Hard Rock Laager 2015, 3-4.jūlijs, Vana-Vigala, Igaunija
+2
+SHINING (Swe)
+THRESHOLD

www.hardrocklaager.ee/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
viens kārtīgs iemesls aizbraukt atkal
+1
threshold toč ir iemesls!
0
kaut gan...jāskatās, kas būs tālāk...Pagājušogad tur tas line-up bija tāds maigi sakot pašķidrs salīdzinot ar to pašu Kilkim Žaibu...
+5
nav ko pimpi ar pirkstu salīdzināt
+1
+ WOLF
0
vēl viens kārtīgs iemesls
+7
+ CANDLEMASS (swe)
+ NEGLECTED FIELDS (lat)
+4
Lūk CANDLEMASS ir tiešām kārtīgs iemesls!
0
Ja nepajuks līdz tam laikam :>
0
Šovasar laikam sanāks vismaz par 2 festiem vairāk nekā pēdējos gados - HRL un Z&L tak laikam nāksies apmeklēt.
+1
Khm. No pieciem "hedlaineriem" četrus es it nemaz nebūtu pretī redzēt.

Varbūt pacelt beidzot pakaļu un aizbraukt uz kādu koncertu vienreiz pa pieciem gadiem?
0
Tagad ir pilnīgi skaidrs, ka uz HRL atkal jāmauc
+2
Dēļ Candlemass, pat es i gotovs savu veco miesu beidzot izkustināt.
+1
Bet tas www.piletilevi.ee gan ir viens anāls un bremzēts kantoris - itkā tas pats uzņēmums, kas Lietuvā un Latvijā ir BiļešuServiss, bet caur tiem nevar Igauņu pasākumu biļetes nopirkt bet caur šiem tik no lokālajām bankām (SEB un Swed ieskaitot) var pirkt, bet ar MasterCard var maksāt tikai, ja pēc tam izņem no viņu spectirdzniecības vietās piemaksājot 1.50

Līdz 03.13.2015. biļete maksā €34. Tad 36, bet no 01.06.2015 - 38
+1
Labs cilvēks pabakstīja igauņu bāleliņmus un arī Latvijā kā baltie cilvēki tagad var iepirkt biļetītes - www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/festiva...
0
pileti levi tulkōjumā no igauņu valodas nozīmē biļešu ļevaks.
+1
+ ANAAL NATHRAKH
+ ALFAHANNE
+2
Nazinu, kas ir tas otrs, bet uz anaalajiem arī būtu jāapskatās.
+7
Izbraucām no centra uzreiz pēc 16:00, bet galā bijām tikai pēc nepilnām 4h dēļ ceļu remontiem, bet uz WOLF paspējām. Kvalitatīvs hevītis - zvaigznes no debesīm negrābj, bet publiku iekurina un māk labi rukāt. Laikam Vellakmenī bija jau reiz skatīts.

Fiksi uzmaucām teltis (mantas neviens nebaudīja un par stiklu arī šoreiz neko neteica) un jau bija THRESHOLD jāskatās. Visādā ziņā lielisks koncis ar atraktīvu frontmenu, kas pirmo dziesmu no skatītāju vidus nodziedāja. Bija gan mazuma piegarša, jo ar 55min likās par maz un kautko no Hypothetical arī gribēju dzirdēt. Garām ejot pāris FORGOTTEN SUNRISE dzeismas noklausījos - tā jau neslikts tucārs, Šturmā kā viena no 6 bandām būtu OK, bet ir pagarlaicīgs un vokāls nepatīk vietām.

Alus pie telts patīkami dzērās, tāpēc no Anālajiem tikai pēdējās 30min noklausījos - ar aliņu būtu OK, bet siltu igauņu makrolāgeri tovakar vēlreiz pirkt negribējās, tā ka bija visai garlaicīgi, laigan spēlē smuki un ir interesanti momenti tai Desgraindā ar industrijas un metalkōres elementiem. Gaismiņas smuki zibināja un arī pie šiem skatītājus izklaudēja orgu sarūpētās ugunsdejotājas un ugunsspļāvējs.

Tovakar uz smelšanu īpaši nespiedu un 3 gāju dusēt - bija visai drēgna nakts un māca smaga aizdoma, ka līdz 10 Saule neļaus snaust. No rīta jau 7 nācās pagriezties ar galvu pret teltts izeju un ilgāk par 9 pasnaust nesanāca. Tie, kas 7 bija gājuši gulēt, to novērtēja :)
+4
Paskatījāmies un nedaudz piedalījāmies telšu pilsētiņas atrakcijās (šķēpa mešana) un gājām uz vietējo bodīti. Neskatoties uz mataino bariem, bija auksts alus man topā iekļuv a čipsi ar gurķa garšu ;) Pačilojām vairākas stundas ēnā pie daudzstāvenēm. Paskatījos HERALD - biju jau iepriekš redzējis - labs hevītis, ko ar aliņu ieklausīt. Pēc tam sanāca nosnaustiesa teltī - Shining palaidu garām, bet nebiju īpaši noskaņojies šos skatīt.

NEGLECTED FIELDS gan visu noklausījos un šoreiz skaņa bija OK, kautgan pirmā dziesma bija tūtā. Nedaudz tik par skaļu. Tā jau neslikts muzons, bet koverīts tāpat visvairāk iepēra ;) Tad jau sekoja CANDLEMASS - šobrīd gada labākais koncerts ! Mats Levens kārtīgi blieza un labi iederas kolektīvā. Dziesmas ar - hīts pēc hīta!

Piestaigāju arī Igaunijas vecmeistarus un leģendas AGRESSOR ieklausīt un bija spēks no tēviem. Ierakstā varbūt nedaudz garlaikotu (nav klausīti), bet dzīvajā kārtīgi per, kā jau labai trešdesai pienākas. Smuki rifi un skarbās melodijas ir.

Savlaik Intars izdaudzināja, ka labākais (no organizācijas puses) fests Baltijā, bet tagad tā neteiktu - silts bundžu alus pie +25C īpaši nepriecē, roku mazgājamais ūdens pret vakaru bija beidzies un točas tika fiksi piedirstas un tās tīrīt neviens nesteidza, kā rezultātā ieslēdzās organisma aizsargreakcija - ēst īpaši negribējās un festā paklucēt neradās vajadzība. Festa paiku paēdu ar tikai pašās beigās, kad Caliban fonā garlaikoja - kartupelīši bija OK. Šašliks, kas Žaibās maksāja €4 šeit jau 8 piķoja. Bet šīs negācijas neliegs vēlreiz aizbraukt uz HRL, ja būs pāris labas grupas.

Un laiciņš bija labs (par karstu gan), tik tieši tajā brīudī,. kad svētdienas rītā jau sāku novākt telti, nedaudz uzlija, tā ka nācās Rīgā pažāvēt piemājas zālienā.
0
To par organizāciju es droši vien teicu gadus astoņus atpakaļ - viss plūst, viss mainās.
+1
Par skaņu gan var atkal teikt tos labākos vārdu, uz abām skatuvēm. Šādi tādi sūdiņi jau bija, bet ātri tika novērsti.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Lācis
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas