Atheist - Jupiter
0
Beidzot sagaidīts un tīmeklī jau kādu nedēļu nosperams Atheist jaunais albums Jupiter.
Nav jau nekāds Unquestionable Presence, pirmo reizi klausoties vispār likās, ka kaut kas nav īsti riktīgi, bet beigu beigās uzmanība aizķērās pie pēdējās dziesmas, kas deva iedvesmu noklausīties to albumu vēlreiz. Un pamazām sāk aiziet. Ar tādām blicēm jau laikam nekā savādāk kā pamazām nevar.

www.youtube.com/watch?v=WytXm4JpRC8...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
ha, pirms 4h tieši novilku un arī izlaidu jau 2 reizes, pagaidām bez komentiem, nevar īsti saprast
0
Pēc vienas reizes tik viena dziesma par kautkādiem sātaniem palika atmiņā. Nākamā ar bija OK, bet kopumā, kārtējais garlaicīgais ģitāronānisma gadījums. Kautkāda putra, bez jēgas un satura.
+1
Ja nevar īsti saprast, tad jāklausās daudz reižu. Ja jāklausās daudz reižu, tad beigās vai nu nenormāli piebesī, vai albis beidzot izkožas un nenormāli iepatīkas.
Es ceru uz otro. Tīri aiz cieņas negribētos ateistus par atejistiem saukt.
0
Tās daudzās reizes izniekot ir vērts tikai tajā gadījumā, ja tev bandas iepriekšējie darbi ir patikuši / čupa autoratīvu ļaužu slavē no biksēm ārā. Pretējā gadījumā - sapists laiks un materiāls. Man tikai UP patīk.
0
Man visi patīk, bet UP tiešām viņiem ir bestestest everest.
0
Kaut kā tomēr pa juceklīgu šis albums, nav ne viena smuka momenta pie kā pieāķēties un kas šito veikumu liktu atkārtoti likt un klausīt. Kā tas bij kaut vai ar to pašu UP, kas kā ņem, tā paņem un gatavs. Atslodzej no šitā rosola prasītos arī šeitan kāda līdzdziedamāka partija.
0
Vēl 2x noklausījos un izņemot to sātandziesmu tāpat nekas nepaliek prātā (reāli gan ter kautko gārdz par ''Judas is Titan'' vai tamlīdzīgi, bet izklausās citādi .
-2
man tas viss liekas ļoti kakofonisks un idejiski/emocionāli tukšs. a waste of time.
0
man liekas, ka džeki ir centušies paņemt visu labāko no up, pot un elements un uztaisīt ideālo miksli. ja up aizgāja uzreiz, tad elements es apēdu tikai ap 96-97 gadu un, manuprāt, man tieši elements ir pačotīgākais disks un šur tur jupiterā es pamanīju vietas, kas var riktīgi ilgtermiņā jumtu noraut
0
Vakar kontrolei Psypheria - Embrace the Mutation paklausījos - lūk tas uzreiz noravē jumtu bez kādām tur augšanām!
0
^ tu jau viņu neklausies pirmoreiz, tā kā tas neskaitās. (Un Gothic Disturbance tāpat labāks :P)
0
Es gan tikai elements esmu dzirdējis un tikai tāpēc , ka tur ir tas gabals, kas bija tajā parodijviģikā par metālu un to, ko var saklausīt no vokāla dziedājuma.
Būs vien laikam jāparokas dziļāk.
0
Man arī Elements vislabāk patīk, varbūt tāpēc, ka maķenīt savādāks, džezīgāks. Bet pirmie divi ar ir labi. Jaunajam vēl klāt neesmu ticis.
0
A Jupīteram ir vien problēmiņa, par kuru visdrīzāk atbildīgs ir čalis, kas to albumu ir miksējis. Raspektīvi prodakšiņš ir tā nelaimīte - skan tieši tāpat kā visas pārējās 4325832 modernās tech death dročītāju bandas (Jason Suecof darbiņi iekš/ar tādām bandām kā Trivium, Capharnaum, All That Remains, Bury Your Dead, August Burns Red, The Black Dahlia Murder, Dååth, Chimaira, DevilDriver, God Forbid, If Hope Dies, Job for a Cowboy, Whitechapel. u.c.) Kas tomēr nav gluži tas, ko es gribētu dzirdēt no Atejista. Muzons pats par sevi lielākoties ir pietiekami Atejistisks.
0
Atejisti gribēja pievienoties jautrajam NWOAHM pulciņam, lai pa MTV šos parādītu ?
0
Nu nē, izņemot jau pirmajā komentārā ielikto dziesmu, nekas vairāk arī neaizķēra mani, kaut man labpatīk sevi uzskatīt par die-hard Atheist cienītāju (viņu trešīgais dēmucis Beyond vispār megasuperīgs). Jupīteru nācās nahrenizēt, un tā noteikti nebija tikai sterili tīrā, moderno deskoru stila miksa un paskaļo bungu vaina. Kaut kas viņiem ir zudis arī muzikāli.
0
come on kungi, nu kurā vietā tur ir tā sterilā skaņa? skaidrs, ka Ateist nav nekāds Motorhead vai AC/DC kas 40 gadus spēlē vienu un to pašu nemainot ne vienu noti, bet tas taču ir skaidri dzirdams, ka viņi izklausās daudz dzīvāk kā visa tā modernā draza. Nu uzlieciet pēc kārtas Ateist un to pašu, Intara pieminēto, Devildriver - tās taču ir divas pilnīgi atšķirīgas skaņas. Protams, tas viss ir gaumes jautājums un par to jau arī vienmēr visi strīdās, bet ir tomēr dzirdamas arī pilnīgi objektīvas lietas, jo runājot konkrēti par bungām, nevar vienā maisā mest moderno dročītāju sauso trigeru skaņu un skaidri dzirdamos telpas mikrofonus, kas ir Ateista ierakstā. Turklāt viņu ierakstā ir labi dzirdamas, visas mazās smukās mikrolažas, kas to mūzonu arī padara tik smeķīgu, jo modernajos ierakstos tādas lietas taču neviens neatstās - tie džeki jau spēlē kā dievi:D
Lai nu kā, gribēju pateikt tikai to, ka, manuprāt, Ateist ir ierakstījuši tiešām labu disku, kurš nenoliedzami atšķiras no iepriekšējiem, tomēr nevienā brīdī nenodod visu iepriekš radīto - kaut vai tās daudzslāņainās ģitāras, kas jaucās un miksējas kopā ir riktīgs viņu pašu jājamzirdziņš iekš tā paša Elements.
0
Vakar klausījos Lykathe Aflame CD un domāju - nafig man ir to dračītāju CD ?
+1
Laikam tādēļ, ka kādreiz tev bijusi labāka gaume :)
+1
BLEDD, pa cik pārdod to dročītaju CD? Man! MAN!
0
Būs jāmēģina no kādas čupas CD tikt vaļā. Oriģinālos pa Ls3 varētu. Šitas tik uz cita aparāta jāuzmet - priekšpēdējā dziesmā bišku palēkāja, ko agrāk nebiju manījis.
+2
^^^^^ Lauri? Tu?
0
^Bleidiņ, mani nobloķēja draugos tagad uz brīdi, bet tu to sarakstu, no kā gribi tikt vaļā, sūti no sākuma man. ok? :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas