18.05 - Ādamsu Famīlija, 19.05 - Rūsa @ Roks Cepurē
+2
Virsraksts laikam visu pasaka - piektdien Ādamsu Famīlija, sestdien Rūsa.
twitpic.com/9lqnhe

Ieeja no 19:00.

Ā, un tiem, kas tviterī sēž : rit konkurss par cūkas kāju, dārzeņiem un diviem aliem! Šite sīkāk - twitter.com/#!/RoksCepure...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Izskatās, ka šis bārs veras ciet.
Laikam grūti izvilkt biznesu, ja nav kaut kāds Vecrīgas bārbāztais bārs, kurā piepist mūli līdz nejēgai
Sūdīgi

"Dr.hab. Raitis Viļumovs

šī vieta taisās ciet, tāpēc rīt tur būs PĒDĒJAIS KONCERTS EVER, uzspēlēsim ar ansamblīti jaukas dziesmiņas.

stabu iela 32

roks cepurē. 1.jūnijs 20.00"
0
tā jau OK vieta, bet alus izvēle nepriecēja, turklāt tam bija tendence ļoti ātri izbeigties
0
Bračka tak tur bija, tad jau ok izvēle, nav nemaz tik daudz vietu, kur ir vairāk par vienu dzeramu zorti.
0
Bračkas jau sen tur nav, ja neko nejaucu. Vislētākais bija Piebalgas Sencis
0
Jep, vieta veras palēnām ciet, jebšu drīzāk pāries citos vadības grožos. Aivaram apnika pisināties, un tāpēc šis izstājas no spēles. Pāris varianti ir, kas varētu iestādījumu pārņemt, bet interesenti arī var droši pieteikties.

Aliņi tur pēdējo mēnesi bija piebalgas + brālis. Bija doma arī atripināt no Alus Vēstniecības pāris mučeles, bet nu tas viss nobruka sakarā ar to ciet vēršanos.
0
nu skaidrs - kopš februāra tur nebiju bijis
0
Žēl, foršs iestādījums. Būs laikam jāaizkāpj pēdējo alu izlakt. :(
+4
tie rokklubi savairojušies kā sēnes pēc lietus (kas patiesībā ir jauki un apsveicami), bet kur tad cilvēki, kas apmeklē šīs iestādes, kas piepilda un uztur biznesu tām? Piedāvājums noteikti pārsniedz pieprasījumu. Klubi sāk nīkuļot un lai izdzīvotu, sāk ieviest visādas svieta atrakcijas, atkāpties no roka rāmjiem u.t.t., līdz beigās klapējas ciet.
Pāgājušovikend bijām aigājuši uz to Rīgas rokkafejnīcu, kas Mārstaļu ielā (š.g. janvārī atvērusies, izrādās). Samērā plaši telpu labirinti, ļoti ietilpīgs variants, steidžiņš ir, vairāki bāri u.t.t. Neslikti, jāsaka. Bet kur tauta? Un tas bija 5dienas vakars. Un tā pati tauta, kas tur bija (cilvēki 30...35) jau nu toč par roka štellēm neinteresējas. Dīdžejs- tāds pimpjadzīslas hipstervariants. Liek regeju.
Nu ko tur var gribēt, ble?
Nav to cilvēku . fiziski nav. 90tajos gados nav sadzimuši, un tie, kas sadzima- Īrijā.
0
Pasākums bija foršs. Cik sapratu, vakar tika izdzerts vairāk alkohola, kā pēdējās pāris nedēļās kopā. Ja kas, krodziņš būs atvērts vel nedēļu.
+5
jāsāk runāt kā bobijam- jāpopularizē metāla kultūra, lai jaunatne klausītos un nāktu uz pasākumiem. :D tā jau nav, ka visi jaunieši ir īrijā, bet viņi ir vai nu cacani vai hipsteri. metālu un roku neklausās tik daudzi, lai uz tādu mērķauditoriju tendēti krogi plauktu un zeltu.
+1
Hipsterismu vajag ārstēt ar dūri un mietu! :))
-1
^ tieši manas domas. Pirms pāris gadiem foršo vietu bija maz, visi visus zināja, un visur vienmēr bija pilns. Tagad ar bāra biznesu pa lielam nodarboties var tikai tie, kas tēmē uz pidaru auditoriju.

Jep, vakar bija pārbāzts, Aivars jau teica - kur šitie visi cilvēki bija pēdējos mēnešus, kad reāli pa nedēļas nogali kasē 20 latus kasē ielika. Krogs vēl būs vaļā visu nākošo nedēļu, un 5dien un 6dien būs pēdējie koncerti, tad gan viss.
+1
Es uz krogu eju alu iedzert (un tad jābūt kādiem 3 veidiem, kas man garšo) vai ar draugiem papļāpāt. Abos variantos ir palielam pajāt par fona troksni - pleijerī labāku varu sabīdīt. No alus dzeršanas viedokļa vislabākais variants ir Brevings, Bombardieris, Alehouse, Ala, Šveiks un daļēji Nabaklab ar Salmu Krogu. Nabaklabā bieži Užava pēc Užavas īsti negaršo un tādā garā. Ja krata, kas fonā skan, tad var iet uz Roks Cepurē, Rockabilly un arī Skābeni.
0
Vēl var iet uz Aptieku, ja muzikālais fons no svara. 2x tur esmu bijis, muzons neko... Vienreiz pat vecos Black Sabbath ar Ozi lika fonā no vietas...Cepelīni arī skanēja. Tauta +/- ok, puse gan strādnieku šķiras hipsteri. (ir vēl smalkie snobu varianti no augstākiem soc.slāņiem hipsteri)
Vel- pirms pāris nedēļām bijām krodziņā Garāža. Pie Zviedru vārtiem atrodas. Domāts auto/moto cienītājiem. Attiecīgs interjers, bārmens un.... tas arī Viss! Publika pidarasi, neviena rokera, muzons- hvz kas, tik ne roks. Un tik skaļi, ka parunāt nevar. Vairāk tur neiešu.
0
+ alus pa Ls2
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas