Giča uz tirgu
+4
Pirmā izlaiduma Epiphone Emii - Rebel. Gibson mkII kopija, ražota Korejā, pēc sērijas nummura sanāk, ka 1995. gadā.
Komplektā Proel čemis, plata ādas siksna uz straplockiem.
Trumuļmetālistiem - atlaide
www.ss.lv/msg/lv/entertainmen...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
^ vij dieniņ, traucētāji ar piedāvājumiem no sērijas «pa 150 ņemu» tagad jau ir pagātne. Tagad, kā liecina pieredze pēdējā mēneša laikā, viņi piedāvā mainīties, pretī dodot Stagg vai kaut ko tikpat «burvīgu»!
+1
Ha ha, mūziķiem krīze, ka uz tām maiņām sāk spiest. No otras puses, tā jau tāda pozitīva pieredze. Paspēlē kādu laiku uz viena, noprovē kau tko citu un tā, tomēr "kvalitātes" līmeņiem no tā paša Epifõna uz Apollo un Stagg nav pieļaujams. Kaut gan Stagg arī high-end gičas/basi esot.
0
Stagg tādi gudrinieki var iespraust sev, kur saule nespīd :D Vienkārši pats labu laiku jau nespēlēju un diez vai tuvākajā laikā atsākšu. A piķis citām lietām noderēs
+2
Piemēram, šodien redzēju sludiķi, kur piedāvā pārdot GIBSON thunderbird basu(4stīgu) par 500eiro vai mainīt pret 5-stīgu basu. Aizmetu piedāvājumu uz maiņu ar iespējamu piemaksu un palūdzu bildi, jo cena maigi sakot nav adekvāta, vai nu gibsis sists vai pizģīts, citu variantu nav. Un, protams, kā izrādās, tas ir Epiphone. Taču smieklīgi tas, ka jauns Epiphone tāds piķo zem 300eiro. Appisēji bitvajškociņ.
+6
Vēl pāris gadus atpakaļ par 500 latiem notirgoju pašam nevajadzīgu 7-stīdzeni — aizgāja, ka nemetas. Tagad par 200 eiro nepērk, lai arī štrums (manuprāt) apmēram līdzvērtīgs :D

Kādus 10 gadus atpakaļ man bija Stagg bass treniņiem, bet no tā mani veiksmīgi atbrīvoja Tārgales ielas čigāni, kas no Pārventas nāk uz vecpilsētu zagt — atlauza logu, kamēr biju Rīgā, un aiznesa 2 lietas: basu no palodzes un odekolonu no plauktiņa.
+3
Ir arī savs laiks jāpaspēlē uz Stagg pagales, lai spētu novērtēt Instrumentu (ar lielo burtu)
+2
^^ Katram kārtīgam basistam čehola kabatiņā jābūt vismaz mazajai pudelītei odekolona - cuz you never know. :D
+5
^ Nu es arī toreiz nebiju īpaši noskumis, ka man to malku nozaga — iznākums bij tāds, ka tajā konkrētajā istabā, kuru aptīrīja, pēc tam ilgi neviens negribēja palikt pat ne uz nedēļu mitināties, jo tajai pirmā stāva istabai logi iziet tieši uz vecpilsētas šķērsielu, kur čigāni var ložņāt un zagt, un bija grūti viņiem ko padarīt, pat ja gribētu. Iznākumā man katru reizi V-pilī bija tukša istaba, kur palikt, un tā es uz viesnīcas rēķina ietaupīju daudz vairāk naudu, nekā tas bass maksāja >:)

Pēters Brūvers, reiz dzērumā izgājis pagalmā uzpīpēt, noķēra un piekāva divus kompju zagļus, bet tas neko nemainīja — drīz vien tie paši no pagalma mēģināja aizdzīt Uldim Rudakam piederošu žiguli (!!!)

Pēc manu piecu stīgu pazušanas Heresy gan centās ko vērst par labu — aptaujāties, vai kaut kur pilsētā tas verķis neuzpeld, bet suns viņ zin. Mācība — Ventspilī nedzīvot pirmajā stāvā nekad, to iesaku visiem ievērot :) Reāli man toreiz par pentagrammas uzlīmi uz basa bija vairāk žēl nekā pašu štrumu.
+9
Man ar līdzīga situācija kā Dethecrator par to tirgošanu. 2006.gadā neta sludiķī ieliktu giču nopirka dienas laikā, noņēmējus pēc dažām stundām, un par cenu neviena vārda. Kāda bija ielikta, tādu samaksāja.

Pirms div' gadiem gribēju Jackson giču pārdot. Visi, kas pieteicās, īdēja un gnīdēja, vai nevar nokaulēt. Cena, manuprāt, bija adekvāta. Labi, ka nepārdevu. Noglabāšu kā labu vīnu un uzsitīšu gaisā 2050.ajā pa 10 štukām kā vintidž, yo! :)
+4
Ja kāds čigāns neaizstieps :)
+1
Šito Epifoni ar Stagg salīdzināt gan ir zaimošana. Šeku, piemēram, recenzija tiem, kuri spēj lasīt krieviski: www.guitars.ru/01/info.php?z999...
0
Bļins, žēl, ka tik vienu plusu varu iemest par to, ka šo linku atgādināji. Būs augos tirgus postam jāpiekabina.
+2
Ziedoņa epifōnijas, mļe
0
«Lēksim bedrē, lēksim bedrē — redzēs, kas mūs ārā vilks!» dziedāja Kiss of the Dolls bedres malā… 
0
Starp citu, truemetālistiem solītā atlaide ir visai garda - atdos pa 270 eināriem. Ja netēlos līkdeguni un man smadzeni nejās
0
^notēlot līkdeguni grūti. vai nu esi, vai neesi līkdegunis.
0
Kur es tev raušu 270 Einārus — es tik kādus 4 pavisam kopā pazīstu…
0
to ģiču var iemainīt pret vienu pašu Eināru Repši.
0
Nafig man aliens? Ja nu vienīgi šim komplektā nāk visi īpašumi un ļodenes...
0
viņam tak parādi lielāki par īpašumiem
0
Un kārtējās gaisa pilis, kā izvest latvju tautu saulītē vēl lielākas kā parādi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas