W.A.S.P. @ Tallinn 08.12.2010
0
Trešdien, 8. decembrī Tallinas Rock Cafe klubā "Beast of Babylon World Tour" ietvaros savu koncertu sniegs amerikāņu šokroka leģenda - W.A.S.P.

Grupa tika dibināta tālajā 82. gadā un kopā ar Motley Crue, Ratt un Quiet Riot izveidoja glam-metal skatuvi Los-Andželosā. Popularitātes virsotne ir attiecināma uz 90-iem gadiem, bet vēl joprojām turpina rakstīt albumus un koncertēt visā pasaulē. Tā vienmēr piesaista uzmanību ar saviem šokējošajiem tēliem, dziesmu tekstiem un iespaidīgajām uzstāšanām.

Ar pēdējo albumu Babylon, kas radīts pagājušā gada oktobrī, nemainīgais grupas līderis Blackie Lawless un viņa komanda ir radījuši vēl vienu pērli metāla mākslā, kura ir veltīta gan jaunās, gan vecās skolas faniem. Šis disks ir spējīgs stāties vienā rindā ar tādiem klasiskiem ripuļiem kā W.A.S.P., The Last Command, The Headless Children, The Crimson Idol.

Visi ieinteresētie dzirdēt jaunus un jau ar laiku pārbaudītus grupas hītus tiek aicināti kļūt par lieciniekiem jaunam šoka-gājienam zem augsti pacelta Beast of Babylon World Tour karoga un apmeklēt Tallinas koncertu.

No Rīgas uz šo pasākumu tiek organizēts brauciens ar autobusu.
Izbraukšana: 8. decembrī
Atpakaļ Rīga esam 9. decembrī agri no rīta.
Izbraukšanas laiks un vieta tiks pazīņota atsēvišķi.
Brauciena cena (ceļš + biļete) - 35 Ls.
Vairāk informācijas par organizēto braucienu uz koncertu: estragons@inbox.lv, +371 27 08 60 38
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
LV koncerts patika,atstaaja iespaidu,lai gan no citiem esmu dzirdeejis ne tik labas atsauksmes par koncertu Latvijaa. labpraat brauktu un iesaku citiem!
0
Ha,bet koncis jau garaam :D!
0
^^ LV koncis bija sūdīgākais kāds pie mums redzēts, bet šogad Vakenā bija labāki par Iron Maiden.
0
^ Piekrītu. W.A.S.P. uzstāšanās Sapņu Fabrikā 2007. gada novembrī bija vissliktākais smagās mūzikas koncerts, kādu jelkad esmu apmeklējis.
0
Mans juatajums aķnāk ar gadu nokavēšanos, bet tomēr - kādel tas 2007.gada W.A.S.P. koncis bija vissliktākais? Kas tad īsti bija tik slikti?
0
*7 gadu nokavēšanos
+1
nezinu, toreiz viss bija kaut kā slikti. Vieta, laiks, publika, grupa, alus, skatuves krāsa, kluba nesošās konstrukcijas, sabiedriskā transporta nepieejamība tiešā skatuves tuvumā, negarsīgas kotletes mājās un citplanētiešu neesamība klubā. Tas viss lika diemžēl smagi vilties.
0
sūdīga skaņa, sūdīgs alus un sūdīga pirmā posma setliste
0
^^ Pēter, tad jau biji sajūsmā par Hypocrisy koncertu? Tur citplanētieši daudz figurēja!
+1
Man ar tas W.A.S.P. sakņu fabrikā likās diezgan garām - kaut kāda fonogramma, skaņa pilnīgā putrā, bet es pats ar biju diezgan kārtīgā vafelē, tā ka neko daudz kometēt tomēr neņemos.
+1
Sūdīga skaņa, jā. Par alu pajāt. Pirmā posma setliste sastāvēja no mana top10 albuma pilnībā, tāpēc nevarēja būt slikta. Nekādi.

Žēl, ka vokālu bija grūti dzirdēt. Citādi būtu bijis pavisam normāli.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas