Collide - Without Oppression un koncerts 22.decembrī
+4
Latvijas thrash metal grupa Collide 2010.gadā ierakstīja dziesmu "Without Oppression", bet paturēja to noslēpumā. Tagad ir iespēja to noklausīties.
www.youtube.com/watch?v=U_nyhNqcKAg...

22.decembrī būs unikāla iespēja redzēt Collide koncertu klubā Depo, pasākumā, kurā spēlēs arī grupa Kapakmens (metal/punk) un Slaughtered lambs (death metal).
www.facebook.com/events/165379809156...

Collide šajā koncertā spēlēs ar bundzinieku, kas grupā spēlēja no 2004.gada līdz 2009.gadam un ar kuru tika ierakstīts arī Collide albums "All That Oppress".
Visu "All That Oppress" albumu, kā arī 2014.gada Demo ir iespējams klausīties:
collidemetal.bandcamp.com

Papildus tam:
Collide 2004.gada Demo: xedzax.bandcamp.com/album/collide-demo-...
Collide 2006.gada Demo: xedzax.bandcamp.com/album/collide-demo-...i

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Īsāk sakot, Collide/Kapakmens vienkārši kapās divas reizes :D
+3
2 X 45 - balles programma :D

Collide sastāvs rīt būs Kapakmens sastāvs + ilgadējais Collide solo ģitārists A.Māls.
+6
Jums vajadzētu izlaist splitu. Un neuzrakstīt, kurā pusē kāds sastāvs spēlē :P
+1
^Labs! :)
+1
Slaughtered Lambs — pajauns deathcore projekts: četri krievēni močī enerģisku moderno detuhu ar atonāliem solo, un lauzieni (līdz ar stāju konkrētā kŗabī) ir pietiekami lielā skaitā, lai šo tomēr pieskaitītu pie deathcore. Orientieris — skan smagāk par Whitechapel. Pie kam čuvaki atmetuši basistu un močī uz divām astoņstīgu ģitārām. Bundzinieks zvetē kā no trakomājas izmucis robots. Patīkami klausīties, ceram dzirdēt vēl, jo deathcore mums regulāri spēlē tikai Mayla.

Collide — atgriešanās koncerts pēc 2 gadu pārtraukuma. Bija jau aizmirsies Collide nesums, devums, bliezums dzīvajā, tālab iespaids šāds: dziesmas īsas un konkrēti grūvīgas, turklāt Collide izdodas izvairīties no pārējo trasheru modes par katru cenu iebāzt katrā dziesmā kādus solo — tie ir tikai tur, kur tiešām prasās. Mošpits bija. Uzradās un kādus gabalus noblieza pat Collide pirmā sastāva bundzinieks, tā kā Wagara/Kastetes/Collide/Kapakmens sitējs Felkers pēdējās dziesmās varēja dziedāt. Izskatījās tas šādi: kā jau bundzinieks, Felkers pa paradumam nolīda stūrī un ar skatu pret sienu dziedāja no lapas. Īstais dziedonis tikmēr grūstījās un bļāva starp klausītājiem, it kā būtu 16. marts. Klase!

Kapakmens — kā vienmēr, kapāja tā, it kā sasalušā zemē būtu jāizkapā kapa bedre. Starp gabaliem aicināja uz anarhiju: «Nākamā dziesma — Dumpja Suns! Izlaid no sevis ārā savu iekšējo dumpinieku!», uz ko no klausītāju puses tika bļauts: «Izlaidīšu ārā savu iekšējo kapakmeni!»
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas