Invasion 2012
-5
Figu jums vecā <s>detuha</s>trešuha ":)

youtu.be/0t9L79r8Bek...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
A brief story about rich guy and his life, full of alcohol & cocaine. Sometimes we define our priorities in a wrong manner and when we understand this, it’s too late… :)

youtu.be/4RWR_ZKLvLw...

AHAHAHAH līks
+1
izskatās, tas INVASION piedur tikai krieviem:) Kārtējais alternative-rock plaģiāts, bet krieviem tak patīk rimeikus taisīt....
+1
Nu ko lai par šito klipu pasaka? Ir vairāki varianti, kas tas ir.

(A) Paņemt visu jau nez cik reizes apspēlēto tematiku un uztaisīt vēl vienu klipu, tikai šoreiz ar pamatīgu morāli iekšā — labākajās latviešu un krievu XIX gadsimta moralizējošās literatūras tradīcijās.

(B) Uztaisīt klipu, kam labāk piestāvētu Gustavo gabals «Pohas».

(C) Uztaisīt klipu, kura vizuāli krāšņā stilistika ņem virsroku pār mūziku, jo dziesma ir sērijveida alternatīvais poproks. Gan vokāls ir labs, piemērots. Un melodija sarakstīta nopietni, nevis atstāta pirmā, kas gadījusies rakstīšanas procesā.
+1
Tas muzons gan garām un vokālists pie akcenta lai piestrādā (ja tik apzināti kautlkādu Mumitrolli netaisa).

Bet klips tāds nīkulīgs - beigās labāk būtu ielikuši, ka čalis aizmūk prom un sāk veco labo Carcass atkal klausīties un alu dzert :D
+2
bilde - smuka,
montāža - neslikta (vietām gan pieklibo, bet acī traki neduras),
sižetiskā līnija - LOL
scenārijs - LOL LOL LOL
muzons - linkinparks būtu sajūsmā par tādu xerokopiju.

salīdzinot ar iepriekšējo klipu, nekas nav manijies ja runā tīri par apspēlējamām lietā, acīmredzot šīs lietas ir puikam (vadimam) ļoti tuvas. Nevarētu gan teikt ka price performance attiecības klipa ražošanā būtu ideālas, bet, kur aitas tur arī cirpēji. Lai gan nevar noliegt ka attieksme pret to cik ieguldīt lai bilde būtu smuka ir apsveicama, ko gan nevarētu teikt par scenārija izstrādi un šižetu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas