būs supermuļķiks. :)
0
www.tvnet.lv/izklaide/tv/329830-...

Amerikāņu kabeļtelevīzija "Comedy Central", kas kļuva slavena, rādot satīrisko animācijas seriālu "South Park" ("Dienvidparks"), ieplānojusi veidot jaunu komēdiju par Jēzu Kristu, vēsta "The Hollywood Reporter".
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Gan jau veidotāji ierausies vingrotāja pielūdzēju protestos. :)
-1
Pffff. Kas ta tur, muļķiks pa džīzaskraistu. Vingrotāja pielūdzēju protesti, padūmaješ. Par muhīti muļķiku vajadzēja, par muhīti.

P.S. 20. maijs ir vispasaules "everebody draws Muhammed" diena, ja kas.
+2
Par mūhīti mīziens taisīt čaļiem
+3
Silence, I kill you!
0
roof, protams mīziens! Kā dvieļu vīri atklāti piedraudēja nažus sirdīs sadurt Metam un Trejam tā Comedy Central uzreiz izvāca 200to sēriju no ineta. NEVIENA kompānija pasaulē ar reģistrētu adresi nevar atļauties muti palaist par to vīriņu. Labi ja kāds iekš 4chan vēl atļaujas.
0
Turklāt visa tā štelle ar Muhīti ir samērā paradoksāla, lai neteiktu muļķīga, arī no reliģijas pozīcijām. Cik sapratu, tad tas aizliegums attēlot Muhīti balstās uz domu, lai ļaudis nesāku pielūgt Muhīti, kutrš tomēr bija parasts cilvēks, īstā dieva - Allāha vietā. Savukārt, ja jau reiz viņš bija parasts cilvēks, tad kādēļ gan lai viņu nevarētu attēlot gluži tāpat kā jebkluru parastu cilvēku? Un vēl kas - kā viņi vispār var zināt, ka attēlots ir tieši Muhītis, ja jau viņi nezin, vismaz nedrīkstētu zināt, kāds viņš izskatījās?
0
Tā pat kā ar Jēzu - jebkurš pagariem matiem un bārdu var kandidēt uz Jēzus tēlu. Bet ja nekļūdos, tad tajos laikos visi bija pagariem matiem un bārdu :D
+1
man 2 skolnieki ir žīdi. viens no viņiem sistemātiski nevālas man maksāt par nodarbībām. kā rīkoties? krusts?
+1
^ Uzliec vācu SS maršu , lai paklausās jūdens !
+2
Nevis uzliec, bet liec mācīties spēlēt.
0
Labs:D
0
Ā re če, kā iet tiem, kas Polijā bik uzdirš kristietībai:
www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/3299...
0
^ bļa, es saprastu, ka iesūdzētu, ja teiktu, ka vieglāk noticēt Harijam Poteram nekā Džizuzkraistam, bet par dinozauriem ... šiem tak atliekas apkārt mētājas ... cerams džuse izlocīsies no tiem marazmātiķiem \m/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas