Sienas un ķeburi
+11
Dvēseles kliedziens.
Zajebaļi tie ķeburu zīmētāji uzsienām.
Cilvēks stādā, nopelna, nokrāso sētu- atnāk kaut kāds p-veidīgais un visu vienā naktī nozīmē ar sev saprotamiem simboliem.
Ko true domā par šo visu?
Vienu šādu 16gadīgu pīzduli pieķēru- sazīmēju purnu ar to marķeri, aizbēga pinkšķēdams, sasolot man ātru Nāvi. Gaidu.... pagaidām nav atnākusi.....
Interesētu Jūsu domas par tēmu.
Paldies!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Es pat atzīstu kvalitatīvus grafitti vai bildes uz noplukušas sienas, kādā tunelī vai uz grausta, bet man arī ļoti nepatīk visādi ķēpājumi, simboli, vārdi, kas izskatās kā ar pimpi rakstīti. Uzskatu, ka ir necienīgi ķēpāt jebko uz svaigas un/ vai atjaunotas sētas, fasādes, durvīm, tas ir kā spļāviens sejā tiem cilvēkiem, kas cenšas apkārtni padarīt skaistāku.
+1
Tur jau ir tā lieta. Lai izpauž savu mākslu. Reizēm arī interesantu.
Jautājums ir- vai nevajag tiem dažiem māksliniekiem dot pa galvu kārtīgi un ar attieksmi?
Man ir interesanti, kā true cīnās ar šo lietu.
0
Ko tur daudz cīnīties. Pimpīšus uz sienām zīmēt cilvēkiem ir vajadzība jau kopš alu laikiem.
+4
tur jau tā problēmea, ka vairums ķēpātāji pat normālu spārnoto vafeli nespēj uzzīmēt ... daudzmaz regulāri sanāk kustināt gar bērnu slimnīcu - tur Robežu ielas žogs bija ar skolnieku zīmējumiem nozīmēts. Visai interesantiem. Ar laiku sarodas jo vairāk ar pirkstu taisīto ''mākslinieku'' strīpelējumu pa virsu. Pofig, ka siena, kas vērsta pret dzelceļu nav apkrāsota un tur savus ānusa izdalījumus vari ķēpāt cik lien - noteikti jāpārklāj kāds ar savu sūdu, kā tādiem jehovas lieciniekiem ... Zirga kāju tādiem pimpjiem dirsā iespraust.
+2
Tos debīlos "parakstu" špricētus jātesī ko jaudas, savukārt tie, kas zīmē jau advancētākas lietas, atbalstu, tā ir māksla, bet jāciena citi un privātīpašumus, vēsturiskas celtnes un nešpricēt tur.

Runājot par pimpīšiem. Ja paceļ "faktu", ka Rīgā, centrā esot daudz nelaimīgu seju, tautā saukta par "pelēko masu", un visādi citādi. Varbūt tiešām jāuzzīmē gigantiska pipele kaut kur centrā, lūk ies garām un daļa vismaz pasmaidīs. Kaut kāds progress jau noteikti būs. :D
+1
nu var jau radikāli cīnīties- snaiperus novietot pa točkām, lai vaktē.
0
Nē, nē, snaiperus novietot vajag uz točkām, kur narkaši savu mēslu tirgo un štancē.
+4
Un armijai/omegai arī inčīgāks praktiskais treniņš, nevis pa preskartona plāksnēm puļīt...

Un varētu ar slimnīcām sarunāt, ka, teiksim, šauj konkrētās vietās, lai arī paramediķi patrenējas šādām situācijām. Teiksim: "Eu, šodien, davai, mēģini cauršaut kādam ķēpātājam plaušu, ja uzrodas. Mums te viens jaunizceptais dežūrā būs līdzi. Gribam pabiedēt, he he..." :)
+1
Visvairāk kretīnē, ka uz svaigi renovētām koka ēkām uzbliež tos tagus.
Bet īpašniekiem arī ar galvu jāpadomā un jāuzliek kameras. Klusajā centra īpaši labi redzēt, ka tie maukuļi nelien tur pārāk ķēpāt
+3
a kāpēc pežas nezīmē,grūtāk uzzīmēt?
+3
^ … vnk ķēpātāji ir tādi pidarasi, ka par vafelēm vien interesējas…
+1
idejiski, pimpīšglezniecībā ir plašākas iespējas izpausties: izdaiļot ar spārniņiem, zābaciņiem, rociņām uttt.

bet cik daudz izpaudīsies zīmējot caurumu ?
0
Ja pieņem caurumu kā alu, tad var izpausties itin labi, bija tak senie alu zīmējumi, tik pareizās perspektīvas jāņem.
+2
"Ja pieņem caurumu kā alu..." - Tas ir kā? Uzzīmēt pežu uz pežas sienas? Inception, bļe.
0
From inside jopt. :D
+1
Var jau zīmēt pārmaiņas pēc ne vafeli, bet vāveri ar spārniņiem, tikai tā būs kaut kāda Libresse reklāma. Ja nopietni, tad es nesaprotu šito: vot kā tiem ķēpātājiem neapnīk zīmēt savus iniciāļus visā auguma augstumā (SA, FA un kas tur vēl tiek manīti) — visu laiku, gadu no gada, viens un tas pats! Visās Rīgas malās!
+3
par maz urīna, lai katru stūri apčurātu
0
Skatos, Bleid, mākslinieks švaks no tevis. Fantāzija tāda aprobežota - es, piemēram, nemanu nekādus objektīvus šķēršļus cauruma izdaiļošanai.
+5
Bet, kas attiecas uz jautājumu, kāpēc vafeles uz sienām zīmē, bet vāveres nē, man šķiet, ka atbilde varētu būt vienkārša. Pirmkārt, saprotamu dzīvniecisku iemeslu dēļ šie ķēpātāji absolūtā vairākumā gadījumu ir vīriešu dzimuma; otrkārt, lomu droši vien spēlē fakts, ka absolūtais vairākums no šiem ķēpātājiem pežu ir redzējuši labākajā gadījumā datora ekrānā.
+4
nuja, parocīgi, ja ''mākslas modelis'' ir vienmēr pie rokas - ja sāk mākt šaubas - pastiep ķepu, izvelc ārā un pārliecinies par proporciju pareizību

^^ zinu, ka esmu švakāks mākslinieks par tevi, bet ar caurumu jau problēma, ka jāizdaiļo puslīdz atpazīstami, t.i. lai neizskatās pēc spalvainas barankas vai pumpaina ''V'' burta - lai māklas ekspertsspētu atšifrēt, ka tā ir domāta petene, nevis nobraukta varde
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas