Festivāli čehijā/slovākijā/ungārijā
+1
Google man neko prātīgu nesaka šodien, tapēc jautāšu šeit...
Augustā plānojas brauciens pa minētajām valstīm (un varbūt cilpa pa austriju), lēnām tiek plānots maršruts un aktivitātes. Pie iespējas, labprāt pieķertu klāt kādu smagās mūzikas festivālu (pagājšgad masters of rock bija ekselents). Pašlaik ir izdevies sameklēt tikai lielos megafestus (BA, masters of rock, sziget utml.). Varbūt kādam ir info par kaut ko mazāku, kas šogad notiek?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
No savas pieredzes iesaku šo: Hell Fast Attack www.hellfastattack.com/category/kapely/...

Pēc izmēra un lieliskās atmosfēras tāds kā Kilkim Žaibu, fokuss uz bleķi. Notiek kalnainā vietā (priekš čeha un morāva ne pārāk kalnainā, kamēr priekš mums tie ir augsti kalni) pilsētiņā, kas saucas Brņeņeca uz Svitavas vai kaut kā apmēram uz to pusi. Šis būs jau desmitais festivāls, un katru gadu ir arī pa kādai grupai no Baltijas, Ukrainas utt., ne tikai čehi, poļi, slovaki. Pašlaik izziņotas Infestus, Pačess, Baptism, Blaze of Perdition, Silva Nigra, Horna, Kroda, Khors, Luctus u.c.

Vēstures interesenti pilsētā var apmeklēt to konkrēto fabriku, kur tās direktors Šindlers sekmīgi slēpa ebrejus no Holokausta — fabrika vairs sen nestrādā, bet apmeklēt var. Pilsētā ir arī vairākas viesnīciņas, kuras atrodas kājāmgājiena attālumā no festa vietas.
0
Brņeņeca uz Svitavas? Mājaslapā rakstīts, ka Brno.
+2
Ā, nu tātad pārcēlies uz lielāku pilsētu. Brno — sūdīgi, jo tur trešdaļa no pilsētas ir viens gigantisks geto ar Čīčām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas