Armijas formas!!!
0
ja kaadam maajas ir pasam, vecaakiem vai radiem 70to,80to,90to,musdienu krievu armijas/padomju formas terps un kas saistiits ar saadaam lietam:
VDV (Desantura)/zila berete, Spetsnaz, gru, vitjaz/krapovij beret, morskaja pehota/cornij beret.

Un muusu pasu:
Suzu Izlukdesanbataljona uzsuve, berete, kokarde.

ja tas kaadam nav ipasi vajadzigs un nav ipasa vertiiba, tad dodat zinu, ar prieku panemsu
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
karnevālam gatavojies?
0
nee
0
Tās kokardes un uzšuves nemaz tā brīvi nedrīkst tirgot, kā daži iedomājas ;)
-1
izskatas, ka veikalu taisos atveert?
0
Tu pārprati. Cilvēks, kuram ir oriģināla, reģistrēta kokarde/uzšuve, NEDRĪKST to pārdot/atdot tev. :)
-1
vins to nedrixt man pardot vai atdot ja ir aktivaja dienestaa un tas viss veel skaitaas valsts. To es visu zinu, es ari ,piemeram, nedrixtu taa dariit ja ari savu formu, ekipeejumu. Bet runa iet pat atvalinaatiem viriem un kas sen vairak nedien un visas formas ir veel padomju laiku utt.
0
Padomju laika drīkst, jā. Bet, par, teiksim, veterāniem zemessargiem - nesen bija te tāda saruna, kāds bija redzējis, ka viens vectētiņš gadatirgū vasarā savas kokardes bija arī izlicis pārdošanā. Nu, tad nu viņu tur mēģināja uzmeklēt vai kā :)
0
Jo vispār ir tā, ka pēc dienesta beigšanas tev tas viss būtu jāatdod. A to redz pa ielu valkājamies opi formas jakā (ar visām uzšuvēm, pagoniem un pakāpi), apakšā civilās uzvalka bikses un kurpes, naģene galvā. Diezgan nekorekti.
-1
Nu Tu tax lasiji kaadas man vajag? kur tur gaja runa par muusu pikselloto formu? tadas man pasam ir. Es tuneli esu redzejis ari savas vienibas uzsuves un kokardes tirgojam , tad vispar gandriz apseedos. Nu Z - sardze ir atsevisskka opera.
0
ikšķilē divreiz gadā ir antikvāra gadatirgus ( jūnijā, septembrī) kur var nopirkt sākot no visādiem krāmiem, auto/moto detaļām, beidzot ar pilnām uniformām. bet tev jau noteikti svilst tagad un tūlīt nevis gaidīt līdz jūnijam:) turklāt par cenām arī neatbildu.
-1
viss ir vnk, piemeram, vai Tavs sencis vai radinieks nav dieneejies padomju/krievu armija un vai nava forma maajas ko buutu ar mieru atdot vai kaukaa sarunaat. vsjo!
0
Un tu tam tuneļa tirgotājam nepateici neko? :)
-1
dargaa, es varu visu ko man vajag nopirkt interneta un tuneli pie origo.... es jautaaju tapec, ka varbuut kads ir ar mieru atdot to visu. pajautaat tax es varu ne?
-1
nee, vinam pie tam bija pat taads paveids kaads man pat nebija un kaada velna peec, jo man visticamak kauko kaadreiz vajadzes no vina.
0
A kā tur ir - gadījumā, ja tu valkā formastērpu, kas dotā brīdī vēl ir lietošanā (resp. attiecīgie spēki tādu valkā), nevar piepisties, ka tu uzdodies par militārpersonu, tāda un tāda ranga, kas tu patiesībā neesi?
+3
bulšits qouthron. nedrīkst 1) piesavināties pilnvaras. resp. cilvēks, kurš nav aktīvajā dienestā nedrīkst izlikties par tādu, kam ir pagoni. 2) nekas nav jāatdod valstij, ja mantai ir beidzies "amortizācijas" laiks vidēji katrai formastērpa detaļai 2-3 gadi. ja forma vecāka, viņa nav jāatdod. vari dejot striptīzu mājas ballītē pārģērbies par zoļļuku cik tik tīk, tikai neej ielās un nesaki, ka tu esi pulkvežleitnants Krūmiņs un kādam tev būtu jāatdod gods un jāsalutē:D
tā, kā lai tik mēģina piesieties.
0
Par ko es arī domāju, rakstot tos sen atvaļinātos opjus veikalu rindās vēl ZS lietošanā esošajās formās.
0
redzi, tape jau ieviesa vismaz profesionalajam dienestam pikselu formu nevis to zallo, ko valkaaja sakot ar setnieku un beidzot ar panku un traktoristu. Jo nu tas nebija jau normali, ka tirgo kamo cubusos, bikbokos utt. Nu armijai tax ir jaatskiras tomer vai netaa? Teoretiski par zalo ari var itka piesieties, bet nu ja civilais valkas piksellu, piemeram, tad ne tikai piepisisies, atnems un gan jau ari sodis, bet visticamak pasi armijnieki taadu iestieps vartrume atraak un novilks.
0
Nu jā, mājās visiem viņiem ir. Manam vecfāterim ar pilns skapis, bet kā ir ar tiem, u, kas ielās vazājas?
0
Nu nē, pikseļu bikses var valkāt vēsā, Helhammer. Viņas tak nopirkt vēsi var, man pāris čomi arī staigā tādās, nekad nav problēmas bijušas. Pazīšanaš zīmes ta nav nekādas. Audums un krāsojums jau nav nekur patentēts kā armijai piederošs, manuprāt :D
0
Neko no piksellu ekipejuma neatdod pavisam, ari peec noraxtiissanas. Ja atstaaj dienestu pavisam,ar tad atdot atpakall visu piksellu ekipeejumu.
0
Bet tajā pašā Arsenal-LV var mierīgi nopirkt pikseļu apģērbu :)
0
es nerunaju par usa, hujusa utt. pikselliem, bet tiesi par Latvijas Brunoto Speeku pikseli, ja Tu taadas staigaasi, Tev taas jebkurs armijnieks ir tiesigs nonemt par necienigu izturesanos pret formu
0
LOGISKI,KA VAR!!!! BET PARADI MAN KUR VAR LV PIKSELU FORMU, BIKSES NOPIRKT?
+2
pati forma par sevi lupatas vien ir, pilnvaras slēpjas pagonos un rīcībā. likums paredz, ka nedrīkst piesavināties pilnvaras, tātad radīt priekšstatu, ka tev ir pagoni. tāpat kā par zaļajām armijas formām, tā ar tām spīdīgajām ceļinieku/sētnieku vestītēm. es kā, jurists uzskatu, ka tu dŗīskti slaucīt ielu vestītē ar uzrakstu policija, kamēr tu nesāc "balsot" mašīnas.
0
un musu piksellu formas janodod atpakal ari ja iet prom vai pensija tapec, lai nava sitie 2.augusta varianti vermaniiti vai pec tam stroikaa stradaa lidz sakas tas pats kas ar zalo kamo
0
Njā, te gan neesmu baigi pētījis, cik ļoti atšķiras, piem., LV desert pikseļu bikses no USA. Nav man en vienas ne otras bijušas, tāpēc laikam tā būs, kā tu saki :)
0
staiga vestiitee, bet nez ko teixi, kad policijas virsnieka formaa kaads skruvees rigibsu vai kombinejuma ar metallicas kreklu pa mp ardisies? man buutu pretigi ja ar musu formu taa daritu
+2
tam, ka pikseļu formas savāc atpakaļ protams ir ne tikai skopuma bet arī drošības apsvērumi :D bet teorētiski, parādi man pantu, kura ir teikts, ka tu vnkl nedrīksti staigāt tādā apģērbā? neko pretlikumīgu nedarot, bez pagoniem... nu pieņemsim tev tante strādā aušanas cehā, kur taisa audumus un tu pats pa vakariem esi ar saviem mazajiem pirkstiņiem uzšuvis to formu? :)
0
USA ir daudz paveidu. Populaaraakais ir tas gaisizilganais. viniem ir loti mazinni pikselisi. mums ir apmeram cmxcm un bruunaakos tonnos vairaak
+3
dārgais, tas jau ir kkas cits, pretīgi vai kā. jautājums ir par to drīkst vai nedrīkst. bez pagoniem drīkst kopā kaut ar iron maiden maiku.
-7
MP staigaa un parbauda reizem vai Tev ir karavira aplieciba ja reiz forma staigaa. un ja naaxi musu valsts pikselu bikses un kozaka, tad ja MP neuzspees, tad jebkurs armijnieks kurs ieraudzis nems ciet taadu. nu sevis cienoss protams
0
Ar to gaiši zilgano tu domā to viņu jauno, kā paši nodēvēja, "universālo" krāsu? Cik forumos lasīts, viņa nederot īsti ne tam, ne tam. :D
-5
NEDRIIXT! man ir militaarais reglaments
0
jaa, ir gan taada zilgana, gan tuksnessa kraasa, gan apvienojums taads i taads. es teixu taa.... smuka vina ir, audums ari loti labs.... cik mes ar viniem kopa esam nemusies, tad divainaa kartaa diezgan neslikti gaja ar musu mezu kopaa. pikselis svadaak sapluust ar dabu nekaa piemeram taadas pasas kraasas parasts audums
+5
tu nedrīksti, jo esi dienestā. tāds kurš nav, bet ir misenē to mentu formas džemperi atradis drīkst. tas ka cilveki ir lohi un nemāk sevi aizstāvēt no kaut kādiem "pārbaudītājiem"... no to tie pārbaudītaji arī izmanto. tu domā, ka tas muņiks, kas pārbauda mp jēdz kā precīzi tai pikseļu formai ir jāizskatas. viņš vēl pie bāra palūgs googlē ieiet, lai salīdzinātu cm.
+1
Katrā gadījumā labāk kā mūsējie LV mācībās tuksnešu pikselī zaļā vasaras mežā :D Tādā puskrēslā spīd pa gabalu.
0
to ka munniks neko nejeedz ir viens, MP gan jeedz,jo pasi taadas staigaa ari ja kas. pa mentu es neko nezinu, par musu armijas pikselu apgerbu - 100% nedriixt
0
par musejo pikseli viss atkariigs no formas nolietojuma. ar jaunu formu nogulies zallaa mezaa un nesuda neieraudziisi. puskresla sak spiideet ja vinas damazgaatas un dalietotas ir. man ta nekad nava, es vinu atrak sapleesu nekaa nomazgaaju, jo nestradaaju pie papiriem
0
Man ir latvijas laiku armijas uzkabes josta. Tā arī tā kā stāv skapī.
-3
Ja Tev taa nav vajadziga pasam, es labprat panemtu. nav isti ko mekleju, bet noteikti buusu pagodinats ari par ko taadu
+5
Kamuflāža jau pati par sevi neko nenozīmē, kāda starpība, kas to nēsā - karavīrs, mednieks, matainais lopiņš vai kāds cits. Un teorētiski - ja es oficiāli no ražotāja nopirkšu NBS pikseļūziņas vai arī attiecīgu audumu un uzšūšu pats tad neviens un neko man oficiāli piepisties nevarēs.
+6
^ "oficiāli piepisties nevarēs" - man ar tā izklausās, bet gan jau Hellhammeris skaidrības labad arī vienpadsmito reizi paskaidros.
-5
ne vienmer karavana braux garam laujot suniem riet....... ja Tu taa domaa ko pieraadit cik kruts esi vai meemi atskirigais indiviids tad atceries sito - ka tad kad staiga -30 sala ar liseni esi debils nevis kruts.

ir starpiba kas to neesaa, vismaz kadu Tu neesaa. Nopelni tadu neesaat un neesa godam nevis uzvedies kaa taads... ok es neteixu, atkal saaxies leekmes kaadam
0
Par to, ka "oficiāli piepisties nevarēs" reiz kāds augsts NBS čins arī stāstīja, pisīs tos, kas pirks un nēsās zagtas ūziņas, jakas utt.
-6
Gribi sev ko pieraadit tada veida, par katru cenu tadas staigaat? Tas tas pats, kas kas buut iesacejam karate, veikala nopirkt melno jostu un sev gar spoguli dizoties. vertiiba tam ir 0!!! Un Tevi nevis cienis bet labakaja gadiena ignores. bet nu Tev jau to nesaprast
+1
Jo galu galā bez zīmotnēm, vienību emblēmām utt. tā ir nekas vairāk par raibām drēbēm un ja es esmu oficiāli no ražotāja vai tā pārstāvja šīs drēbes iegādājies (nevis pircis no kāda kareivja/instruktora/ofiņ... spertu mantu), tad iepūtiet - ko gribu, to nēsāju. Cita lieta ir iespējas tās likumīgā ceļā iegādāties.
-3
Oficiaalais razotaajs ir NBS paklauts vistiesakaja veida. ne oficiaali ne neoficiaali nenopirksi no taa. bla, bla.... gudrojies taalak un staiga manis peec kaa gribi.... Tev ari ieputiis kad vazaasies ar taadaam. Nee, ir gan tas vairak par pikselu drebem, bez zimotnem un uzsuveem staiga jauniesaucamie kamer izsuta pie savam vienibam. Bet nu Tu jau izpiipeesi kaarteejo savu pargudriibu tuuliit. Tev skiet pasam ir par to kaada iekseeja sape sena pa sito visu, tape stum savu tuftu visu laiku
+1
1. Pikseļus ne pirkt, ne nēsāt netaisos, pilnīgi pietiek ar tām amīšu, angļu, vācu, zviedru utt. armijas drēbēm, ko var katrā armijas preču bodē nopirkt (skat. /forum/122783-z%C4%81baku-armijas-dr%C4%93bju-u-c-taml%C4%ABdz%C4%ABga-stafa-mekl%C4%93t%C4%81jiem )
2. Šaubos, ka pikseļu auduma ražotājs SAAB Barracuda AB ir pakļauts NBS.
3. Man gan vairāk liekas, ka iekšēja sāpe ir Tev, ja nepārtraukti tik smagi pārdzīvo kādus iebildums šeit. ;)
0
Lūk arī formu ražotājs:

www.brasa.lv/
0
(BORING)
+3
ok, bet ja man tajā karatē halātiņā ir ērti? kāds tam sakars ar zīmēšanos? tieši tāpat kā daudzi staigā armijas apģērbā tāpēc ka tas ir praktisks, nevis izcili skaists un stilīgs.
+4
Galu galā, ne jau apģērbs nosaka to, kas tu esi.
-6
nee, bet nevisiem vir ir jaaneesaa! Jus pasi nestaigaajat uz mp trenuskas un lakkenees ne taa? tapec jau ir atskiriigis apgeerbs utt.
Ta staigaa kaut kosmanauta teerpa maajas, kada man dallas.
Un dorsi ej pamegini nopirkt to pikseli brasas cietumaa.
Cista viens gudraax par otru. Kolegi te palasija un secinajums viens, nozelojami diezgan
0
manuprāt ir bērnišķīgi tik ļoti ieciklēties uz apģērbu.
-5
davai, es nakmreiz un mp dzerstinu atnaaksu valsts mentuhas forma ar generaalla uzpleciem un kaukaadu Him T kreklu..... ir ok ne?
0
ģenerāļa uzpleči sākumā ir jānopelna:)
bet dārgais, ko tu cepies? visiem ir skaidrs, ka tev forma ir svarīga un ir gods to nēsāt. jautājums ir par to, ko drīkst un ko nē.

aizliegts ir KL 273.pants. Valsts amatpersonas nosaukuma un varas patvaļīga piesavināšanās

Par valsts amatpersonas nosaukuma vai varas patvaļīgu piesavināšanos nolūkā izdarīt noziedzīgu nodarījumu.

komentārs- valsts amatpersonas nosaukumu un varas piesavināšanās notiek patvaļīgi, proti, bez jebkāda tiesiska pamata. patvaļīgas piesavināšanās veidam (mutvārdu izteikumi, valsts amatpersonas formastērpa izmantošana un tamlīdzīgi), nav nozīmes kvalificējot šo nodarījumu.

tā kā, ja man ir tikai armijas bikses, neuztver to personīgi, bet cilvēku nezināšana viņiem traucē pasūtīt labi tālu kādu, kurš to uzskata par pretlikumīgu darbību.
cita lieta ir, ja jums ir jāatdod forma atpakaļ, var veikt izmeklēšanu par to, ka forma iespējams ir zagta vai pretlikumīgi pārdota.
-5
Redzes cik liela bus tada zinasana pasutit labi taalu un varesana to izdarit tadam pikselu biksu vazaataajam, ja pienaakx klaat normaals kaujinieks.

Cista janopelna? es neparklausijos? vai ta nevar taapat vien uz savu galvu vazaat ko pa ielu? mosk uz sasvidusa kozaka uzspraust ko?
-5
mes pasutisim labi taalu taada loha argumentus, ka vins drixt vazat musu armijas formas bikses vai jebko citu.
+2
beidz kasīties:) es viesu laiku atkārtoju, ka pagonus/ pilnvaras- varu nevar. bet forma kā tāda apģērbs vien, ja to neizmanto ļaunprātīgi, maldinot citus. kādam daunim, es atvainojos, ir jābūt tam kaujiniekam, lai piepistos 80 gadīgam atvaļinātam zemessargam vai 15 gadīgam pankam par valsts amatpersonas varas uzurpēšanu, bikšu dēļ!!!!
-5
man pabaraban ir taa zallaa un visas tas. runa ir tikai par musu brunoto speku piksellu formu!!!! daunis ir taads padla, kas iedomajies, ka drixt taadu vazat pa ielaam un saviem dzerstiniem
+3
Ko var cepties par vienu un to pašu. :D Audums jau tak nenozīmē formu. Esmu par šo pašu tēmu runājis ar čomiem, kas dien NBS no tiem laikiem, kad Hellhammers vēl pamatskolā mācījās, neviens kaut kā vājprātā to nepārdzīvo.
0
Aubē vajag dot tad ja kāds, kam nav ne morālas ne juridiskas tiesības vazājas apkārt tajā uniformā, atkārtoju - UNIFORMĀ, nevis kādas līdzīgas, vai kaut vai tādas pašas krāsas biksēs, piemēram. Vai arī karina sev klāt kādus apbalvojumus, vienību nozīmes, dienesta pakāpju nozīmes utt.
-8
ko Tu veel paumnicciisi?
0
Es savas domas un uzskatus izteicu, ja Tev nepatīk un liekas nepieņemami, tad tā ir Tava, nevis mana problēma. ;)
+3
werwolf nu tieši tā.
Ja no armijas formas noārda uzšuves, uzplečus u.tml., tad tā paliek par prastu apģērbu, ko nēsā tie, kas vien vēlas. Citādi jau būtu sodāma puse pasaules - gan jau katram atradīsies kāda pleķaina drēbe vai zābaciņš.
Hellhammer, ar ko tad tā pikseļu forma tāda izcila? Ne ar ko. Starp citu, radinieks savulaik bija iegādājis tieši tāda paskata "pikseļotās" bikses kādā ar armiju nesaistītā veikalā laikam pat pirms tādas formas parādīšanās. Acīmredzot to dizainerim prātā arī bija ienākusi līdzīga ideja. Ko nu? Šausmīgs nelietis tas mans radinieks, ka šitā zaimo un noniecina mūsu bruņotos spēkus. Nu tiešām nelietis un neģēlis...

Cik ir gadījies runāt ar armijniekiem, tad viņiem dažreiz nepatīk, ja acīmredzami ar armiju nesaistīti ļautiņi nēsā armijas drēbes AR uzšuvēm. Var jau saprast - tu tur vairākos gados tieci līdz kādai pakāpei, bet viens krogus frants defilē it kā būtu pats to sasniedzis. Bet BEZ uzšuvēm - par to viņiem nospļauties. Pilni makšķernieku, mednieku u.c. veikali ar tādām mantām.
0
^ Precīzi!
+2
mīļā miera labad pakonsultejos pie kompetentākas personas saistībā ar administratīviem sodiem, tad nu slēdziens ir tāds, ka administratīvi var "izdrāzt" par to, ja vienkārši vazājies apkārt apģērbā, kurā tevi var identificēt kā amatpersonu. bet identifikācija ir- konkrēti uzraksti, piem., policija, zemessardze utml., uzpleči utt. viss, kas ir patentēts. piemēram, Latvijas karogs ar uzrakstu arī jau ir patenteta lieta un vairs nav vienkārši Latvijas karodziņš. pašam šim cilvēkam esot mednieku/ makšķernieku veikalā tepat rīgā pirkts pikseļu auduma apģerbs (audums 1:1 kā Latvijas), kas nav forma, jo tai nav nevienas zīmes pēc kā to varētu identificēt kā mūsu armijas vai jebkuras citas armijas uniformu.
tātad- joprojām visi drīkstam staigat formas biksēs pēc sirds patikas un ja nāk klāt kāds gudrinieks, tad sūtam pāris mājas tālāk, ja, protams, neesam pamanījušies sev piekārt "ģenerāļa pagonus"
-6
aiziet umniki, uz prieksu, cirka areena jau gaida
+3
Tikmēr tai pašā laikā, kāds vārdā neminams pasaules garīgais glābējs, izliekoties, ka ievelk lattelecom optisko internetu, piekļuvis kāda TM lietotāja personīgajam datoram ar neizdzēstiem autorizācijas cepumiņiem (pie durvīm pielicis savu iedomāto sargu biksēs ar pikseļiem un gāzes pistoli) gāž ilgi krāto žulti tik nīstajā forumā.
-6
un paskatiities gribeetu cik gudri blatotu sava adas kozakaa ar aleni roka, pikselu bikses preti kaadam desantniekam, kurs ellei cauri ar to formu izgaajis. te jau gudraaki viens par otru juus esat, bet ari fakts, tax saveejie jaatbalsta, vai ne. tiesi taa werfolf, vjetnamas kara veteraan.
+3
Tikai paskatīties? Pašam ieviest kārtību rokas par īsu? Jebšu vēl neesi nopelnījis tiesības dot bietē tādam, kas vēl nav nopelnījis tiesības valkāt kamuflāžu?
0
pricom te zulti gaazt. es vispar iemetu info tikai par savu vajadzibu, bet ka parasti tas kaa kauls dobermanim bija, lai saaktu karteeju bezgaliigi garo gudrossanos par visu ko no taas teemas var izvilkt. zults izliksana buutu, ja es listu visas teemas ieksa un raxtiitu visur ks tas vai sitas suukaa, taa grupa peec pediniem izskatiitos utt. nebuut nee, katram sava gaume un savs celss ejams.
0
Pīrādziņš Juodam! :) Es tikko gribēju jau rakstīt, ka Hellhammers pēc uzvedības aizvien vairāk sāk līdzināties vārdā neminamajam. :)
0
Juods Tu neesi tax kautkaads axts, tax sen zinu Tevi, kaada velna peec piesienies vaardiem? logiski nestaveetu un neesu staaveejis. Ir tas dariits jau. Protams nejau uzreiz zaunaa devu, bet sakuma paskaidrojam tam plencim, kas bija kautkur izraavis taas pikselenes un viss ok beidzas. Bet ari forma esosam cilvekam esmu aizradijis par uzvediibu autenee vienreiz. velc privatku un tad dari ko gribi , tas jau buus cits staasts kaa tas beiksies.
0
jaa, jaa saakas :D pareizi, atbalstam , atbalstam viens otru
+1
Es jau nu domāju, ka Tevis pieminētam veterānam ir dziļi pie kājas visas šīs ārišķības. Kādam citam, savukārt, kam nav nekā cita ar ko dīžāties, kā vien ārišķības un margināla piederības sajūta "veterānu" kopai, gan varētu nepatikt visas šīs patiesībā nebūtiskās detaļas.
+8

.... un vispār, vīriem, kas "formā ellei cauri ir izgājuši" mūsu platuma grādos ir tā deviņdesmit uz doto brīdi. tā, ka nav ko 'lielīties ar brāļa spalvām'.
0
^ zelta komentārs.
0
Nu, labi. Vēl ir tie, kas PSRS laikos tika uz afgāņiem aiztriekti.
0
u, tieši tā.
0
Ja taadam lielaaka dzives dalla ir pagaajusi ar to visu saistiibaa, tad vins uz to skataas citaadi un vertiiba ir cita, nekaa vnk no malas kadam, kam maz ar to darisina bijusi. Bet es saubos vai taads veteraans maz pievers uzmanibu visadam extremam subkulturam un veel mazak vina interses buutu kaadam iegriezt vai kaitinaat. Bet ja akuraat kads censas ko pieradit vai taa darit tad nu ari gan jau nepamaniits nepaliks
0
ja??? :D nu nu.... vnk prieks skatiities kas par gudribu un vissziniibu. Tiesam domaa, ka Tev kaads stastiis par Spetsnaz vai muusu pasu operaacijam un vietam kur pabijusi un bijusi? njaa :D cirks pa rubli
0
Nu, labi. Vēl ir tie, kas PSRS laikos tika uz afgāņiem aiztriekti. - JAA, ZELTA KOMENTS!!! medala
+1
Un vispār pietiks skaldīt matus, IMHO.
Uniforma bez militārajām pazīšanās zīmēm ir vienkārši apģērbs. Protams, ka par apģerba valkāšanu var dabūt pa muti. No krieva par Latvijas karodziņu uz pleca, no hiphopera par "kosuhu", no gopņikiem par jaunām krosenēm utt. utjp. Vienmēr atradīsies kāds, kam šķitīs, ka tu to cepuri nepareizi valkā. Tāpēc nav vērts satraukties, jātaisa tik rīta rosme, jātīra zobi no rītiem, jādzer alus vakaros un jāļauj tām švakajām nervu šūnām atmirt pašām.
0
Mans vecaispaps savu Latvijas armijas šineli un ziemas cepuri krievu laikos nēsāja, bez zīmotnēm saprotams, un neviens to par formu neuzskatīja. Tieši tāpat ir arī ar pikseļu vai nepikseļu biksēm.
0
man nava vajadziba dot pa zaunu nevienam del stila, biksu platuma, sauruma, T - krekla, kamer mani neaiztiek, man vnk vng. Un par urlu var buut jebkurss kurs sak piesieties otram par to. protams, patikami nava skatiities uz Russia staigaajoso cepuriitee, bet nu... mosk cilveeks ok, tape ari tas jau man ir vng.

Logiski, bet sitas viss neatiecas uz LV NBS pikseli. Bez jebkadam uzsuveem staigaa taja formaa Aluksnee kajnieku skola jauniesaucamie lidz nonak pec tam pa vieniibaam, kur dienee taalak.

es jau sito skaidroju, bet nu te ir viens taads experts, ka bail jau
0
katraa zinaa werwolf, paldies par Tavu aktivo gudrosanos, sitaadas situaacijas un diskusijas man ir iedvesma jaunam dziesmam. Par Tevi ari top , thx veelreiz, es jau domaju man radosa krize uznakusi.
0
Un ar ko tad Alūksnes učebkas čaļi būtu tik ievērojami, ka neviens cits nedrīkstētu vilkt pikseļbikses? :D
0
Nu re, Hellhammer, būšu pozitīvi ietekmējis Tavu radošo garu. :D
0
paruna, parunaa veel kaut ko sitada garaa......... lai man tik rindinas pec rindinas raxtiitos, biskit japarveido tikai , lai atskannas un ok (rock) malacis Tu esi! Galvenais kad dzirdeesi (ja gadiena klausisies), tad nu neker pie sirds un launu pratu neturi, pats vien uzprasijies
0
es atceros, to Ozola atbildes dziesmu Gustavo, kur vins skaita, ka tev uz pieres raxtiits virpulis :D blaaaa, un tad es iedomaajos pa Tevi, tikai Tev uz pieres raxtiits pikselis :D
0
A par ko ta man ļaunu prātu turēt? :))
0
Atvaino, vecīt, hiphopu neklausos. ;)
0
Tajau viss cika veteraan (rock) Lai veicas!
0
nebaidies, ir ieplanotas ari smagas versijas,es Tev speciali ar drop skanojumu uzciniissu, lai Tu nesabruktu parastu hip hop klausidamies :D
+1
Nu, uzlecošā nēģermuzīkas zvaigzne, lai Tev arī veicas!
0
oftopics- es atcerējos gacho un ineses dueli :D
0
EXTRA KOMENTAARS:

NU PADALIETIES TAD INFO, KUR VAR NOPIRKT LV PIKSELA FORMU, BIKSES VAI TAA IMITAACIJU VAI TAADU AUDUMU?

p.s.
ja tas nebija fantaazijas auglis :D
0
čal, vai nu iemet 100 gramus vai atrodi meiteni. tik uzvilcies purns sen nav redzēts (lasīts)
0
par negeri Tu mani nedrixti saukt, es Tevi par rasismu iesudzeesu! Jo Tu esi baltais, tape nedrixti mani par nigga saukt. Par melnaadaino gan vari, ja Tev taa labaak patiik.
0
Es varu ari kg iemest :D kaadam kautkur :D
0
Kurā vietā es Tevi par niggeru nosaucu? :D Eu, vecīt, toš atslābsti, paklausi thunder - ierauj šņabi, nopisies vai vismaz dūrē nolaid, lai stress mazinās. ;)
0
nu negermuzikas zvaigzne jau ari taada vaardu speele vien ir :D man skiet jums ir probleemas ar alkaholu (nu par to saubu nava) un sievieteem nejau man. bet nu jaa, jaa es jau saprotu juusu saskannas centra vienotiibu :D aaa, bez armijas, ari dronniissanas experts esi? nu tiesamm taads produktiivs zeens skatos, puiselis
0
kompleksainus cilvēkus žēl.
0
man buutu zel, ja izskatiitos kaa Tu
0
bet Tu gan sevi pazelo, iemet taa kartiigi, cik saprotu taa visu atrisini sev, un gan jau buus ok :D
0
Tu vēlies lai Tevi dročīt pamāca? Labi, pietiek te cepties, man diskusija ar radio arī ir apnikusi. :) Tātad vēlu visu gaišu un sasniegumus bikšu vaktēšanā un hip hopa gabalu sacerēšanā!
0
OO, nu cistijs experts, vins pat pamaacit neatsakaas :D loti labi, ka Tev apnikusi, es nemaz neluudzu , lai saac te ko daciit vispar, veteraan
0
Tagad nebija thunder kaarta raxtiit:
jaa, es piekriitu werwolf :D :D :D :D
0
Nu Tu vismaz iepriecināji arī mani, citādi kopš šeit vairs nav Bo..., vai, atvainojiet, vārdā neminamais, brīžam sāka palikt tā kā skumīgi. :))
-3
Jaa, Tu kaa krancis meties svaigam kaulam virsuu, kas bija mests dobermanim. es tiesi domaaju, kur esu lasijis sitaadu kaitinosu bezjeegaa dirssanu kaa Tu, un jaa Tu pats tiko man atbildeeji PIKSELI.
p.s.
notiri uzraxtu no pieres :D
-5
ja kas, Tavs dubultnieks (vismaz taads pats censonis kaa Tu uz plutissanu) , ko Tu nejausi piemineeji, par saviem textiem atbildeeja un nemaz tik kruts MP toletee vairs nebija. Juus kas jum skopiigs? beztolka dirssana virs kur var un kaukaada savas taisniibas meginasana pieraadiit
0
:D:D:D:D:D
+6
Nudien ceru, ka visi LV NBS kareivji nav tādi kā dažs labs, kam VISSVARĪGĀK ir staigāt pikseļotā formā un dižoties kā pāvam - redz, man ir skaistas biksiņas! Un kamzolis jo skaists! Bet jums nebūs tādas nelietīgi valkāt, citādi var vēl nejauši satikties MP "toletē".

0
TU ESI 100% IDIOTS! ja tik apdolbiits esi, ka nespeej iebraukt doma, tad pats vainiigs esi. buutu tureejis meli aiz zobiem un vsjo. taadas tuftas stumssana
0
Sitas nava par visiem, pasi saprotiet, bet te ir citaats no koleega un pateicoties daziem labiem kadriem te, sads veidojas pirmais iespaids par visu so subkulturu kopa:

[9:58:41 AM] da ko Tu gribi no mellajiem, pus urliki, vnk tie ir taadi kas grib liidzinaaties karaviiriem bet zem taam lupataam tikai alusveeders un sviedraina dirsa!
0
^^ un vai nešķiet, ka to pašu par tevi varu pateikt?

"pateicoties daziem labiem kadriem te, sads veidojas pirmais iespaids par visu so subkulturu kopa" - pateicoties dažam labam, citiem veidojas priekšstats par armiju kā tādu.
0
ja es buutu vnk liidis ieksaa kaukaada teema, kaa , piemeram, - Power metal kultura Latvija - un dirsis bezjeegaa, lai vnk stulbi meginaatu ko iegudrot, tad jaa.... bet te bija saruna pa teemu, bet kaa parasti uzraadas dazi umniki, kas gribeja te tiesam kaa paavi paziimeeties
0
...došos prom no šīs tēmas, kamēr garīgais līdzsvars vēl saglabājies.
0
Da nav tik traki, man vairāki labi draugi un paziņas ir NBS virsnieki, arī viens tuvs radagabals ir beidzis Aizsardzības Akadēmiju, tā kā viens lecīgs un iedomīgs tipiņš nespēj sabojāt manu priekšstatu par armiju. ;)
0
Tevi neviens neaicinaaja un taapat paareejos dirseejus. Es tikai paintereseeties gribeeju par paris lietam, bet nu jaa, kaa parasti saja portaalaa......
-2
Toties man gan iespaids ir zem 0 pa visu sito, kur pats biju 10 gadus, i iedomaaties nevareeju, ka sitaadi urlas un urodi ir te tik daudz
+2
Urlas un urodi tāpēc, ka nepiekrita Tavam viedoklim?
-6
Tu esi stulbs vai teelo tagad?
0
^^
Nu traki tu esi maldījes. Dzīve ir nežēlīga un reizēm attopies bezdibeņa priekšā apjēdzot, ka it kā draugi patiesībā ir iegrūduši dunci mugurā. Skarbi, skarbi.

-3
Tu un sev lidzigos skaiti mana draugu lokaa? :D :D :D ir ok pasparliecinaatiba :D cienu
0
Nē, dievs pasarg, tiktāl jau es vēl neesmu nogājis, lai vajadzētu šādus draugus.

Bet nevajag visu uztvert burtiski (bet tev jau to laikam nesaprast).
-4
es draugiem nestriidos par jautaajumiem, kuros esam katrs kompetenti... bet nu juusu visszinnu brigaade ir fenomenaala :)
-4
Tu te kautko nesaproti, palasi pirmo komentu un sitas teemas ievadu. Te nevienu es nesaucu dirst un izgazt zulti, kaa viens te izteicaas. Ej un pleesies un diskutee un stridies kura enslaved albuma notis vairak utt. bet nee, te bija interesantaak ne? kaukas savdaax beidzot
-5
pats labaakais viens otram savelk + ne? :D :D cik maz vajag, lai celtu passapzinu ko? :D
-4
2010. gada labākie albumi (682) - rekur ari aktiva teema, ej un nemies tik cik vien speej
0
Tā, par NBS lauka formas tērpa zābīšiem ( www.mil.lv/Personalsastavs/Apg... ) man tagad ir skaidrība, tos var brīvi nopirkt:

www.nextag.com/bates-m_-_9/shop-ht...
www.botachtactical.com/bam9deasbo1.html...
www.batesfootwear.com/US/en-us/Product.mv...
utt.

Par formu noskaidroju (sazinoties ar ražotāju), ka no ražotāja nopirkt nevar, jo tā ir NBS īpašums, kas arī ir tikai loģiski, jo Aizsardzības ministrija ir samaksājusi par audumu un darbu un ir tikai loģiski, ka šī iemesla dēļ ražotājs to "pa kreisi" pārdot nevar.

Sorry, bet man uznāca liels iekāriens izpētīt šo jautājumu - kur un kā pikseļus iegādāties godīgā ceļā. ;)
-2
Par zabakiem logiski, vienigi tie nebus ar LV zimi virsuu utt.
Nu un ko Tu par formu noskaidroji? To ko es teicu
-1
ja Tu gribi sitadas visadas atribuutikas es varu iedot vietas kur taadas nopirkt leetaak un visu iespejaamo. ari visus spetsnaz un VDV
0
Es taču nestrīdējos, ka var nopirkt. Tur, kur minēju par pirkšanu no ražotāja, pieliku klāt vārdu "teorētiski", tāpēc arī noskaidroju ka tur ir ar pirkšanu un kāpēc nevar nopirkt. Atlicis vēl noskaidrot par iespējām iegādāties audumu no ražotāja, pašreiz pie tā strādāju. ;)
-3
Es visu to jau sen atpakal pateicu par pirkssanu un nepirksanu. Tu tikai esi parliecinaajies. jaa, jaa stradaa stradaa, meemais malacis
0
Paldies par piedāvājumu, šo to no armijas pribambasiem lietoju - amīšu parauga zaļi brūnās kamuflāžas bikses un jaku un vēl tuksneša kamuflāžas praķīti - viens armijnieks iedāvināja. :) Lietoju, tāpēc, ka ērti, praktiski un arī normāli izskatās, nevis lai zīmetos kādam. :)
-2
zini , taada sajuuta, ka Tev taa smagi nogaajis ir un sacis runaat ar skaidru galvu esi un jau normalaa tonii.
-4
ak taa nu jaa, pielietoji savu recepti ko man ieteici, nu jaa, tas normali viss :)) labi veteraan, ja jau esi runaajams palicis pexni, tad varbut vari ko palidzet taja lietaa kas ir sis teemas pirmaja komentaa?
0
Vecīt, es biju runājams visu laiku, tikai Tu te tā ārdījies uz visiem, ka neievēroji. Par Tevis iesākto tēmu palīdzēt gan nevarēšu, kaut kad pasen atpakaļ man bija šādi tādi Padomju armijas pričendāļi, bet nu ir zuduši.
-5
Tu dariji visu, lai izproveceetu! un beigas nonac pie secinajuma un pasaki to ko es bezmazvai vaards vaardaa sakumaa teicu. labi, lai paliek. sitas ir sleegts. man jau cista zb bija.

Nu ja sanak uzjautaa saviem 10 - 20 vecaakiem draugiem vai radiniem vai kas taads nava. Bet nu parasti ir vei nu izmesta taada Desanturas forma jeb stav maajas aiz stikla.
0
Es nevienu neprovacēju, vajadzēja uzmanīgāk lasīt, ko es rakstu. Un pilnīgi piekrītu - pietiek te dirsties. Ok, viss - miers.
-6
vajadzeja uzmaniigaak raxtiit :D ok, miers
+7
Dauns
+3
WOW. huh. yea...
+3
Taisni brīnums, ka Hammers nav šīs diskusijas laikā sācis runāt 'dzejā'.. :D
vispār, cik nācies saskarties (par laimi, ne daudz), viņam tas diezgan ļoti neizdodas. bet garastāvokli noteikti paceļ!
+10
jautrs frajers :)
OMD laikos šādu žoržu bija krietni vairāk iekš NBS, kad galvenā prasība bija: nesodīts, pamatskolas izglītība, pilsonis. Un lai nav plakanā pēda ...:D
Atceros- čalītis atgriežās no obligātā- piedzerās, sāk dzīt bazaru: `da tu bļe tur nebiji, ko tu te vispār runā`... u.t.t., plēš sev maiku uz krūtīm, sit ar dūri pret sienu. Parasti pēc pāris mēnešiem viņiem tas pārgāja :)
Helehemmers, jādomā, tajā visā iestidzis un neatgriezeniski :)
-2
")
+3
Es neko nevienam sliktu nevelos teikt, vai citadi apvainot, bet velos izteikt savu viedokli.
Armijnieki manas acis vienmer ir bijusi kautkas kruts, ta teikt speka, nosvertibas, disciplinas etalons.
Kad kadu ieraugu vienmer nodomaju, vot tas ir ists dzeks, lidz ar to logiski ir domat, ka sis profesijas parstavim galva mušas nepišās, ko nevarētu teikt par Tevīm hellhammer. Nenem launa. Bet tomer priekstats man par armijas dzekiem nemainas.

Bet ko var zinat, varbut pats kadudienu iestasos un tiksu proarmija. Un izturot tur vismaz pirmos 3 menesus galva sakaps. Cik esmu dzirdejis pirmie 3 menesi esot pasi grutakie..
0
vai vai,palaidu sitadu svetigu disputu garaam :D:D
-3
Nebiju tēmu lasījis, šon atvēru, izlasīju, nožēloju.
Jūs jau arī labie, diezgan kārtīgi noliekat Hellhammer (un nesaku, ka nepelnīti), bet tā vietā lai par tēmu aizmirstu, turpinat strīdēties (diezgan bezjēdzīgi) ar viņu, un ar lielu prieku sev stūķējat plusus, viņam mīnusus...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas