COLLIDE @ 26.11.2010., "Melno Cepurīšu Balerija", Jelg
0
COLLIDE 7 gadu jubilejas koncerts!

Šī gada 26.novembrī Jelgavas klubā „Melno Cepurīšu Balerija” tiks atzīmēts COLLIDE 7 gadu jubilejas koncerts, kas būs unikāls ar to, ka uz skatuves kopā ar COLLIDE kāps arī daži bijušie grupas dalībnieki.

Jubilejas koncertā dalību ņems arī viens no ilgstošākajiem dalībniekiem grupā bundzinieks Edgars Felkers u.c. Koncertā skanēs arī dziesmas, kas jau ilgāku laiku nav COLLIDE koncertprogrammā. Pirms COLLIDE spēlēs grupa TRAUMA MORALIS.

www.draugiem.lv/music/artist/news/?...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
.. heh, varēja uzsaukt lidmašīnas biļeti un aliņu Sandim ar'...
0
Vai vēl vienkāršāk - raut konci, kad viņš ir Latvijā iebraucis ...
0
Vēlos atgādināt par koncertu.

Šajā koncertā ir 100% skaidrs, ka būs dzirdami trīs vokālisti no sešiem, kas ir dziedājuši COLLIDE sastāvā. Vēl pirms dažām dienām bija cerība, ka piedalīsies veseli pieci, t.i., visi, izņemot Sandi, kurš ir Kanādā.

Vēl būs dzirdams arī iepriekšējais bundzinieks, pats pirmais basists, kā arī Jurģis B. pie ģitāras, kurš ir dažos koncertos aizvietojis Aigaru M.

Par grupu:

Ap 2000.gadu iepazinās ģitārists Māris ar bundzinieku Gati. Abiem patika thrash metal mūzika. Neskatoties uz to, ka ģitārists praktiski vēl nemācēja spēlēt, viņi kopīgi sāka mācīties iecienītāko grupu dziesmas un attīstīt savas spēlēt prasmes. Kopīgā draugu saspēle noveda pie tā, ka 2003.gada beigās Māris sacerēja dziesmu „Dogma”. Tas bija sākums jaunai grupai. Tika atrasts basists ar vokālistu, un radās thrash metal grupa, kas vēlāk tika nosaukta par COLLIDE.

Kopš tā brīža ir pagājuši septiņi gadi, kuru laikā grupā ir daudz kas mainījies. Pirmkārt – reti kura grupa ir pieredzējusi tik lielu dalībnieku maiņu kā COLLIDE. Tikai dziesmu autors Māris Muižnieks ir palicis no pirmā sastāva. Iemesli dalībnieku maiņai ir visdažādākie bijuši – vai nu kādam jābrauc dzīvot uz ārzemēm, vai arī nav bijusi pietiekama vēlme veltīt tik daudz laika mūzikai, cik nepieciešams u.c. Neskatoties uz to, ka katra dalībnieku maiņa uz kādu laiku ir bremzējusi grupas attīstību, COLLIDE pastāv un ne mirkli nezaudē savu mērķi – radīt pēc iespējas labāku mūziku un sniegt neaizmirstamus koncertus.

Grupa ir ierakstījusi albumu „All That Oppress”, kā arī pirms tā divus „Demo”, spēlējusi neskaitāmos koncertos – gan lielos, gan mazos, saņēmusi balvas un atzinīgus vārdus. Grupai jau ir dziesmas nākamajam albumam, kas nepacietīgi gaida savu kārtu.

Dalībnieki:
Valdis Kazāks (vokāls; 2010 - pašlaik)
Māris Muižnieks (ģitāra; 2003 - pašlaik)
Aigars Māls (ģitāra; 2007 - pašlaik)
Inguss Andersons (bass; 2008 - pašlaik)
Nauris Bartusevičs (bungas; 2009 - pašlaik)

Ex-dalībnieki:
Gatis Ruba (bungas; 2003 - 2004)
Edgars Felkers (bungas; 2004 - 2009)
Ingus Purgalis (bass; 2003 - 2005)
Māris Bernāts (bass; 2005 - 2006)
Pēteris Špūle (bass; 2006 - 2007)
Ingus Kils (vokāls; 2003 - 2008)
Sandis Korps (vokāls; 2008 - 2009)

Sesijas dalībnieki:
Raitis Radiņš (bass)
Juris Zilvers "Hellhammer" (vokāls)
Jurģis Bartusevičs (ģitāra, vokāls)

Diskogrāfija:
2004 - Demo
2006 - Demo
2008 - Albums "All That Oppress"

Grupas draugiem.lv lapa:
www.draugiem.lv/collide

Grupas myspace lapa:
www.myspace.com/collidemet...

Grupas e-pasts:
collide@inbox.lv
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas