Tarjas Turunenas koncerts
+1
Ļ. cien. biedri un biedrenes/kolēģi un kolēģes

Vai kāds no Jums neplēno doties uz Tallinu 31. janvārī? Vēlētos pievienoties kā ceļabiedrene. Es - uz Tarjas koncertu - Tu - cerams arī, ja ne - tas nekas. Par benzīnu piemetīšu.
P.S. Varbūt kāds zina, vai nav plānots kāds īpašs busiņš nolūkā - Tarjas koncis. Estragons neko neorganizē?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
^ Kas ir Tarja?
0
es ar nezināju,bet apstījos bildes
0
Ha, es nemaz nezināju, ka tāds koncerts notiks. Vari iemest linku ar vairāk info? Mēs pat varētu apsvērt ideju tur aizbraukt, mašīnā vieta pat varētu atrasties.
0
Tarja Turunen - ex Nightwish soliste
0
0
0
Pēc viņas izpildītā "Still of the Night" man vēlme klausīties viņas soloprojektu ir pilnībā pārgajusi.
+2
Kūpera "Poison" kavers ar bija diezgan graujošs, cik es atceros. Mani personīgi drusku izbrīna, ka ir vēl ļaudis, kam viņas izpildītā mūzika vēl rūp, tagad, kad viņai aiz muguras nav tāda komponista kā Holopainens vai kā viņu tur - nulle varbūt gluži ne, bet diezgan skaidri redzams, ka viņai Naitvišu vajadzēja krietni vairāk, nekā Naitvišam viņu. Es gan neko izcilu viņas dziedājumā nekad īsti neesmu spējis saklausīt ... bet nu katram savs.
0
nu man šķiet, ka balss viņai ir apbrīnojami spēcīga, un jā, muzikāli nav izcili, bet man tomēr rūp tas ko viņa dara... un uz konci neiet būtu aplamiedomīgi, manuprāt. Bet nu katram savs.
+2
Nu Nightwish bez Tarjas arī nekas jēdzīgs vairs nav.
+3
^ Gribētos uzjautāt — «pirms tam bija?», bet es laikam paturēšu muti ciet :D
0
Gribētu pabūt šās koncī, bet čo ta pa dārgu biļete - 22ls. Iesildītāji nebūs? un cik stundas jābrauc ar auto līdz Tallinai?
-1
Nezinu, kas viņai komponē mūziku, bet šī dziesma no pēdējā albūma ir visai spēcīga ( savā žanrā protams):

www.youtube.com/watch?v=V-z5d-hTmrI...
0
Jēēēē, bet šitais tak pavelk vairāk nekā Nightwish!
0
par iesildītājiem neko nezinu, nu ceļā ir kādas 4 vai 4,5h, atkarībā no maršruta un apsāšanās biežuma. Tur ir kādi 310 km.
0
Dzivajā Tarja ir tīri laba - no saviem (pablāvajiem) albumiem un Nightwish dziesmām tomēr normālu setlisti var savākt. Reko par 2010.gada uzstāšanos teicu:

"Dziedāja ļoti labi (tik pirmajā gabalā palažoja). No Nightwish ''Sleeping Sun'' un ''Wishamaster'' spēlēja. Garry Moor koveri un Whitesnake koveri, kurš tika interesanti interpretēts, bet īsti viņai nepiestāv. Pašas dziesmas bija pus uz pusi (puse tikai labas)''
+1
Var jau būt, bet vienīgo reizi, kad viņu dzīvajā Nightwish sastāvā redzēju, tas bija visai pabriesmīgi.

P.S. ar Whitesnake kaveri tu domāji Still of the Night? Ja tā, tad tavs formulējums būtu salīdzināms ar to, kad kāds kaijas sūdu sejā aprakstītu kā interesantu interpretāciju par meikapu, kas tomēr īsti nepiestāv.
+1
Prasīt 22Ls par konci - vo tas ir iedomīgi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas