05.11.10@MP: Forgotten Sunrise / Evestus / Apples of Idun
+2
Piektdien, 5. novembrī, klubā Melnā Piektdiena uzstāsies industriāla gotiskā roka kolektīvi: Forgotten Sunrise (EE), Evestus (EE) un Apples of Idun (FI), kā arī varēsiet kārtīgi izdejoties pie DJ BreakFake muzikālā priekšnesuma.

Psihedēlisks, šizofrēnisks, kaitinošs un pilnīgi marasmātisks skanējums. Forgotten Sunrise rada patiesu un unikālu mūziku, kuru pat ir ļoti grūti salīdzināt ar kādu citu projektu, vai arī atrast tam stilam definīcija. Tā skanējumā var atrast elementus no alternatīvas deju mūzikas, tonnu ar drūmo metālu un izlaidīgu džezu. Forgotten Sunrise aktīvu darbību uz mūzikas skatuves aizsāka deviņdesmito gadu sākumā, un ir ieguvis respektablu auditoriju Igaunijā, kā arī bieži apmeklētās kaimiņu valstīs. Papildus vietējām relīzēm, FS kolektīvs publicējas arī Somijā un Itālijā. Kompozīcijās kompilēja daudzās dažādās valstīs, ka arī izmantoja teātra izrādes un indie filmās.

www.myspace.com/forgottensunrise...
www.youtube.com/watch?v=rUJ2i8DnWfM...

Evestus skanējumu var raksturot kā orķestrēta industriāla gotiskā roka apvienojums, ar izteiktu ritmisku bāzi. Kamēr tumšās padarīšanas notiek pasaulē, kāds var sajust zināmu ironijas un rotaļīguma piegaršu piesātinātās Evestus kompozīcijās. Trīs albumu posmā, Evestus no solo projekta izauga uz 7 dalībnieku industriālu projektu, kurš ir pazīstams ar savām agresīvajām izrādēm. Savu pēdējo albumu "This Is Dramacore", kas bija atzīmēts ar zīmolu-"must-have" vairākās pasaules recenzijās, Evestus piedāvā jums izbaudīt dzīvo skanējumu.

www.myspace.com/riseofthenewscum...
www.youtube.com/watch?v=lBpuCWVPtS0...

Somijas industrial/rock grupa Apples of Idun, sākot ar 2005. gadu, savā mūzikā apvieno elektroniskas mūzikas atmosfēru ar smagu industriālu piegaršu. Bieži vien mūzika stilistiski tiek salīdzināta ar tādiem izpildītājiem kā NIN, Skinny Puppy and Faith No More. Pēc AoI pēdējā izdotā albuma „Disaster Art” (2009), kolektīvs saņēma daudz uzmanības no somu medijiem, tai skaitā MTV un TV reklāmās. Šogad grupa sāka aktīvi tūrēt ārpus dzimtās valsts. Esam pārliecināti, ka tādu skaistuma un dusmu savienojumu Jūs nekad nebijāt iepriekš dzirdējuši.

www.myspace.com/applesofidun...
www.youtube.com/watch?v=kq4c5U3xce4...

DJ BREAKFAKE
soundcloud.com/breakfake

Koncerta sākums pl. 20.00, klubs atvērts no pl. 19.00.
Ieeja Ls 3 (ar flajeri Ls 2)
Flajeri varēsiet atrast mūzikas veikalā RANDOMS un klubā „Melnā Piektdiena”.

Biļetes var iegādāties kluba kasē koncerta dienā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Interesants pasākums, pa lētām naudām. No "Forgotten Sunrise" iesaku ievērtēt albūmu "Willand", ļoti savdabīgs.
requiem-of-madness.blogspot.com/2008/05/forgotten-s...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas