Heaven Grey 29.maijā iznāk jaunais albums
+1
Albuma nosaukums : "Manuscriptum"
Tracklist etc. : www.vianocturna.com/releases/heaven-gre...
Iznāks uz poļu leibla "Via Nocturna" : www.vianocturna.com/news/via-nocturna-w...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
kas ilgi nak, tas labi nak :)
malachi, 3ais albums 20+ gadu laika, no serijas - f*** you, we are still alive! :)
-1
Kāpēc neseko žēlošanās - tas jau vairs nav tas HG, tur no oriğinālā sastāva tik viens purns? :D
0
Bet fakts tiešām paliek fakts- tikai 1 oriģinālais members. Kkāda daļa auras drošivien tāpēc iztrūkst..
0
a kas šiem dzied tagad ?
+3
^ Arturs, tas pats kas pirms Franča
0
Albis tūlīt būs klāt, a balle būs???
0
Albūms beidzot ir ticis līdz Latvijai un ir pieejams CD formā "Randoms" veikalā, Kaļķu iela 4
0
Hmmm, pie pašiem poļiem tad jau izdevīgāk nopirkt:
store.vianocturna.com/heaven-grey-manuscr...

Līdz Jāņiem ir arī 25% atlaidīte...
+2
Jāņa Rozes grāmatnīcā uz Barona ielas toties «Kurbads» pa 7 eināri dabonams. Laikam Metal Blade sācis vairumcenas nomest :)
+1
^^
protams, pie poļiem šis ir pieejams jau no oficiāla iznākšanas datuma (29.maija).
poļu bandcampā ( vianocturna.bandcamp.com/album/manuscriptum... ) šo var arī digital download izskatā nopirkt, ja kādam tas labāk der.
+7
Albuma prezentācijas koncerts notiks 14.oktobrī "Melnajā Piektdienā".

Iesildīs:

INNER MISSING (gothic/doom/post-rock, Krievija)
www.facebook.com/InnerMissing...

DEFORMITY (thrash/death metal, Krievija)
www.facebook.com/DeformitY.TMB...

un citi (informācija sekos).

Sākums 20.00, klubs atvērts no pl. 19.00.
Ieeja: 3 eur

FB event : www.facebook.com/events/131873178147...
+2
+ HELLHOOKAH (stoner/doom metal, Lietuva)
www.facebook.com/Hellhookah/...
0
INNER MISSING "Heartstrings" :
www.youtube.com/watch?v=feDZCaEVpxg...
0
Bet tas Hellhookah ir gan sakarīgs! Sāku klausīties caur šeni: www.cdbaby.com/cd/hellhookah...
+1
HELLHOOKAH "Endless Serpents" :
www.youtube.com/watch?v=-FH5SAnqy_w...
+2
Uzstāšanas secība:

20:00 INNER MISSING
21:00 DEFORMITY
22:00 HEAVEN GREY
23:20 HELLHOOKAH

Klubs atvērts no pl. 19.00.
+3
Tā kā pats biju viens no albuma prezentācijas balles pieprasītājiem, būtu cūcība uz koncertu neaiziet. Tikko parādījās ziņa par pasākumu, kalendārā tika ielikts ķeksītis - obligāti jāiet...

Krievu grupas man neko neizteica, galvenais paklausīties Heaven Grey pēc daudz, daudz gadiem, un leišu Hellhookah (beidzot būšu nosaukumu iegaumējis...) arī bija kādā brīdī uz mirkli nonākuši manā redzeslokā, un bija vēlme paklausīties. Mazliet biedēja koncerta paredzētais garums, nav jau vairs tie gadi, kad varēja visu nakti jāņot, bet viss bija labi. Tagad mazliet par visu pēc kārtas....

INNER MISSING - pāris gabalus biju jūtūbē paskatījies. Ne ta nu gluži patika, bet bija ciešami. Pēc koncerta gan visa interese par šo grupu pazuda. Uz skatuves bija divi - čalis ar giču un operisko balsi, un meiča ar sintiņu kaklā. Bungas ar briesmīgu skaņu ģenerēja kompītis, bass tur pat, sintiņa skaņa atgādināja bērnu spēļu instrumenta skaņu... Darbs ar publiku nekāds, kas varbūt nebūtu svarīgākais, ja mūzika būtu laba, bet bija šausmīgi. Aperatīvs ar derdzīgu garšu...

DEFORMITY - tresītāji no Kaļiņingradas. Lai arī stiliņš nav man tuvākais, bet bija vismaz dzīvība uz skatuves. Noblieza labi, arī publiku mēģināja uzkurināt, kas tīri labi izdevās. Tauta arī pamazām jau bija saradusies.

HEAVEN GREY - galvenie dienas varoņi, kārtīgs pamatēdiens. Lai arī sastāvs no deviņdesmitajiem stipri mainījies, vīriem galvas arī jau sirmas, bet nospēlēja godam. Bija prieks klausīties. Nospēlēja jauno albumu. Publika, kura krietnā pulkā bija sapulcējusies, pēc kādas otrās dziesmas Upi sāka prasīt, kura pie beigām arī tika nospēlēta. Garšīgi!

HELLHOOKAH - divi jaunieši, brālis un māsa no leišmales. HG beidza spēlēt ap pusnakti, zāle strauji palika tukša. Vienā brīdī pat sāku šaubīties, vai vēl būs turpinājums... Bet nu kam transporti, kam kodiens... Leišus sagaidīja kādi cilvēki 10-15. Man pēdējā laikā tāda mazliet insomnia pieķērusies, tad nu arī es biju sagaidītāju pulciņā. Tā kā saldēdiens nebija paredzēts, tad desertiņš bija uz goda. Kārtīgs smeķīgs oldskūlīgs dūmiņš. Kaut kas no Saint Vitus, kaut kas no Cathedral, un, protams, bāze Black Sabbath. Varbūt mazliet prasījās neliela dažādība un kreativitāte buņģierēšanā, varbūt kāds soliņš ģitārai, bet rifiņi bija garšīgi. Un prieks, ka tādu mūziku spēlē jaunieši, ne tikai vīri sirmām galvām, garām bārdām un milzīgām alus mucām uz vēdera... Patīkams koncerta noslēgums!
-2
par HG sastāvu reiz jau izteicos /forum/123887-8-nov-mp-heaven-grey-20-jubileja%21?hl=heaven+grey#comment241632 To gan varētu uz daudzām vecām grupām attiecināt, kas pārdzīvojušas n-tās sastāva maiņas.
+1
Tam poļu leiblam Via Nocturna laba saite :)

www.vianocturna.pl
0
Tam poļu leiblam Via Nocturna ir cita saite :-)
www.vianocturna.com/
+9
Iekš weba bij viens saits.
Viens lustīgs saits, viens poļu saits,
Idritvai kociņ, poļu saits!
Iekš weba bij viens saits!
+1
Es gatavojos pasūtīt lielāku čupu no šī lustīgā poļu saita :) Lai dabūtu 50% atlaidi, saprotams. Līdz ar to, ja kāds grib, var pateikt man, ka arī grib kaut ko no Via Nocturna, piem., Heaven Grey «Manuscriptum», Batushka «Liturgiya» (gan CD, gan plate), vai arī blakus tēmā iepostētos episkos Moongates Guardian utt. Dodiet tik man zināt līdz trešdienai!
0
^ Dethecrator, kāds tev epasts bija? Es labrāt palīdzētu tev līdz atlaidei tikt :)
0
Vienkārši — @gmail.com. Profilā arīdzan rakstīts. Pagaidām ir gribētāji uz piecām Batushkas platēm, 6 diskiem un 2 Heaven Grey CD.
0
Varat man sūtīt vēl savas vēlmes pēc diskiem un platēm no lustīgā poļu saita, jo šobrīd viņiem ir izbeidzies krājumā Batushkas CD — līdz ar to es taisīšu pasūtījumu pēc kādas nedēļas, kad šiem būšot vēl. Lai tiktu pie lielās atlaides, vajag salasīt preci 200 EUR apjomā, un bez tiem Batushkas CD man tas pagaidām nesanāk. (Citi jūsu gribētie diski ir.)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas