Ozijs ākstās!
+5
www.mango.lv/zinas/slavenibas/mu...

Āāā, un gaidam jauno albūmiņu :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-11
Ko tur gaidīt ?!
Man vienmēr patikusi black sabbath mūzika un arī pirmais vokāls(tolaik nezināju, ka tas ir DIO) , bet kolīdz Ozzijs tur sāka dziedāt , pazuda vēlme klausīties Sabbatus.
0
nu ozzijs pirms dio dziedāja.
-11
Jā , es sapisos. Man kāds vēl nesen baigi skaidroja, ka Dio ir pirmais vokāls... Bet nu tāpat, ko tak tas ōpis labu uztaisīs...
+3
^ nu sūdīgi tev...
0
+3
- Слышал про новое развлечение Оззи Озборна?
- Да слышал, фигня.
- А чё так?
- Да у нас вчера Ленин так же в мавзолее прикололся. Дык, многие просто
обосрались.
0
Neko tu nesapisies, Dio ir BS vokāls Nr.1, pēc tam nāk Tony Martin. Gilana potenciālu tā īsti nemācēja izmantot. Sākumā tur Ozijs mikrofōnā sprauslāja, bet dziedāt šis iemācījās tik ap kādu 1992.gadu ...

Var ievērtēt šito Viking Metal klasiku: BLACK SABBATH - Battle of Tyr / Odin's Court / Valhalla (1990)
www.youtube.com/watch?v=ZPP8ptg6-8o...
0
P.S. A tas Scream precīzi ataino mūziku - tāda bļaustīšanās vien ir.
0
tā nu gan nav, ka dio ir pirmais voķis, jo black sabbath jau visi pēc paranoid un bloody sabbath bloody zin. un arī ozzmosis.
0
Man gan pirmie nāk prātā Black Sabbath, Paranoid, Heaven & Hel un Headless Cross + Zero the Hero
0
Man arī nāk prātā, ka Ozijs bija pirmais vokālists un Dio viņu nomainīja kad vēlāk. Protams, ja vērtē pēc tā, kurš labāk patīk, tad kādam Dio arī būs pirmais.
0
Nu, ir vokālisti un ir mikrofōna piespļaudītāji ....
0
Jums nepatīk Ozijs? :(
+4
A kas tur patikt ? Gumijas rotaļlietām galvas graust un pliku dirsu rādīt katrs narkomāns prot ....
-1
Tiesa gan, bet kuram katram par to neaplaudē...
+3
Visai daudziem aplaudē ....
-1
tad nu gan opim humora izjuta, brinos ,ka pats nedabuja sirds lekmi no si joka :D Tomer vecis jau gados, nav vairs jauns un stalts
+2
Gumijas rotaļlietām galvas graust un pliku dirsu rādīt katrs narkomāns prot ....
======
Vai tik nebūsu drusku par daudz no masu mēdijiem ietekmējies?
Dūjas galvas košanu vēl aizmirsi pieminēt.

Uzskatu, ka Ozija savadabīgā balss neapšaubāmi bija viens no BS stūrakmeņiem. Lai kā es cienītu Dio, esmu pārliecināts, ka BS nebūtu ne uz pusi tik ievērojami, ja BS pirmais albums būtu bijis Heaven and Hell... kā ir nejauki teikuši daži ļautiņi, H&H principā bija tas pats Rainbow, tikai ar Iommi... :)
0
^ nu nikukujā. Blekmors un attiecīgi Iommi/Geezers jau kāreiz ir tas pamats, vokāls jau tik tāda furnitūra.

Bet par Ozija balss ietekmi uz panākumiem gan varu piekrist. Man arī ne visai viņa balss simpatizē BS laikos, bet nezin kur viņi būtu, ja tāds frīks tur nebūtu bijis pie mikrofona. Kas attiecas uz dziedātprasmi, tas arī ir muļķības, ka tik ap 1992. gadu iemācījās; jau astoņdesmito sākumā savā ansamblī visai pieklājīgi mauca, katrā ziņā īpaši labāk, kā tad, viņš arī nekad nav dziedājis. Balss diapazons viņam nav tas lielākais, tiesa, bet ar kontroli viss kārtībā bija - sk. piemēram Diary of a Madman.
-3
TO mSPW
...Man vienmēr patikusi black sabbath mūzika un arī pirmais vokāls(tolaik nezināju, ka tas ir DIO) , bet kolīdz Ozzijs tur sāka dziedāt , pazuda vēlme klausīties Sabbatus....Jā , es sapisos. Man kāds vēl nesen baigi skaidroja, ka Dio ir pirmais vokāls... Bet nu tāpat, ko tak tas ōpis labu uztaisīs..

Kundziņ, vai tu mucā esi uzaudzis?
Apspriest cik Labs vai Slikts ir OZIJS... sevi pazemojoša nodarbe
0
es neteicu, ka tas ir pamats. Es teicu, ka tā ir svarīga sastāvdaļa. Ozijam ir savdabīga balss, un ne katram var patikt. Tas ir normāli. Bet konkrēti šai mūzikai iederējās ideāli. Teiksim, Zepelīnos vai Purļos viņam nebūtu ko meklēt :P

Taisni vakar noklausījos abus tā sauktos underrated BS albumus ar Gillanu un Glenu Hjūzu. Par spīti Gillana dzērumā (bezfilmā) dotajam solījumam, ko viņš pats pēc tam īsti negribēja atcerēties, bet bija spiests pildīts, Born Again satur dažus pavisam zimpātiskus gabalus. HThe Seventh Stars gan, IMHO, ir tāds ne šis, ne tas.
0
āā, rīta agrumā es teicu gan, ka pamats. Stūrakmenis. Nu, pie tā arī jāpaliek. Viens no četriem akmeņiem. Netaisos svērt, kurš smagāks, kurš vieglāks.
0
manā uztverē ir tikai divi Black Sabbath vokālisti - Ozzijs un Dio. kurš no viņiem labāks - to nevaru izštukot - abi divi patīk. Gillana albumu neesmu klausījies, dzirdēts tikai Zero The Hero. to Glen Hughes albumu arī neesmu dzirdējis. bet tas Tonijs Mārtins vispār kaut kāds ampelmanis ar izteikti kretīnisku vokālu - atgādina nedaudz to no Kingdom Come. Headless Cross tik kolosāla dziesma, bet tikko kā sāk dziedāt, tā gribās izslēgt ārā.

Ozzija solo darbi manuprāt labākie ir Ultimate Sin, No Rest for The Wicked un No More Tears. no tiem pirmajiem albūmiem tikai atsevišķas dziesmas patīk - Mr.Crowley, Crazy Train, Bark at the moon un vēl tur šis tas. Bet tā Ozzijam kopš No more tears nekas prātīgs nav bijis. to nespēj izglābt pat Zakk Wylde.
+1
^^^^Man domu nesanāca gluži pareizi uzrakstīt, bet nekā pazemojoša es neredzu tajā, ka es paužu savu viedokl par kādu konkrēta mūziķa sniegumu. Stārs uzreiz nenozīmē , ka jāpatīk.
0
Par Ozija savdabīgumu šaubu nav un tas piešķir papildus pievilcību mūzikai.

''KILLERMAIDEN, šodien, plkst. 09:57

Kundziņ, vai tu mucā esi uzaudzis?
Apspriest cik Labs vai Slikts ir OZIJS... sevi pazemojoša nodarbe''

Nav jau nekāda svētā govs, pēdējos gados par pilnīgu ākstu sevi padarījis.

Man vislabāk tieši ''No More Tears'' un ''Ozzmosis'' patīk, 80-to maz klausīti un sevišķi nekas nav iespiedies atmiņā.
0
šis manuprāt ir viens no the best Ozzija gabaliem. no 86 gada Ultimate Sin albuma.

www.youtube.com/watch?v=_Rm44ULq0X0...
+1
Salīdzināt Ozija un Dio vokālus ir pavisam bezjēdzīgi, jo katram no tiem ir savs stils un sava "odziņa". Jebkurā gadījumā - DIO nav varējis nodziedāt Ozija oriģināl-dziesmas, labāk par pašu Oziju un otrādāk.... Ozijs bija un būs pirmais, ar ko daudziem asociēsies Black Sabbath!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas