DARRVA 18.nov. Jelgava
+6
18. novembrī, Jelgavā, MCBalerijā uzstājās vietējie karogneši - DARRVA. Varu pačukstēt, ka bandā močī čuvaks, ko Jelgavnieku pazinēji var šifrēt pēc vārda Maize. Domāju, ka normāli pierīsimies.

www.draugiem.lv/darrva/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
maize,vietējais bomzis kāds vai?
+1
DARRVA rokkafejnīcā nogāza labi. Paši gan uz skatuves tādi pastīvi (esot vēl zaļi un saspringuši), bet muzons pārliecināja. Gabali ir gana interesanti
+1
Diemžēl, nē. Bet, ja interesē bomži, varu ierādīt.
-6
Izskatās, ka Te ir vai nu no DELFIEM anonīmie ... iemetušies, jeb jaunās paaudzes metālisti ir tik ļoti deģenerējušies, ka tā vien prasās, lai šiem kāds kaut ko fiziski iespaido !!! Nu kā var tā tik bezatbildīgi bojāt gaisu? Vai tas kādu godu dara pašiem un vispār mūsu tautai, ka uzturam šādus mēslus savā tuvumā? Gan jau pienāks laiks, kad šie mutes brūķētāji nonāks lielos sūdos un pēc ilgām mocībām, ja vēl paliks dzīvi, iegūs mācību kā jāciena citus.
+3
pareiz pareiz, es vēl vairāk teiktu, šis portāls ir jācenzē!!!
jo kā gan tas nākas, ka tu cilvēks iepostē ārkārtīgi svarīgu un nozīmīgu info, pēc kura tevi būtu virtuāli jāpaijā un jāslavē visās toņkārtās, jāsapluso tā lai atlikušajam gadam pietiek, bet te daži deģenerāti tēmu izposta ar runām par bomžiem, alu un nedod dies, pupiem.

+2
^^^ Kas te notiek! Pat normāli cilvēki pēdējo nedēļu laikā kļūst par nemākulīgiem troļļiem! Toč Ragnaroks laikam nāk.
+5
Pinmēness, alkohols un sen neizšautas kules.
+1
Un vēl rudens depresija :D
+3
^^^Eh, man gan Faunuča cikliskā parādīšanās ir kā bagātināts skābeklis vai pavasara vēsmas. Viņš vienkārši atnāk un ar pāris komentiem dažās tēmās noliek visu pa vietām.
0
Pareizi, rudens depresija, biju piemirsis, jāpāriet atkal uz smilšbirstoša blekmetāla klausīšanos!
+4
rudens - depresija
ziema - depresija
pavasaris - alerģija
vasara - saulesdūriens
+3
rudens - iesnas, artrīts, depresija
ziema - gripa, plaušu karsonis, depresija
pavasaris - alerģija, depresija
vasara - saules dūriens, pirmās pakāpes apdegumi, depresija
+1
normāls komplekts, sevišķi tagadējiem jauniešiem kuri audzēti sterilos siltumnīcas apstākļos
0
wow, bet paldies, Faunuci, kā tu šitā atkal ielīksmoji manu dienu? es tajā draugiem portālā fanu pogu nebiju spiedis ļooooti ilgi, un death metālu arī vairs gandrīz vai neklausu, tik to stŪlbo postbleku un ņūvīti laižu, lohs tāds... bet šie jaunekļi tiešām labi un svaigi izklausās, varētu uzmošot kādreiz pie šādiem, ja līdz viņu nākamajam koncertam nebūšu vēl miris. ok, paldies, Faunuci, turās, bučas uz visiem vaidziņiem :*

par komentāriem - izskatās, ka te ir anonīmi DELFĪNI saradušies. nezināju, ka DELFĪNI klausās n
+1
...āves metālu. man likās, ka delfīni klausās tikai spēka metālu. bet joprojām klausos grupu, dzeru kafiju... tiešām spirgta skaņa, nopucēta, ir ok. tā jau ir, ka no Zemgales galvaspilsētas nāk... Rīgas pseidointelektuāļi tur nav cieņā, tur ir tā, ka mauc un viss, vai ne, Faunuci...? nemuld pa tukšo tā kā tie Rīgas pipeles un padauzas, ne? pretīgie Rīgas maukvālodzes, nolocītie prezervatīvi, nomauktās avis, ausu piedirsēji... Zemgalē zina, kas ir manta, vai ne? Zemgalē zina, kad pienāks Zemes gals, vai ne? :))))) bet tad tomēr - kāpēc tur tik maz dūmsteru? kā ir Faunuci? KĀPĒC ZEMES GALĀ TIK MAZ DŪMSTERU???? ĀĀĀĀ, ATBILDI.

kopā pa visiem gadalaikiem baigā neiroze, bet nu tad jādzer Abilify, hahahaha. vai arī šņabs ar gurchen. ai labi, jāpastrādā laikam... bet paldies, Faunuci, ceturto reizi.
+2
"normāls komplekts, sevišķi tagadējiem jauniešiem kuri audzēti sterilos siltumnīcas apstākļos"

tbf diez vai saules dūrienam un apdegumiem ir kāds sakars ar augšanu siltumnīcas apstākļos
0
tas viss tāpat ir ģenētika
0
^^ gan jau kad ir, līdzīgi kā ar apcepšanos solārijā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas