Kreiļu basiņš.
+2
čau visai ragainajai sabiedrībai!
Paklau, kāds te nav, kas pārdod kreiļu 4-stīgu basiņu?
vēlams Ibanez vai Warwick. Nu,arī citas firmas der, bet tās neliekas tik labas kreisajiem, lai par tām domātu īpaši.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
nu es ar i kreilis, bet kāda tieši ir atšķirība kreiļu vai labo basiņš? vienkārši, manuprāt, tieši ir vieglāk spēlēt, kad tu ar krieso (ķipa veiklāko) roku, vari daudz ātras lietiņas uz grifa izspēlēt un tad tik vajag labo piemācīties klāt. nu jā.
+4
^ šādu versiju gan pirmo reizi dzirdu. tu pats tā spēlē?
0
Acīm redzot cilvēkam labā roka ir "veiklāka" , ja jau meklē kreiļu basu. Laigan izvēles dēļ es būtu papūlējies iemācīties uz ne-kreiļu basenes.

Man gan Jobanezi nešķiet kvalitatīvi basi, tad jau iesākumam labāk Washburnu.
+3
Viens džeks spēlē labroču basu uz kreiso pusi. Līdzīgi, kā Hendrikss giču, toties šis pat stīgas nav pārlicis. Respektīvi, resnā stīga viņam ir apakšā, tuvāk zemei. Es gan nezinu, viņu kā sauc, bet viņš bieži visādos Raimonda Paula klielkoncertos un visādos tmldz. TV pārraidītajos končos redzams spēlējam basu. :)
0
to krabi ar otrādi apgriesto basu arī esmu piefiksējusi, ja nemaldos, 4.maijā `06 Krastmalā. Diezgan amizanta pieeja.
+2
Quorthon, nav šis Roberts Rasa?
0
Neighbour_of_the, tiešām..kur tu tādas muļķības esi salasījies? Nezinu, kurš gan tā spēlē.. ja nebūtu atšķīrības, tad jau nebūtu izdomāti arī kreisie basi.

mSPW, es piedzimu ar kreiso gēnu :D tāpēc arī cītīgi meklēju kreilīti sev. Nu, Ibanez patiesībā ir tīri ar kvalitāti, skatos pēdējā laikā, kuras firmas ņem virsroku somu grupās. Tās tiešām ir ESP, Ibanez un Warwick. Tātad, kvalitāte ir. Ne jau par velti to te tik daudz. Un Washburniem man kaut kā dizains nepatīk, vienīgi BB sērija laba.

Biju mūzikas veikalā, izprasījos par kreilīšiem,kas ir uz vietas.. ESP (LTD) bija labākais, kas tur stāvēja. Modeli gan neatceros. Bet cenas te ir ārprātā. Labāk LV pirkt un vest šurp.
0
Kopš kuriem laikiem somu grupas ir etalons ?! :)
Es gan teiktu tā, ka ESP,ibanez un warwick, arī yamaha , jo tās firmas štancē ļoti daudz. Takš paskaties cik dažādu modeļu ir uzštancējis tikai ibanez vai ESP, bet tas neliecina, ka tas ir baigi kvalitatīvs štrums. Un to ir tik daudz tieši tāpēc, ka viņiem ir pilna pakaļa ar vidēja līmeņa štrumiem, kurus viņi štancē , lai iekarotu tirgu.
Manuprāt , tieši firmas , kurām nav pārdesmit modeļu , bet cena atbilst kvalitātei - ir tie labākie. Uzreiz nāk prātā Modulus un Spector. Protams, cena ir attiecīgā.
0
''Neighbour_of_the, tiešām..kur tu tādas muļķības esi salasījies?''
nekur neesmu lasījis, personīgā pieredze. un tā spēlē daudzi.
0
lash, jā, laikam būs tas pats.
0
pameklē DEAN un Agile kreiļu izstrādājumus :) Thonmanaa pačolē, varbūt ko labu atrodi, tad aizlien uz biedrības namu un pasūti atvedīs Tev un būsi laimīgs kreilis ar kreiso basu :)

starp citu seborrhea grupā gičists kreilis, iemācījas spēlēt uz labroču gičas-nekāda vaina :)
0
mSPW, man somu grupas pēdējā laikā ir etalons, jo lielākoties tās tikai redzu. Es Somijā dzīvoju. Yamahas gan es te neesmu īpaši redzējusi. Un nez kāpēc daudzi saka, ka Ibanez un ESP ir labi? Tas pats Henri Seppälä. Marco Hietala gan uz Warwick.

Paldies visiem par firmu apspriešanu, bet paskatieties, ko es no šejienes gribēju uzzināt!!
0
Ujj , pareizi , Dean. Vienu brīdi baigi gribējās Dean Razorblade , bet ja nemaldos tā arī piecinieku nav uzštancējuši , vismaz tajā laikā, kad gribēju jaunu basu , nebija piecinieku.

Daudzi saka daudz ko.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas