Pudeļu nodošana
0
Laba diena!

Sen neesmu ar tādām trakulībām nodarbojies, varbūt kāds zin, kur Rīgā nodot pudeles, un kādus ciparus piedāvā?

Savulaik uz avotenes, pretī trim vīriem bija būcenis, kur, ja nemaldos, 4sant par katru tukšo stikladesu deva. Tā iestāde vēl strādā?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Cik nododamais?
0
Īstenībā tikai interesējos priekšdienām. Pašlaik kādas 10 kastes varētu būt, bet savulaik Upīša Pasāžā dzīvojot bija ap 3000 savācies.
0
Nekad neesmu sapratis, kamdēļ jāvāc/jākrāj mājās izdzertās pudeles? Vai tiešām finansiālais ieguvums beigās ir tā vērts?
+4
Par 3000 pudelēm tīri normāls cipars sanāk, un vēl var darīt šādus pigorus - www.youtube.com/watch?v=fK6q0PNHJ3c...
0
Piebalgas pudeles pret pilnām var nodot Jelgavas ielā - pat padsmit saņu ieguvums sanāca - www.piebalgasalus.lv/lv/kontakti/... . Līdzīga shēma bāzē pie Spice.

Tikai pudeles par jēdzīgu cenu varēja tajās alusbodēs Berģos un Apūzes ielā nodot.
0
Man ar tāda problēma, ka sakrājušās dzīvoklī tukšās pudeles un vajadzētu nodot. Vēlams kaut kur centra tuvumā.
0
Studiju gados ne reizi vien nodotās pudeles palīdzēja tikt pie kartupeļiem. Par padumjijas laiku nemaz nerunājot, nodod vienu limonādes pudeli nopērc 2-vus saldējumus. Kā ir tagad gan nezinu.
+15
Man patīk, kad mājās drusku iekrājas tukšās. Vismaz redzi, ka kaut kas ir darīts.
+3
3000 - solīdi :)
+1
Uz Tallinas ielas (~ pretī Patriotu bodei) ir nodevēju perēklis. Kontingents gan tur rosās kolorīts :)
+2
Pie tādiem apjomiem es gan pameklētu kur toč ir labākā cena. Nav kautkāds gudriem.lv priekš pudelēm? >:)
0
Diemžēl saits piedāvā cita veida info: pudeles.lv/
+1
Annas iela (pie Laimas fabrikas), pati eju tur šad tad nodot, kad secinu, ka mājās nav ko ēst, bet Despis naudu arī nav atstājis :D
+6
Nu vismaz pudeles atstāj...
+1
Jouds tarņiku atvēris ?
-1
Nevajag pudeles nest nodot! labāk tad toč pigorus taisīt!
0
A kur lai pudeļu korķus nes nodot? Man viens maišelīts ir... ;)
0
Mums ar Juodu tarņiks sanāk tieši pretī ieejas durvīm - tādā 2stāvu koka būdelē, blakus arī esot točka, bet es labāk pie Juoda uzeju augšā garaiņus paostīt un pie reizes atstāt aizkorķējāmās pudeles
0
^^ vari uzkāpt uz saviem korķiem >:)
0
pēdējās reizes, kad nodevu tukšās alus pudeles bija vidusskolas laikos.. tā bija pavisam reāla un godīga iespēja tikt pie dienišķās cigarešu paciņas vai iedzert vietējā krodziņā. Nebija senčiem jādiedelē šādos gadījumos. Kad iekrājās kādas 20-30 pudeles- kkādi 2-3 Ls laikam sanāca. Skolniekam 90`tajos tā bija reāla naudiņa.
Šodien gan man nekrājas tukšās pudeles- pēc satura iztukšošanas tiek izlidinātas.
p.s. man patīk sistēma Čehijā- baigi ērti izdomāts ar to apmaiņu pret tukšo taru. Tie, kas apmeklē Brutālu, zinās par ko bazars.
+5
Latvijā jau ar tā bija - tik nolikvidēja sistēmu, neko nesniedzot pretī. 80-to beigās ar muterīti čāpojām uz tarņiku pie Stradiņu slimnīcas un normāli nodevām visa veida pudeles un burkas, sinepju burciņas ieskaitot, jo bija jēga. Aluspudeles katrā dzērienbodē pieņēma. Tagad tās tiek lidinātas miskastē, labākajā gadījumā stiklam paredzētajā konteinerā.

Turklāt ražotāji maksā speciālu nodokli par iepakojumu ar domu, ka tas tiek tērēts tā pārstrādei.
+12
Latvijā ar to tukšās taras sistēmu tāpat kā ar galerijām trūmetālā :D
0
Tak laikam ka Maximās tagad arī pieņem pudeles, šķiet, par 3 vai 4 eiro centiem gabalā...
0
Es arī īsti neizprotu pudeļu uzkrāšanu. Labi, kaut kāda naudiņa jau beigās salasās, ja ir paliels apjoms, bet kur to visu turēt? Privātmājā ar krietnu garāžu vēl saprotami, bet dzīvoklī? Var jau, bet aizkraut vienu istabu tikai tāpēc, lai būtu... nu i nah.
+1
man jau ar dzīvoklī un pagrabā pāris simti, bet tur jau cita fīča - ja nu pietrūkst, bet Piebalgas pudeles žēl mest laukā
+5
Pieliekamais pats aicina piepildīt viņu ar pūdžām + stiept lejā no 5. stāva visiem vienmēr Ļeņins + konteiners parasti jau tā ir pārpildīts ar parastajiem sadzīves atkritumiem. Tā nu krājas un gaida, kad aizvedīs. Kad, piemēram, brāļi vienreiz vinnēja radio konkursā iespēju uz nedēļu testēt pašu jaunāko Volvo modeli (ar nosacījumu, ka pēc tam tajā pašā radiostacijā tādā (ne)slēptās reklāmas raidījumā izstāstīs iespaidus), tad pirmais uzdevums jaunajam Volvo bija — aizvest nodot pudeles!
+2
Vajadzēja teikt, ka kūtsmēslus vedāt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas