Ļauns un asprātīgs trollings
+8
No kādas Daces Nikolaisones dienasgrāmatas drauģelī:

Vakar ejot cauri tunelim dzirdēju, kā vīrietis dzied krieviski tādā veidā lūdzot naudu. Mazliet aizdomājos par šo visu un nolēmu, ka — ja jau šis vīrietis dzied krieviski, viņš neprasa latviešu naudu — latus. Šodien atbraucu mājās un savācu visu savu krievu naudu, gan veco padomju, gan jauno mūslaiku un nolēmu, ka došu šiem cilvēkiem, kuri dzied krieviski.

Daudziem šis varētu šķist kārtējais sviests, bet nu man riebjas, ka arī vilcienos tie cilvēki, kas tur tirgojās lielākoties norunā kaut ko krieviski un latviski pasaka tik pāris vārdus!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
...kad man onka nesen atbrauca uz Latviju no Austrālijas, viņš bija šokā, ka neviens taksists, kuru šamais bija saticis Rīgā, nebija spējīgs šamam latviski izskaidrot, kā lai nokļūst līdz Radissons SAS viesnīcu. Pirmais viņa jautājums man bija - '''Jūs te dzīvojat Krievijas guberņā vai Latvijā ?" :)
+3
Ui par taksīšiem gan nav tik traki nemaz. Es laikam vienmēr atcerēšos to kuriozu, kad no MP izsaukts taksis pats mani veda mājās. Kad es viņam jautāju, kā jūs ziniet, kur jābrauc, viņš atbildēja, ka esot mani vedis jau no Ādmiņu ielas. Latvietis, turklāt ar perfektu atmiņu :D

bet par pirmo komentāru +666, būs arī tā jādara.
+7
Man, savukārt, viens vecis visu laiku prasīja - двадцать копеек. Mājās paņēmu PSRS laika kapeikas un iedevu šim. pretim dabuju pateicību lamuvārdos :(
+1
Coja dziesmām nav ne vainas.
+2
^ nu Tu jau ar' uzreiz pieņem kaut ko. Mož jams tur zeku ziņģes auroja.
+1
Heh, ļoti reti sanāk dzirdēt tunelī kaut ko ne no Coja daiļrades :D
0
diez tā tante ar maģi vel uzstājas ar priekšnesumiem dejas žanrā? Tas gan nav tunelī manīts
+4
pa tuneļiem nestaigāju. bet man vēl no agrākiem laikiem, kā ļauns murgs ir palicis atmiņa tās kasešu tirgotavas, kuras viena otru centās pārspļaut skaļumā viena liekos jau pieminētos zeku šansonus, otra nas ņedagoņit vai ko līdzīgu. lūk no tās sērgas man tiešām metās nelabi :@ jebkurā gadījumā traucējošāk nekā kautkāds pushipijs ar savu ģitāru.
+1
Tūlīk atnāks Sonne un sados tev par šansona nopulgāšanu :D
+1
Taaaa, taaaaa.... ;)
0
|o
+9
Atcerējos vēl vienu stāstiņu tipa iz dzīves, bet nepateikšu vairs, kur un kad tas esot noticis.

Kaut kādā skolā noticis tipa «Rudentiņis — bagāts vīrs» pasākums, kur skolnieki sanesuši visādus pa vasaru pašu audzētos dārzeņus. Kāds atstiepis milzonīgu ķirbi, bet pēc pasākuma beigām nav izrādījis nekādu interesi par prom stiepšanu, un ķirbis klusi nobāzts skolas aktu zālē aiz skatuves kaut kur sānā.

Pēc mēneša fizikas skolotājs, kaut ko meklēdams, uzgājis to ķirbi lēnām žūstam un izbrīnījies. Nogājis lejā uz skolotāju istabu un prasījis:

— Kad to ķirbi vienreiz izsviedīs no skolas?

Šim atjautā pretī:

— A kurā klasē tāds mācās?
0
Vērojot šito jezgu un bļaustīšanos, kas sacelta ap to referendumu no abām pusēm, tas viss kaut kā atsauca atmiņā šito dziesmiņu:

youtu.be/csBZv_j2Rm4...
0
Latvijas šansona karalis:

www.draugiem.lv/taisnigs/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas