Sens koncis. Kas spēlēja?
+1
Gan jau kāds atcerās un var nosaukt kas vēl bez Huskvarn ; Rūsa ; Moral Free ; Mary Jane, spēlēja Huskvarnas 6 gadu jubilejas koncertā bijušajā Rīgas Operetes teātrī, tagadējā La Rocca vai Studio69?(1996. gads bija, pats vairāk nespēju ne acerēties ne netā uzrakt, jau iepriekš paldies par palīdzēšanu.)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Priekš kam tev to vajg?
0
Tas ir — vai es pareizi sapratu, priekš kam tev to vajg? :)
+2
es tikai atceros, ka pec koncerta bija disene, kur muziku lika Dj Knabis :)
0
Tā pat vien, priekš sevis, atcerēties, ko esi redzējis ko, ne. Varbūt taisīšu savu sarakstu.
+6
Ja jau nevari atcerēties vai redzēji, tad jau tas diži neatšķiras no neredzēšanas.
+2
ņemot vērā, ka pagājuši 16-17 gadi jau, tad kāds brīnums, ka var neatcerēties visas bandas , kas tur uzstājās. Ņemot vērā arī to, ka nav palikušas nekādas liecības (varbūt kāds vēl glabā afišu, kā relikviju, kaut pats sen jau kā kādas bankas klerks).
Es, piem., tā uz sitiena nenosauktu visas bandas, bez ieskatīšanās te foruma špikerī, kas uzstājās piem. I (II?) Black Death Night Salamandras laikos. Resp., tad, kad bija Impaled Nazarene. Vai piem. koncertiņš Kabatā, kad bija Salacious Gods, Horna 2003 vai 2004 .g. Kas tur vēl bija? Nu tā- bez ieskatīšanās :)
+4
Vēl bija Sanctimony pilnīgi noteikti (tolaik viņu repertuārs 100% sastāvēja no ārzemju death metal grupu kaverversijām)... Bet kas vēl bija... ej nu sazin... atceros, ka ap 2 vai 3 naktī to pasākumu pārtrauca un visi apmeklētāji bija spiesti tīties prom.
0
^^ Tad kad bija Impaled Nazarene Salamandrā vēl bija tādi zaļi somu grinderi Positive Bastards. Par vietējiem varu tikai minēt. Kabatā kopā ar Salacious Gods un Horna vēl bija Behexen un Urskumug.
0
Vai tik tur ULTRA arī vēl nespēlēja. Tolaik vēl viņi tīri labu speed/tharsh rāva vaļā pirms viņi nepārmetās uz groove. Tik tas pretīgi spiedzošais vokāls gan bik kretinēja.
0
Ultra pastāvēja līdz 1997 .g. Tad līdz 2004 .g kā Gust Of Anger, pēcāk kā Trendkill Method
0
^, ja tas par to Huša konci, tad visdrīzāk, ka Ultra arī bija. Tad jau viena no top bandām.
+1
^

jā, tas par to Huša konci... Vēl man palika atmiņā, kā Urbix uz pareizi atbildētiem jautājumiem par Hušu daiļradi, dāļāja kasetes ar "Bomb Brain Melodies" albumu...
+1
Ultra pilnīgi noteikti spēlēja, to es točna atceros. un sankķikiem vai tikai tas nebija pirmais nopietnais koncerts.
+4
Man visspilgtāk palika atmiņā "čalis' kožakā ar kniedēm, pilnīgās lupatās, kas visiem 'operetē' sasēdušajiem pārmetoši nokliedzās - Kas jūs uz baletu esiet atnākuši?!
ā un vēl, ka toreiz pēc koncerta pirmo reizi biju čiekurkalnā :D pie kaut kādām siltumnīcām draudzenei čalis dzīvoja, tad nu tur palikām. No rīta nesapratu kā no turienes lai mājās nokļūst :D tādi man pirmie iespaidi par metālistu uzdzīvi
+4
Šitās veco konču atmiņas nav slikti apkopot, kamēr vel saglabājušās. Es piem. cik uzroku kaut ko precīzāku par končiem, kuros esmu 1990-tajos bijis, cenšos iemest last.fm kā eventu un tā. Tā tomēr ir LV metāla vēstures svarīga sastāvdaļa.
+2
Aha, bet kad bija koncī filma jāaizlej, tad atmiņas un vēsture nebij ne prātā :D
0
^tāpēc jau bija aktīvi jāfočē toreiz ar filmiņu ziepju traukiem.., tikai kuru tas inetresēja. Kurš tad tīņa maksimālismā tad domāja, ka pēc 15 gadiem būs tik interesanti fočenes aplūrēt:)
0
jāsāk memuāri rakstīt
0
Tie gan vairāk saturētu informāciju par dzērienu daudzumu un veidiem, kas tika dzerti....
0
...pirms koncerta un tā sākumā. Un nākamajā dienā.
+10
Ehhh... kurš gan spēj to visu saskaitīt :) un parasti jau interesantākais sākas tad kad "oficiālā" daļa beidzas.
Bij senos laikos tāds k/n Rītausma, ja nemaldos, kaučkur Pārdaugavā netālu no Imantas. Tur tad nu norisinājās viens Huskvarn koncis. Kā jau jaunībsdienu maksimālismā, grādīgās dziras lielos daudzumos tika lietots gan krietni pirms pasākuma, gan pasākuma laikā, turklāt kā jau jaunam organismam, ar mēra sajūtu tā pašvakāk, kā rezultātā kaučkur ap Huskvarn uzstāšanās vidu, apsargkungi vellzin par kādiem grēkim, izsūtija mani no zāles nah. Lai kā es mēģināju apelēt pie kautkāda saprāta lai tiktu atpakaļ, atlikušo konča daļu pavadīju turpat pie durvīm visai grīļīgā stāvoklī.
Pēc konča padzirdēju ka kaučkur centrā iraid vēlkautkāds pasākums, tik tagad neatminu jau vairs kur, toļi poligrāfiķos toļi kur, hz, bet smagais. Nu ja smagais – tad der. Izdomāju ka dūšas vēl gana priekš vēlviena pasākuma. Sacīts darīts. Tik vells, kāds man vadātājs bij piesities ka ceļā uz pasākuma norises vietu umudrijos apmaldīties. Kad pēc ilgāka laika bezcerīga ceļa meklējumos teju būtu pavisam pazudis, uzgāju vietu no kuras sāku – centrālstaciju. Par cik ceļojums kājām mani bij pagalam nogurdinājis nolēmu vismaz paspēt uz pēdējo vilcienu. Paspēju – norubijos – pamodos ellē ratā Pabažos. A tad ta ziema bij, kautkāds februāris laikam, a varbūt arī ne. Par laimi tā ķibicka ar uzgaidāmo telpu bij vaļā kur tapa nosecināts ka uz centra pusi vilciens būs tik ap 4 - 5 no rīta laikam. Nu ka tā, tad ko tur daudz, gaidīs nost.
Pamodināja mani miličonkuls bargi kratīdams pirkstu, sak nav nekāda gulēšan. Par laimi kā reiz pirmais vilciens nācā un dikten nosalis ierausos vilciena siltumā ar apņemšanos nenorubīties un izkāpt pareizajā pieturā. Varētu teikt ka viss i bumbās, bet kas tev deva. Netālu aiz Lilastes tas vilciens pēkšņi pārstāja funkcionēt un palika nekustēdams ne no vietas. Fooorši. Es protams cerēju ka mistiskā kļūda tiks ātri novērsta un varēs braukt mājā. Bet nekā. Vilciens stāv, elektrības nav, attiecīgi arī siltuma nav. Pirmo stundu kautkānebūt nogulšņāju. Vēl pēc stundas jau aukstums palika pagalam kaitinošs. Stundu vēlāk jau biju nosvilinājis visus kabatās atrodošos papīrīšus lai kaut cik rokas sasildītu. Pēcāk apsvēru reālu domu nosvilināt kādu krēslu lai kaut cik sasildītu nejūtīgos kāju pirkstus. Vot kur bērnam prāts, botītēs ziemas laikā uz koncertu slāt. Bet tad manu apņemšanos atvēsināja nez no kurienes uzradušies remontstrādnieki kuri ik pa laikam vazājās cauri vagoniem. Tā kā ugunskurs man gāja secen nācās vien pieciest cerībā ka drīz takš šitā kaste kustēs. Un kautkad kustēja ar. Mājās pārrados kaučkur ap plkst. 9. Par laimi, kāju pirksti joprojām savā vietā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas