LMT mobila interneta un Trve.lv sinerģija
+11
Tiem, kam ir LMT interneta pipsjuks, ko lietot mežā vai laukos noteikti būs pamanījuši, ka ar to mēslu var sajukt prātā (3G tipa), jo tas vairāk nestrādā kā strādā arghhhh

pirms divām nedēļām pamanīju vienu nejaušību, ko novērojumi pēdējās nedēļas laikā ir padarījusi par likumsakarību - iešana truemetal.lv dara brīnumus - tā nospiešana bookmarkos aptuveni 65% gadījumu atdzīvina mironi un liek tam paātrināt datu plūsmu no vidēji 10kbps uz 200kbps.

Efekts saglabājas aptuveni vienu minūti. Līdz ar to, lai internets nemitīgi labi strādātu esmu spiests paralēli profesionāliem un darba vajadzībām izmantojamiem saitiem izmantot arī truemetal.lv. Līdz ko truemetal.lv tiek aizvērts tā LMT pipsjuks atdod galus un pat e-pastu nosūtīšana kļūst par izaicinājumu 15 minūšu garumā

p.s. PeterisP no Zvejniekciema
p.p.s. paldies trve.lv veidotājiem par iespēju lietot LMT pipsjuku
p.p.p.s. niknu meilu sūtīšana visai LMT vadībai un sētniekiem dod aptuveni 0 reakcijas
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
^ drusku nekorekti. trve.lv nav jabūt vienkaŗši atvērtam blakus logā, bet tas ir intensīvi jālieto
+6
:D
+4
Bigijs zem alus efekta nejauši uzkodējis neta paātrinātaju?
+8
Bigijam liigums ar LMT ;)
+1
tā kā atkal esmu pārvācies uz Zvejniekciemu, trvemetal.lv atkal ir ieguvis papildus funkciju - neta paātrinātājs. Gada laikā nekas nav mainījies :D Vajadzētu papētīt to kodu sīkāk, kas LMT purslim liek izdalīt man slotu kaut vai uz minūti :D
0
ā, es arī savulaik biju šito ievērojis, ka ar ieslēgtu trūmetālu dažkārt neta ātruma palielinās, haha
0
Vēlreiz - :D
+2
Pārbaudīšu vakarā pie kabeļa — mošk tāds pats efekts? Parasti man torrenti strādā ar 450 kbps, bet gadās, ka uzlec pāri megabitam. Kāpēc tā, nebija skaidrs, bet moška te ir atbilde…?
0
Ja kādam šķiet, ka Latvijā ir sūdīgs mobilais Internets, aizbrauciet uz Vāciju. Mobilajā ātri vien sapratu, ka labāk to 3G slēgt ārā, ja negribu, lai sarunas pārtrūkst un vienmēr ir zona (esot pilsētās). Bet Minsteres centrā puspagrabā Vodafone 3G ir švakāks par iezvanpieeju Latvijā 1990-tajos. Ja paveicas, tad kāda lapa arī veras, ja nepaveicas - paliec ar GTalk/Skype.
0
To trūmetāla browsēšanu var automatizēt (atceros, ka operai savulaik varēja iespiest "refreš" uz doto lapu ik pēc noteiktām sekundēm). Vai arī ar ajaksu ifreimā lādēt iekšā - saskaņā ar tavu teoriju - būtu jābūt labam ātrumam.

Starp citu pats esmu testējis - TELE2 puļķis Saulkrastos uzrādija nereāli labu ātrumu, tieši tāpat kā LMT puļķis uzrāda Ērgļos (noteikti maz lietotāju un tornis netālu). Citur man nevajag.
+6
sērija Nr. 3. Es pats tam nespēju noticēt, bet tas ir fakts. trvemetal līdzīgi iedarbojas uz manu mājas wifi rūteri. Koroč pēdējā laikā esmu iecienījis pārvākties uz mājas otru galu strādāt (tipa virtuve tuvāk, arī izeja turpat dārzā utt.), bet tur ir vienīgā vieta mājās, kur wifi gļučī (negruzījiet mani par signāla pastiprinātājiem, mēģināju, bet tas rada vairāk šaizes nekā ieguvumus), nav stabils īsāk sakot.

Pie lielu failu ielādes pēkšņi tīkls paliek švaks un faila ielāde apstājas. Nu nejauši ķeroties pie trvemetal.lv sapratu, ka datu plūsma atjaunojas. Protams, domāju - sakritība. Nedēļas laikā veicot verifikāciju, kalibrēšanu un testēšanu sapratu, ka ņifiga - ir likumsakarība. Ar varbūtību 79,88% trvemetal.lv ieslēgšana atjaunos datora daudzmaz normālu konekciju ar wifi rūteri (kas starp citu ir Lattelecom DSLs Bieriņos)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas