:peksis: - ceļš uz veiksmi
-23
Nu esam noskaidrosjusi SKINU karali - Andri Jordanu.

Tagad noskaidrosim, ka radas PUNK karalis - Andris Aleksejevs (peksis). Cik zinu vinam lidzigs stats ka Jordanam, kas sakuma bij atstumatais, bet ta viena bridi kluva par slavenibu, kuru vazaja pa visam TV un portaliem, kuru limenis ir = ar gateri (mango, v.i.p., u.t.t.).

Esat ieverojusi - visiem viniem vards = ANDRIS un ari man, + gribu zinat kas ta par slavenibu ANDRIS TEILANS - varbut mainisu domas par Teilanu dzimtu :shura: ta ka atceraties, ja gribat lai jUSU berni klust slaveni/turigi/ar 25 cm kurmi - dodiet vardu Andris :yo:
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Bigij, met šito mošķi no trūmetāla ārā!
-10
Tak atzisties :neveiksminiek: tu uztaisji :metal: - ceļš uz veiksmi
+2
:es: :peksi: :rofl: :lol: :nezinu: :metal: :puke: :dura, nāc mājās: :kas: tas par glamūrīgo. tiekamies :lol: :skura: pie miljonāru seifa :kojotos:
+3
:lohs: - gribu dzīvot pie mammas visu laiku
0
bāns?
+3
Bet paklausieties, kādas problēmas? Ieliekam metal profilā ķeksīti — Nerādīt šī lietotāja komentārus — un lai viņš vārās savā sulā!
+13
nea, tad viss kaifs pazudis!
+13
Ja jūs te tā neceptos, tad pats nozustu. Paši bez bobijveidīgajiem nemaz iztikt nevarat.
+6
Man vispār sāk likties, ka šis interesantais :indivīds:, kas sirgst ne tikai ar hronisku pareizrakstības neesamību un UDS, bet ir arī goda viesis www.moust.lv lapā, ņemot vērā, ka viss viņam ir :gateris: :)
+1
^ pēc titullapas spriežot, tur tik 9 cilvēki ir reģistrējušies :D
+5
Visi jau nevar būt skaisti un veiksmīgi :D
+1
Cik paredzami - 99.99% OFF TOFIK
0
Jutājums - ja jau te visi tavuprāt :neveiksminieki::gateris::... mati::utt.:, tad kādēļ te uzturies?
+4
Jo ta ir mana pagatne - un METAL (muzika) joprojam man ir Numur 1.
+3
Kas tieši no smagās mūzikas patīk?
0
^ja man būtu jāliek totalizatorā - es liktu uz Linkin Park un My Chemical Romance
+2
Ka es gaidiju sadu jautajumu - jo atceroties tos laikus, kad pats skraidiju rinki ar packu un pirksti bij gaisa W - iepazistot jaunu tautu, vienmer bij pirmais jautajums, nevis, cau/sveiks/cinai _sveiks/u.t.t. bet ko tu klausies :doh:

Nu bet labi, pedeja laika atkal sak piedurt - Satyricon, vecie Creidli, protams old: Manowar - I Believe; Warriors of the World; Kings of metal u.t.t. mopsem viss no Manowar, nenormali iepera pec si gada KŽ apmeklejuma Rotting Christ, nu apmeram tada gara...
+2
KŽ tas ir spēks.
0
Jautājums - ja jau te visi tavuprāt :neveiksminieki::gateris::... mati::utt.:, tad kādēļ te uzturies?

Jo ta ir mana pagatne - un METAL (muzika) joprojam man ir Numur 1.

Pirms nedēļas tu vervelēji pavisam ko citu - tu TM uzturi dzīvību
+2
KŽ mega - nakam gad 99.99 % braucam...

Nu vai tad ta nav - ko tad jUS te spejat - NEKO - mekleju gitaristu/bungieri, pardodu zabakus, iznaca jauns albums - kratam packu :yo: un tas ir VISS :lol:
+2
Tā mazliet šķērmi paliek - tātad - mekleju gitaristu/bungieri, pardodu zabakus, iznaca jauns albums tavā izpratnē ir NEKAS, bet :KRUTA: ir kur var nopirkt par NORMAALU cenu aadas meeteli
-2
Nu nejau katru nedelu identiksas temas :comon:

Nu blee mmhh kmma aaammm hmmmm - 2005 gada uztaisju, pabija max 1 nedelu, 2011 gada pacelu, nu YO, nu tiesam biezi redzeta TEMA
+2
^ ar tevi kaut kas tomēr nav labi

trve ir tam domāts, jeb tu domā ka starp pirkstu un pimpi tomēr ir jāliek vienādības zīme

p.s. piemēram, es ar savu īsto vārdu esmu reģistrēts gan linkedin.com gan marketwatch.com, kur arī noris cita tipa "sarunas un diskusijas"
0
Ar mani viss ir labi, ja nebutu, tad nebutu kur es esmu sobrid...

Nu tas japrasa damam...

Isto vardu, nu ko tev izteiktu ja es te registretos ar AndrisS?
0
Šeit - truemetālā?
0
Ko seti - TM?
0
A tu normāli rakstīt māki?
-8
Nu ja sudigi rezi tad uz seieni: www.visionexpress.lv/

Labi cinas, busu atpakal kaut kad ap nakti, japadzena darbinieki, savadak, es jau parak biezi izklaidejos :esmu_lol:
+5
Metal aizgāja dzert ;-)
+9
Vienatā.
+4
metal, šodien, plkst. 12:47
"Cik paredzami - 99.99% OFF TOFIK"

Cik atceros, tad Tofiks izskatījās šāds s44.radikal.ru/i106/0810/9e/e8ba93...
+3
par Tofiku- es krampi vēderā dabūju :D

bet KŽ. reāli manī pamodās "opers". tur taču bija vai nu savējie, vai nūģīši, kas mēģināja nākt draudzēties, vai tik ļoti nūģīši, kas vispār pavadīja pasākumu savā nodabā. tā kā šogad biju skaidrā, diezgan labi pavēroju cilvēkus. tur taču, tauta nebija tik daudz.
+1
^ Un, Holmss, kādi Jūsu secinājumi? Kurš tad ir misters :metal: ? :)
-11
Ulla tu esi jorpom..., ai labi neteiksu, par KZ - :hahahaha: es 1x laikam tik nogaju garam tai kipa LV telsu "pilsetinai" :pozor:, redzeju paris pazistamus purnus, secinaju nekas nav mainijies, tadi pasi :neveiksminieki: kadi tuseja brasa, tadi pasi ar palikusi :lol:, doma tads turigs virs ka es ies gulet telti :doh:, mums bij normals bus + otraja diena tikam viena no tam majinam, kas bij pie ieejas.

"kas meginaja nakt draudzeties" :hahahaha: atkal sitie PARPONTOTIE teicieni, ta pat ka brasa, kad kads matainais piesledzas ta uzreiz, ja nezin tru evilu krutas grupas dalibniekus un visus albumus ta PIS NAH - jUS esat tadi :neveiksminieki: - es jUS apbedinasu - dzive ari turmpak jUMS nekas nemainisies, jo vienkarsi jUMS galva ir :sudi:
+10
Bla, šitādu dirsēju vēl pameklēt vajag. :D :D :D Man bija klasesbiedrs, kurš pirmajā klasē stāstīja, ka ar omi uz Mēnesi lidojis, savukārt pēc skolas jamais kādu laiku mentenē par kārtībnieku strādāja, dzērājus Jūrmalā uz jomenes lasīja, bet citiem stāstīja, ka ir liels priekšnieks mentenē, ar 600 Ls algu (1999. gadā), kabinetu un sekretāri, kas viņam minetus katru rītu taisa. :D Visus pārējos fantastiskos stāstus pat neatstāstīšu. :D
-6
:Dzordz_Buss: klasesbiedrs, bij domats labakais draugs un jUS abi kopa lasijat pudeles no jomas ielas :lol:
+2
kas Tev ar to Brasu? es, piemēram, brasā esmu bijusi tik cik darba jautājumos Laktas ielā 6, tu tur...?

un ar visādiem joprojām ( ja ar to bija domāts jorpom) tu labāk manā sakarā neblato. es tevi nepazīstu!!! manu paziņu lokā tik lielu idiotu nav, goda vārds, par to varu galvu ķīlā likt. es savu draugu loku izvēlos diezgan kritiski. pat ja tev liekas, ka tu mani pazīsti, tad noteikti neko vairāk kā onanējot tepat truemetal tu uzzinājis neesi.
-4
Vari nemist - varu tev pateikt, ka HVZ tur pirms cik gadiem esam pat salaidusi :haha: :fail:
+13
Izskatās, ka par ar Gvantanamo metodēm no :metal: nevarētu izvilkt vienu normālu atbildi uz jebkādu jautājumu. Varu saderēt — ja viņam kafejnīcā jautā: «Jums melnu vai ar pienu?», viņš par atbildi sāk dirst savus :ahahā: :neveiksminieki: :lasharas ble: :ak tad kafenē strādājam, ja: :es, es, es, es un bļe es, es, es un vēlreiz ES!
-7
Sktos sodien :sunim: sudiga diena - kas tad nu sunnuk, kads uzvilka? :haha:
+5
^ Nu nez vai. Kafejnīcā var arī pa muti dabūt.
+3
:D :D :D :D :D tagad es 100% zinu, ka tu esi absolūts dirsējs :D

ņemot vērā, ka tu pirms gadiem taču biji tāds pats neveiksminieks kā citi mēs te- metālists, kodi pa gateriem utt. iespēja, ka tā ir patiesība, ir tuva nullei, jo es ar tādiem nekad neesmu pinusies vispār. to, ka es neesmu nekāda :shura: vari uzprasīt jebkuram, kas mani pazīst. (patiešām pazīst, nevis savās iedomās rausta uz manām profila bildēm portālā draugiem.lv)
turklāt man nav pārgājuši pāri tik daudzi, lai es neatcerētos vai starp tiem ir bijis kāds metālists Andris.
-6
misters metaals ir tas, kuram melnaakaa prichene, nemiiliigaakais vaigs, smagaakie rieksti un lielaakais alusveeder.s. uz priekshu, taisam sveershanas paartiju! vieglaakajiem buus jaaprec mani hahahaaa.
-5
Nu nu neblemojies tagad te - nav tev te japaskaidro nevienam nekas...

draugiem.lv :ibio: nedomaju ka tu esi tik liela :neveiksminiece: lai registretos tai bernudarza portalina - ja sapisi iespaidu manas acis par sevi :fail:
+2
Man nav jāpaskaidro, bet ja tu uzdrošinies par mani tā pateikt- tev gan ir jāpaskaidro!!!!
0
CorpseBride - nu atzisties kas tu esi,sodien izveidots profils. Nu kad iesim dzert + jau pirmaja vakara tu lekatu uz manu locekla un kauktu ka sabraukta kuce, nevis taka taja stasta par siem neveiksminieku ar kraveja profesiju.
0
Šķiet, ka kāds te toč dabūs tūlīt izbaudīt Helvija dūres smagumu. Un pēc tam arī zābaka apkalumus purnā. (Un tas šoreiz — bez mazākās ironijas!)
-1
Nu nu Helvijam vai ka vinu sauc deathbolw, tas nav jazin ;)
-1
Sunit pievaldi klabekli, vari palikt bez ta, ja nezini neko.
+2
Nekad nevajag strīdies ar mulķi, jo, sarunas paliks mulķigas un vēl mulķīgākas.
p.s. nekā personīga.
+7
weeeeeeuuw...
Uzzināšu kas tu esi tad redzēsim kurš kuram lēkās uz locekļa :)
0
Metal beidz tacu slepties aiz burtiem un paradi mums, kas patiesam esi. es domaju tavu isto vardu, uzvardu un bildi, lai tiesam var saprast, vai tu esi spameris vai ari tev tiesam ir pofig viss un tu esi tas par ko seit izliecies?
-5
Caalis ka mekle palidzibu, lai aizsarga no Agenskalan trigadas, vel sprega, nu nu ....
+5
...ja jau esi tik varens...tad satiekamies, ko saki-MĒSLS? :)
+6
Cik atminos, metal pats šo bildi postēja tematā "Smieklīgas bildītes". Ka tik pašam tagad nesanāk līdzīgi "pakarot internetā" i6.ifrype.com/gallery/602af880650... :)
0
Izskatās, ka :metal: ir izpelnījies miesas sodu jeb, vienkāršo gaternieku vārdiem sakot, kārtīgu kāvienu. :)
+1
Mans paps to sauc par "iesnuķēšanu".

Tas tā jestrāk skan, ar nelielu drusku humora devas, kāds arī ir viss šis bēdīgi smieklīgais gadījums :)
0
Ak tu suka - uzprasies MESLS NOALDETAIS, nav problemu, sais brivdienas Imanta - aiz anninmuzinas bulvara 41 un 43 majam, busu LV 7dien ap kadiem 18.00
0
:D:D:D:D:D:D:D
+2
Lasot :metal: domugraudus, sāk likties, ka vismaz dažos gadījumos eitanāzija vai vismaz piespiedu ķīmiskā kastrācija ir tīri vai atbalstāmas lietas…
0
Nu tā, werwolf, uzprasījies. Be afraid, be very afraid. No more mr. nice guy...
+3
Eitanāzija ar MG-42? Ātri, skaļi, skaisti. Izmaksas - patronlente.
-1
Labi neveiksminieki cinas talak, es OFF.

p.s. deadth_in_blow - 7dien 19.00 Anna... bulvaris 41/43 - mezs...
+4
Hē, tas tepat blakus man, jāiet skatīt šovs >:)
+1
^ nofilmē! Internet Troll - rare footage.
+4
Pareizi, jāņem līdzi šmiga. Un beisbolene. Katram gadījumam, ja :metal: ierodas ar saviem urlu darbabiedreim — gaterščīkiem.
+4
Šova nebūs, jo metal neieradīsies. Pēcāk rakstīs atmazkas, vai pat nekaunīgi apgalvos, ka pats esot bijis, bet Helvijs esot nosierojis utml. Troļļi nenāk uz šādiem randiņiem.
+1
Bet intereses pēc būs jāpariņķo tajā vietā :D Kā nekā dažu soļu attālumā :D
+5
Man vienam liekas, ka tie brīži, kad glamūrs aiziet tusēt, patiesībā, viņa mamma viņu aizdzen no datora prom? Šī tipa priekšā pat vārdā neminamais izklausās pēc puslīdz jēdzīga tipa, lol ...
+9
Šitais tātad ir nevis Vārdā Neminamais, bet gan — Tas, Kurš Mīž Nosaukt, Kā Viņam Īsti Vārdā.
+2
...mēsls tfu metal...satiekamies labāk centrā jo man darbs ir sestdien,tachu uz pustundu es varētu atskriet!
+1
...jeb svetdien...bet ja nu nesanāk TEV-tad pirmdien varu visu dienu tev izbrīvēt:)
Tev jāatbild par saviem vārdiem -:mīkstais: :tratata:. Labāk nosauc savu vārdu un uzvārdu-MĒSLS tfu metal jeb kā tevi tur!
+2
^^^^ Vārdā neminamais ir lāga puika salīdzinot ar šo :eksemplāru: :)
-4
Palig skola skatos tev nav nakusi par labu - joprom nemaki izlasit, kad/kur es ierodos un kur tev ir jabut!!! Un par savu kruta metasanu :death_blow: :you:
+5
es vakar to pašu padomāju, ka bobijs bija božijs aduvančiks, kurš tiešām ticēja tam ko raksta, bet viņam piemita savas dīvainības un izteikts naivums. taču šitas sūds jau tīšām visus provacē ar savām muļībām. viņš ir uzdirsis pilnīgāko sviestu gandrīz katram no šeit esošajiem cilvēkiem, daļu klaji apmelojot.

p.s. un vispār, kāda velna pēc helvijam būt jābrauc tevi meklēt pāri pus rīgai? kas tu esi tāds, lai drīkstētu neoteikt vietu un laiku. varbūt mums būtu ērtāk , lai tevi sist biķernieku mežā svētdien 10 no rīta.
+1
:metal: :blow: :job:
0
^^ U, davai toš labāk Biķernieku mežā, tas man te netālu, atnākšu. :)
+3
Jo tālāk, jo trakāk ar šo :metal:... Laikam šamajam tik tiešām ir drausmīgi kompleksi par sevi un savu dzīvi. Kāds ponts ir šitā nodirst cilvēkus, lieliski apzinoties, ka patiesībā reālajā dzīvē pat nevienam ne pušplēstu vārdiņu acīs nepateiktu? Liekulis, nekas vairāk.

(Bet netā takš visi kruti, pat vislielākie nūģi) ;)
+2
metal iedomājies, ka izmantojot Singapūras proxy ir neaizsniedzams? Čali, ir atšķirība izmantot citas valsts IP vai reālu atrašanos tur.
+2
- Metal krava somas un dodas uz Sigapuru -
+3
Singapūrā ierausies pa :dirsu: (konkrētais gabals gan no Malaizijas, taču Singapūrā ar visādiem pidariem tāpat izdarās). :)

www.youtube.com/watch?v=l8kZSeeZqe0...
+2
^ ideja laba. metal, sasprindzini iztēli un iedomājies sevi tās pakaļas vietā biķernieku mežā :D
+4
Nu tad šodien klope notiek/nenotiek? :metal: ārkārtīgi «negaidīti» pazudis, kā reiz tieši Noliktajai Dienai nākot tuvāk.
+4
...nu ja vinš atbrauks uz biķernieku mežu tad es piedalos,bet ja nē tad jau kkad tāpat saskriesimies!
Jo uz imantu nebraukšu...man tālu un +darbs līdz 21:00
0
BTW, kā beidzās kauja vakar?
+8
Ja vienam darbs, bet otram mīziens, tad vismaz kādu kontru vai šaha partiju onlainā uzbliežiet ...
+1
...nekādu ziņu šis nav devis!
+1
nekas, gan jau pēc kāda laiciņa uzradīsies ar tekstiem:
"da b*** es te ļimonus pelnu, n**** man ar kautkādiem neveiksminiekiem tusēt. Netērēšu tak savu dārgo **** laiku ar kautkādiem ***** ja tai pat laikā varu 5x ******* "
nu kautkā tā apmēram.
+1
Drīzāk jau: es te ļimonus pelnu, tērēju savu laiku, bet neviens neveiksminieks tā arī neieradās :mizala: :dirs intereneta: :shura: :D:
+3
Džeks, iespējams, vēl mežā gaida (un garlaikojās). Telefona batareja nosēdusies, military peints uzkrāsots (bet vēl turās) :D
+5
Mežā? Traks vai? Tāds :metal: droši vien var makdonalda ēdienkartē apmaldīties, kur nu vēl mežā. :)
+1
^^^ nu jā, apm. tā. es tik to : nemāku pareizi salikt.
-10
Sveiki :neveiksminieki: nu ka ta jums netiet :haha:

Home sweet home - beidzot esmu atpakal, mazliet aizkavejos :aiwa:, cik parlaidu aci pari esat iegajusi vecja rutina=garlaiciba, bus man Jus jaapbedina, es tadad seit reti paradisos, rit jabrauc uz Ibizu - jus jau zinat kas tur notiek :party:

:dedy blow job: jaatvainojas ka netiku uz :pagalam_kautinu:, bet nemiz viss bus, kad man darba _party grafiks bus vieglaks, padosu tev zinu iedivotaju registra...

Runajot par darbiem, negrib kads uzraktit mana vieta magistra darbu, jutu ka tam laika man nebus :nauda:

Laa see next time NIGERS, I go sleep :lol: :fail:
+11
Ōōōō, nezināju, ka jau esi ticis ārā no tā Zimbabves cietuma un nēģeru psihenes! zinas.nra.lv/vakara-zinas/59181-...
+3
"Runajot par darbiem, negrib kads uzraktit mana vieta magistra darbu, jutu ka tam laika man nebus :nauda:" - tas es viens te sasmējos par šo topošo miljonāru un acīmredzamo veiksminieku visās lietās un vietās?
+12
Aizmirsu gan piebilst, ka droši vien zinu, kas ir Ibiza :metal: izpratnē - izlogoties no trūmetāla, noraut ķepā uz internetā atrodamajām Ibizas ballīšu bildēm, pēc pāris dienām, kas pavadītas klusībā, lasot šo forumu (jo tā ir vienīgā vieta, kur viņš vēl nav nobanots) un turpinot raustīt savu :veiksminieku:, atgriezties šeit un stāstīt, kā ir pārgājis pāri visai Ibizai un pārguļot ar visām :jpeg:, tfu, meitenēm. :)
+4
visticamāk, metāliņš ir vnk klauns, kas sajūsminās no jūsu komentāriem. bet, kā redzu, arī jūs viņš sajūsmina. abpusēji izdevīga simbioze :)
+7
O, MĒSLS parādījies...ko tad nedevi ziņu ka nebūsi?
Pa seju tā atrausies :)Debīliķis...žēl ka pašlaik nevaru uzzināt kas tu par mēslu kurš te netā blato,bet gan jau ar laiku atklāsies un tad tavu seju zemē iemīcīšu :lol: :fail: :tratata:
+4
spriežot pēc laika, kad metal ir :jerk: uzrakstījis savu :puke: komentu, viņš tikko :pālī/šmigā: ir atgriezies no :rofl: amorphis koncerta un grib patroļļot
0
Nu ja viņš tur būtu tad jau dabūtu pa seju-nebija jeb slēpās...vai arī kāds zin,bet nesaka kas tas par PABIRU!
+2
^ es arī neredzēju čali melnā kreklā ar times new roman 72 fontā uzrakstītiem baltiem burtiem :metal:

trollim visdrīzāk mugurā bija tikko pa LVL 12 pirkts amorphis krekliņš
+6
Ja viņš nāk uz koncertiem, tad noteikti ir zemāks par zāli un klusāks par akmeni. Perspektīvas, kā varētu izvērsties vakars, ja kāds uzzinās, kas viņš ir, ir ļoti sāpīgas.
0
:D
0
Amorphis uzstāšanās sākumā, kādā 3-4 dziesmā kaut kādi pie skatuves nožogojuma sāka plūkties. Tad atnāca apsargi, vienu drusku ieštaukāja un izvilka laukā. Klusībā cerēju, ka tas ir :metal:, bet naivi... naivi tā cerēt.
+4
ai, beidz Deathblow - visi tak zin, ka tu lāga mieramika: reka Vārdāneminamo tik pabaidīji un tad ar alu dzirdīji :D
+1
^^ Gizis metās kā ērglis Spiegam virsū :D
0
Spiegs sāka plūkties?

(vispār stulbs vārds, plūcas jau lielākoties skuķi. Nu hokejisti ar viens otru aiz krekla plūc)
0
Kuru es ar alu esmu dzirdījis? metal? Es viņu otrādi izgrieztu ja viņš mēģinātu dzert manu alu!
0
^^ Nu, par kautiņu to nosaukt nevarēja vēl. Kautiņš manā izpratnē sākas ar pirmo smeķīgo smēlienu pa snuķi, nevis tur kaut kādu cīkstēšanos, stīvēšanos un grūstīšanos. :)
0
Nu, apsargiem ir uzdevums nepieļaut, lai grūstīšanās kļūtu par kaušanos, tapēc ari Spiegu izvilka ārā :D
0
Nuja. Apsargi bija uzdevumu augstumos, fiksi pamanīja. Bet tāpēc es arī saku, ka pagaidām tur vien tāds plūciens un grūstīšanās bija, ne vēl īsta klope. :)
+2
Deathblow, nu Bobiju tak :D Mēģināji pie prāta vest - pēc tam šis vēl dirsīgāks palika (laikam nosprieda, ka pačotā ticis) :D
0
:D :D :D...šis gan tā cauri netiks
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas