NU-NATION (RUS) 08.09.2012 Depo
0
Groove/nu-metal from St.Petersburg- Rīgā 08.septembrī Depo. Savā pirmajā eiropas tūrē iegriezīsies arī pie mums.
www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...
www.drugmetal.ru/uploads/images/00/0...
www.facebook.com/nunationru...

jaunais albūms "Wacke up" dabujams šeit:
www.nunation.ru/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Nezin par ko lai vairāk pabrīnās: par to, ka kāds vēl to nu-metal spēlē, vai par to, ka kāds arī vēl klausās…? o_O
+5
nu, ja jau tu apsver domu iet uz Korn koncertu, tad gan jau klausies ne vien numetal, bet arī pop/dubstep metal
+3
ha, ha Mincis labi pateica. Par to viņam saulespuķu sēkliņu turza. (tagad taču modīgi neta vidē novēlēt kādam žetonus, cepumu, krekeru pakas, 1000 plusus u.tmldz herņu) >)
0
Korn (līdz Take a Look in the Mirror) bija vienkārši reti izdevusies mūzika, ņū-metāls, ne-metāls, alt-metāls vai sauc-kā-gribi-metāls. Tāpat kā Deftones (varbūt Deftones pat vēl lielākā mērā, ņemot vērā, ka Deftones nav zaudējuši asumu un talantu līdz šai dienai). But then, as we all know, Korn lost their Head.

Samiksēt divus sūdus (lai tas būtu dubsteps un šodienējais Korn) un rezultātu saukt par medu… Kā redzējām, pat tad, ja samiksē divas izcili vērtīgas lietas (Metallica un Lū Rīds katrs par sevi atsevišķi nenoliedzami tādi vienmēr ir bijuši), i pat tad var sūds sanākt.
0
nu tev nav man jāskaidro, ka Korn bija labi, to es pats ļoti labi zinu. zinu arī, ka vairs nav. diez vai tas ir tikai Head zaudēšanas rezultāts - Head soloalbums ir drausmīgāks par Korn pēdējiem veikumiem.
0
Tieši otrādi, Head soloalbums ir meistarstiķis, lai arī Vingrotājs tur katra teikuma galā. Bet albums kā vienots muzikālais materiāls satur tieši to, ko Korn pēdējie albumi nesatur — konstruktīvu niknumu uz sevi un sabiedrību, iedziļināšanos dzīvē un paša prātā, plus zvērīgi rifi un spējīgu sesijmūziķu darbs. Tomēr man visvairāk patīk cauri katrai albuma dziesmai ejošais vienotais melodiskais motīvs — gluži kā simfoniskajam darbam vai operai, kur ir viena zīmīgā melodija. Tas nu Braienam bija izdevies! Tāpēc ar interesi gaidu, ko ta šis šogad izlaidīs. Jājā, tas ir dīvaini — ka bleķa fans gaida kristīgā mūziķa albumu, piekrītu gan, nu bet tomēr muzīk ūber alles.
0
+1
ļoti smieklīgi, kā viņš ir (laikam) pret tām pusplikajām beibēm, kas lieto narkotikas, kaut gan, visticamāk, tieši viņas ir tās, kas tolaik cēla tā viģika reitingus :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas