MŪŽAMEŽA aktivitātes - 2013
+1
MŪŽAMEŽS - arī "Alternatīvajā Mūzikas Akadēmijā" (jau 4.12.12.).

Negaidīti, bet patīkami... esmu uzaicināts uz "Alternatīvo Mūzikas akadēmiju"/"Alternative Music Academy"
Reizē ar MŪŽAMEŽA mūziku:)
--------------
Akadēmijas ievadlekcija ir jau 4. decembrī 2012, 19:00 "A Nice Place" klubā (Rīgā, Citadeles ielā 2). Kur aicināti visi visi ar mūziku saistīti cilvēki. Tostarp, kuri arī nākotnē sevi sasaistīs ar mūziku.
-----------
Oficiālā ziņa...
Nerūsē!
Klausies, skaties, piedalies, radi pats!
No 4.decembra mēs – BalticMetalDivision un Music Factory A Nice Place sākam jaunu tradīciju -Alternatīvā Mūzikas Akadēmija!
Tematiskajos vakaros tu iemācīsies metināt Latvijas un ārzemju mūziķu meistarklasēs, izcīnīsi uzvaru, daloties savā pieredzē un veidosi Latvijas alternatīvās kultūras nākotni.
Ievadlekcija 4.decembrī, atklāšana – 11.decembrī ar klasiku, piemiņu un jaunievedumiem!
Ieklausies 3.decembrī raidījumā Cits Smagais "Radio Naba" plkst. 23:00 – tu uzzināsi vēl!
www.naba.lv/raidijumi/cits-smag...
--------------
MŪŽAMEŽA uznāciens paredzams ievadlekcijas vakara sākuma daļā.
Skanēs "Zantes Drakona riņķa" cikla mūzika - skaņdarbi "No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu", "Dejas uz krusta", "665 skudras", plusā speciālais skaņdarbs- kuram nosaukums tiks izgudrots vakara gaitā:)
---------------
Saites:
"Alternative Music Academy": www.facebook.com/pages/Alternative-M...
MŪŽAMEŽS: muzamess.blogspot.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Grmmmm, kaut kā nepatīk tas uzstādījums, ka «tu iemācīsies metināt Latvijas un ārzemju mūziķu meistarklasēs…»

Kaut kas tur nav riktīgi! Bet kas?
+5
no offenSSe - bet pec fufelja tas viss izklausas...
0
Nesapratu īsti līdz galam kas tur noties. Vārds lekcija vien biedē. Tie ''parādi''...
+1
Cik parunājos ar idejas autoru /organizatoru, tad tā doma, ļoti tl;dr savelkot kopā, ir palīdzēt un motivēt jaunos mūziķus (kam to vajag, protams), dodot iespēju pa laikam kopā ar "vecajiem krabjiem" uzdžamot, paklaustīties viņu pieredzē, saistībā ar mūziku, instrumentiem un tā, kā arī smelties padomus un tā kaut kā.
+3
Ideja pati par sevi ne tuvu nav zemē metama. Regulārs, sakarīgs tusiņš mūziķiem par skādi nenāktu. redzēs, kā veiksies ar to īstenošanu. Aber par Mūdžumeža uzstāšanās nepieciešamību var gan jau pastrīdēties
0
Tad jau būs OK! :)

Karoč, tas pats, kas bija pagājušosezon Nabaklabā, tikai tagad pārcēlies uz Nice Place un ar citiem atbildīgajiem. Show must go on!
+2
Sametis ist Krieg!
+1
MŪŽAMEŽS ierāda iebērēšanas ceremoniju

Vispirms jāsaka, šī procedūra atšķiras no mums traģiskās un reizē pierastās bēru ceremonijas iekšpus kapsētas žogiem. Kad zemei atmiņu dēļ un sanitāri-higiēnisko prasību pēc atdodam kāda cilvēka pāri palikušās miesas, kad dvēsele aizgājējam ir aizlidojusi. Pareizais procedūras nosaukums ir "iebērēšana mūžamežā".

Ja parastās bēres ir negaidīta un neplānota ceremonija, tad piedāvātā iebērēšana – ir gaidīta un pat vēlama procedūra.

Skatāmies attēlu... s018.radikal.ru/i527/1212/ca/b9642a...

* Vizuāli tehniskais procedūras ierīces apraksts. Vispirms (attēlā ar ciparu (1)) tiek uzveidots trijkājis tā, lai nodrošinātu pašas ierīces stabilitāti. Pie trijkāja augstākā punkta tiek piestiprināts striķis (2), kurš savukārt pietur ar garāko galu uz augšu no degoša materiāla (plāna koka) izgatavotu krustu (3). Pie krusta tiek piestiprināta – atkal no degošana materiāla (papīra, kartona, finiera...) plāksnīte (4) ar "iebērējamo vārdu" (kas tas ir – sk. tālāk tekstā). Tieši zem krusta tiek pakurināts ugunskurs (5), kuram ir jāsadedzina gan krusts, gan plāksnīte ar "iebērējamo vārdu". Finālā sadegušais "iebērējamais vārds" ar dūmiem (6) aiziet pa gaisu uz Otro (Neredzamo) Pasauli. Pats trijkājis un pielietojamais striķis drīkst būt no nedegoša materiāla (teiksim, metāla kājas un dzelzs drāts). Tā ir viegli pagatavojama no klāt esošajiem materiāliem visur un vienmēr.

* Procedūras pamatdoma: šādi "iebērējam" jeb uz neredzamo pasauli aizsūtam vēstījumu par kādu ļaunumu. Par kādu ļaunu parādību vai cilvēku darbību. Virs ugunskura pie "apvērstā" krusta piesieto zīmīti ar uzrakstīto vārdu reizē ar šo krustu sadedzinām. Šis ir izteikts meditācijas veids: kas ļauj pavērt kanālu uz Neredzamo Pasauli, un iebērēšanas reizē sūtītā informācija ātrākā ceļā nonāk Otrajā Saulē. Tur tālāk tiek saveidota notikumu virtene, kas mums nevēlamo un iebērēšanā izteikto parādību vai nu nolikvidē vai arī apgrūtina tās notikšanu. Meditāciju pastiprina gan trijkāja augšējais asais stūris, gan arī pats krusts- kas ceremonijā sadeg ar garāko galu uz augšu. Šo krustu ir stipri vēlami iekārt tieši šādā viedā, jo caur pretēji ("baznīcas veidā") iekarināto krustu ceremonija nepildīsies, un pašam ceremonijas veicējam var būt nevēlama (kad uz Otro Pasauli sūtīta enerģija neplānoti atgriežas pie pasākuma aizsācēja).

* Kur nav ierobežojumi?
- ceremoniju varam veikt neirobežotā skaitā. Kaut vai 20 reizes dienā. Jāpasaka man gan: ka daudzu ceremoniju veikšana viena mērķa labad gan nepalielina šī mērķa izpildes varbūtību. Teiksim: ja kaut ko bērējam 20 reizes pēc kārtas, tas nenozīme – ka vēstījums tiek sūtīts 20 reizes lielākā intensitātē. Iebērēšanu varam veikt ar vairākām ierīcēm vienlaikus.
- ceremoniju varam veikt jebkurā vietā. Vienīgais ierobežojums: no ugunsdrošības viedokļa. Nedarīsim šo istabā vai siena čupā, kas domāta govju barošanai.
- procedūras ierīce drīkst būt jebkurā lielumā. Galvenais – lai tajā būtu visas detaļas, kas nodrošinās iercītes funkcionēšanu. Ja rocība un spēks atļauj – to var taisīt kā trijkāji kaut vai 100 metru augstumā. Tomēr ideālais augstums ierīcei ir 1 līdz 1,2 metri. Tad to varam viegli uzstādīt un pēc ceremonijas beigām novākt.
- procedūru varam veikt vienā laikā un vienā vietā ar parastajām bērēm, kad aizgājēja miesu atdodam zemē. Tā mēs palīdzēsim dvēselei ātrāk un gludāk iziet pārejas posmu (Melno Sienu) pirms tā nonāk gaismas un mūžīgās mīlestības ielokā. Šajā reizē uz plāksnītes nav jāraksta nekāds "iebērējamais vārds".
- procedūras laikā varam veikt visādas papildus darbības. Teiksim, dejot rinķī, spēlēt mūziku, deklamēt dzeju. Pats galvenais – lai viss būtu mažorīgās skaņkārtās, ar optimismu un visādi citādi pozitīvā gaisotnē.

* Kas ir "iebērējamais vārds"? Tas ir kādas parādības vai cilvēces ļaunuma darbības apzīmējums, kas viena vai nedaudz vārdos jāuzraksta uz plāksnītes (kura jāsadedzina reizē ar apvērsto krustu). STRIKTS IEROBEŽOJUMS: ļoti nevēlami rakstīt uz plāksnītes kāda konkrēta cilvēka vārdu un uzvārdu. Kā jau sacīju, šis ir meditācijas veids, un Otrajā Pasaulē saņemtā vēsts par "iebērējamo" cilvēku – tiks izvērtēta. Kā zināms: daudzreiz mēs ļaunojamies uz otru ne pēc paveiktā, bet kādu citu iedomu dēļ (piemēram, gribam "uzlikt lāstu"). Tomēr aiz Melnās Sienas viss tiek izvētīts: un sodu saņem nevis tas, kuru "iebērējam", bet gan šās iebērēšanas organizators vai veicējs. No vārda un uzvārda minēšanas vislabāk atturēties. Labāk iebērēt: "sliktu laiku", "karu Vidusāzijā", "manas sievasmātes slimība" utml.

* Vēl ierobežojumi... Šo procedūru stipri nevēlami veikt ar nolūku izraisīt kādu ļaunumu (t.s. negatīvā iebērēšana). Atkal jāsaka: saņemtā "negatīvā" vēsts Aiz Melnās Sienas tiks izvērtēta – un ceremonijas veicējs var tik sodīts. Nevajadzētu šo veikt kā tīru dekorāciju (teiksim, rokgrupas koncertā uz skatuves). Šis tomēr ir meditatīvs brīdis, un šādā veidā "uz turieni" varam negribēti aizsūtīt kādu vēsti. Ar nezināmām sekām mums pašiem.

Pamatā visu pateicu, papildus informācija un atbildes uz jautājumu būs – ja uzmailosiet uz epastu: funeral665@inbox.lv ...

============
Ps. MŪŽAMEŽS šo ceremoniju pirmo reizi taisās izvest dzīvē 21.12.2012., kad iebērēs "pasaules galu". Pēc laiciņa ziņas sekos MŪŽAMEŽA blogā: muzamess.blogspot.com/...
0
21.12.12. MŪŽAMEŽS: Pasaules Gals ir iebērēts!
Nospēlēti "Pasaules Gala bēres nr.1. un nr.2". Pasākumā Bluķi vilka Zantes folkloras kopa "Vācelīte". Paldies kultūras nama vadītājai Egijai par uzaicinājumu. Paldies par Saldo atlīdzību :)
Daži foto: foto.inbox.lv/funeral665/Muzzmess...
------------
MŪŽAMEŽA blogs: muzamess.blogspot.com/
0
Saldā atlīdzība, khe khe khe
+2
uzcienāja ar savu vācelīti ?
+3
MŪŽAMEŽS dzīvos bez albumiem

/relīze tūlītējai publicēšanai – 3.-4. janvāris 2013. gadā /
SVEICIENS visiem 2013. gadā!

MŪŽAMEŽS ņemsies iekš 21. gadsimta. Relīze ir trijās daļās. 1) neliels atskats uz 2012. gadu un ieskicējums turpmākajam; 2) albumu nozīme MŪŽAMEŽA dzīvē; 3) pavēstījums par MŪŽAMEŽA mūzikas autorības piederību.
==============
1) Tātad... MŪŽAMEŽS pateicas Likteņtēvam par iespēju 14 reizes koncertēt Rīgā, Matkulē, Zantē, Zemītē, Plostos, Kandavā, Lapmežciemā – tikko aizvadītajā 2012. gadā. Liktenis gan neļāva veikt MŪŽAMEŽA mūzikas ierakstus. Uz to tiek cerēts jau šajā – 2013. Saules riņķī.

Tātad, MŪŽAMEŽA darbības virzieni tuvākajās 365 dienās ir:
- turpināt veikt koncert-uznācienus, pēc iespējas cenšoties muzicēt vietās – kur līdz šim nav būts;
- pastiprināt darbību sociālajos tīklos (ar tālāku mērķi tur veikt arī tīkla-tiešraides-koncert...
- un, protams, veikt pirmos mūzikas ierakstus.

Nekas netiek solīts, tomēr par padarīto ziņas sekos nekavējoties – pirmām kārtām MŪŽAMEŽA blogā (saite – relīzes izskaņā).
==============
2) MŪŽAMEŽS dzīvos bez albumiem. Mūzikas projekta vienīgā dalībnieka Raita Sameša komentārs: "mūzikas albumi- tas ir novecojis skaņu mākslas pasniegšanas formāts. Šodien to var atļauties vien mūzikas veterāni ar pietiekamu finansiālu nodrošinājumu. Jaunie un puspazīstamiem mūzikas māksliniekiem albumi ir tikai pašapliecināšanās, kas "prasa" izmaksas – no kurām barojas dažādi starpnieki: disku ražojošās firmas, promoteri...- turklāt saziņas process kavējas. 21. gadsimtā ir jāapgūst jaunas komunikācijas formas. Vienkāršākā veidā – ir jāražo bezmaksas ieraksti, kuriem jāļauj brīvi cirkulēt riņķi "tīmeklī", reizē reklamējot mākslinieka (šajā gadījumā MŪŽAMEŽA) koncertus".
==============
3) Tagad par MŪŽAMEŽA mūzikas autorības piederību.

MŪŽAMEŽS ar savu nosaukumu veido un atskaņo tikai Raita Sameša pašsacerētu mūziku (pārlikumi – "cover" – retās reizēs notiek spontāni, ievērojot LR Autortiesību un blakustiesību likumdošanu). Izmantojot minētās likumdošanas piedāvātās tiesības – MŪŽAMEŽA vienīgais dalībnieks nosaka...

- MŪŽAMEŽA mūzika vienmēr un visur pieejama par brīvu. To savām personiskajām vajadzībām var (kur pieejams) lejupielādēt ikviens. MŪŽAMEŽS neslēgs nekādus līgumus ar autortiesību administrēšanas aģentūrām (tostarp arī ar Latvijā esošo LAA/AKKA – reizē ir lūgums minētās aģentūras dabiniekiem: NEIEKASĒT NEKĀDU AUTORTIESĪBAS atlīdzības no izmantotājiem par MŪŽAMEŽA mūziku).

- MŪŽAMEŽA vienīgajam dalībniekam nebūs iebildumi: ja kādi citi mūzikas mākslinieki paņem MŪŽAMEŽA mūzikas motīvus un iekļauj savos skaņdarbos. MŪŽAMEŽA vienīgais dalībnieks visam pieiet no pozitīvās puses, arī šajā reizē priecāsies – ja progresīvas mūzikas idejas izplatās mūziķu vidē :) Vienīgais lūgums – neņemt MŪŽAMEŽA veselus skandarbus, un tos neuzdot par savējiem, "izskata pēc" vismaz kādas pāris notis melodijā samainiet vietām.

- MŪŽAMEŽS laipni atsauksies piedāvājumiem- ja kāda mūzikas izdevniecība vai privātais izdevējs pēc savas iniciatīvas izrādīs vēlmi tomēr izdot MŪŽAMEŽA mūziku albumos. Par visu vienosimies :)
- vienīgais, par ko MŪŽAMEŽA vienīgajam dalībniekam būs iebildumi: būs MŪŽAMEŽA nosaukuma vai pilnas mūzikas lietošana bez saziņas ar MŪŽAMEŽA vienīgo dalībnieku. Lai pasargātos no šādiem gadījumiem, nenotiks iespringšana uz sīku administrēšanu – taču tiks veikta speciālā iebērēšanas procedūra ar vārdiem "MŪŽAMEŽA vārda un mūzikas aizmuguriska izmantošana". Līdz ar to brīdinu: šāda veida darbības to veicējiem būs ar neplānotiem un neprognozējamiem notikumiem (no Neredzamās Pasaules puses), kuru rezultātā atmugurisko darbību veicēji tiks izslēgti no spēles un aktīvās dzīves.

Visos neskaidros jautājumos vienmēr laipni komunicēsimies caur epastu: funeral665@inbox.lv

Speciālās MŪŽAMEŽA iebērēšanas ceremonijas apraksts ir šajā vietā: muzamess.blogspot.com/2012/12/muzamezs-ie...

======================
NEKUR TĀLU NEEJIET, drīz atkal jaunas ziņas MŪŽAMEŽA blogā: muzamess.blogspot.com/

Kontakti: funeral665@inbox.lv
0
emmmmm... tas pēdējais punkts palika neskaidrs - sanāk ja es kaučkur nebūt, sarunā vai sarakstē pieminēšu vārdu "MŪŽAMEŽS" iepriekš nesaskaņojot to ar augstgodcien Sameša kungu, mani skars darbības?
Varbūt nosaukums MŪŽAMEŽS jāsāk rakstīt ar "©"?
0
^ tā jau ir nosaukuma pieminēšana, nevis lietošana. Bet ja nu gribas te piepisties, tas jau nu būtu tas mazākais :D
0
uz sētas uzskrāpēt ir lietot vai pieminēt?
0
^ ja tā nav tava sēta - tad huligānisms :D

Vispār lietošana/izmantošana būtu tad, ja tu vai kāds cits, kas nav Sametis, uzdotos par Mūžamežu.
0
Toties par Lietusmežu drīkst dēvēties, cik tik lieņ! >:)
+1
MŪŽAMEŽS sala pateicību Likteņtēvam - par 32 koncertiem.

2. gados, precīzāk kopš 2011. gada 6. maija - ar uznācienu Viesatās - MŪŽAMEŽS aizvadījis 32 īsākus un garākus uznācienus.Ārpus-Zante tūre notikusies vairāk kā sekmīga :)

Precīzāk - 17 Rīgā, pa vienam Viesatās, Jelgavā, Lapmežciemā, Lutriņos, Zemītē, Matkulē, Plostos (pie Sabiles), 4 reizes muzicēts Zantē, 2 reizes Kandavā un Sabilē.

Par to masīvs PALDIES Likteņtēvam, no kura saņēmu palīdzību. Lai šāds uznācienu skaits būtu realizēts.

MŪŽAMEŽA blogs: muzamess.blogspot.com/
0
Un kāda statistika par klausītāju skaitu?
0
Esmu dzirdējis precīzi 10% no šiem koncertiem, tā laikam sanāk!
+1
Sanāk, ka esi ar hronometru uzņēmis savu koncertam veltītās uzmanības laiku, ja tev sanāk precīzi 3.2 koncerti.
0
Nav nekādas precīzas statistikas par klausītāju skaidru, tomēr to daudzums ir neliels. Tie, kuri iegadījās muzicēšanas reizē netālu - krēslus manā virzienā nesvieda. Kopumā: visai vienaldzīga. Bet ar to es rēķinos. Šajā vēsajā un kūtrajā vidē, kuri visi jau "tīmeklī" visādus kumēdiņus ir atskatījušies, ar nepieradināto meža mūziku ir jāiet lēnām...
0
^^ 3,2 koncerti sanāk gan, jo vienā reizē biju aizķēries darbā un lielāko daļu nokavēju. Protams, var atrēķināt arī iešanu pēc alus.

Uzstāšanās 11. novembrī starp Radkāļiem un Kalējiem arī skaitās? ;) Tur publika nemaz nebij kūtra!
0
0
nebūs pa prastu kautkādu dfe koverēt?
+5
Cik jauka pārrakstīšanās: "Nav nekādas precīzas statistikas par klausītāju skaidru.."
+1
Ir kāda statistika par klausītāju vecumu?
P.S.
Ņemot vērā, ka mūsdienās jaunatne aktīvi izceļo no lauku miestiem, tad pieņemu, ka tādās vietās kā Lutriņos, Zemītē, Matkulē, Plostos, Zantē u.c. tml. lauku miestos tas vidējais klausītāju vecums ir ap 50 gadiem un virs...
+1
... un skaits - 2-5 cilv. :D
0
MŪŽAMEŽS: sākas jauna ēra - un ieraksti.

Heijā- vasariņa pašā viducī? Svētdiena? Protams....
Abi pasaules kari sākās svētdienā - un arī MŪŽAMEŽAM visas nopietnās lietas sākas pa svētdienām . Arī šī nav nekāds izņēmums.
Izveidots MŪŽAMEŽA oficiālais mūzikas kanāls (patreiz tur nav video.. bet drīz jo drīz).
Saite: www.youtube.com/channel/UCAta8w8735...
Ir "testa" ieraksts - MŪŽAMEŽS interpretē Paganīni "Kaprīzi".
Saite: www.youtube.com/watch?v=_6ZBuLOqets...

---------
MŪŽAMEŽA blogs: muzamess.blogspot.com/

Vairāk informācija pieejama - ja uzjautāsiet caur epastu: funeral665@inbox.lv
+2
diezgan traģiski...
0
Niccolo Paganini, Caprice #666.+1?
0
trrv
+1
Jā, kāda traģiska stīga (laika apakšējā Sol) visam cauri jaušas...
0
Paganīni kapā rotē uz nebēdu...
+1
Tā viņam vajag- a to par daudz mierīgi aizgulējies 6 pēdas zem zemes, cik zināms ... glabāts aiz kapsētas žoga.
+2
Tā nu tiešām toreiz bija: Paganīni savulaik tika uzskatīts par «trve cvlt velna pielūdzēju», un baznīca izlaida leģendas, ka «deviņi velni palīdz šim mūziku rakstīt un spēlēt». Nepalīdzēja arī Paganīni biedrošanās ar revolucionāriem un panākumi pie dāmām. Tāpēc tad, kad šis nolika karoti, baznīca aizliedza viņu apglabāt svētītā zemē.

Bet XIX gadsimtā jau nekādas citas kapsētas nemaz nebija, kā tikai baznīcu uzturētās! Tāpēc komponista zārks tika aizvests uz neapdzīvotu salu Vidusjūrā, kur tika iekārts alā, ķēdēs pie alas griestiem — tā, lai zārks skaitītos «karājamies starp debesīm un zemi». Komponista dēls vēlāk bija spiests pazaudēt ievērojamas summas no tēva atstātās bagātības, grūžot kukuļus garīdzniekiem, lai tie beidzot atceltu aizliegumu mirstīgās atliekas normāli apglabāt.
0
Es ceru, ka mans zārks ar manām atliekām (kas jau būs par dzīru galdu kļuvušas planētas mazākajiem iemītniekiem...) arīdzan nekarāssies "starp debesi un zemi" kaut kur kādā krūmmalē. Lai gan tad, kad būšu jau izgājis atpakaļ "pēc darba dienas" tai saulē: tad jau man būs par to pilnīgi vienalga.
0
Ak jā, tagad atceros- kāds pirms laika man izsacījās, ka pie glabāšanas man būšot jāspēlē tieši šis skaņdarbs. Nu tā teikt, varam jau ar bēru mūziku šo ... laikus iepazīties. Protams, tai brīdī - kad 4(6) vīri ar baltiem dvieļiem apakšā laidīs šo koka mētelīti zemē: tad šis skandarbs skanēs garākā versijā. Vairāk arpēdžijas taktu izskaņā, jo sevišķi vietās, kur minora septakordi nonāks līdz harmoniskajiem atrisinājumiem...
0
Ja mani laidīs kapā, tad šābrīža pieprasītā mana bēru mūzika būs...
* Pūt, vējiņi.
* DIMMU BORGIR - Puritania,
* ELEND- Luciferian Revolution
* Bahs - "Jesus, man of joy"

Uz misiņa taurēm pirmo vēl varēs šā tā nopūst, bet pārējos trīs... hmmm?
+1
16.7.2013.
Ir MŪŽAMEŽA pirmais tīkla - mikrokoncerts.
Tas šeit: /forum/123828-m%C5%AB%C5%BEame%C5%BEs-t%C4%ABkla-mikrokoncerts-16-7-2013
---------
Paredzamā šādu koncertu frekvence - aptuveni 1x nedēļā.
0
MŪŽAMEŽS: "Eiropas Savienības karamaršs - 2036"

Pirmais muzikālais pavadījums - tīkla romānam "Putera kauja".
MŪŽAMEŽA mūzika.

(*- skaņdarba iekšpusē skan arī fragaments no Bēthovena 9. simfonijas fināla/"Oda priekam", kas reizē ir ES oficiālā himna 21. gs sākumā)

Romāna saite: puterakauja.wordpress.com/
MŪŽAMEŽA saite: muzamess.blogspot.com/

www.youtube.com/watch?v=Rk6LkyyZdHU...
+1
Sameti! Tu paskaties, kā Raimonds Pauls dara — varbūt arī kļūsi tikpat populārs, ja rīkosies kaut kā līdzīgi? ;)

pupins.lv/ka-raimonds-pauls-n...
0
Vai tas bija mājiens- man uz "Jauno Vilni" jādodas? Ko gan esu tur tādu pazaudējis...
+2
domāju ka tas bij mājiens:
a) pirms pasākumiem paziņot ka nepiedalīsies, tomēr ar āža spītību katreiz piedalīties.
b) vismaz reizi pusgadā paziņot par projekta izjukšanu lai pēc tam paziņotu par atkalapvienošanos un jaunas plates ierakstīšanu.
0
PēeRāties vienvārdsakot.
0
/forum/123835-m%C5%AB%C5%BEame%C5%BEa-t%C4%ABkla-mikrokoncerts-27-7-2013
--------
Ir jauns MŪŽAMEŽA tīkla mikrokoncerts.
0
(5.8.2013.) "Miss Holmsa" cikls ir ieskaņots

Cikls veltīts - MŪZAI! (6. daļās)
Ziņa šeit: muzamess.blogspot.com/2013/08/miss-holmsa...
+3
Mis Holmsa :D Kādu zeķi tu pīpē?
0
/forum/123835-m%C5%AB%C5%BEame%C5%BEa-t%C4%ABkla-mikrokoncerts-27-7-2013

MŪŽAMEŽAM - ir jauns tīkla mikrokoncerts (Krājbanka665)
+1
MŪŽAMEŽS sāk ieskaņot "Negaisu simfoniju"

Nupatās ir simfonijas pirmais skaņdarbs "Ātrs un negants".

www.youtube.com/watch?v=0fYqGFXE-IY...

MŪŽAMEŽA oriģinālā mūzika. Zibens šāviens, kas reāli iekadrēts 2013. gada maijā.
--------
Spridzeklis, kas rīb.
Spridzeklis, kas dārd.
Spridzeklis, kas šauj.
Un dārdiens- kas grauj... un rada.
---------------
"Negaisu simfonijas" 1. skaņdarbs.
Mūžameža blogs: muzamess.blogspot.com/
+3
Būtu bezjēdzīgi mēģināt aprakstīt Ērika Zanna spēlēšanu tajā baisajā naktī. Tas briesmīgumā pārspēja visu, ko jebkad bija nācies dzirdēt, arī tāpēc, ka varēju redzēt gan viņa sejas izteiksmi, gan varēju apjaust, ka šoreiz viņu spēlēt ir mudinājušas stindzinošas bailes. Viņš centās radīt troksni, lai novērstu kaut ko un aizdzītu to projām, šo „kaut ko” es nespēju pat iedomāties, kaut gan jutu, ka tam bija jābūt kam ļoti varenam un bijību raisošam. Spēlēšana pārauga fantastiskā, izaicinošā un histēriskā skanējumā, tomēr līdz pēdējam saglabāja liela ģēnija vērienīgumu, kāds zināms piemita šim dīvainajam vecajam vīram. Es atpazinu atmosfēru un noskaņu — tā bija mežonīga ungāru deja, kura bija tik populāra teātros, un es acumirklī apjautu, ka šī ir pirmā reize, kad dzirdu Zannu spēlējam cita komponista skaņdarbu.

Skaļāk un skaļāk, aizvien nevaldāmāk un nevaldāmāk nāca arvien jauni šīs izmisušās vijoles kliedzieni un vaimanas. Vijolnieks bija briesmīgi izmircis sviedros un salīcis kā pērtiķis, nepārtrauktā izmisumā skatoties uz aizvilkto jumtistabas logu. Viņa neprātīgi sasprindzinātajās acīs, man šķita, es pamanīju ko līdzīgu neskaidriem satīriem un bakhanāliju dzīrotājiem, kuri dejoja un kā neprātīgi griezās cauri zibeņos trakojošiem mākoņu un miglas bezdibeņiem. Un tad man likās, ka dzirdu spalgu nesatricināmu skaņu, kas vairs nenāca no vijoles, tā bija klusa, nesteidzīga, pavēloša, izsmejoša skaņa kaut kur tālu rietumos.

H.P. Lovecraft, «Ērika Zanna mūzika»

www.satori.lv/raksts/850/Hovards_...
0
MŪŽAMEŽS - "Melnās Piektdienas" vakarā 13. septembrī - būs ar uznācienu plkst. 23:45. Tas sarunāts. Protams, klubā "Melnā Piektdiena". * Pēc tam, kad Esplenādē būs beidzies SKYFORGER koncerts/ kura sākums paredzēts ap 22:20. 665+
0
MŪŽAMEŽS pateicas "Melnās Piektdienas" vakara iekš "Melnās Piektdienas" kluba vakara organizētājiem, kuri deva iespēju jau nr.33 uznācienam būt tieši šajā peklē.
MŪŽAMEŽA 13.9.13. vakara setliste bija....
- "Zante drakona cikls" pilnībā: "No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu", "665skudras", "Dejas uz krustiem"+ BONUS "Dejas uz citiem krustiem" (vienreizējs atskaņojums).
- "Negaisu Simfonija": "1. daļa" un "2. daļa" (pasaules pirmatskaņojums). "2. Daļas" klipu skatāmies tepat jau zemāk ----->
+2
Ir iespēlēts....

"Negaisu simfonija -2: jauns un traks"

MŪŽAMEŽA oriģinālā mūzika. Vēl viens zibens šāviens, kas reāli iekadrēts 2010. gada jūlijā.
--------
Jauns melns padebesis rīb pa malā;
Jauns brāziens, ka dod pa galvu pa galam;
Jauns svaiga vēja uznāciens...
Kas ārā vēdina melnas domas uz neatgriešanos.
---------------
"Negaisu simfonijas" 2. skaņdarbs.

www.youtube.com/watch?v=okz8dxhxR3E...
0
Ieskaņojums veikts...
MŪŽAMEŽS: ir "Negaisu simfonijas" 3. daļa (smacē nakts vidū)

MŪŽAMEŽA oriģinālā mūzika. Zibeņošana, kas iekadrēta 2010. gada augusta naktī.
--------
Nakts atnāk dārdoša;
Un par daudz varoša;
Tad jauns rīts steidzas šurp;
Svaigs un traks gaiss skrien turp.
---------------
"Negaisu simfonijas" 3. skaņdarbs.
Mūžameža blogs: muzamess.blogspot.com/

www.youtube.com/watch?v=jtiCKfxm-Gw...
-1
Neoficiāli....- MŪŽAMEŽS ar 15min uznācienu šo ievadīs...Plkst.20:00 5.oktobrī 1. rokkafejnīcā:))
-1
Tikko teiktais- nopatās ir oficiāli.
+5
MM izskatās kā divi kaķi blakus.
+3
MŪŽAMEŽA setliste 5.10.13. vakarā bija ....
"Fronte 25" (speciālā vakara mūzika)
"No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu"
"665 skudras"
"Dejas uz krustiem"
"No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu/ drūmais variants"
"Negaiss nr.1"
"Drūmie ierakumi" (vienreizējais pasaules atskaņojums)

Yeye = kopumā jau nr.34 ceturtais MŪŽAMEŽA uznāciens 2-gadīgajā Latvijas tūrē.
PALDIES vakara organizatoriem par iespēju uzstāties šajā "Drūmvakarā"!!! 665+
+2
Ja skaņdarba sākotnējais variants saucas «No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu», vai tad drūmais variants tādā gadījumā nav — no Dēliņkalna uz Smiltiņkalnu?
+2
^......uz Smiltiņkalnu pa skuju taku
+1
Sameti ar viņa pijoli varētu inkorporēt kādā pilna sastāva folkmetāla blicē, ja vien tie jaunie nebūtu tik dikti uz "post-hipster post-bleķi" ieciklējušies... Kaut kāds īpatnējs un patīkami nervus kņudinošs raw power tai čīgāšanā ir - grupai varētu sanākt tik nikni un drūmi lecamgabali, ka lai gan tādi censoņi kā Korpiklaani, gan Temnozor nogrābstās.
+1
Šis jau nepiekritīs piespēlēt kādā jaunā projektā, kurš varētu startēt, piemēram, zem nosaukuma Sametsatoll vai Raitis Against the Machine.

Bez tam — pēdējoreiz, kad ar brāli braucām cauri Zantei, tur tobrīd bija pašvaki ar mēģinājumu telpām…
0
Nupatās saņemts apstiprinājums. MŪŽAMEŽA uznāciens arīdzan paredzēts HEAVEN GREY 20-gades vakarā, 8. novembrī 2013 "Melnajā Piektdienā". Ziņas vēl sekos.
Koncerta diskusija šeit: /forum/123887-8-nov-mp-heaven-grey-20-jubileja!
+2
domāju ka Mūžamežu varēt jau padarīt par tādu kā MP defalto iesildītāju, vismaz uz turpmākajiem pasākumiem atkristu krenķis pa galveno iesildītāju :D Domāju tik daudz materiāla Sametis spētu uzražot lai nepaliktu garlaicīgs.
0
Aptuvenais uzstasanas grafiks 8.novembri / "Melnajā Piektdienā" - HEAVEN GREY 20-gades koncertā.
19:30-20:15 : Diseim;
20:15-21:00 : Sovvalniks;
21:00-21:45 : Rusa;
21:45-22:00 : Muzamezs;
22:00-23:30 : Heaven Grey;
23:30-00:30 : Mary Jane.

www.youtube.com/watch?v=uEADRVI8pFY...
+2
Yeahhh...
Paldies HEAVEN GREY un Melnās Piektdienas vadībai- par kārtējo iespēju uzstāties HEAVEN GREY 20-gades jubilejas vakarēšanas ietvaros 8.11.13.

MŪZAMEŽA setliste koncertā bija.
* "Pelēkās Debesis 665" (pirmatskaņojums)
* "No Smitiņkalna uz Dēliņkalnu"
* "Dejas uz krustiem"
* "665 skudras"
* "Negaisu simfonija 1. un 2. daļa"
* "Pelēkās debesis- tragiskā versija" (pasaules vienreizējais atskaņojums)
* "Krājbankas nāve"
+4
Negaidīti, bet PALDIES - HEAVEN GREY mūziķiem par šo video. MŪŽAMEZA uznāciens 8.11.13. HEAVEN GREY 20-gades vakarā klubā "Melnā Piektdiena" :)

www.youtube.com/watch?v=uxyeappjBgk...

+1
MŪŽAMEŽS ir arī draugos: www.draugiem.lv/muzamezs/
0
Šodien ir MŪŽAMEŽA atskaites koncerts- onlainā 24/7/free.

Šis saules riņķis aizrullējas jau prom. MŪŽAMEŽS ir iestrādājies. Un šo to šai gadā sastrādājis.
Ir 3 MŪŽAMEŽA mikrokoncerti.
www.youtube.com/watch?v=slWlCoctbqA...

==================================
Ir "Miss Holmas" cikls - 6. daļās (veltījums MŪZAI!).
- pirmdiena nav tas pats kas sestdien;
- dzīves zāģis nāk... un aiziet;
- un ātras kājas zib...
- tad saule atkal paviz...
- ir pēdējais...pirms
- viss beidzas zeltaini...lai turpinātos.
===================================
Atsevišķs skaņdarbs "Eiropas Savienības karamaršs - 2036".
===================================
Atsevišķs skaņdarbs "Laimīte ir atnakusi".
===================================
Ir (pagaidām nepabeigta) "Negaisu simfonija".
- 1. daļa: "Ātrs un negants";
- 2. daļa: "Jauns un traks";
- 3. daļa: "Smacē nakts vidū".
www.youtube.com/watch?v=jtiCKfxm-Gw...
====================================
Negaidīti- bet patīkami. Ir live uznāciens - kas iefilmēts - 8. novembrī 2013, grupas HEAVEN GREY 20-gades koncert'a "Melnā Piektdienā". Kopumā otrais koncertuznāciens, kas iefilmēts.
====================================
Kopumā visu čolējam MŪŽAMEZA youtubes vācelē: www.youtube.com/channel/UCAta8w8735...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas