Iedzert.com
+24
Kolēģis attaisījis jaunu lapu — iedzert.com/lv/

Lapā šmigas tirgotāji izvieto info par pašlaik aktuālajām atlaidēm. Var meklēt pēc alkohola veida, iemīļotā veikala, nosaukuma, zortēt pēc cenas utt. Visi laipni lūgti izmantot :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Fukken būkmārk'd!
+5
Trīszvaigžņu ordeņa cienīgs darbs.
+2
bravo, bukmarkos :) !
+1
Yōpt...
+10
nu šitas ir vnk beigas darbam un ģimenei
+5
šim vajag kā sadarbības partneri alkohols24
-5
Dizains gan baismīgs...
0
A ko tu gribēji no šmigas portāla? Rōzā balonus fona attēlam?
-1
Arī šmigas portālu var glīši uztaisīt. ;)
+2
Ierosināju viņam ielikt muzikālo tēmu portālā.

www.youtube.com/watch?v=ze5vYRTJV4U...
0
^^ kapitālisma apstākļos ļoti bieži neatmaksājas taisīt glīšāk vai labāk.
0
kāda starpība, ka tur nav fonā kucēnu purniņi utml. saturs un jēga taču ir!!!
+1
Jā, Jurčik, es brīnos, ka tu vispār trūmetālu apmeklē - arī tak dizains ir atbaidoši prasts, ne?
0
Piedirsas dizainu. Davaj saturu/tilpumu!
0
Trūmetāls izskatās okī. Nu neņemiet ļaunā, ka esmu jūtīgs pret pagalam neglītām lietām, projekts kā tāds protams ir labs un atzīstams. ;)
0
medaļu autoram!
0
^^ a kas tur ir tik pagalam neglīts? atlaižu cipari uz jēlas krāsas foniem? Bet tie tak pati būtiskākā padarīšana visā saitā, loģiski, ka vajag, lai acī kniebj.
0
Man ar tas dizains ne visai, bet nu galvenais jau tur ir info par cipariem. Domājams, ka tuvākajā nākotnē šis būt top saits piektdienās. :D
-1
^^ Nevis kniebj acī, bet gan griež acis ārā. :) Un ne tikai krāsas. :)
+2
pie tik vienreizēja lapas satura vismaz man dizains ir vienaldzīgs, pie tam tas ir tik pārskatāms, viss kulē
+3
Dethecrator, vakar, plkst. 21:31
Ierosināju viņam ielikt muzikālo tēmu portālā.

^ Man vāciskā "versija" labāk tīk. :)

www.youtube.com/watch?v=Qck5FijOlsc...
0
Vāciskās versijas Onkel Tom izpildījumā jau desmitiem var savākt. Vēl var pieplusot Tankard/Tankwart repertuāru, krieviskajām versijām noderēs Hor Zapor, utt. utjpr. Ir no kā izvēlēties.
0
Būtu ērti, ja varētu pēc dziras nosaukuma un veikala arī sortēt
0
es domāju tīri alfabētiski
0
ja nu par designu, tad designs kā reiz ir gana ok, pietiekami atturīgs lai galvenā message nepazūd nevajadzīgos elementos, cenu bļitkas varbūt drusku pa traku bet iz mārketinga viedokļa ir ok, jo galveno infu bliež kur vajag. Sortēšanu gan prasītos daudzpusīgāku. Bet zaibis.
+1
No šī saita sapratu, ka noliktavā, kurā strādāju, mani čakarē. Nu būtu pircis to Zlatopramen kasti Maximā, izmestu 9 nevis 11 latus, bļ..!
+1
Paldies par komentāriem, iedzert.com autoriem nodoti. Lūk, un šiem pašreklāmas akcija pirmā tapusi:

www.tvnet.lv/zinas/latvija/41212...

0
Nu bet pareizi, tas likums tak pilnīgs pizģec. Paši vaid par ēnu ekonomiku , bet tieši ar to likumu viņi palielināja ēnu ekonomiku, jo cilvēki taču tāpat, ja gribēs, ies un pirks, un būs nočņiki , kas uz to vārīsies. Būtu atstājuši visu kā ir , vairāk nodoklīšos iekasētu no visiem tiem nočņikiem. Ehh.
0
Par referendumu piķot man nevelk, bet pie noteikta savākto balsu skaita moš sadomās pieņemt lēmumu, jo nav jau noslēpums, ka pēc 22 dabūt šmigu nav ne mazākās problēmas. Šitas ierobežojums tikai palielina alkoholismu - lai naktī nebūtu jāskrien uz attālo nočņuku, parasti paķer vairāk, nekā ja nebūtu aizlieguma.
0
Ja nemaldos, 2005. gada vasarā mums Aucē bija gadījums, kad pa nakti nepārdeva šmigu benzīntankā, bet mēs pārliecinājām pārdot, jo ar mums bija Arvīds Ulme (ZZS), kurš skaidroja — «es kā deputāts balsoju par to likumu, kurš aizliedz… tad tagad es atļauju pārkāpt!»
0
Nodoklīšos jau droši vien tāpat iekasē no tiem nočņikiem, tā andele tak notiek oficiāli. Ja nu vienīgi nakts uzcenojumu iebāž pa taisno kabatā.
+3
Labāk, lai i brīv svaigā gaisā kappāt un nav par to nodoklis jāmaksā. Baisi man vajag to "aizlieguma" attcēlumu, ha.
0
Bigijs vārdus no mutes izņēma, tieši gribēju atsaukties, ka nākošo referendumu tad vajag par aizlieguma lietot alkoholu parciņos ( arī brasā :D ) atcelšanu
+1
To referendumu rosināšana tūlīt jau sāks krist uz nerviem, bet pati ideja gan ir atbalstāma. Pretēji dižpilsētai, manā ciematā ar rītdienu pēc 22:00 strādā tikai Statoils - kādreiz bija, šķiet, pat divi 00-24 veikali, kad pieņēma jamo likumu, tad veikali ātri vien pazuda.
0
"Burā" jau vēl kādu laiku andelēja, cik atceros. Pirms tā aizlieguma pieņemšanas jau tīri daudz nočņiku bija.
0
Par tiem parciņiem, cik zinu, katra pašvaldība lemj - valstī nav tāda likuma, ja nekas nav mainījies.
0
^^ Bija :D
0
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme!
+2
Nodokļiem negatīvāka.
0
Interesanti, ka vienā zināmā Iļģuciema nočņikā pēc 22 maksā lētāk, kā tuvākajā lielveikalā pa dienu. Iespējams, tā cenšas pievilināt lielāku klientu skaitu, īpaši neņemot vērā pašpeļņu no ēnu nodokļa. No otras puses, nevar norēķināties ar karti un vietējais kontingents kultivē izteiktu negatīvismu pret "volosatijiem metaļugām".
0
+1
Un pohuj nav nevienam?
0
^^^ Banku pakalpojumus neizmantoju un mati man īsāki nekā vienam otram urlātam. :) Tiesa, Iļģuciems pārāk tālu. :)
+1
^tad jānēsā parūka.
+1
stulbie peņuki! es esmu overkirils, bet jūs - peņuki!
0
Atlaižu akcijas nomainījušās — tagad jauni dzeramie par jaunām atlaidēm. K-kādi veikali arī nākuši sarakstos klāt.
0
Principā tur diezgan daudz out-dated. Vakar ar smaidu uz lūpām špagoju pēc valmiermuižas, jo tip skidons, bet tas skidons bija par 10 saņiem mazāks, it kā nieks, bet par kaut kādu valmiermuižu man žēl maksāt 0.89 ls.
0
Es vakar atklāju šādu bodīti www.facebook.com/spiritsandwine...
Pēc darba iegāju un paķēru šodienai 0,5 Finlandia pa 3.99. Pat ja neskaita šādas "superakcijas", tad tik un tā tur cenas ir ļoti makam draudzīgas un izvēle arī visnotaļ iespaidīga.
0
Laba gan tā bodīte. Vakar tur paķērām vairākus piebalgas ķenčus, gabalā pa 0.49 ls.
0
Jāsaka labrīt par to SpiritsandWine atklāšanu. :D Principā neakcijas alkoholam tur ir Maximas cenas, bet akcijas preces gan izteikti lētākas nekā citos veikalos. ( esmu pircis tur tikai stipros, par alu nemācēšu teikt)
0
Šausmas un ārprāts! Aldaris nav uzvarējis aptaujā par izcilāko alu valstī! :D

www.db.lv/razosana/iedzert-co...
0
Eķ kādi skopi palikuši.
0
esvemjucom.com.lv
0
To jau nevar noliegt, ka Brengulis ir visai populārs. Bet nu tā aptauja tāpat fufelis.
+1
pieļauju, ka tomēr mazāks fufelis par tām aptaujām kuras veic, lai reklamētu cik cēsu alus labs :D (piemēram)
+2
Aptuveni tāds pats jau vien ir. Veicot aptauju sociālajos tīklos tu vari izvēlēties, ko par šo aptauju informēt; nu i pārsūti ķēdes vēstules ar virsrakstu - "Visiem, kam garšo Branguķu alus" un gatavs :D Tāpat kā Skyforger vinnēja balsojumu uz Sweden Rock festival.
+2
psc, Branguķu - Brenguļu :D
0
Brengkuču
0
Kamēr dzīvoju Āgenskalnā, reiz noskatījos, kā tās aptaujas top. Ienāca aptauju veicēja mūsu paģītī, bet trāpīja uz kaimiņu, kurš bija psihiski slims bezdarbnieks — invalīds. Pie kam konkrētajā dienā vēl drausmīgi paģirains. Šis, turēdamies pie durvju kliņķa, lai nenogāztos, pieklājīgi atbildēja uz visiem jautājumiem («Kāds alus jums garšo? Ko pēdējo dzērāt? Kā vērtējat izdzerto garšas ziņā?» utt.) ar vienu versiju — «Aldaris! Aldaris! Aldaris!». Tā, lūk, tā pētēijumu statistika rodas.
+2
Es savlaik brīnijos, kāpēc Rīgas Balss mirstīgo viedokļa rubrikā 1/3 ir studenti, 1/3 pežas, tad visādi bezdarbnieku un pāris ''normālo. Bet Preses Nams tak Ķīpenē atrodas un tuvākā homo vulgaris tusa vieta ir sabtrana pietura. Kas tur ap 15:00 apgrozās ?
+4
jajebaliplakal - gribēju uzrakstīt ''penžas'' ....
0
Aj, aj, BoD, cik tuvu esi patiesībai! :D Pirms 10 gadiem mani (kā vienu no tolaik jaunākajiem) sūtīja šo darbiņu veikt kopā ar fotogrāfu. Centāmies izvēlēties dažādas vietas (Vecrīgā, Klusajā Centrā, Pārdaugavā utt.), bet ne vienmēr bija laiks kaut kur močīt tāda sīkuma dēļ. Man arī šī te nejaušu garāmgājēju aptaujāšana ne īpaši patika, turklāt es joprojām neredzu tai jēgu — nu ko cilvēks var vienā teikumā pateikt, pat ja jautājums ir sakarīgs un aktuāls.
+1
Alkohola atlaižu meklētājs un izklaides portāls iedzert.com aicina darbā alkohola testētāju, kas interesantā un radošā veidā spētu aprakstīt dažādu alkoholisko dzērienu kvalitāti un garšu.

Lai kļūtu par iedzert.com štata darbinieku potenciālajam kandidātam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam/vecai ar izteiktu vēlmi noskaidrot visatbilstošākos dzērienus ballīšu un ikdienas izkrāsošanai. Potenciālā kandidāta pienākumos ietilps dažādu alkohola veidu testēšana un recenziju sagatavošana publicēšanai iedzert.com.

Pārbaudes laikā atalgojums šai vakancei nav paredzēts, taču pēc tā, paredzams, ka atbilstoši savai kvalifikācijai un prasmēm alkohola testētājs par savu recenziju rakstīšanu saņems arī atalgojumu.

Iepriekšēja pieredze alkohola lietošanā tiks uzskatīta par kandidāta priekšrocību taču nav obligāta prasība. Visaugstākā kvalitāte ko novērtēsim, ir mēra sajūta.

“Strauji augot mūsu alkohola atlaižu meklētāja apmeklējumam esam sapratuši, ka līdzās alkohola atlaidēm mūsu apmeklētāji novērtēs arī viņu potenciālo pirkumu testus un to izvērstu analīzi. Mēs tik bieži saskaramies ar nepatīkamām sajūtām pēc labi pavadīta vakara un galvenais iemesls tam daudzkārt ir bijusi tieši nepareiza alkohola vai tā daudzuma izvēle. Lai sniegtu vērtīgus padomus par to ko un kādā daudzumā vislabāk izvēlēties mēs esam nolēmuši pievienot savai komandai alkohola testētāju,” norāda alkohola atlaižu meklētāja iedzert.com pārstāvis Aigars Andersons.

Viņš arī piebilst, ka recenzijas būs labs veids, kā iedzīvotājiem noskaidrot citu cilvēku viedokli par attiecīgu alkoholisko dzērienu, kas varētu būt arī svarīgs aspekts izvēloties jums nezināmu un līdz šim nenogaršotu dzērienu.

Kādai jāizskatās recenzijai:

Tai jābūt ar tekstu vismaz 1000 zīmju, bet ne vairāk kā 2000 zīmes.

Alkoholiskais dzēriens jāapraksta šādās kategorijās:

1. Garša/kvalitāte (kam līdzinās, kādas nianses utt.)

2. Cena

3. Cenas un kvalitātes attiecība (vai ir vērts maksāt attiecīgo cenu)

4. Pēcgarša (sajūtas pēc dzēriena lietošanas)

5. Reputācija – ko domā/runā par šo dzērienu tavi draugi?

6. Citas lietas (pieejamība veikalos, noformējums utt.)

Lai pieteiktos vakancei, sūti savu pieteikumu un sagatavotu recenziju par kādu alkoholisko dzērienu uz epastu darbs@iedzert.com.

Ja Tu mūs pārsteigsi ar ko interesantu un aizraujošu, mēs jau pavisam drīz tiksimies.

Tavs iedzert.com

iedzert.com/lv/14191
+3
^ Jau tagad paredzams, ka par vakanci pēdējā kārtā cīnīsies Dainis pret Intaru.
+1
es noteikti nē, jo dzeru 99% gadījumu tikai alu. Un pārsvarā ne to, ko Rimčikos uz akcijām pārdod
0
«4. Pēcgarša (sajūtas pēc dzēriena lietošanas)» — ne visas sajūtas pēc dzērienu lietošanas ierakstāmas zem «pēcgaršas» nosaukuma ;)
0
^ nu tad ir jāraksta, ka vēmekļu pēcgarša...

Da nu nah šitādu veselības bendēšanu - tak skaidrs, ka lielākā daļa ir susla, ko no laba prāta es nedzertu.
+4
Tātad, Dainis un Intars atsakās.
...Kapietis te bija bez darba... Viņa recenzijas gan būtu pagrūti izlasīt...
0
Daini, šādu esi dzēris? Ja esi, tad ko saki?

iedzert.com/lv/prece/14804...

(Šovakar jāuzstājas kolēģu priekšā, bet negribu dot šiem mīzalu dzert.)
0
Cik atceros, San Miguel bija baigi ūdeņains, bet nezinu, vai to var uz visām šķirnēm attiecināt, un neatceros, kuru dzēru.
0
Neatceros, vai esmu dzēris. Cik sapratu, tur ir dažādas fabrikas, no tām laikam atkarīgs:

"shon sieva nopirka (veicas vai ne? pērk alu ja palūdz un arī ja ne) San Miguel (mexicanos) pudelīti kopā ar daudziem citiem.

Svētais Miķelis ir pārsteidzoši labs - superīgs iesala aromāts ar nelielu grauzdējuma piesitienu un ļoti patīkama maiga garša - jāpiezīmē, ka mexicano alus nav zemē metams - pagājušā gadsimta sākumā ne viens vien vācu lagermeistars emigrēja uz US un pēcāk uz Meksiku - alus tiešam labs..."

"San Miguel ir filipīniešu kompānija. Kuru dibināja spānis :). Bet viņiem fabrikas daudz kur citur pasaulē. :)"

forums.kupla.lv/topic/kadu-alu-mes-...

''Pours a light golden color. Smell is malts, slightly sweet. Taste is crisp, mild, some malts and grains. Overall an easy drinking warm weather beer.''

''330ml bottle, brewed in Hong Kong. Dark yellow, orange color. Very thin head, almost flat. Watery metallic aroma, faint hops. Light bitter hops, but mainly watery body.''

www.ratebeer.com/beer/san-miguel-pal...

No Meksikas labs bija Bohemia.
0
Es dzēru Barselonā pirms sešiem gadiem, tur un tad tas bija ūdeņainākais no turienes širpotreba.
0
Skaidrs, tad laikam nav nemaz ko provēt. Paldies par ekspertīzes atzinumu :D
0
Provēt jau var, bet tiešām labāk paprovēt, pirms galdā celt, ja paša prestižs rūp :D
0
iedzert.cum
+2
«Latviešiem ir tradīcija svētkos iedzert. Krieviem ir tradīcija iedzert.» /Pēteris Apinis/
0
Brīnums, ka vēl nav uzkāries! iedzert.com/lv/
+1
Ko kas kam kāpēc?
0
Un kāpēc man neviens neko?
+1
šitai iedzert.com gan nav pārstāvēts, bet pirms kāda laika ienācās info par alus bodi berģos, ikurāt blakus Depo. Vakar kā reiz sanāca pabūt tai galā un protams vajadzēja ievērtēt. Bļin, cenu ziņā varen patīkami, sevišķi ir jēga ja vajadzīga ielāka partija, ir gan latviešu alus, no mazizplatītākiem arī Rēzeknis Bryuvers (0,65 Ls), gan daži čehu un vēlkautkādi. Pārējiem ciparus uz sitiena neatminu precīzi bet Krušovice piem. bij ap. 0.60 Ls, Kazjols ap 0.70 Ls vai kautkā tā. Krc, ja sanāk būt tai galā, rekomendēju. Koordinātes no guugļa: 56.999279, 24.287944 (kautkā savādāk nesanāk dabūt linku :/ )
+1
Tas kantoris pirms kāda laika manam kantorim gribēja mājas lapu pasūtīt, bet tā arī ar galiem pazuda. Laikam nepatika tas, ka izbrāķējām viņu ideju - taisīt lapu ar skaņām, flash animāciju, flash spēlēm un citādām tamlīdzīgām vēmeklībām.
0
man jau likās ka tie tingeļtangeļ laiki ir sen pagājuši...
0
Nesūda, pilns ir ar ļaužiem, kas vēlas, lai viņu lapu atverot muzāriņš skanētu, plikas meitas dancotu utt. Šitie paši gribēja, lai pie katra peles klikšķa būtu pudeles atvēršanas skaņa. :D
+1
Vienīgi viņiem bija laba fīča izštukota - ja atdod atpakaļ pudeli, tad viņu par to atdod naudu, regulāri un vairumā pērkot nebūt nav slikta ideja. Vēl šamajiem bija doma tādu pašu točku vērt vaļā Pardaugavā, ja nemaldos Āģītī, vai ir to izdarījuši, nezinu.
0
tā pudeļdošana atpakaļ ir lāga lieta, vācijā tas labi strādā. Tik tā vieta pagaidām nav tik draudzīga lai regulāri izbraukātu.
-1
kāds zin kur Pļavniekos var nodot pudeles?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas