Rīgā pie naktskluba "Melnā piektdiena" nošauts vīrietis
0
Naktī uz 17.septembri Rīgā pie naktskluba "Melnā piektdiena" nošauts 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc atgriešanās no ārzemēm dzimtenē darbojies izklaides sfērā.

Vīrietis nošauts pie naktskluba "Melnā piektdiena", kas atrodas Brīvības ielā. Pagaidām neidentificēts noziedznieks vairākas reizes izšāvis uzņēmēja virzienā un no notikuma vietas aizbēga.

Ievainotais vīrietis no gūtajām vairākām šautām brūcēm nomira.

Ir vairākas versijas, kādēļ notikusi šī slepkavība, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Tur bija kaut kāds dubstep pasāciens laikam, ja?
+3
Valdis man stāstīja, ka piektdien esot bijis riktīgs urļaku pasākums.
0
Opā, cerams — tas nav kāds no šejieniešiem?
+6
Bobijs veica darbības metāla kluba tīrības no nemetālistiem vārdā.
Uz sezonas atklāšanu tak kāds bija aizdedzinājis atkritumu kasti pie ieejas.
Tagad laikam jāgaida betona bloki.
+3
Tagad ir redzams, kāpēc uzreiz parādījās sludinājums: «Meklējam apsargus»!
0
"Ar šo jūs tiekat iesaukts MP apsardzes brīvprātīgo leģionā." :D
+1
^^Tas sludinājums gan bija pirms šī url'n'base pasākuma.
+2
Varbūt vienkārši jaunie apsargi tika pārbaudīti pirms pieņemšanas darbā? «Urlu redzi? Nu, davai, parādi, uz ko esi spējīgs!»
0
Uzklikšķinot rakstā uz vārda "uzņēmejs" Lattelecom izceļas...
+1
He, he - "Kas ļauns?" pat pacentušies kluba bildi ielikt: www.kasjauns.lv/lv/zinas/58877/riga...
+1
Tiklīdz kā norībēs pēdējais šāviens - Latvija brīva tad būs...
+12
skumji, ka dēļ tādiem /citēju/ url'n'base pasākumiem tiek grauts labais tēls vienīgajam klubam Rīga, kur ir normāli cilvēki. (ne tikai tāpēc, ka metālisti, bet tāpēc, ka tur nav sextūristi, rajons, narkomāni utt.)
0
^ 120% piekrītu.
+2
^u
Tieši tāpēc Diena.lv precizējām: "Kā noskaidroja Diena.lv, negadījuma laikā kluba telpas bija izīrētas kādam drum'n'base pasākumam. Kluba pārstāvji oficiālu informāciju par notikušo nesniedz"
www.diena.lv/latvija/riga/pie-na...
+2
^žēl,ka citos portālos to neizskaidro,kas par pasākumu īsti notika...
-1
Valdim jāuzraksta preses relīze un jānosūta visiem pārējiem medijiem, izskaidrojot notikušo, cik nu zināms.
+1
^
Dethecrator Nedarīs, kamēr izmeklēšana, kluba pārstāvji "oficiālu informāciju nesniegs"
+2
Zināms ir tikai tas, ka naktī uz sestdienu šāds incidents ir bijis - ārpus kluba telpām, uz ielas tika ievainots cilvēks, kurš vēlāk no gūtajām traumām mira.

Incidents notika īrēta pasākuma laikā, kuru apmeklēja klubam neraksturīga publika.

Vairāk arī neko nevaru pavēstīt, notiek izmeklēšana.
0
^
Tas ir žurnālistu darbs - noskaidrot, kas īsti tur notika, nevis truli pārkopēt LETAs ziņu.
-1
drum'n'drumier :P
-1
drumstick'n'ass
+1
retorisks jautājums.. vai Diena.lv noskaidrotu, kāds ir bijis pasākums, ja Diena.lv nedarbotos cilvēks, kas zin, kas ir Melnā Piektdiena? pieļauju, ka Diena.lv būtu "pie kājas" drum'n'base vai ace of base, vai carpathian forest. tieši tāpēc arī pārējos informācijas līdzekļos ir truli pārkopēta LETAs ziņa.
Bet nu prieks, ka ir tāda Diena.lv, kas zin, kas ir Melnā Piektdiena
0
^u
nē, Diena ir vnk profesionālāka :P (btw, es Diena.lv vairs nestrādāju, šoreiz tikai kolēģiem izpalīdzēju)
+2
Nošauts kaut kāds Aļiks Kalašņikovs.
Vajadzētu būt pat skaidram video novērošanas ierakstam ar šo incidentu, tieši zem kameras esot noticis.
+2
0
Pēc vecuma un nodarbošanās veida atbilst.
+1
o, manā rajonā par vienu pacanu mazāk :) /ļauni, zinu/
-7
Tā bija pašnāvība!
+1
^ Tas ir ta pat teikt, ka dievs ir ists.
+1
Nesmuki jau, bet nav žēl ne grama. :)
+2
Par tādām lietām tā kā nepieklājās smieties , bet nu tomēr - ir vietas, kur dod pa galvu, ja nēsā kerzas , kazuhu utt. , bet ir vietas, kur šauj nost, ja to nedara.
+1
Tā notiek un notiks, cik pie La nav notikuši mahači un tamlīdzīgi gadījumi, tikai ne par visiem raksta. Palaid tik urlabonus un zvērudārzu.
+9
Trollings tvnet komentāros pilnā sparā:

Esmu "melnās piektdienas" kaimiņš. Ļoti reti pasākumi "melnajā piektdienā" noris bez masveida kautiņiem, šaudīšanām, beizbola nūjām un automašīnu sabojāšanu. Un kā likums, policija ierodās tikai nākamajā dienā.
0
^Fuck Yeaaah.
+3
Dīvaini gan, esmu MP apmeklējis vismaz reizes 50, un pilnīgi nevienā no tām neesmu manījis ko tamlīdzīgu. Varbūt metaļoru pasākumi norit tik mierīgi, ka tas servisa džeks nemaz nepamana, ka tur vispār kaut kas notiek, un ievēro tik urlu pasākumus?
+6
Horoshij parenj iz pljavniekov Aļiks laikam nečotka dīdžejoja un bratvai bija ņepoņatka našot muzončika.
Tā nu zavaļiļi savu korišu

0
interesenti var palasīt rus.delfi, tur ir daudz komentāri, daži izskatās, ka ir arī pa tēmu
+3
Sausais atlikums: dēļ nezin kāda iegansta viens (ticami) krievelis naktī pirms vēlēšanām pa štīmi nobungājis citu krieveli. End of story. Ja tas nebūtu noticis pie kluba ar (nezinātāju acīs) zīmīgo nosaukumu «Melnā Piektdiena», diez vai medijus tas vispār interesētu.
-3
Intar, tas laikam atkarīgs no brīža, kurā konkrēti nāc ārā, jo kautiņi jau nav mūžīgi.
0
^ar šo tu gribi teikt,ka kautiņī MP notiek ik pa brīdim?!?!?!
+1
Gan jau kādreiz kāds kādam arī samet pa mūli, bet, citēju, "masveida kautiņiem, šaudīšanām, beizbola nūjām un automašīnu sabojāšanu" - neko tādu gan nav nācies tur redzēt.
+2
Tēvēnetā burvīgi komentāri zem raksta:

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...

neesmu manījis, ka kāds nāk ar beisbola nūjām, ķēdēm, motorzāģiem vai kādu masveida kautiņu - ne kluba telpās, ne ārpusē, nu nav manīts, it nemaz.
Nemaz nerunājot par kaut kādām šaudīšanām.

Vēl vairāk, neesmu manījis, ka pēdējā laikā koncerti tiek apmeklēti tādā masveidā, lai būtu iespējams masveida kautiņš, ka no rīta vārnas knābā ādas lēverus un sētnieks ar šļūteni mazgā asiņu pleķus pusi diena.

Bet man kā servisa vadītājam ir jāuztraucās par klientu mašīnām. Esmu bieži strādājis vēlu vakaros un pa naktīm tad, kad strādā "melnā piektiena", tapēc rakstu to, ko pats savām acīm redzu, kas notiek ārā.
+3
Stulbākais, ka mediji tagad piešuj birku - gribi mirt, ej uz MP. Tagad tas ir nevis vienīgais metāla mūzikas klubs, kur gadu gadus notika metālmūzikas pasākumi, bet gan vienā naktī pārvērtās par "klubs pie kura novāca ulrātu".

Nākošreiz gopņikiem izīrējot tusa vietu ir jāskatās pēc purna, jāpalūdz noskaitīt pirmos 10 alfabēta burtus un ja url control neiztur, tad papildus jāprasa "Galvā pisto" nodoklis
0
Zikovs 2 ?
+3
godīgi sakot, un ko mums tas maina? tāpat "parastais mirstīgais" metālistus uzskata par neārstējami slimiem cilvēkiem, kuriem jāiet ar līkumu. un MP ir pielīdzināma leprozorijam, kur tuvumā uzturēties ir kaitīgi veselībai :D tikai mēs paši zinam cik mierīgi, jauki un pūkaini patiesībā esam :)
p.s. ja, tam servisniekam kaut kas nepatīk, lai īrē telpas citur, mums netraucē, ka blakus atrodas serviss, problēmas jau ir viņam.
+1
^^ pie dirsas, ko tur kāds daunis tajā savā daunībā domā.
+11
Maina gan
Tagad stāvot dzīvs bosa acu priekšā un sakot, ka vakar biji MP, varēs prasīt algas pielikumu, jo nodomās, ka esi bad ass mutha fukka gangsta survival 5000
+4
Ja jau runājam par tiem pārmetumiem, kuri būtu adresējami MP sakarā (un arī pat ne MP sakarā), tad vienīgais mīnuss varētu būt tas, ka tumšajos rudens un ziemas mēnešos, lai turp nokļūtu vakara stundās (caur tiem ieliņu labirintiem), pietrūkst elementāru apgaismes ķermeņu. (un jā, starp citu, arī uzskatāmu norāžu cilvēkiem, kuri pirmo reizi dodas uz šo klubu, ne?) . Tai sakarā tie pievadceļi pie MP dažkārt ir nepārredzami un tomēr arī gribas to autiņu neiestūrēt kādā no bedrēm. Pieļauju, ka arī kājāmgājējiem būtu pievilcīgāk, ja pārredzi katru ēku stūri...
+6
Visjautrāk ir ziemā, kad sniegā iebrauktajās risās utml. ir pakusušais ūdens piesalis (plus vēl tumsa) - ir pāris reizes gadījies breakdancingu kārtīgu uztaisīt.
0
tie abi ir palieli mīnusi, bet tur diez vai ko mainīs ar MP spēkiem

kkādu plakātiņu ar kvartāla shēmu Brīvībenes malā jau varēja uzstellēt - www.melnapiektdiena.lv/images/big_map.jpg...
0
ai, ku tur daudz vairs. tāpat tak pārdod ....
+3
Military Police :D
0
^^ir kāds tāds bijis, kas ir gribējis nākt uz koncertu, bet nav atradis, kur tā MP atrodas?
+3
Mūsdienās visi tik nīkulīgi...
0
Dethecrator,tajā Tvnet komentā pirmās 2 rindkopas ir atsauce uz pēdējo-trešo rindkopu,ko tas mudax serviskaimiņš murgo.
+1
Atceros, ka pirmā vizīte MP bija diezgan interesants pasāciens, jo pirms tiem dažiem gadiem tak apkārt bija tās vecās celtnes un tad bija kā bija, kad iegāji tajā "Sarkanā zvaigzne" teritorijā. Viss likās vienāds, bet nu tagad...
+2
Ābet vienreiz līdz brutālam grupveida kašķim tak gandrīz nonāca gan,bet tas jau galīgi sen,vēl Sarkanā Zvaigzne nebija nojaukta. Viens letiņu metālists kkādu krifeli normāli pret mašīnu izsmērēja,tālāk jau panesās saruna cilvēkiem 20 pret 20 bet beidzās viss mierīgi,SZ savāktos mietus un armatūru nenācās likt lietā... pat datumu atceros,13oktobris,melnā piektdiena,es kā reizi gāju savu drīzo dzimeni svinēt.
0
Labi vien ir, ka mēs ar Helviju te otrā tēmā salīgām mieru, nevis nolēmām taisīt mordoboju. Ziņas par līķiem vienmēr ir galvu atvēsinošas…
-1
"^ar šo tu gribi teikt,ka kautiņī MP notiek ik pa brīdim?!?!?!"

nē, bet man patīk tava jautājuma zīmju un izsaukuma zīmju simfonija. vispār, tieši ejot ārā no Melnās Piektdienas, kautiņus esmu redzējis konkrēti divas reizes. vienu reizi viens metaļors kaut ko ļoti daudz stāstīja par otra metaļora māti un abi sitās diezgan nikni, ar lieliem atbalstītāju pulkiem. otru reizi bija kaut kādi anti-metālistu elementi, kas laikam bija ieradušies ar mērķi sadot pa muti metaļoriem un to arī mēģināja darīt. tā kā nevarētu teikt, ka tur nav notikuši kautiņi. iespējams, krietni mazāk nekā pie citiem klubiem, bet neesmu veicis nekādus salīdzinošos pētījumus.

diezgan spilgti kautiņi gan ir notikuši MP iekštelpās. vienreiz metālkora fanu komanda, kas bija nākusi tresīt pie Lessie The Cat, sāka kaut ko braukt virsū un sist vairākiem metālistiem pēc kārtas. it sevišķi viens resns lunahots ar pretīgu keponu, utraplatām biksēm, kurš man pirms tam pīpētavas telpā visu laiku prasīja, vai man cepī "Job for a Cowboy" un kad es teicu, ka nē, tad teica, ka vajadzētu un ka es lohs, ja necepī. īsti kautiņi sākas arī laikam tieši Lassie The Cat koncerta laikā, kad fanu komanda bija uzdzinusi adrenalīnu un vēlējās beidzot ieviest savu kārtību. es atceros, ka uzreiz pēc viņu aktivitāšu sākuma gāju pie viena no MP apsargiem (uzskatīju vēlmi izkauties par bulšitu salīdzinājumā ar iespējamiem ilgtermiņa veselības zaudējumiem), bet apsargs teica, ka viņam līdz galam jāizpīpē cigarete.
0
par kautiņiem runājot, biju reiz liecinieks ( Obituary koncī), kā 2 džuses viena otrai gandrīz ģīmjus izskrāpēja koncerta laikā...(laikam džekus nevarēja sadalīt vai kaut kas tml.)
0
ā, bet daži komentāri tik tiešām fantastiski, tas tik ir tas, par ko vidējai omītei pacepties - pie sabiedrības atkritumu pulcēšanās vietām šauj cilvēkus nost.

bet šis ir riktīgi labs un daļēji trve "Nu katrā lietā var atrast arī pozitīvo. Arī šāda visnotaļ skumja gadījuma sakarā. Es par šo klubu neko nezināju, bet šis gadījums ir reklāma. Slikta reklāma vienalga ir reklāma. Turklāt metālisti un goti šķiet tādi drūmi, pesimistiski un nāve nav tas, kas viņus varētu biedēt vai atturēt no kluba apmeklējuma."

nāve tumšās mūzikas cienītājus lai nebiedē! :*

"Vēl varu piebilst,ka koncertus apmeklē gan latvieši gan krievu tautības cilvēki"

latviešu tautības cilvēki un krievi <3
+3
enivei, tā runāšana par kautiņiem pa lielam šeit ir offtopiks, bet lieta jau tāda, ka nav jau nekāda baigā topika - visticamāk vienkārši kaut kāda privātu rēķinu kārtošana, kurai ir jāieņem kaut kāds laiks un telpa, un šoreiz tas ir noticis pie MP. bet tomēr - es ieteiktu kādam pateikt, lai viņi izņem MP bāra foto no tiem rakstiem, jo tam tomēr nav pilnīgi nekāda sakara. tad ja cilvēku nošautu uz ielas, foto pie raksta arī liktu bildi ar blakus esošā veikala leti?
0
Lai kā arī tur nebūtu bijis, es nedomāju, ka pēkšņi uz MP pārtrauks ierasties cilvēki. Zinu, ka tās tantes un onkuļi, kuri pirmo reizi dzirdēja MP un tagad šausminās tāpat uz turieni nedosies, bet tie, kas klubu zināja un tur mēdza ierasties, to nepārstās šī iemesla dēļ.

Par kautiņiem runājot, visspilgtāk atmiņā palicis kā viena čiepele tā pa nopietno vienu čalīti pieklapēja pīpētavā.. ho ho.
+2
man atmiņā kā viena čiepele gribēja pateikt džekam, ka nemaz nav salaidusi ar melekeš vokālu, bet viņš viņu pāris reizes kkur aizlidināja. un pēdējais cc koncis ar,protams, tikai pašu aktu nokavēju. ā, tas pats arī pēc viena HG konča bija, kad es biju aizgājis kko pavadīt uz mājām un atnācu, kad pie ieejas jau ātrie bija.
0
man kaut kā laimējies nekad neko pat uz agresijas pusi neredzēt, salīdzinot ar laikiem, kad koncertus rīkoja kabatā. tad, bez rozītes rokā, man liekas, pa kluba durvīm āra iet bija riskanti.
0
U kāvās ar rozītēm?
0
Nedomāju,ka tagad dēļ šī notikuma vajag atcerēties tās nedaudzās šaizes,kas MP ir notikušas.Tas neko labu nedod,kā tikai nepelnītus mīnusiņus klubam.
0
nē, mani, kā jau vājā dzimuma pārstāvi, tas neskāra, bet ir nācies redzēt ne visai apetīti rosinošus skatus.
0
cik daudz gan esmu palaidis garām būdams nepīpētājs .... kautgan Nile-Melecesh pēckoncī visai daudz pīpētavā notusēju
+5
Kādi tik mordoboji dzīvē nav redzēti, MP šajā ziņā ir gandrīz vai pati mierīgākā vieta, kuru esmu apmeklējis.
0
tā čiepele to čali sita arī pie Nile tikai jau pie sēdētāju zonas. apsardzei nebija viegli viņu savākt
0
Hohohoho - arī Sūdpunktā pievērsies šim gadsimta noziegumam:

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
+2
Jā, kaut kāda aļika vai ļoļika dēļ šitāda brēka...
+3
«Sabiedrību šokējis kārtējais skaļais noziegums.»

Ar šo frāzi mūsdienās ikvienā raidījumā sākas vismaz viens sižets, pat tad, ja raidījums ir par telpaugu kopšanu.
0
^ Parasti ar šo frāzi sākas stāsti par alkoholiķu konfliktiem, kad viens sabutiļņiks otru aizraidījis pa aizsaules takām dēļ pusdzertas ļergas pudeles. Krieviski mēdz dēvēt par "bitovuhām".
+2
piekrītu lash- varētu padomāt, ka sazin kāds nopelniem bagātais tautas mākslinieks nošauts.
p.s. un interesanti- kāpēc visu nelaimju aculiecinieks - kaimiņš no servisa, neko nav redzējis? es pilnīgi varētu izvirzīt vēl vienu versiju....
0
Miroņi nekož ;) Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
+1
Ir, ir brēka par lielu. Būtu nošauts starp divām tipveida Purvciema mājām - būtu neliels un necils rakstelis ar 3 komentāriem. Bet te nu ir skaidrs, ka ļaunie metālisti nozūmējuši krietno uzņēmēju un, kas zina, varbūt izmantojuši viņa miesu saviem netiklajiem sātaniskajiem rituāliem.
+2
Arī antireklāma ir reklāma! Turklāt bezmaksas. Pretīgie mēdiji ziņas pasniedz savā ierastajā pretīgajā manierē - miglaini un nekonkrēti. Nevienam nepietiek prāta uzrakstīt, ka parasti "' Melnajā Piektdienā '' cilvēki nāk ietusēt un klausīties mūziku(metālu), nevis debīlu urlātu stilā rīkot masveida nekārtības. / ^^ u - kaimiņš no servisa baidās būt nākamais, tāpēc klusē, bet arī tava versija šķiet reāla...
0
A kur tad ir kāda baigā brēka ? Tikai šite.
0
Spriežot pēc komentāriem citur, tur liecinieku bijis ka biezs, pat zina stāstīt, ka šāvējs pēc tam mierīgi iesēdies taksī un aizbraucis.
0
BladeOfDarkness, arī dzeltenajos ziņu portālos bija raksti.
0
TVnetā vien bij vakar 75 komentāri zem rakstiņa! Plus sižeti Degpunktā un Bez Tabu… Gan jau kāds dzeltenais žurnāls arī uztaisīs lielāku gabalu, kad vairāk būs zināmi kaut kādi fakti — par aizdomās turamajiem, arestētajiem utt. Priekš vienas dzēruma slepkavības bez iepriekšēja nodoma tā ir augsta publicitāte. (Pieņemot, ka tur tiešām nebija iepriekšējs nodoms, jo citādi kāds — visticamāk, ka U — tūlīt varēs pamatoti aizrādīt, ka mēs jau nezinām: a varbūt noslepkavoto kāds, sacīsim, greizsirdīgs čalītis izsekoja visu nakti, līdz beidzot novaktēja iznākam no kluba? Nolēma izmantot apstākli, ka nomaļa vieta, apkārt visi citi piedzērušies, iekšā troksnis, tāpēc neviens cits no apmeklētājiem nedzirdēs? Fakts, ka blakus gaidīja taksis, kur šāvējs tūlīt iesēdās un aizbrauca kopā ar vēl vienu personu, varētu norādīt, ka tur viss gāja kaut kā baigi gludi — priekš slepkavas…)
0
^^ dzeltenajos tik tādi raksti vien ir - viens vairāk, viens mazāk. Tas pats par Bez tabu un Degpunktu. Rīt jau par citu slepkavību cepsies.
+1
ja nebūtu iepriekšējs nodoms tad, lai kādu šautu ir jābūt tūlītējam cēlonim- konfliktam (kaut vai kā toreiz kino) ko kāds būtu pamanījis. ja tas viss norisinās mierīgi un ar vēsu prātu, tad visdrīzāk tas ir iepriekš izplānots, neatkarīgi no motīva- greizsirdība, uzņēmējdarbība utml.
0
Aizdomās par slepkavību pie kluba "Melnā piektdiena" aiztur iepriekš tiesātu vīrieti
Publicēta: 10:39 22.09.2011.

Rīga, 22.sept., LETA. Vakar, 21.septembrī, aizdomās par slepkavības izdarīšanu Rīgā, pie naktskluba "Melnā piektdiena", aizturēts 29 gadus vecs vīrietis, kurš agrāk bijis vairākkārt tiesāts par zādzībām un laupīšanām.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, aizdomās turētais ir 1982.gadā dzimis vīrietis, un viņš ticis aizturēts kādā dzīvoklī Rīgā. Pašlaik viņš atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

LETA jau ziņoja, ka sestdien, 17.septembrī, naktī ap plkst.3 Brīvības ielā, netālu no naktskluba "Melnā piektdiena", tika nošauts 1984.gadā dzimis vīrietis. Saistībā ar notikušo Valsts policijā tika sākts kriminālprocess par slepkavību, ja tā izdarīta vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā.

Igors Markovs LETA
22.09.2011
Copyright © LETA
+1
Būtu kāds Bobiju nošāvis... Ne viņam pupu,ne alus garšo...
0
+ vēl soda vietā medaļu dabūtu
0
Otrdiena, 27.septembris (2011), plkst.14:57 | Ziņu aģentūra BNS

Septembra vidū notikusī slepkavība pie mūzikas kluba "Melnā piektdiena" Rīgā, visticamāk, pastrādāta huligānisku motīvu dēļ.

Bojāgājušais ar uzbrucēju savā starpā nebija pazīstami, un policija uzskata, ka nu jau apcietinātais aizdomās turamais, visticamāk, noziegumu pastrādājis huligānisku motīvu vadīts, proti, iespējams, liktenīgajā vakarā starp abiem pie kluba izcēlies pēkšņs konflikts. Bojāgājušajam konstatētas trīs šautas brūces, kuras gūtas, iespējams, no traumatiskas iedarbības ieroča.
0
^ Zikoffs2 ?
0
Acīmredzot jā.
0
"iespējams, no traumatiskas iedarbības ieroča"
nu johaidi .. kas tur nerubī atšķirt traumatisko ieroci no kaujas ?
0
vot te i bija pasūtijuma slepkavība! Parastas dnb "razborkas"
0
www.delfi.lv/news/national/crimi...

7 brīdinājuma šāvieni...
+2
Tik dēļ Jums, daiļās dāmas, dēļ Jums... ;)
-4
+1
Kāds sakars ar tēmu?
0
^^^^ Normāls puika - 30 gadu vecumā tiesāts sešas reizes.
0
^^ Vainīgs: iemetu linku, jo nepaskatījos — šitā ir ziņu kopīpeistu tēma vai nav.
+1
Marš kaisīt pelnus uz galvas! :D
0
^ Bļāviens, tikko matus izmazgāju.
0
Shit happens. :)
0
Lieta nonākusi tiesā: nra.lv/latvija/kriminalzin...
0
+1
"[..] atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz četrām dienām."

Tas i kā?
0
nav ne mazākās jausmas, lai jau Skaidrīte, tobiš MArta paskaidro, šai jau zināms viss pa šo tēmu:)
+2
9 gadi (reli iznaks pec 6) un 600 Ls - kur var pieteikties rinda uz algotam slepkavam?

p.s butu kadaAzijas valsts, tas tarps karatos aiz olam publiski lielaja laukuma un SHOOT.
+2
Būtu kāda Āzijas valsts, jūs par garmatainību jau būtu akmeņiem nomētāti un nerunātu vis gudri internetā :)
Un nedo' Allahs, ja kāds paniekotos ar kādu stiprāku substanci...
+3
^ Nejauc Āziju ar tuvajiem Austrumiem ;)
+4
^^ Jā, nedzer alu, tas ir pati ļaunuma sakne! Labāk hujārī iekšās opiju, jo tas Allaham zajebisj patīk! :)
+4
domā, Indonēzijā, Kambodžā, Omānā un Brunejā ar matainiem alkāniem baigi auklētos?

Āzijā, btw, ietilpst arī Sīrija, Katara, Palestīna, Omāna, Libāna, Jordānija, Irāka, u..c, kā arī bij. padomju republikas, Uzbekistānu un Turkmenistānu ieskaitot. Ja ar Āziju nesaprotam tikai Dienvidaustrumāzijas pusi.

Neteiksim, ka ļoti draudzīgas valstiņas cieti-tru metaļugu dzīvesveidam ;)
0
Vietās, kur ir stipra pozīcija, ir arī stipra opozīcija. Nekur neesmu redzējusi tik daudz straight edge ļautiņus kā Nīderlandē. Pieļauju, ka ir gana daudz Allāha ķeceru, kas dzerstās un pišās uz nebēdu tajās pašās valstiņās.
0
Zināms, ir atšķirība starp režīmiem un tā, bet vismaz tādās valstīs kā AAE vai Irāna, visi, kam ir gribēšana un piķa pietiek, lok tāpat. Bet kā jau Quorthon piezīmēja, dažādi citādi apreibināšanās līdzekļi ir Allāham gana tīkami, tie paši opiāti, vai gats Jemenā, un tiek lietoti itin plaši. Par to gatu kaut kad lasīju žurnālā, RL laikam, ka Jemenā liela daļa vīriešu praktiski neko citu nedara. Pirmo pusi dienas velta tam, lai sagrabinātu dienišķo lapu devu, pārējo dienu sēž un zelē tupām acīm.
-1
^^ Te jau kā kuram tā ģeogrāfijas uztvere.

Indonēzija, Kambodža, Omāna, Bruneja - jā, piekritīšu, Āzijas valstis ir, bet tomēr tur valdošā reliģija ir musulmanisms, kas uzreiz šīm valstīm uzliek sava veida "štempeli".

Sīrija, Katara, Palestīna, Omāna, Libāna, Jordānija, Irāka, u.c. - teorētiski Āzija, taču atkal - babaju zemes.

Tikpat labi jau Krieviju ar var minēt - tomēr lielākā valsts daļa atrodas Āzijā! ;)

Manuprāt, te vairāk jāskatās pēc valstī vadošās reliģijas/ uzskatiem, u.t.t. Galu galā Z-Korejā jau ar tā dzīve nav rozēm kaisīta.
+1
Kambodžā oficiālā reliģija ir budisms.
+1
Es par tādu reliģiju kā ''Musulmanisms'' vispār neesmu dzirdējis, Islams,tā ir cita štelle,Allahu Akbar hdišššš ka Booooom!
0
Muhamedānisms.
+4
Dvieļagalvisms.
0
Saracēnisms.
+1
Dirsāsmilktisms.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas