barības uzņemšanas iestādes
0
kur var +/- centrā jēdzīgi paēst par lētām naudām? tēmas ir bijušas, bet pasen, un pēdējā laikā tik daudz vietu taisās ciet un kaut kas atkal veras vaļā, ka prasu no jauna.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā, mani arī šitais interesētu. Precīzāk kur varētu labi, lēti un ātri paēst. Hesīši, maķi utt. neskaitās un pelmeņi jau zb.
No zināmajiem Lauvas nams puslīdz atbilst šādām prasībām. Ķīniešu sīkēstuve uz Bruņinieku un Barona stūra arī nav slikts variants.
0
jā, nu, fastfood protams neinteresē. gribas normālu gaļas gabalu un kartupeļus un tamlīdzīgi.
0
cik tev ir lēti?
0
pēc iespējas lētāk. vidēji par trīnīti vairāk atdot negribās
0
Nojaušu, ka šeit saruna ir par galvaspilsētu...

Padomjlaika ēdnīca autoostas otrajā stāvā ir ļoti jauka. Divu latu robežās normāli var paēst.
0
Tur, tajā Centrāltirgus paviljonā pa lēto var paēst - zupa + otrais ap 1-40 vai zem...
Taču mana iecienītākā vieta centrā ir zupu restorāns "Tikai karotes" - Stacijas laukumā.
+1
nu tā jau ir pavisam dārga cena, principā. :D nu ir 1. ģimnāzijā (ja prot iešmaukt). tur var tiešām lēti paēst. vēl ir uz skolas ielas kkādas 2 ēstuves, kur ne dārgāk kā pa divīti var normāli iebāzt kuņģī kko. lauvas nams ar esot labs, bet to pats neesmu apmeklējis. ir vēl gotlande (principā ģertrūddes un brīvības stūris, bet biku uz stabu pusi. tur kur mego, tikai apakšā) un tieši tam blakus ir vēl viens ūķis, kur ahūno otro var pa 1.50 dabūt un tad, ko grib to vēl pa to 1.50 paņemt. vēl jau var arī veco piknikošanas metodi piekopt (tākā vasara). paķer rimčikā gaļu un rosoļņiku (+ vēl kādi 6 litri alus) un tik dodies taisnā vīlē uz vērmanīti, kur vari notiesāt maltīti ar draugiem. :)

p.s. ķīniešu ēstuve ir slikts variants, jo no turienes neko citu kā vēdergraizes un tukšu kuņģi nevar sagaidīt)
0
MHM, centrāltirgū var norauties buboņu mēri, ja grib tur ēst.
0
Ja Pārdaugava interesē - "Sievenes" ēdnīca, Valentīna ielā, netālu no Zasulauka stacijas - labi taisa un dārgi nav.
0
Vai ta Lauvas Nams nav dārga vieta?
0
Kas kam ir centrs...bet vispār vienu vietu regulāri izmantoju. Saucas "25. stunda", atrodas pagrabiņā kaut kur Raiņa bulvāra galā pie stacijas tuneļiem.
Par Ls 1,70 var dabūt kompleksās pusdienas:

* - zupa vai salāti;
* - otrais ēdiens (kādi 10 veidi);
* - dzeramais.

Vispār vieta ir diezgan neslikta. Ēdiens samērā garšīgs, ja milzu badā neesi, tad paēst arī var. Tiesa, pēdējā laikā tā kā porcijas kļuvušas mazlietiņ mazākas un arī dzērienu izvēlēties vairs nevar, jo dod tikai kaut kādu sintētisku dzērveņu nedzērienu.
Pīpot tur arī var un parasti vietas arī samērā pietiekami.

Lūdzu tikai nesāciet iet barā uz turieni :D

---

Vēl ir kaut kur jau pieminētais Bānūzis (Gogoļa 15). Tur var tiešām lēti paēst - piemēram, kartupeļu sacepumu par Ls 1,40 vārgāks ļautiņš nemaz iekšā nedabūs. Zirnīši par 90 sant u.t.t. Trūkums - ir tikai daži ēdieni, kas nekad nemainās un nereti nav daļas no tiem. Pa retam var apmeklēt.

---

Vecrīgā Vaļņu ielā ir Kamielis, kurā zirnīšus par latu varēja dabūt. Studenti reizi nedēļā var aiziet. Neesmu gan mēnešus 2 bijis, varbūt jau aizklapēts tas iestādījums.

---

Stacijā ir Oranžs. It kā kompleksās maksāja kādus Ls 1,50 vai 1,70, taču ēdiens palicis arvien nebaudāmāks un riebīgāks. Plus vēl tās rindas...

---

Centrālajā stacijā ir iestāde ar nosaukumu "Pie Valentīnas", kur kartupeļu pankūkas maksā Ls 1,05 un gandrīz vai var paēst. Diemžēl nevarēšu paskaidrot, kā tur nokļūt :D
+1
sievenē čista bija pārdabiski garšīgi, moš tas bija pāļa efekts, bet tik garšīgu gaļiņu ar visiem tiem salātiņiem sen nebiju ēdis.
0
"MHM, centrāltirgū var norauties buboņu mēri, ja grib tur ēst. " - kā redzams, nekad bijis neesi.

+2
jauki, ka lash kometā visur ir pieminēts, ko nedrīkst darīt vai kas tur ir ''diemžēl''... :D kas tie par zirnīšiem?
+4
''kā redzams, nekad bijis neesi.''

nu jā - dzīvs esmu. :D :D :D
0
Atcerējos, ka NDĢ ēdnīca arī ir lēta un baudāma. Pēc skolas pabeigšanas gan neesmu tur bijis, bet cik atceros tur nāca arī cilvēki, kas skolā nemācas.
0
Murgoni, DIEMŽĒL nav tik jaukas vietas, kur man viss būtu pa prātam. Tāpēc tad nu katrai vietai sava ute.
Zirnīši - pelēkie zirņi ar speķi. Manuprāt, samērā neslikts paēdiens un arī diezgan barojošs...tā ka nekrīti izmisumā, ja ieraugi nelielu trauciņu - daudz jau nemaz nevar izrīt.
+2
^ Bezdēt pēc zirņiem arī zajebis, kā var. :)
+1
es tik nesaprotu, lash, tev ir kāda iedzimta kaite, ka vislaik viss ir jāuztver personīgi un jāapvianojas uz visu, ko tev saka? :)
0
Kad dzīvojos pa Londonu -tā gan bija problēma, kur atrast salīdzinoši nedārgu vietu, kur var sātīgi paēst..Rīgā tomēr tādā ziņā situācija ir daudzreiz labāka...
0
Heh, atceros kā Tex Mex uz Dzirnavu ielas starp Brīvības un Baznīcas varēja pa 1 ls pusdieniņas ēst + 50 sant deva 0,3 aliņu! Ta vēl atminos Melnajā Kaķī pie Līvu laukuma pa 3,50 varēja rīt cik grib. Aaa un vēl pa 3,50 Reval Elizabete varēja pa smuko paēst. Tas viss gan bij pagājušajā gadā, tagad neko nezinu kas darās.
0
rv1ģ nav nemaz jāšmauc, no kkādiem 12 vai 13 tur no sāniem var iet kopā ar visādiem birojdarboņiem un citiem mietpilsoņiem ēst - bet paēst tur var ļoti labi - daudz, garšīgi un pa jaukām cenām + parasti ir visai jauki dienas piedāvājumi par +/- 2 latt', tur ir zupa, otrais un dzeramais of sumkind parasti iekšā.
ja trīniša robežās, tad jau arī lidiņš ir ok, kartupeļi + gaļa + kkas šķidrs pa virsu noteikti sanāk (ja vien neņem ribiņas, tās ir overpriced). rīgas domē apakšā arī ir ok ēdnīca, drusku sliktāk par pirmo un dārgāk arī nedaudz laikam, bet tur tie piedāvājumi pa 1.70 or so parast ir. tāpat tajā brīvostas lietā pie kanāla arī ir tīri jauka ēdnīciņa, bet tur tik pāris reizes esmu bijis.
0
starpcitu, nesliktas pusdienas var dabūt arī Universitātes un Mūzikas akadēmijas barotuvēs.
0
Būtībā centrā tagad katra otrā kafejnīca ( vai restorāns) piedāvā kompleksās pusdienas ap divīti - 2ls. Tas ir krīzes pozitīvais aspekts! :D
Mans top 3 no centra piedāvātajām kompl, pusdienām:
1.) Vērmanīša Lido ( tiesa laikā no 12:00 līdz 16:00) - 2ls, un es parasti nevaru visu apēst.
2.) Jau minētais krogs pretim Origo, kur pa 1,70ls var iehavot ( kartupeļi gan garšo tā it kā miljons reizes būtu atsildīti vecā eļļā, bet viss pārējais daudz maz garšīgs)
3.) Stockmaņa 4.stāvs - 2,25ls. Dikti garšīgi ( otrais ēdiens + zupa ( vai saldais pēc izvēles) + dzēriens, bet neliela mazuma piegarša.
0
mm, daudz idejas. paldies, būs ko ievērtēt.
0
Pats ēdu pārsvarā Natālijas Draudziņas ģimnāzijā (bruņinieku starp Barona un Tērbatas). Pēc 12:00 visus laiž iekšā. Kompleksās pa Ls1.00. otrie 1.20-1.70. Pusporcija zupas 25s. Un divas pusporcijas ir vairāk par 1 porciju.

Turpat uz Barona bet kvartālu tālāk pie Latvijas Vēstneša ir kafūzis Inilga kur ar var zem Ls2.00 otro un zupu iemaukt, ēdienu izvēle ierobežota, bet mainās.

Reizēm uz Fabriku Tērbatas ielā aizeju - man ar kotleti un salātiem pietiek ~ 1.50-2.00.

Retu reizi uz Attīstības Aģentūru Pērses ielā aizvelku, tur kafūzis pagrabstāvā, bet ēdieni tik kādi 4-5 veidu un samērā dārgi sanāk Ls2-3.

Sen nav ēsts Apgabaltiesā (Tērbatas / Brīvības stūris). Bija samērā lēti, garšīgi, bet daudz tautas un jāosta virtuves aromāti.

Vispār Centrā darbadienā nav problēmas paēst, Brīvdienās gan - reāli Lido, Fabrika (Sv. laikam nešancē), Pelmeņi un Lauvas Nams. Ja kāds zin vēl kādu vietu ...
0
P.S. Turpat uz Bruņinieku tā Inilga.
0
agrāk, kad man tas bija aktuāli parasti gāju iestādēs uz ēdnīcām. nu piemēram vecrīgā- izglītības ministrija, valdemāra ielas rajonā kultūras ministrija. dotajā brīdī godīgi sakot nezinu kā tur ir ar tikšanu iekšā, vai nav uz čipiem sataisīts. tagad man darbā ir ēdnīca ar ļoti saprātīgām cenām, tikai iekšā no ielas švaki tikt. bet paveikties jau var:)
0
Kā visu laiku lētāko ēstuvi,kuru esmu apmeklējis,varu minēt tramvaju depo uz Maskavas ielas - tā ir darbinieku ēdnīca,tādēļ arī cenas zemas. Savulaik otrais (kartupeļi,salāti un pāris kotletes),saldais un dzeramais izmaksāja man 1.50 ls
0
Ganību Dambī netālu aiz Pētersalas ielas bija Dzelczeļnieku ēdnīca. Arī pa lēto varēja piestampāt kuņģi, bet 10 gadus nav būts ....
-5
ble ku leti, te jobanaja londona gan zem 5paundi neko nedabusi nromalu...
a ne pa 3 paundi var dabut 2 vistas gabalus kartupelus frii un vel 2 mazos sparninus :D:D
0
Ehhh, atceros, ka stacijas rojonā senos laikos varēja ūber garšīgos belašus ieķert pa 10 santīmiem, un pie dirsas pasakas, ka tos no kaķiem un suņiem taisījuši, čupām ir ēsti un ne pļūts ne vēma nav bijusi nekad. :))
0
kāpēc lai no žurkas būtu pļutka? galvenais jau, lai svaiga žurka:D
0
^^^ nē, viss atkarīgs no tā ka pagatavots!
0
no sērijas, ka ar kečupu pat trauku lupatu var apēst:D
0
Ble, bet tie belaši tiešām bija sasodīti garšīgi! :) Un galu galā - gaļa paliek gaļa. Šajā sakarā atcerējos, ka skolas laikā biju medicīnas muzejā uz tiesu medicīnas izstādi "Nāves sejas", tur vienā spirta burkā bija saliktas belašu ražošanā pāri palikušās lietas - respektīvi, pēc kara viens tantuks regulāri iemānija jaunus skuķus pie sevis mājās, nožmiedza un no gaļiņas belašus cepa. Pie pakaļas tanti paņēma pēc tam, kad kāds izbadējies subjekts bija savā belašā sarkanu lakotu nadziņu atradis. Tad nu lūk, viena meitieša galva un roka peldēja tajā burkā.
+1
^^^ gribu belasi!
0
ā, starp citu, pašā baronielas galā, pie brīvības ielas, ir kioskiņš kur ir garšīgi virtuļi (saucās. nu - eļļā cepta mīkla virtuļa formā), kas maksā 9 santīmus gabalā. bet tiešām supergaršīgi un kafija pa 25 sant; kas vispār ir pizģets.
0
9 sant gabalā? WTF, vai tad mūsdienās kas tik lēts maz iespējams?
0
a kur gaļa?
+3
kāda gaļa pa 9 santīmi? :D tur pat žurka nesanāk:(
0
Par 9 saņiem gaļu sagribējis...
0
jā, izrādās, ka ir iespējams. gaļas gan nav.
0
Vispār pirms kādiem 6 gadiem, kad sāku studēt, Olimpijas RIMI veikalā varēja nopirkt gluži sakarīgas pītās bulciņas (tās ar glazūru un rozīnēm) par 4 vai 5 sant gabalā [ja atmiņa neviļ]. Tā nu sanāca lētais uzkošanas variants - par 20 vai 25 sant. iegādāju 5 bulkas. Citas gan maksāja vairāk un tā arī neizpratu, kāpēc šīs tik lētas.
0
gadus 4 atpakaļ bija pirmā šancēšana - atgāzenē krāsojām ar čomu sētu. tur bija tāds sīks pārtikas veikaliņš, un tur bija atsevišķs plauktiņš laikam nedēļu vecām bulciņām. pa 2 un 3 santīmiem gabalā. tad nu mēs sapirkāmies tās un košļājām un grauzām tos akmenscietos brīnumus. baigi lēti sanāca. nostaļģija...
+1
A es atceros, kad bulciņa bija pa 3k, bet radziņš pa 10k. Un tukša pudža 20k maksāja ....
0
Pretī Bērnu Pasaulei (uz Matīsa ielas) ir "Jautrie Cālīši" un "Bistro". Abos zem 2ls var kārtīgi piebāzt maisu.

Uz Deglava ielas, no Pērnavas ielas puses ejot tilta virzienā ir tāds Bišu Krogs, tur pusdienas pa 1.70, ietilpst - zupa, otrais (un tāds pamatīgs) + kaut kāds padzēriens.
0
^^ 3kapeiku bulciņas kopā ar limonādi bērnu dienās tika vairumā patērētas. :)
0
^^^ un ar tukšās stikla taras nodšanas biznesu es arī aktīvi nodarbojos. :))
0
Nav kas jauns parādījies? Pēdējā laikā sāk trūkt vietu, kur paēst.
Tā pati manis pieminētā 25. stunda vairs nebūt nav sakarīga - kā izskatās, grib tikt vaļā no komplekso pusdienu kārotājiem (gan cenu pacēla, gan porcijas samazināja, gan nereti nav arī to pašu pusdienu).
Aizgāju pārmaiņas pēc uz Bānūzi un tur dabūjām gaidīt gandrīz stundu... nav sevišķi nopietni.
0
Aizej uz Bombardieri. Kompleksās Ls2.50. Pārrīties var. Gaidīt gandrīz nevajag. Dienas piedāvājums mājaslapā - www.bombardierbar.lv/
0
Eh, bišķiņ par tālu, gribētos mazliet tuvāk uz stacija pusi...
0
Bijušās Sievenes paikas cienītājiem, kā arī visiem, kas dzīvo/strādā Pārdaugavas pusē, varu ieteikt šito:

www.laiksest.lv/
0
trīs vīri laivā ir nenormāli laba vieta, domāju, ka labākā Rīgā, korelācijā starp ēdiena kvalitāti, interjeru un maksājamo summu
0
Ne reizi nav tur ēsts, bet ja pieņem, ka tikpat labi kā Bombardierī, bet lētāk, tad tev varētu būt taisnība.
+2
Kaut kad vienreiz ēdu tur, bet tas bija pirms kādiem 5 gadiem, kad saimniekoja, šķiet citi ļaudis.

P.S. Vai tad alus uzņemšana neskaitās ēšana?
0
Šķidrā maizīte, kā nekā.

Tad mani favorīti ir Bombardieris un Miestiņš. Žēl, ka Vairogiela nav ērta.
0
3 vīros laivā 0,5 l Rēzeknes alus, kas man ļoti garšo, maksā 80 sant.
0
Tumšais gan labāks.
+1
Eh, ar ēšanas iestādījumiem pēdējā laikā galīgi švaki. Daļa lēto pazudusi vai arī mainījusi ēdienkarti, padarot to nebaudāmu. Citiem kvalitāte kritusies. Dārgie atkal DĀRGI... grūti cilvēkam paēst :)
+1
Jātais pašam. Pa 5īti sanāk divām-trim dienām ko pakkot iekšā.
+1
Ar to mājas ēšanu te viens ru džeks mēģina dzīvot par krievu iztikas minimumu. Gandrīz anekdote (ko šamais brīžiem ēd vakariņās), bet sūrā realitāte neliek smieties, bet gan pasmaidīt, par tādiem varoņiem. Vērtējat paši un labu apetīti! :-)
minproduct.ru/
0
Ajj, slinkums iedziļināties viņu iztikas minimumā un veikt valūtas maiņu. :O~
0
Tie ir 2632 rubļī jeb ~46Ls mēnesī jeb ~1,5Ls dienā ;-)
+2
Par to piķi jau var pārēsties - sanāk kg reņģu un kg kartupeļu. + 50s ko var kečupam un majonēzei noziedot.
0
Ble, turklāt ceptas reņģes ir sasodīti garšīgas, arī ceptiem kartupeļiem nav ne vainas. Tiesa, pieriebsies katru dienu vienu un to pašu rīt.
+1
^ un īpaši veselīgi laikam arī nebūs visu laiku vienu ēst (cik nu vispār cepti kartupeļi var būt veselīgi, LOL)
0
Es parasti centrā būdams izsalcis tikai brīvdienās esmu gājis regulāri uz pelmeņiem, tā ēdnīca, kas ir brīvostas pārvaldē, vai kā tur saucās, nu tur pie kanālmalas ar bija tīri okē, kad biju.

Heh, vairogielas miestiņš, riktīgi laba lieta 5 minūtes no mana dzīvokļa un tur ir daudz tā, kas citos nav, baigi iegaršojās tumšais brālis, kā arī tas bāriņš tur tāds tīri okē ir, vienīgi pagājšpiektdien ateja nestrādāja.
0
Nu arī fakts. :)
0
Ko lai tad ēd?
+1
Nevajag nemaz katru. Ar 300g jau ir kārtīgas pusdienas. Pārējās var iemarinēt uz pāris dienām ar sīpoliņu un citroniņu vai želejā iebliezt. Pa starpu griķus ar tušonku utt.

Es decembrī kārtīgi fiksēju visus tēriņu pa grupām un man sanāca, ka rīšana ārpus mājas izmaksāja Ls 37 un mājas pārtika tikpat - Ls 37. Plus kautkādi ūdeņi, suliņas un našķi - Ls 12. Kopā Ls85. Pusdienas pa kādiem Ls1 - Ls 1.60 kapāju 5x-6x nedēļā.
0
46 lati...phe, kāds tur izdzīvošanas šovs.
Pirms dažiem gadiem RTU (bet varbūt arī citās universitātēs) sprieda par stipendijām - vai nu visiem maksāt 8 latus, vai arī sekmīgākajiem 60 (vai cik nu tur bija paredzēts). Notika karstas debates un laikam pat TV viens students dedzīgi aizstāvēja 8 latu stipendijas katram, jo viņš MĒNESI VAR IZTIKT AR TIEM 8 LATIEM. Publika nesaprata, tā viņu izsmēja.

Pat ja pieņemam, ka mēnesī ir tieši 4 nedēļas un students brīvdienās ēd vecāku gādāto (par mājās tikšanu par nerunāsim), tad nedēļai sanāk tieši 2 lati! 1 dienai ir 40 sant... īstenībā, nemaz tik traki ar nav, kādi 3-4 rolltoni sanāk, jo toreiz tie bija kādu nieku letāki. Varbūt visi 5. Ja tiec uz atlaidi, uzreiz iegādā kilogramu tirgus desas par 89 sant. Tur jau ir arī kāda gaļas procente.

Ja tai lietai tā pieiet, tad nenovārdzināts organisms kādu mēnesi vai pat 2 izvilks, ja vien nemācīsies. Pēc tam gan orgāni pateiks "I surrender"...

BigUgga, ar to taisīšanu štruntīgi - nav īsti kur sasildīt, bet aukstu paiku rīt diez kā negribas.
0
pašlaik gan stipendijas vispār cik noprotu ir trūcīgajiem un bāreņiem. varbūt kaut kādam vienam sekmīgākajam uz nez cik cilvēkiem
+1
Kopš sāku lietot kontrabandas alkoholu un cigaretes, varu arī atļauties maizi un sviestu. :D
0
Vispār dažā labā universitātē ir pilnīgs sviests ar tām stipendijām. Sekmīgajiem nekā, bet trijnieku karalim gan, jo viņš ir bārenis vai no nelabvēlīgas ģimenes. Tas nu gan ir galīgi garām.
Universitātes stipendija normālā gadījumā pienākas sekmīgākajiem kā stimuls turpināt tikpat sekmīgas mācības. Trūcīgajiem būtu jāmaksā ko citu - tam jau ir paredzētas kaut kādas sociālās stipendijas (vismaz kad es mācījos, kas tāds bija. Sīkāk nezinu, interesējies nebiju, jo man tas aktuāli nebija).
0
Kurš vēl atceras līdzīgus iestādījumus?

fishki.net/comment.php?id=8224...
0
"Vispār dažā labā universitātē ir pilnīgs sviests ar tām stipendijām. Sekmīgajiem nekā, bet trijnieku karalim gan, jo viņš ir bārenis vai no nelabvēlīgas ģimenes. Tas nu gan ir galīgi garām."

nu tā apmēram arī ir.
0
Visiem iet grūti! Neredzu jēgu talakai diskusijai. Gribu ēeēst! Kāda paika naktī mums ir pieejama. Pelmeņi Vecrīgā, Statoila desiņas, LULLU pica. Kas vēl?
0
Čilli piz*a?
+1
Lauvas nams, ja luste skriet. Iespējams, arī piegādā...
0
A vai ta tas Mc Donalds uz Krasta ielas ar nestrādā pa nakti?
0
Atvērts visu diennakti. Ar pārtraukumu no 2:00-6:00 :D (es tā tik)

Tik pagājšnedēļ piefiksēju, ka Ģertrūdes ielas Lidiņš arī ir 00-24 ... www.lido.lv/lat/uznemumi/edinas...
0
es agrāk regulāri gāju garām vienam diennakts veikalam, kurš visu laiku bija ciet. vēlāk izdomāju, ka visu sapratu, veikals bija vaļā nevis no 00-24, bet gan 24-00, tas ir, veikals nekad nebija vaļā. vai arī bija vaļā minūtes ietvaros.
0
Ģertrūdes lidō ir viena no tizlākajām ēstuvēm. Izvēle dupsī (nekas garšīgs), cenas oi, phf!
0
vai tad visi Lido nav aptuveni vienādi? nē nu ok, protams, lielajā ir plašāk izvēle, bet vai ta cenas atšķiras?
0
^^ tāpēc laikam nebiju pamanījis pa 10 gadiem :D Laikam 1-2x tur esmu ēdis.

Šitas ir bistro - cenas / izvēle nepriecē, kā jau Bigijs norādīja. Tur ir dārgāk. Lēto mantu praktiski nav. Lai daudzmaz iēstu vismaz divīti vajag un sajūsmā nebūsi. Pagājšnedēļ uz Avoteni pēc alus ejot ieskatījos, moš pa ceļam ieēst, bet neradās tāda vēlme.

Lauvas nams velkoties no MP da best. Vecrīgā kožot - Pelmeņi. Man gan vairāk patīk Kaļķenes iesttādījums
0
Ja runājam par paiku, tad jaunākā info liecina, ka Imantā būs McDonalds kaut kur uz vasaras vidu. ( cenšos tur ēst pēc iespējas retāk, bet jāatzīst fucking garšīgi, tik padārgi)

Pēdējā laikā esmu iecienījis Turkebabu. Fantastiski kebabi un ja vēl ņem kaut ko pa akcijai, tad nesanāk pārāk dārgi. ( KebabFix ne tuvu nestāv).

Biju iečekojis Bombardieri pāris mēneši atpakaļ. Secinājums: garšīgi, bet tā milzīgā porcija ir domāta izstaipītam kuņģim, līdz ar to 2,5ls pa dārgu priekš manis.
0
Tas Lido, kas ir pretī Vērmaņdārzam, arī pēdējā laikā pamatīgi iesūkā. Cenas ir palikušas iepriekšējās, bet kvalitāte tam visam ir kritusies pamatīgi. Ja kādreiz karbonādes bija lielas un sulīgas, pārklājums bija pāris centimetri, tad tagad viņas ir peee .... Tur vienīgais, ko var ņemt, ir kompleksās pusdienas vai arī kādu saldo.
0
Sen tur nav būts. Vistas sašĻiks (Spice, Lielais) gan joprojām līmenī. Kartpankūkas gan mazākas palikušas. Ķirsons jau tik kladzina: "Letiņi mīl Lido! (pārējais man po, var dirst un pļūtīt šķīvī)".
0
^^^ tāpēc man ar otro pietiek pa Ls1.50. Tā teikt, pastāvīgā klienta priekšrocības :)
0
man vispār nekad lidiņš nav paticis. šausmīgi taukaina tur tā pārtika, tad jau bez maz mc donalds ir veselīgāks:D
0
Ech, dodos cept pelmeņus. :)
0
Senāk Lidiņā biežāk ir ēsts kopistiski ar visu ģimeni un es nez , man vienmēr nepaticis tas, ka tur tā izvēle nav nemaz tik liela un normāli paēst nevar. Katru reizi bija jāņem tie ceptie kartupeļi un vista , bet pēc stundas atkal ēst gribās...
0
Man gan tur nekas taukains neliekas. Bet dārgi gan sanāk, ja gribi otro ar piedevām un salātiem, zupu un kompotu pie Ls4 sanāk. Parasti kartupeļu pankūkas ar mērci, aknu plāceni un tamlīdzīgus sīkumus iemaucu Lidiņā. Plus aliņš, bet tas reizēm tāds pliekans trāpās, tāpēc vajag vispirms notestēt ;)
0
alus tur ir pilnīgs bulšits.
0
Kads ir bijis Vecriga tai "Latburger" , laikam bij Audeju 11, kadas cenas?

Jobani, ka ipasnieks sis *^&%*&*(
www.spotnet.lv/upload/users/9513_2...
+3
Man ar Lidiņu ir bēdīga pieredze, kad reiz pēc tur baudītajām pusdienām, piemetās tik baisa pļūts, ka es izmisīgi, pārkāpjot visus iespējamos satiksmes noteikums, ātrumu tajā skaitā, mēģināju centrā aizbraukt līdz tuvākajam benzīntankam, kur būtu ateja. Pietrūka kādas sekundes, kad būtu apdirsies pats sava mašīnā. :D
-2
^^un kāda tev šķirba? niggas jau, piemēram, uz valodām ir šķietami daudz čaklāki nekā krievi. lai bizneso.
+2
werwolf- labi, ka biji ar savu vāģi, būtu sabiedriskajā, tad gan biksēs būtu bijis siltais :D
p.s.
a pret Lido man nav nekādu pretenziju..nu jā ,lai kārtīgi paēstu, tur vajag vismaz 3-4 ls, ne mazāk, bet man garšo. Man ar šķiet, nekas trekns tur nav. Tieši ēdot burgeriestādēs (Mcdonaldā u.c.) drīzāk piepamps ciskas un dirsa meičām, bet džekiem attiecīgi- vēders pār siksnu :)
0
Njā, ar sabiedrisko 100 p., ka būtu siltais biksēs. :D Nu, vēl man toreiz radās doma, ja vairs galīgi nevārēs izturēt, piegānīt, kādu vārtrūmi vai pagalmu. :D
+4
Sadzerās uz pohām kerfīru un ta lido vainīgs :D
0
Nebij ne pohas, ne kefīrs, tas draņķis bija sviesta zivs ar ceptiem kartupeļiem. :D
0
sviesta zivis mēdz likt par sevi manīt , arī ja tas nav lido:)
+1
Ir ir Lidiņā trekna paika. Ja gribās kaut ko veģetāriskāku paņemt, baigi jāmeklē. Man šķiet, ka viņi nātrija glutamātu arī ber klāt uz nebēdu. Tie ceptie kartupeļu salmiņi varētu būt līdzvērtīgi McDonalda kartupeļiem kaloriju ziņā, vienīgi pirmie droši vien auguši tepat Latvijā.

Vienu laiku pirku tādu bomža variantu Vērmanītī - kartupeļu biezenis ( 0,70) + salsas mērce ( daudz dārzeņi un asums 0,50ls).
+1
aha, bija tur agrāk tāds veģetārais podiņš, man liekas viņš bija 1/3 daļa ar kaut kādiem taukiem pieliets
0
Hehe, jā, no sviesta zivs var dabūt oranžu eļļu podā, un ja nepaveicas, arī citur.
0
Es toreiz gandrīz podu zem sevis uzspridzināju. :D
0
Runājot par bomža paikām - atminos laikus, kad Lido uz Dzirnavu ielas varēja lādēt rīsus un kart. biezeni "pēc izjūtām". Nu tad tika arī krāmēts krāteris un vedū salieti trīs-četri kausiņi mērces. 30 saņi biezenis/rīsi un 30 saņi mērce. 60 saņi un darijies, sevišķi, ja tas biezenis pagadījās tāds biezāks, ka varēja reālu vulkānu sataisīt :)~

Vēlāk jau biezeini novāca (300g uzraksts parādījās) pēcāk jau abus tikai "bārmeņi" lika, scyko!
0
Salātus jau ar varēja krāmēt, cik uz šķīvja saiet, par fiksētu cenu, neatceros vairs, cik.
0
Lats kādreiz bija :) Tur ar tika veidotas smil..., tb, salātu pilis :D

Tagad teorētiski arī var, bet tagad var piepisties un uzmest uz svariem ar'.
+1
Mēs no faķa ejot uz Lidiņu šad un tad rīt mēdzām zem salātiem arī kādu desiņu vai kotleti noslēpt. :)
+1
ja kaut kur centrā ēd, tad tikai Trīs Vīros Laivā. nekas labāks, šķiet, nav. zejbis garšīgi un riktīgi lēti. plus ļoti labs alus klāt. starp citu, par to runājot... es te vienu vakaru baigi kodu ar šamās vietas bārmeni, un aizrunājāmies kā iet, viņi tur laiku pa laikam pasākumus taisa un tā, un teic, ka pašvaki. un es tā iedomājos, ka varbūt šeit agrāk pieminēto sievasmātes metalurģiju, kas, cik es saprotu, ir palikusi bez vietas, var pārcelt uz turieni? es par kaut ko tamlīdzīgu tam bārmenim jautāju, viņš bija ar visām četrām par. var sarunāt gan slēgtas durvis, gan savu mūziku etc etc. plus tur esošais bārs, nu, šejienieši jau droši vien zin, ir gan lēts gan ļoti labs. ko trūmetālisti saka par šādu variantu?
0
bļa, es tik tagad pamanīju jauno tēmu par šito.
+2
(lohs)
+10
neatceros gan, kur dzirdēju, bet it kā Lido dažs labs pamanoties kotleti zupā nogremdēt un pēc maksāšans izvilkt. Lētāk esot :D
0
nez. mēs ieslēdzām taupības režīmu un jau kādu trešo mēnesi šmorējam paiku līdzi. vidēji pa divīti iznāk pusdienas abiem. un kaut ko siltu var paēst no rīta.

vienīgais mīnuss - vakaros diezgan ļoti negribas neko darīt.
0
No rīta ēst negribas, da i laika nekad nav kaut ko siltu taisīt/sildīt.
0
TVL tās vietas pamaz. Alus ziņā jau forši, kautgan nav tāda izvēle kā Bombardierī. Un kad izdzer visu sausu, var pie Intara aiz stūra aiziet :D
0
nu, ja okupē visu iestādi, tad vietas nav nemaz tik maz. uz opiju tautai tur salīda 150 cilvēki. ;D
0
bet 3 vīri laivā jau tagad ir kaut kāds bombardiera atzars, tur var banānalu dabūt, utt. ir ok ar alu tur.
0
priekš metaļoru pasākuma vietas tur būtu diezgan, lielais ekrāns, utt.
0
Bombardieris, TVL, Bānūzis, Berga Bazāra alusbode ir viss viens kantoris. + šie vēl viesnīcu atvēruši.
0
nu par šo kantori pagaidām neko sliktu nevaru teikt, tādā gadījumā.
0
jā, viss šamiem ir uz goda.
0
kurš tur augstāk runāja par sievasm;ates metalurg.pasākumu iekš 3 vīri laivā.^^
es tepat netālu dzīvoju, tāka droši te var močīt to kodienu. piekāpsim :)
0
Biju mēģinājis dažu labu pusdienlaiku, kad ne tik ļoti gribas ēst, pārdzīvot ar bulkām, pseidopicām un tamlīdzīgiem izstrādājumiem. Diezkas nav... pusdienlaiks no 12-13iem, ap 13:30 sāk nākt miegs uz vismaz stundu. Knapi pārdzīvo un tad ap 15:30 jau sāk gribēties atkal ēst.
Ja vēl uz tām bulkām uztrekterē kādu jogurtu, tad vispār sajūta, ka vēderā ir viens vienīgs milzu kunkulis un strādāšana nevedas...

BladeOfDarkness, tu šķieti tāds aktīvāks Bānūža apmeklētājs. Esi šajā iestādē ēdis ar? Kādas izjūtas? :D
0
bānūzī ēdiens ir riktīgi labs.
0
Bānūzī sen neesmu bijis, jo nav īsti pa ceļam. Pāris reizes desa ar kāpostiem pa kādu latu ēsta. Bija OK. Nekāda dižā izvēle tur nav ēdiena ziņā.
0
Iekš Diagnostikas centra, kas atrodās Grebenščikova ielā ir tāda ēdnīca. Pirmajā mirklī, kad tur iegāju, bija tāda sajūta, ka esmu ar laika mašīnu atsviests 20 gadus atpakaļ padomju laikos par ko liecināja gan attiecīgā smaka, interjers, trauki (graņonkas un citas raritātes) kā arī ēdienu izvēle. Ja nav iebildumu uz visu iepriekšminēto, par aptuveni 1.80 var paēst pirmo, otro, saldo + kompotam līdzīgu padzērienu...
0
kurrat, Dzelzceļnieku slimnīcā (netālu no stacijas) arī līdzīgi - visādi kontuzētie staigā un paika nekāda izcilā ar nav, bet stipri dārgi nebija.

Thunder, tas kā joks domāts, vai?
Pašos pirmsākumos, kad Bānūzis atvērās, es arī pa reizei aizgāju. Tā desa nešķita slikta un arī lēta, līdzīgi arī bija ar citiem ēdieniem. Zirnīši arī bija labi. Bet pēcāk sākās...
Vienreiz no 6 ēdieniem tikai 2 bija dabūjami. Nākošo reizi es stundu(!!!!) gaidīju to barību, jo dāma sevišķi nesteidzās. Vai tad tik grūti 1 porciju ievietot krāsnītē... un kad pēdējo reizi biju, izvēle bija gauži maza un paņēmu karbonādi. Izrādās, ka karbonāde ir pēc izmēra kā kotlete, pavēsa un ar šaubīgu garšu.
Kopš tā laika Bānūzim metu līkumu...Ja nav kazai piena, tad nav.
0
hm, es tad laikam dezinformēju sabiedrību. bet tajās reizēs, kad esmu tur ēdis (tiesa gan, tas bija kādu laiciņu atpakaļ) viss bija forši. i ātri, i garšīgi. moš tagad citādāk.
0
paga, nu jā, kaut kad oktobra otrajā pusē man tur sanāca daudz iet garām, un vairākas reizes biju iegājis. bija tīri forši otrie, un bija foršs tāds podiņš ar pelēkajiem zirņiem. bija garšīgi, normāla apkalpošana un tīri ok arī maksāja.
0
Iesākumā bija labāk, pēc tam jau palika švakāk (zirnīši bija tiešām labi un samērā lēti ar, taču reti kad bija). Pēdējās divas reizes bija tik ļoti nejēdzīgas, ka vairs tajā iestādījumā kāju nesperu.

+3
Tā ir dzertuve. Laikam jūs vienīgie tur ēdāt.
0
Fakts, dzertuve gan. Ēdamais laikam domāts tiem žūpām, kas tur kož un pēc pāris aliem sagrib uzēst. Tad jau vairs nav tik svarīgi, cik gards ēdamais u.t.t.
Bet pašā iesākumā tauta nāca pusdienas ēst.
+1
man tagad slinkums bija lasīt vai šitas ir pieminēts, bet riktīgi labā ēstuve ir krodziņš uz tallinas ielas (gandrīz krusts ar brīvībeni). tur kompleksas pusdienas ļoti garšīgas un daudz pa 2 ls, užavas un brenguļu alus (to par cenām neskatījos) un superīgs interjers .

p.s. wc lasītava tur arī ir :D
+3
"užavas un brenguļu alus (to par cenām neskatījos)"

Epic Fail.
0
Tā kā pēdējos gados pusdienās ēdu minimālas porcijas, tad tāds variants neder.
0
Starp citu, pāris dienas atpakaļ biju iemaldījies Sievenē (pirmo reizi ja kas!). Tā teikt, nolēmu notestēt šo iestādi un pats pārliecināties par visu savām acīm...Ēdienu izvēle gan nekāda nebija, jo viss strādāja testa režīmā... Tomēr man izdevās vienoties ar pavāru un pasūtīju sev kartpeļus frī & vistas šķiņķīšus .... Nez, vai cenu varētu nosaukt par nedārgu (kā te kāds iepriekš bija minējis, jo porcija gan maksāja 3.50 ), toties vistas šķiņķīši bija super! Kopā ar Piebalgas alēnu (0.5 - 1.20Ls) tas viss aizgāja uz urrā! Bārmenis bija diezgan komunikabls (cik es saprotu, viņs arī bija tās iestādes saimnieks)un padalījās ar šādiem tādiem nākotnes plāniem attiecībā uz Sieveni.
0
Slaidā līnija, vai?

Man jau tā - vasarā var gluži mierīgi iztikt ar kādu nieku un vakarā mājā paēst, bet ziemā bez normālas porcijas neiztikt. Kādu laiciņu negāju kolēģiem līdzi pusdienās, jo bija apnikuši visi iestādījumi, bet mēģināju iztikt ar visādiem salātiņiem, rolltonveida erzaczupām u.tml. draņķi. Nu vai zin, pēc 3 dienām sapratu, ka šitā nevar - mājās velcies jau pēdējiem spēkiem...
0
^^ tā jau gan īsti vairs nav Sievene. :)
0
^^ slaidā ne slaidā, bet kopš cenšos 4-5x pa dienu ēst, nevis pusdienās pierīties un rītā / vakarā pāris maizes ieēst, kuņģis pār jostu pārstājis ļumēt ....
0
Es pierijos pusdienās un arī vakarā, bet vēders vēl nepaplašinās - tāds nu man tas organisms. Tas priecē un tamdēļ nelaižu garām nevienu iespēju pierīties!
0
Dainīt, alū ir visvairāk kaloriju, ja tu par balkoniem uztraucies ;)
+1
^ visvairāk, salīdzinot ar ko? Alū ir apmēram 40-50 kcal/100g. Šņabī ir četrreiz vairāk. No alus dzeršanas neviens resns nepaliek, problēma ir tā, ka alus raisa apetīti.
0
^ Tieši tā.
0
Nesen biju Alojā, kur sporta hallē varēja paņemt frī kartupeļus ar kečupu un karbonādi pa 1Ls. Porcija, protams, nebija, diži lielā, bet prieks gan bija milzīgs, ka cilvēki cenšās un maks nestreiko :-) (lai Rīga ņem piemēru).

0
man jau liekas, ka priekš laukiem, lats par kartupeļiem frī ar nelielu karbonādi ir diezgan diža cena. man ārpus rīgas iecienītākās ēstuves ir uz dobeles šosejas miltiņkrogs- best ever. porcijas lielas, viss tikko pagatavots un cenas (precīzi neatceros) bet attiecībā pret kavlitāti demokrātiskas likās.
+1
^ Jes, Miltiņkrogs ir zuper porciju un cenu ziņā. Savā rajončikā (Kauguros, Jūrmalā) silti varu ieteikt Kūriņu - foršs iestādījums pie jūras, cenas normālas, garšo super un porcijas vienkārši milzonīgas.
0
Eķ, šiem pat kaut kas līdzīgs mājas lapai ir:

www.kurins.lv/
0
^^
A ko nozīmē cenas normālas? Piemēram - Soļanka maksā Ls 1.90, aukstā zupa - Ls 1.90, karbonāde - Ls 4.20, pliki kartupeļu frī - Ls 0.90...
0
Parastajos alos ir kāds 35-40 kcal/100g. Sulās ir vairāk (45), bet kurš te spēj 5l sulas izdzert ? :D

www.ploome.com/lat/pareizs-uzturs/...
0
^^^ man ar šķiet visai dārgi. Ja būtu pusporcijas pa puscenu, tad būtu OK.
0
"Porcija, protams, nebija, ...."

Sasmējos :)
0
Tā kā man šad tad gadās braukt uz Dobeles pusi, tīri aiz intereses gribēju atrast kādu informāciju par Miltiņkrogu(cenām, ēdienkarti, atsauksmes u.t.t.) Diemžēl, vienīgā plašā informācija, kuru man izdevās atrast, ir šī:
www.diena.lv/lat/politics/sabied...
0
35-40 kcal/100g ir plānajos - pilzennieka un sencīša tipa alos. Solīdos gaišajos ir 40-45, stipros tumšajos (porteris, piemēram) tuvāk pie 50. Par eiliem nezinu.
0
pff, tas ploome.com saraksts vispār kaut kāds sviestains. Piemēram, baigā jēga izdalīt Bordeaux, Cardonnay un Merlot atsevišķi no sarkanvīniem? tad tā rī būtu rakstījuši - sarkanvīns: 72-85 kcal/100gr.
0
Par miltiņkrogu. nu gadījās, bet kur gan nevar gadīties? tas bija pirms 3 gadiem. ja jau es savam bērnam tur pērku ēst, gan jau tev arī nekas nenotiks.
jā, kūriņš jūrmalā. redzi kūriņā ir viena nelaime, ka es pēc labākās sirdsapziņas tur pat pus porciju nevaru apēst (nemaz neņemot kartupeļus utml.)- vienkārši priekš milžiem tās porcijas. uz ventspils šosejas spāres krogs, uz jaunjelgavas šosejas, pirms ķeguma, oškrogs (tur gan salīdzinoši ilgi vienmēr ir gadījies gaidīt, jo to vietu tālbraucēji ar savām fūrēm kaut kā iecienījuši). īstenībā, tāpēc, ka ārpus mājās ēdu salīdzinoši reti, pārāk uz žīdismu nespiežu, galvenais kritērijs ir garšīgums un lai galīgi acis neizsprāgst no pieres laukā, ieraugot rēķinu.
0
Pārdaugavas iedzīvotājiem varu ieteikt ēdnīcu bijušās rūpnīcas "1. maijs" teritorijā (Bauskas un Vēja ielas stūris). Cenas zemas, kvalitāte ok - ko gan dižu var gaidīt no ēdnīcas, porcijas solīdas. Pa divīti māgu var piestumt tā, ka pēc tam pavilkties knapi var. Ir iespēja nopirkt līdzi ņemamā trauciņā.
+1
ooo, no ēdnīcas var sagaidīt tādus brīnumus:D man spilgtākā trauma ir par Cietvielu fizikas institūta ēdnīcu ķengaragā, kur gadījās nopirkt siera salātus ar sīpoliem ķiploku vietā. laikam neko nebaudāmāku sen un ilgi nav gadījies ēst.
0
^
Vai tad uz Ventspils šosejas tas Spāres krogs jau nav likvidēts.? Man tur netālu lauki atrodas, tapēc tāda informācija ienākusies... Sākumā man tas krogs patiešām patika un porcijas tur bija lielas, bet tad sāka šie baigi ekonomēt un porcijas palika arvien mazākas..
0
To vietu nebiju piefiksējis - pa 10min ar kājām var aizvilkties.

1g alkohola ir 7kcal (alkohols tak ir cukura pārstrādes produkts) - tā nu sanāk, ka 100ml 5% aliņa ir 35kcal. Tumšajiem nedaudz vairāk, jo vēl karamele likta klāt.

Un visi alusvēderi no uzkodām, jo alkohola kalorijas viegli pārstrādājas - tās pirmās organisms nokapā, bet ieēsto rasolu sakrauj ap kuņģi.
0
nujā, spāres kroga ir būts pirms kāda laika, ziemā jau vispār nekur tālāk par to pašu kūriņu aizbraukt nesanāk.
0
kurrat, tur tās porcijas ir tādas, ka piedevas nes uz atsevišķa šķīvja, vienā viss neietilpst. Zupas tilpums arī ir vismaz 2 reizes lielāks nekā jebkur citur esmu redzējis. Zupu un otro apēst tur ir nereāli.
0
"1g alkohola ir 7kcal (alkohols tak ir cukura pārstrādes produkts) - tā nu sanāk, ka 100ml 5% aliņa ir 35kcal."

Nē, 35 kcal būs 100 gramos 5% etanola šķīduma ūdenī, nevis alū.

beer.about.com/od/beernutrition/a/...
www.dietandfitnesstoday.com/calories-nutrition-...
0
Atausa atmiņā Estrika stāsts, kā čaļi Poļos pasūtīja zupīti (flaki) un galonku .... pēc zupas jau nekas īsti iekšā vairs neprasījās un tad vēl atstiepj cūkas kāju ar piedevām ... thumbs.ifood.tv/files/images/food/g...

Cepelīni pie Paņevežiem ar bija episki.
+1
2004ā gadā bija tas stāsts - paprasījām šoferiem, ko tādu ieteiktu izsalkusiem atainajiem, šie ieteca golonku, un vēl brīdināja, ka porcija liela. Protams, liela daļa kompānijas tam neticēja un gulašzupu pasūtīja kā pirmo.... pēc tam elsa un pūta, ka nevar dabūt iekšā :D
0
Ok, uz pārējo sastāvdaļu rēķina +5. Tās abas tabulas gan ir visai atšķirīgas.
0
Nujā, gulašovka jau ar tāda, ka karoti var iespraust ;)
+1
Ū, tas bi labs. Es pat attēdos tā, ka nevarēj ne pakustēt (tiesa gan, palīdzot dažiem tikt galā ar savu porciju). Ņam. Toreiz jau vēl bi augošs organisms, taga i ne pusi neapēstu :D
+2
Šodien pēc darba biju ieskrējis šašliku ēstuvē "Mangaļi", kas atrodās uz Mores ielas - Vecmīlgrāvī... Sen gribēju ieminēties par šo vietu. Manuprāt - labākā vieta Rīgā, kur var dabūt garšīgāko šašliku, ja vien nav aizspriedumu izbaudīt padomju laika gaisotni. Ir pieejams arī izlejamais alus Užavas un Piebalgas.
+1
Biju iegājis "Mangaļos", kad vedu junioru uz dārziņu.
Pie stūres, alko nevarēju, gribēju kafiju padzert...
"Kafijas mums nav, tējas arī, karsto dzērienu nav"- danuinah, grūti bled čaiņiku nopirkt...

Par ēšanas tēmu- "Tik-Tak" Upes/Valdemāra stūrī- pa 2.30 dienas komplekts- garšīgi un pie letes Aishas klons :D
0
ja gribās industrial rajonā ierīt industrial pusdienas, tad pie mana ofisa ir elegants kafūzis (Braslas 20 ~500 m no Dominas), kur "mammas" taisa reālu mājas ēdienu ar iespēju parīt pa 2.50 - 3.50
0
cik tad piķo tur alus un ūberšašlīķis ?
0
^ Bleidiņ, pie Tontoona šasliks lētāk.
0
Lido komplekts pa 2Ls pēdēja pusgada laikā ir vienkārši zem kritikas (degradācija).
Ja gadās būt Krasta ielā, tad Pežo/Opel centrā ir labs kafūzis: 2.20Ls komplekts (garšīgi dažādi ēdieni).
+2
Tak tas Lido vispābā pēdējā laikā ir zem katras kritikas - porcijas palikušas ūbermazas; drausmīgi bieži nav gatavs tas, nav šis; garša pat reizēm mēdz pieklibot; visapkārt netīri trauki; skan kaut kāds dauņu muzīks.

Dienas piedāvājumā tiek, šķiet, tas, kas paliek pāri no vakardienējām pusdienām Centrālcietumā. Vienreiz paņēmu - apmānīju sevi, ka būs ok. Nuina.
+6
"Dienas piedāvājumā tiek, šķiet, tas, kas paliek pāri no vakardienējām pusdienām Centrālcietumā."
Šīs dienas citāts! :D
0
BladeOfDarkness, vakar, plkst. 22:05
cik tad piķo tur alus un ūberšašlīķis ?

^

Užavas - Ls 1.40 0.5
Piebalgas - Ls 1.20 0.5
Cūkgaļas šašliks - 3.20
Pieejams arī vistas un jēra gaļas šašliks. Tiem gan cenas es nepiefiksēju.
0
Nav būts, bet Čierītī uz 1.līnijas ir viena čučmeku šašļīčnaja, kur ir pa Ls2.50 nesūdīgs cūcenieks. Tik vaļā ir neregulāri.
0
Gan jau, ka arī kādā citā Rīgas gaģužņikā ir nesūdīgs šašliks par mazāku cenu. Bet parasti esmu novērojis, ka "Mangaļos" cilvēku apgrozījums ir diezgan liels.
0
cik sapratu, tad Mangaļu iestādījums arī ir sezonas - nav visu gadu vaļā
0
cauru gadu ir atvērts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas