MP alus upgrade
+10
Pēdējā laikā tauta pamatoti kreņķējas par MP alus izvēli, tādēļ ar gandarījumu izziņoju MP dzērienkartes apgreidu:
Turpmāk MP būs lejamie Piebalgas, Senču, Staropramen (čehu tumšais) un vēl kāda čehu gaišā zorte bundžās.
Neizprotamu apsvērumu dēļ tumšo Kozel un Budweiser LV izplatītāji pagaidām nepiedāvā...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kruta!!! par tumšo aazi gan bik žēl.
0
Kadas tagad cenas par o,5?
0
Es pedeja konci biju tada pali, ka isti nemaz nesapratu alus garsu, bet daudzi cilveki sudzejas, ka nesot gana labs.
0
Pēdējā koncī, kad tur biju, jebkurš 0,5 alus maksāja 1,50. Biju ņēmis gaišo āzi un to varēja dzert. Brālim gan nepaveicās, šis paņēma 3 Iesalu - tas gan bija nu drausmīgs draņķis.
+1
Daudzi gan jau man piekritīs, ka aldara porteris vēl aizvien ir pietiekami labā kvalitātē un ir gards. Pāris iestādēs tas tika tirgots pudelēs nevis izlejamais, tad nu raisās jautājums - vai MP arī nevar'tu to tirgot ? Jo reizēm ir tā, ka paskaties uz to, kas ir izlejamais un tiešām šķiet, ka porterītis pudelē būtu daudz labāks un garšīgāks variants.
0
Ķip Piebalgas un Piebalgas Senču ?
0
Tas 3 iesalu kā kuro reizi - vienreiz bija tīri dzerams.

Bet nu izmaiņas uz labo pusi.
0
Pagājšmēnes 3 iesalu bija vēl dzerams. Tas otrs, Dzintara laikam, gan bija briesmīgs.
0
Neskaitot specializēto alus bodi , tas Staropramen tumšais kaut kur vēl pieejams ir ? Es tik gaišo esmu manījis un diženi ne ar ko neatšķīrās no citiem importētajiem , caurspīdīgajiem alēniem.
0
mSPW, bet cik tad būs tādu portera dzērāju? Pamaz. Un vēl cena arī nav visai draudzīga. Tiesa gan, kādu nelielu porciju gatavībā turēt varētu, varbūt ka nopērk ar.
0
Gaišais ir OK, bet tumšo jau pusē Vecrīgas krogu var dabūt - Ļeņingradā, Skābenē un vēl pāris esmu manījis un parasti tieši to arī dzēru.
+1
Neliekas drusksu pa traku pa o,5 - 1,5 Ls? Saprastu vel ja iestadijums butu Vecriga vai tuvu tai.
+3
Es jau arī sajūsmā nebiju, bet nebija citas alternatīvas. Protams, varēja iet ārā, čāpot uz veici un pa aiz durvīm trekterēt (varbūt mēģināt pat iešmugulēt iekšā), bet nu nebija vēlmes...
0
Nu es nez , draudzīga ne draudzīga, bet, piemēram, ja man jāizvēlās par 1.50ls starp piebalgas senču/lāčplēsi vai Porterīti , tad izvēle ir skaidra. Porteris veicī pāri 80kapeikām , nu klubā būs par 1.50ls. Nedomāju, ka tas ir šausmīgi dārgi. Porteris jau nav kaut kāda limpene, kas izdzeras dažās minūtēs. :)
0
Nav jau zvanīts, ka cena būtu Ls 1,50, jo mazumtirdzniecības cena ir jūtami augstāka kā "parastajiem" aliem.
0
kur tu Porteri sadzejoji ?
0
Kur , kur , sev pie datorgalda. Es vienkārši aizdomājos, kāpēc gan nē, ja jau kaut kādā Depiņā to pat tirgo.
0
tāda alus tēma te sāk veidoties:) Nu nez, no tādiem porterveidīgajiem es tomēr labāk izvēlos Piebalgas tumšo...
0
Iespējams, es varēšu ieteikt praktisku novērojumu no sava čomaku loka. Kopā ejot uz MP, mēs tad, kad labais alus (tipa — užavnieks, Kōzelis u.tml.) nav pieejams, mēs arī lēto mīzaļūdeni nedzeram vispār. Tā kā no bāra apgrozījuma viedokļa mūsu naudiņas iet garām, ja nav normāls alus. Vienreiz es riskēju summā apmēram divas pintes Piebaldzēnu (vai ko tamlīdzīgu) izsūkt, pēc tam jutos tik sūdīgi, ka vairāk neesmu riskējis. Morāle — vismaz vienai kvalitatīvajai tumšajai alus šķirnei jābūt, jo citādi tiem, kam ir pāri 25 un kabatā kāds piecītis ir vienmēr, nav ko ņemt. Tas ir tāpat kā ar belašiem — pat tad, ja nebūšu visu dienu neko paspējis apēst, es pie belaša vienalga neķeršos :)
+2
Kurrat - ko nozīmē "alus tēma te sāk veidoties"? Man gan likās, ka i tēmas nosaukums, i pirmais ieraksts jau to viennozīmīgi apliecina... :D

Par Dethecrator teikto runājot... varbūt es esmu par bezprincipu sīni jau palicis, bet, pirms koncerta iesildījies ar Krāslavas tumšo, pasākuma gaitā itin labi iztieku ar MP bāra piedāvātiem aļākiem. Kad jau skopums nodzerts, tad iekšā līst viskaukāds padzēriens, kas akurāt nav sūdīgs.
0
*Krāslavas tumšais tapa pieminēts tikai un vienīgi kā kvalitatīva alus piemērs, to mierīgi drīkst domās aizvietot ar Brāli, Tērveti u.c.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas