FLESHGOD APOCALYPSE + HATE Rīgā 25.05.2016 @MP
+8
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Ceturdiena. Garās brīvdienas? :D
+1
Ceturtdien, 26. maijā Rīgas klubā „Melnā piektdiena” uzstāsies simfoniskā death metal meistari „Fleshgod Apocalypse” no Itālijas, kas savā daiļradē veiksmīgi apvieno metālu un klasisko mūziku.

Grupa tika dibināta tikai 2007. gadā, taču šobrīd atrodas Itāļu metālmūzikas skatuves priekšgalā. Iedvesmojoties no tādām grupām kā „Morbid Angel”, „Deicide”, un „Cannibal Corpse”, kā arī no tādiem pazīstamiem komponistiem kā Francis Jozefs Haidns, Volfgangs Amadejs Mocarts un Ludvigs van Bēthovens, grupai ir izdevies apvienot pavisam atšķirīgus žanrus un radīt mūziku, kas ir spēcīga, iespaidīga un unikāla.
Šī gada februārī ierakstu kompānijas„Nuclear Blast” paspārnē dienasgaismu ieraudzīja grupas ceturtais studijas albums „King”. Kopš tā laika „Fleshgod Apocalypse” nepārtraukti koncertē gan Amerikā, gan Eiropā, lai atrādītu savu konceptuālo sniegumu pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam.
Rīgas koncertu iesildīs cita labi zināma smagās Mūzikas grupa – “Hate” – no Polijas.

Klubs „Melnā piektdiena” atrodas Brīvības ielā 193c, biļetes pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv, to cena – no 17 eiro. Koncertu rīko klubs „Nabaklab” sadarbībā ar biedrību „Kumos”.

Biļetes: www.ticketshop.lv/site/events/view/18...
+1
Ir kaut kas zināms par uzstāšanās laikiem?
Un vai joprojām spēkā, ka būs arī Preach un Across The Swarm, kā joprojām rakstīts koncerta FB eventā?
0
tā jau būtu forši varbūt šamos apskatīties, bet bail, ka pēc trim dziesmām neaizmiegu. Tā man parasti gadās klausoties viņu ierakstus :D
+2
Nu tad klausies Hate :>
0
Nu tie gan ir klausāmi, nav jau nekāds uh un ah, bet ir ok.
0
Pirms pāris gadiem iekš BA flešgodapokaļi ar standarta festa seta garumu atstāja manāmu mazuma sajūtu.
0
Feisītī tak ierakstīts:

Pateicoties ceļa satiksmes apstākļiem šodienas spēlēšanas laiki mainījās, bet dzīve iet uz priekšu un tie mainās atkal:
20:00 – DOORS
20:00 – 20:25 LOGHI ACROSS THE SPAWN
20:40 - 21:05 PREACH
21:25 - 22:15 HATE
22:40 – 23:50 FLESHGOD APOCALYPSE
+4
Setu ilgumi tādi arī bija, vismaz pēdējiem diviem. Laiki gan bija vēl krietni uz priekšu pabīdījušies - par kādām 45-50 minūtēm.

Across the Swarm izdevās nokavēt (esot ar bijis pabriesmīgs), Preach gan ne. Nu tāds death'n'roll, nekas īpašs, bet kā iesildītāji būtu +- ok, ja vien skaņa būtu bik labāka.

Hate močīja pārliecinoši, skaņa bija lietojama (labākā visā vakarā), principā zaibis - polska napierdalanka pēc visiem poņāķijiem, bet nu bez uh un ah.

Fleshgod Apocalypse būtu bijis pavisam zaibis, bet šos iegāza skaņa. Bija pārkruķīts, tā ka jestrākajās vietās tikai blāstbītus un putru varēja manīt; rāmākās vietās puslīdz ok. Tā citādi jau feini, lieliska atdeve, piemērots daudzums teatrālisma, un arī gana daudzveidīga programma. Nebija slikti, bet varēja būt labāk, ja skaņa būtu kārtībā; kopumā tomēr pozitīvas emocijas.

Tautas bija maz; sotaku varbūt pa kaktiem sakasīt varēja.
+3
Hate bija tiešām ļoti labs. Spēlēja visu, ko gribējās dzirdēt: "Erebos", "Omega", "Hex", kā arī jaunākos "Alchemy of Blood", "Valley of Death" u.c..
Ļoti uzmanīgi ieklausoties Fleshgod Apocalypse ne pārāk labajā skaņā, dzirdētais tā arī nespēja iepriecināt. No pirmajiem dažiem gabaliem klausāms likās vien "Cold as Perfection". Nav tā, ka būtu garlaicīgi (jo vismaz vizuāli ir ļoti interesanti), vienkārši... nekas īpašs. Aizgāju, tā arī nesagaidījis "The Violation" (kas iepatikās, klausoties viņus pirms koncerta).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas