Morbid Angel - Jā vai Nē?
+1
šovakar sanāca tīri pikti runāt ar cienījamo mSPW j-kungu par veco labo morbidu vecajiem albjiem. man jau nu tomeŗ liekas, ka nekā labāka par blessed are the sick līdz tam laikam death metālā nebija, (obituary ok, bet tas ir savādāk) un līdz šim arī nekas tīkams, kas tā piedurtu nav atrasts. viss tas albūms veidots kā pārdomāts viengabarīts ar kulmināciju un katra rifa pāromātu atrašanās vietu. nu tā nu lūk mani ļoti interesētu, kuru vēl tik pat ļoti aizrauj šitie džeki un pieminētais albūms (vai arī citi) vai arī, kuram nepatīk tik pat ļoti Dāvida Vincenta vokalizēšana kā mSPW.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hah... nu nav jau tik traki, ka tas būtu pāri visam, bet "blessed are the sick" manuprāt ir labākais no viņiem. Gabalu "Brainstorm" es varu griezt miljons reizes uz riņķi. "The gods are pleased with me. They speak my name in tongues." tirrlintirrlintirrlinrillr... psc psc
0
Neapšaubāmi Morbid Angel ir yay all tha way. Pirmie trīs albumi ir principā nevainojami, jautājums tikai, cik kauram personīgi iet pie sirds attiecīgais materiāls. Arī turpmākie nav zemē metami nekādā ziņā, ja nu vienīgi "Heretic" sastāvēja vairāk no filleriem - bet tie diez vai ir pieskaitāmi ievērojamai DM kalsikai.
0
viena no manām favorit death metal bandām. Principā man patīk visi albūmi, arī Heretic.

ja jāsarindo pēc patikšanas pakāpes, tad man būtu tā:
1. Domination
2. Blessed Are The Sick
3. Covenant
4. Altars Of Madness
5. Formulas Fatal to the Flesh
6. Gateways to Annihilation
7. Heretic
8. Abominations of Desolation

Ar nepacietību gaidu jauno albūmu.
0
kas ir Morbid Angel?
0
Man no Morbid Angel daiļrades "Domination" būs pirmajā vietā. Par Vincenta vokālu runājot - nesen salīdzināju koncertierakstus pirms 1995 gada un pašlaik... Njā - agrāk tas izklausījās labāk, bet to jau var teikt par jebkuru rūcēju...
0
1. Covenant
2. Gateway to Annihilation
3. Blessed are the Sick

Pārējie nav ''uh'' un ''ah'' vērti'.

Bet arī Covenant ne tuvu nav tas labākais Death Metal albums. Man TOP10 viņš neiekļūtu, kautgan nav kādu laiku klausīts.
0
Ū, Morbid Angel.
Kā jau tauta min - pirmie albumi... Vot, manta!
0
Morbid Angel - JĀ!
0
Domination. Un tikai.
0
1. blessed are the sick
2. altars of madness
3. coventant
4. Gateways to Annihilation
0
No MA klausos vairs tikai (pa retam) "Altars of Madness".
0
Dīvaini, bet mans top 3 varētu būt tieši tāds, kā BladeOfDarkness. Grūtāk būtu sastādīt death metal top 10, taču pirmajā trijniekā "Covenant" man tur būtu noteikti.
0
Hm, varētu pat uzkurbulēt tēmu, par Death Metal TOP10 (ja kas līdzīgs nav jau bijis). Nāktos gan čupu albumu pa jaunam noklausīties, bet tās jau nebūs nekādas mocības.
0
kaut kā pārtrūka interese par MA pēc covenant, un tikai pirms pāris gadiem dzirdēju 95 gada Domination

un sapratu, ka esmu dafiga zaudējis, manuprāt, "Where the slime live" joprojām ir viens no labākajiem desas gabaliem ever !
0
Domāju, ka tas Top10 par Detuhu būtu interesants topiks, jo būtu iespēja kaut ko jaunu ievērtēt un papildināt kolekciju.
0
jap, par kolekcijas paplašināšanu pilnīgi piekrītu. esmu dziļi pateicīgs intaram par dead congregation ieteikšanu. izrādā, ka tiešām baigi spēcīgā desa.
+1
Šaubos gan, ka TOP10 kāda kaktu banda iekļūtu.
0
Reku jau par bandām bija bazars - /forum/87564/ . Vispār ir kādas 5 tēmas zem ''death metal'' nosaukuma :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas