Partner
0
Vakar pērkot alu, iervēroju cigarešu stendā cigarellas Partner pa 80 saņiem. īstenībā tas ir kruts kontrobandas samazināšanas lietiņš, jo tur iekšā ir 17 un nav jāčakarējas ar iešanu uz tirgu. kāds vēl ir mēģinājis šito lietiņu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
^
nu Tu tā uzrakstīji, it kā par narkotikām stāstitu! :D ^+1
0
mega atklājums
+11
bet īstenībā ir samērā labi nesmēķēt - i paskriesi ilgāk, i naudas būs vairāk, i elpa svaigāka, i vēzītis mazāks. ^-^
+1
Es pirms dažām dienām Dārzciema BETA redzēju, kā viens vecis visu veikalu izpirka no tām cigarillām (kādi 2 pilni iepirkumu maisi kopā bija). Tā arī nesapratu, vai iepriekš noprovēja, vai iedvesmojās no cenas :))

-2
nu ar skriešanu man problēmas nav un cīgām nauda vienmēr atrodas.par vēzi pohuj, jau no 13 gadiem pīpoju. tāpat ilgāk par 30 izvilkt neesmu plānojis.
+3
un par to elpu - ir dahuja nesmēķētāju, kuriem elpa traki smird bez visām cīgām. un tas ir daudz pretīgāk kā , kad ir vnk uzpīpējis.
+2
^^ Nu, lai nomirtu ap 30, jādzīvo extremāli neveselīgi :))
+2
ja viņā darbojās loģikas j-kundze, tad gan jau vienu kaut kur noprovēja, he he.
vispār ietaupīt krietni var ar tinamo tabaku, kas ir arī krietni labāka nekā parastās cigaretes, vismaz zini, ko pīpē, patīkams aromāts + vēl pats tīšanas process. pēdējo reizi biju nopircis no Ruslandes nākušu brīvā tirgus preci - puskilogramu diezgan labas, stipras, nearomatizētas tabakas par 7,5Ls, būtu varējis pīpēt gadu vismaz. bet nujā, es kādus pāris mēnešus jau offā no šitā.
0
nu jā. bet feileris sanāk, kad tu dari visu iespējamo slikto, bet pēc 30 vēl esi dzīvs. vienam draugam tā sanāca. tagad vnk nezin, ko darīt.
nu un jā, par to tinamo ir taisnība,bet lv nav īpaši lēta viņa. nu nav tik štengra tā starpība. kontrobanda offic sanāk lētāk.
+1
tinamo tabaku, kas ir arī krietni labāka nekā parastās cigaretes, vismaz zini, ko pīpē - bet ne nieka jau nezini, varbūt ozola miza saskaidota un eļļas traipiņā izmērcēta >:)
-1
^^ Ja ir izdevies nodzīvot līdz 30, var sākt domāt par pēcnācējiem. Ja nu pēkšņi "noliec karoti", vismaz paliks kaut kas pēc tevis...
0
Bet ja līdz tiem 30 ir lietātas visādas draņķības uz pillu klapi, var gadīties zināmas problēmas ar bālganā lipeklīša kvalitāti.
+2
Intar, man tml. bažas radās jau ap 25, toreiz nolēmu veikt analīzes (t.s. spermogrammu). Ja analīzes uzrādītu neauglību, varētu ietaupīt naudiņas, nepērkot vairs prezīšus... :))
0
^ cik noprotu, analīzes bija "neveiksmīgas" un prezīži jāturpina pirkt ? >:)
0
Jā, analīzes bija "neveiksmīgas", tomēr prezīši jau ilgu laiku netiek iekļauti manu ikdienas iepirkumu sarakstā...
+3
Ar šīm lietām vajadzētu būt uzmanīgiem. Ir dzirdēts, ka dažs labs pēc tāda ārsta apmeklējuma prežus vairs nelieto un pēc laika brīnās, ka dāma stāvoklī. Kā izrādās, mainījies dzīvesveids vai kas, bet mazie pīkstuļi kļuvuši dzīvostpējīgi.

0
no iepriekš minētā varam secināt, ka mazie pīkstuļi aka bālganais lipeklis, pat neskatoties uz iespējami veiksmīgām spermogrammām, tomēr pieprasa pirkt prezīšus
+3
1998. gada nogalē spermogrammas rezultāti parādīja, ka varu būt papucis... Tas gan nenozīmē, ka uzreiz sāku ieturēt veselīgu dzīvesveidu... Ņifiga!!!
+1
Es par papuci kļuvu 25 gadu vecumā, kad jau 10 gadus lietoju visādas garšīgas dzeramas un pīpējamas mantas - un viss kārtībā. Kā tagad ar baltā lipeklīša kvalitāti - nav ne jausmas. :)
+2
es nepīpēju!
iedomājies situācija - sēž jauniešu bariņš zālē. apkārt teltis, fests.visi lej sev iekšā nežēlojot, bet no šiem ~15 jauniešiem vienīgais kurš nepīpē ir es! un ziniet - tas kaut kādā veidā ceļ pašapziņu! tā nav, ka nemaz provējis neesmu, nē. protams ir savos 13 aiz skolas stūra un parkos pīpots, bet kaut kā nepaķēra!
0
Mālējs jau pareizi pateica par to tinamo , bet ir saiti, kuros ir smuki atrodas recenzijas par dažādiem brendiem un zortēm.
Man , personīgi , pīpes tabaka liekas prima gut. Dienā 1-2x iekūpināt ir forša sajūta un tabaka diezgan ilgam laikam pietiek, paklausoties, ka vīdēji pīpmaņi nosmēķē 0.5 - 1 paciņu dienā , tad nu 50g pīpes tabakas stabili pietiek 2-4 nedēļām.
0
pizģec , nav labi ar brillēm pie kompja sēdēt , uzreiz parādās garumzīmju un vārdu kļūdas. ..un ārsts teica, ka redze kļūs labāka.
0
pīpi tiešām reizi, divas dienā var iepīpēt, pamatīgs lādiņš >:)
0
es uz tinamās tabakas sēžu. Mac Baren. 3.20 ls pa pačku, iet kādas 4 dienas. filti - 60 sant, papīri - 20, 15 sant. lēti. un pīpe tādiem foršiem mierīgiem vakariem - tabaka iet vairākus mēnešus.
+1
uzsākot tinamās tabakas periodu, man kāds laiciņš paiet kamēr atpīpējos no tinamās, jo paciņu cigaretēm ir kāds neatsverams baudu dodošs knifiņš, ko tinamā tabaka nesniedz jebkurā gadījumā
0
^ tas fakts, hren zin kādu fizisku atkarību radošu draņķi močī klāt parastajām cigaretēm.
+1
^ bet baigi labais, ne ? :D:D:D
0
^^ +1 malējam, tā ir. bet tomēr kopumā jau foršāk ir tabaka.
0
Cik nu labs, bet - kā i, tā i. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas