Zinātne
+1
Nerunāšu par zinātnes melniem plankumiem un par to, ka visa lielā dzīvības mīklā ne tuvu nav atminēta. Zinam, ka šūnas māk dalīties un pārnest ģenetisko informāciju (veca šūna -> jauna šūna). Bet tāds fenomens kā telegonija. Man interesē, jo man nav bijusi savas spermas banka (oh, boy), bet vai mana ģenētiskā informāciju ir kautkur saglabājusies (un kādā kvalitātē (vai esmu izpildījis dzīves uzdevumu) ;-)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-5
Virinajis esi, ne neesi - neesi izpildijis...
+3
Tava ģenētiskā informācija ir saglabājusies izkritušos/ nogrieztos matos, nagos utt. Dzīves uzdevumu esi izpildījis, ja savu ģenētisko informāciju esi nodevis tālāk, respektīvi, radījis pēcnācējus.
0
0
Telegonija paredz, ka esmu nodevis savus gēnus tālāk (kādā kvalitātē, protams, nezinu, bet zinātnieki par to strīdās).
To ģenētisko infu, kas ir matos, nagos kā var izmantot? Dzirdēju dīvainību, ka Madonnai ir speciāls uzkopējs, kas uzkopj ...tos pašu nagus, matus, lai tik nepaliek DNS.
Neesmu iedziļinājies, a ko var darīt ar matiem, nagiem? :D
0
ja nogriez garus matus un tie ir daudz maz kvalitatīvi, vari mēģināt pārdot frizieriem. ar nagiem gan nekādu biznesa iespēju, man liekas, nav
0
Toties re, kas notiek, kad zviedru amatiere nodarbojas ar vēsturi un arheoloģiju.

nra.lv/vakara-zinas/trakas...
-1
Lielākās muļķības pastrādā cilvēki ar lielāko IQ!
0
No matiem un nagiem var dabūt DNS, kuru satur ikkatra mūsu ķermeņa šūna, kas tālāk teorētiski ļauj radīt klonu.
+2
Interesanti, kam gan interesē tava ģenētiskā informācija, lai to kāds saglabātu. Esi otrs Eizenšteins, Koperniks vai cits ģēnijs?
Un galu galā, ja tas liekās tik svarīgi- tad organizē savu spermas banku (lasi- burku) un turi ledusskapī, laiku pa laikam to papildinot.
Iespājams, tavu DNS nākotnē zinātnieki izmantos, mēģinot to iekļaut kādas radības genomā, piem., cūkdelfīnam. Kas zin, kas tur labs iznāks.
+2
^ Cūkdelfīns sāks audzēt stilīgu bārdu, un Despers varēs viņu pieņemt darbā par Linux adminu!
+1
^ jā.., par zemūdens Linuks administratoru.
0
bokam, laba profila bilde (cik jauna nezinu, bet smieklīga gan).
+3
Nu Madonna gan jau uzskata sevi par ģeniālu, gudru, nepārspējami skaistu, utt..., tāpēc arī baidās, ka noklonēs. Lielāks stress teorijā džekiem - dabū tavu DNS, ar gēnu inženieriju samočī ar kādas mātes DNS, un tad piedzen alimentus. ;)
+1
nu Madonna tiešām nav tas neveiksmīgākais cilvēks ne garīgi, ne fiziski - nezinu daudz cilvēkus, kas spētu 54 gadu vecumā tā dancāt kā viņa.
-1
Man patīk early Madonnas mūzika (nenoliegšu) -> MTV klipi, bet, viss kas ir pēc 199x ir man neinteresanti, sevišķi ņemot vērā, ka cienījamā Dāma ir politiskais intruments masonu rokās.
0
Nedomāju, ka Madonnas gadījumā tur ir kaut kāds sakars ar bailēm no klonēšanas. Kaut kad lasīju, ka viņa diezgan nopietni interesējas par kabalu - jūdu mistisko mācību. Gan jau par citām okultām zinībām arī ir lietas kursā. Okultisti uzskata, ka mati, nagi glabā cilvēka enerģētisko informāciju un, ja tie nonāk kaut kāda ļaunā burvja rokās, caur viņiem var negatīvi enerģētiski ietekmēt pašu cilvēku.
+1
Bet ar telegoniju - marš uz konspiroloģijas tēmu. Ar ģenētiku tur nav nekāda sakara.
0
Ja kāds ļaunais burvis gribētu paspēlētis, domāju viņš mēginātu sēklot dāmu bezkontakta veidā...šausmas iedomāties, kas varētu dzimt <???>
0
Ar Intaru es varētu sadzert par šo tēmu. Skaidrā nav domu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas