Sveiki, gribētu uzzināt vai kāds šeit zin kādas kaverversijas kur jēlas popa dziesmas tiek uztaisītas par kaut cik baudāmiem gabaliem, līdzīgi kā šī: www.troksnis.lv/forum/viewthread.ph...
Respektīvi kur pops tiek uzlabots uz roka/metāla pusi. Jo smagāk jo labāk. Gribētos par to uzrakstīt kādu rakstu.
Nu baigi reklamēt netaisos, bet kā savādāk - naudas reklāmai nav, un nekaunīgi spamot arī negribu.
Šajā gadījumā mani tiešām interesē informācijas vākšana rakstam.
Ja jau saki ka ir pilns ar tādām kaverversijām, tad, ja nav grūti, iedod kādu labu piemēru...
Ok, vismaz godīgi atzinies. Es domāju lielāka jēga ir spamot tvnet, delfi utt. ( lielāks lasītāju loks) Ģitāristiem.lv tur ir spamsadaļa - mierīgi.
Pats jau krietnu laiku atpakaļ esmu dzirdējis par troksnis.lv, bet neesmu regulārs viesis, jo tur regulāri iestājas pamirums ( neparādās jaunas ziņas).
Par tēmu, tiešām milzumdaudz kaveri ir:
Preternatural ir smuku kaveri uztaisījuši dziesmai Enjoy the silence:
O, paldies veči! Ja kādam ir vēl kas pūrā, tad lūdzu padalieties.
Par to spamošanu - domāju ka troksnis.lv vēl nav tā vērts lai to aktīvi reklamētu masām. Varbūt ar laiku, bet nu kaut kā domubiedri jāinformē. Ceru ka truemetāla banda neapvainosies uz mani...
Pēdējā laika lieliskākais atklājums kaveru žanrā: Northern Kings - pie šīs vispār nomiru
(Northern Kings is a Finnish symphonic metal cover supergroup, made up of four musicians who have already become well known in their existing bands: Jarkko Ahola from Teräsbetoni, ex-Dreamtale, Marco Hietala from Nightwish and Tarot, Tony Kakko from Sonata Arctica and Juha-Pekka Leppäluoto from Charon and Harmaja.)
Bija labs tēvocis. Man vairāk šī versija pazīstama (dzirdēju pirms oriģināla, jo bija iekš DEATH ... is Just the Beginning V DVD iemaldījusies, starp Death un Agathodaimond. Bet tur arī Therion, Pegazus, Crematory un popsainais Pyogenesis bija iebliezti ...):