Pearl Necklace) - Plaši pazīstams triks. Kad tu nolaid meitenei uz kakla vai uz krūtīm, sperma izskatās pēc brīnišķīgas dārglietas.
• Rozā sēne (Purple Mushroom) - Meitene sūkā tev pimpi, bet tu pavelc daiktu viņai no ārā mutes lai to atspiestu viņai pret vaigu. Izskatās pēc rozā sēnes.
• Lidojošais kamielis (The Flying Camel) - Mans iecienītais. Kamēr meitene guļ uz muguras un tu dod viņai iekšā no pozīcijas uz ceļiem, rūpīgi nobalansē sevi, tā lai nav jāatspiežas uz rokām. Tad tu sāc vicināt rokas un izdod garu, augstu ķērcienu (apmēram kā lidojošs kamielis ķērktu). Reāls A klases paņēmiens.
• Dubultais makšķerāķis (Double Fishhook) - Pišoties sunīšu pozā, iebāz meitenei mazos pirkstiņus mutē un velc uz sevi, lai iegūtu dziļāku ielauzšanos.
• Badīšanās (The Ram) - Līdzīgi, tu drāz meiteni no mugurpuses, un sāc ritmiski triekt viņas galvu pret sienu. Meitenes galvas atspiešana pret sienu ļaus tev iebāzt viņai dziļāk. Brīnišķīgs paņēmiens ko pielietot ja pimpis no pišanās ir jau mazliet nejūtīgs palicis.
• Suns vannā (Dog in a Bathtub) - Paņēmiens, kad tu centies iebāzt savas olas meitenei dirsā. Nosaukts šādi tāpēc ka tas ir apmēram tik pat grūti kā noturēt suni vannā kamēr viņu mazgā.
• Mežonīgais zirgs (The Bronco) - Atpakaļ realitātē ar šo klasisko izgājienu. Pis meiteni sunīšu pozā, un kad viņai ir tiešām iejutusies, sagrāb viņas cičus pēc iespējas stiprāk, un izkliedz kādas citas meitenes vārdu. Sajūtas līdzīgas kā sēdot uz neiejāta zirga, kamēr viņa cenšas tevi nomest.
• Rozā cimds (Pink Glove) - Gadās, ka tu pis meiteni, bet viņa nav pietiekami uzbudinājusies un ir mazliet sausa. Kad tu savu pipeli izvelc lai nolaistu viņai sejā, viņas pežas iekša līp klāt tavam daiktam. Tas, draugi, ir rozā cimds.
• Jaunekļa strūklaka (The Fountain of You) - Tu sēdi viņai uz sejas, meitene laiza tavu anusiņu, tu dročī kā traks. Dročī ilgi un skarbi, uzkrājot spiedienu cik ilgi vien iespējams pirms kulminēt, tad izšļācies kā milzu geizers pa visu viņas seju, kaklu, krūtīm... (Labāk to darīt viņas gultā).
• Tako Ņujorkas gaumē (New York Style Taco) - Kad tu esi tik piedzēries, ka lienot viņai palaizīt tu apvemji visu peteni.
• Netīrais Sančess (Dirty Sanchez) - Kamēr piši meiteni no aizmugures, fiksi iebāz divus pirkstus viņai dirsā, tad pasniedzies uz priekšu un noslauki tos viņai uz augšlūpas, uzzīmējot viņai ūsas.
• Kovboja tvēriens (Western Grip) - Kad rauj kulakā, apgriez roku otrādi, tā lai īkšķis ir uz leju. Šādu satvērienu lieto rodeo turoties pie segliem, no tā arī nosaukums.
• Bomža (The Bumpkin) - Tev vajaga gatavo klaidoni lai šitais sanāk pareizi. Šeit mauķele tev nosūkā, kamēr tu dirs atejā uz poda.
• Bismarks (The Bismark) - Vēl viena ideja orālajam seksam. Mirkli pirms tu kulminē, izvelc pimpi viņai no mutes un nolaid viņai sejā. Seko trieciens ar dūri pa seju, sajaucas sperma un asinis.
• Pīrādziņš ar ievārījumu (Jelly Doughnut) - Birsmarka variants. Kamēr meitene vēl tev atsūkā, iekrauj viņai pa degunu.
• Woody Woodpecker - Meitene sūkā tev olas, bet tu ik pa brīdim uzsit viņai pa pieri ar pimpja galviņu.
• Gatavot salātus (Tossing salad) - Meitene izlaiza tev dirsu. Var ņemt palīgā garšvielas - majonēzi, spermu... Iecienīta izklaide armijā, starp citu.
• Zivs skatiens (The Fish Eye) - Drāz meiteni no aizmugures (jau atkal), iebāz pirkstu viņai dirsā. Meitene uzreiz pagriež galvu un ar vienu aci lūr ko tu īsti tur dari.
• Siermaizīte (Tuna Melt) - Tu esi lejā, nodarbojies ar kunilingu, kad pēkšņi viņai sākas mēnešraizes. Bet tu, protams, nedomā apstāties. Un tad slūžas veras, un etiķa mērcīte ar nelielu aveņu piegaršu pārklāj tavu seju.
• Matu bumba (The Fur Ball) - Tu orāli apmierini kādu milzu resnu mauku, kurai starp kājām krēpes ir kā metālistam, un milzīga matu bumba iestrēgst tev rīklē. Tad tu krauj maukai purnā.
• Čili hotdogs (The Chili Dog) - Noliec kluci meitenei uz krūtīm, un tad pis viņas cičus.
• Kontradmirālis (The Rear Admiral) - Diemžēl nosaukums ir netulkojams! Vienalga, paņēmiens rullē. Tātad, pišam meiteni no muguras (poza stāvus), neļauj viņai ne pie kā pieturēties. Tad, pieliec viņu, un grūd iekšā, tā ka viņa nokrīt. Meitene ir jāiegrūž sienā vai galdā, lai viņa pakrīt un noveļas uz deguna. Admirāļa statusu iegūst, ja vari viņu grūstīt pa istabu nekur neietriecoties, un nelietojot rokas.
• Laiva ar stikla dibenu (Glass Bottom Boat) - Uzliec meitenei uz sejas sarānu un tā kārtīgi nodirsies.
• Saulebrilles (Ray Bans) - Kamērt tev sūkā, uzliec olas meitenei uz plakstiņiem. Labi, varbūt tas anatomiski nav iespējams, bet mēģināt jau var!
• Sniega motocikls (The Snowmobile) - Kad pis meiteni no mugurpuses (uz visām četrām) pasniedzies un parauj viņai rokas uz sāniem, lai viņa maucas ar seju pret zemi.
• Cepeškrāsns (The Dutch Oven) - Katru reizi, kad pišoties tu nopiržies, pavelc segu meitenei pāri galvai. Nelaid viņu ārā pirms visas kustības nenorimst.
• Ierūsējušais trombons (Rusty Trombone) - Kamēr meitene gatavo tev salātiņus, viņa vēl paņem un sarauj tev ķepā. Pazīstams arī ar nosaukumu "Prostatātas slaukšana".
• Tītata fetišs (Turkey Shoot) - Kad tu nolaid, izšļāc meitenei sejā, trāpi uz zoda tā lai sperma nokarājas, līdzīgi tai sarkanajai huiņai kas tītaram uz kakla.
• Sarūsējušais enkurs (Rusty Anchor) - Pēc kārtīga anālā seksa, meitene dabū garšīgu eskimo.
• Veiksminieks Pjērs (Lucky Pierre) - Vidējais triju homīšu vilcieniņā (pazīstams arī zem nosaukuma "sendvičs francūžu gaumē").
• Karstais geizers (Cold Faithful) - Izšļākt kūpošu spermu aukstā ziemas dienā, piemēram, kad tev nosūkā uz pacēlāja, slēpojot.
• Pistbāzt (Stuffucking) - Mēģināt bāzt meitenei pežā savu ļengano, nestāvošo locekli, cerībā ka tas uzbudināsies un pacelsies. Iespējamie cēloņi: tu esi pārāk piedzēries vai arī meitene pagadījusies pārāk neglīta.
• Liesmojošā amazone (The Flaming Amazon) - Visiem piromaniakiem. Kad tu pis kādu meiteni, mirkli pirms tu ejakulē, izvelc pimpi ārā, pagrāb šķiltavas un aizdedzini viņas kūša matus. Tad apdzēs liesmas ar savu spermu.
• Pistais vienradzis (The Screwnicorn) - Viens no partneriem uzliek sev uz pieres piesprādzējamo dildo un piš otru kā pustraks vienradzis.
• Austrāliešu nāvējošais satvēriens (Australian Death Grip) - Sagrāb kādu meiteni aiz dibena (vai pieķer pie pežas) un skaties viņai tieši acīs, kamēr viņa vai nu iesit tev pļauku vai noskūpsta. Ieteicama taktika pārpildītā bārā. Labs iemesls derībām starp draugiem.
• Gāzētais kunilings (Fumilingus) - Tu veic kunilingu savai partnerei bet viņa sulīgi nopiržas tev tieši sejā.
• Intoksisekss (Intoxicourse) - Pisties kamēr abi esat piedzērušies tā ka īsti pat nevarat pakustēties.
• Smacēšana (Valsalva) - Kamēr meitene tev atsūkā, tieši pirms nolaist, aizspied viņai degunu (ar īkšķi un rādāmpirkstu), izsaucot viņai rīšanas refleksu. Labs triks pirmajai reizei, lai mauka uzreiz zina kurš te galvenais.
• Izbāznis (Pegging) - Meitene uzliek piesprādzējamo dildo un izbāž tevi pakaļā.
• Hotdogs azotē (The UnderDog) - Pēc kārtīga treniņa svaru zālē tavi paduses muskuļi sāk trīcēt no pārpūles, un tu vari kādam nodročīt, kad viņš tev iebāž padusē.
• Sazvērnieki (The Twinkler) - Tu ar meiteni darbojaties 69 pozīcijā, tad tu asi iegrūd savu pipeli viņai rīklē, un skaties kā viņas dirsas caurumiņš tev "pamirkšķina", kad viņas sfinktera muskuļi saraujas viņai aizrijoties.
• Satracinātais drakons (Angry dragon) - Meitene sūkā tavu pipeli. Brīdī, kad tu ejakulē, iekrauj viņai pa pakausi, tā lai viņa izšņauc spermu caur degunu. Sitot vajaga uzmanīties lai mauka nejauši nesakož zobus.
• Aļaskas ugunspūķis (Alaskan firedragon) - Laba drakona variācija. Tātad, meitene tev sūkā pipeli. Neko viņai nesakot, nolaid viņai mutē. Tad aizspied viņai muti ar roku, un iečuksti ausī "man ir sifiliss". Sperma ārā no viņas deguna.
• Valzirgs (The Walrus) - Ok, meitene atkal tev sūkā. Atkal, neko nesakot nolaid viņai mutē. Aizspied viņai muti ar roku, un ar otru roku ar dūri mauc viņai pa vēderu.
• Guļammaiss (Sleeping Bag) - Ja tu orāli apmierini tiešām resnu babuci, pagrāb viņas milzīgo vēdera tauku ripu un pārvelc sev pār galvu.
• Hudini (The Houdini) - Šis manvers tiek veikts no sunīšu pozas. Kad tu jūti ka tūlīt, tūlīt ekspoldēsi, izvelc pimpi un nospļaujies meiteneis uz muguras (viņa nodomās ka tu esi beidzis). Šajā brīdī viņa pagriežas paskatīties uz tevi, un tu *BABĀC!* ejakulē viņai sejā (ja vari, centies trāpīt viņai acī). Manevrs pazīstams arī zem Deivida Koperfīlda vārda. ...
+2
Es nezinu, kādēļ bābām garšo svimpji, taču nojaušu, kādēļ minets tīk precētiem vīriem - 5 minūtes klusuma.
0
šie 90 perversijas akti reiz bij' publicēti draugos iekš' domubiedriem "man patīk dzert un pisties"
-1
Pisties gribās. Pohu stīvais.
0
Bļa, sukas, noķeršu un mīnusu ānā ielikšu! :D
0
ausij:

Lividity
its not about satan, its about pussy
www.myspace.com/lividity

Waco Jesus
shit,wagina& deathmetal
www.myspace.com/wacojesus

NARKOSE X - LV porno industrial
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas