"Māksla forma"
+1
Poļi atzinuši bībeles saplēšanu par mākslas formu. :))

mango.delfi.lv/zinas/showbiz/muzik...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jautājums- kas katrā līdzīgā reizē ir apakšā. Viena lieta- b. saplēst, lai iekurinātu plīti. Cita- ja to pasniedz kā koncertnumuru...
0
neuztvert to, ko es rakstīšu, par jebkādu atbalstu reliģijai, bet es daļēji tomēr negribētu piekrist šim tiesas spriedumam. tiesa ir jāspriež pēc likuma, ievērojot taisnīguma un arī morāles principus. labi ir tas, ka tiesa norobežojas no baznīcas ietekmes, bet slikti ir tas, ka tā pieņem lēmumu kurš, pieļauju, ka šķiet amorāls lielākajai polijas tautas daļai.
0
Jāsaka, b. ir ikona priekš vienas reliģijas piekritējiem, korāns - citiem, utt... es tik pat labi uz skatuves saplēstu arī nolietotu pavāru grāmatu. Ja runājam par grāmatām- tomēr tajās ir ieguldīts tāds vai citāds darbs: tamdēļ to saplēšanu neuztveru kā saprātīgu darbību. Es te nerunāju par atsevišķam lasāmvielām, kuras primārais nolūks ir radīt ļaunumu. Piemēram: "īsu pamācību spridzināšanā"...
+3
ROFL! Tad es arī nākamreiz uz skatuves saplēsīšu vecu pavārgrāmatu un pateikšu, ka tā bija Bībele! Uz vāka tikai papriekš jāuzzīmē krustu.
0
Jāsaka, ja DARK DOMINATION kādā reizē arī b saplēsīs, tad tas jau būs nošpikots variants. Es iesaku citu: solists pirms pirmās dziesmas tiek uz steidža uzstumts zārkā, kuru uzvelk divos asiņainos ķiteļos ietērpti skatuves srādnieki. Un pēc koncerta beigām atkal ieguļas zārkā-> un tiek nostumts nost (saprotams, uz skatuves uzdabūt pietiekami daudz smilšu, kur "pa taisno ierakt aizgājēju"- būtu visai problemātiski)... ;)
0
Zārks, smiltis — tas velk uz Alice Cooper pusi. Bet padomāt vajadzēs!
0
Coopers jau ar dzīvajām vistiņām niekojies koncertos...
+1
Dzīvas vistas diemžēl nevaram atļauties. Baigais čakars. Un ej nu pēc tam gani kopā pa klubu…

Tāpēc arī esam palikuši pie cūku ģīmjiem. Vistiņas labāk patērēt termiski apstrādātā veidā pēc koncerta.
+1
Kopumā uzskatu, ka dzīvā upurēšama konča laikā - arī neliecina par stabilu mūziķu nervu sistēmu (maigi runājot).
+1
Hehe, tev pašam ar tavu vijoles soloprojektu gan izdodas radīt pavisam nestabilu priekšstatu i bez nekādas upurēšanas! :D

0
kas attiecas uz vijoles būšanu - tad tas bija (un būs vēl vairāk - ekskluzīva ziņa šim portālam/patreiz strādāju pie instrumenta uzlabošanas) viens no mērķiem...
0
Atceroties tavu priekšnesumu, man nāk prātā žanra apzīmējums: zombijfolks vai necro-ambient.
+1
Man tas jāņem vērā - es pats nebiju domājis par sava manieres apzīmēšanu. :) Taču kopumā par šovu ir jādomā. Neptiek šodien rātni uznākt uz skatuves, atlocīt notis (vārdus vai set listi), atspēlēt nošu rindu, satīt notis, dažreiz saņemt honorāru un pazust līdz nākamam koncertam.
+1
turpat blakus saites uz citiem rakstiem:

Redz, arī citi izmanot Bībeli savai mākslinieciskai izpausmei

mango.delfi.lv/zinas/divainibas/pa...
+3
Vispār ir liekulīgi tā teikt - atzinuši bībeles saplēšanu par mākslas formu - tā jau nav. Atzinuši tikai to, ka Nergals nav vainīgs "reliģisko jūtu aizskaršanā", jo:

- pasākums bija slēgtais/ar biļetēm tiem, kas to vēlas
- publika nejutās aizvainota
- viņš pauda savus uzskatus un iekļāva to izrādē uz skatuves.

Ir tomēr atšķrība, vai pasaka "Bībeli saplēst kopš šodienas oficiāli skaitās māksla" (kā to pagriež žurnālisti) vai "Bībeles saplēšana tik izmantota kā elements mākslā".
0
Būtu GG Allins dzīvs, tas droši vien tagad ne tikai dirstu uz skatuves, bet arī atslaucītos ar Bībeli. (Bļeģ, ņehuj dzert: gandrīz uzrakstīju «atslaucītos ar Bīberi».)
+9
Par tādu šovu es maksātu bez ierunām - atslaucīšanās ar Bīberi. :D
0
Bīberošana.
+9
Bībeli plēst vairs nav stilīgi, lai pamēģina to pašu izdarīt ar Korānu - lūk tur vajadzīgi pauti! :D
+1
Pareizi- ja ko tamlīdzīgu darīsi ar korānu, tad būsi teroristu melnajos sarakstos ar attiecīgajām sekām!
+2
Nu reāli es diez vai lamātu Korānu par kaut ko. Kas iebruka Latvijā, sataisīja visādus Zobenbrāļu ordeņus un ņēmās apspiest latviešus? Pareizi, Bībeles fani. Korāna sekotāji mums neko nav nodarījuši. (Varbūt pat tieši otrādi, cik nu mums tie starpkultūru sakari ar islāmu bijuši — sk. Dr. Jura Paidera grāmatu «Arābu laiki Latvijā».)
+2
Nu pizģets, kas vēl nebūs!
0
Islāms tagad jauks un pūkains, tikai tāpēc, ka *pagaidām* nav taisījis lielus sūdus Latvijā? WTF?

"tiesa ir jāspriež pēc likuma, ievērojot taisnīguma un arī morāles principus. labi ir tas, ka tiesa norobežojas no baznīcas ietekmes, bet slikti ir tas, ka tā pieņem lēmumu kurš, pieļauju, ka šķiet amorāls lielākajai polijas tautas daļai."

u, vakar, plkst. 17:50

Tikai tāds sīkums, ka morāle NAV subjektīva, un ja, kādam šķiet amorāls kaut kas, kas citam tāds nešķiet, tad viņiem katram sava taisnība NEVAR būt.
0
Need superpowers!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas