BORIS / ASUNOJOKEI / TESA 21.05.2023
+1
Ir arī šāds koncerts Tallinas ielas kvartālā paredzēts svētdien — ja nu vēl kādam interesē:
BORIS (Japāna) / ASUNOJOKEI (Japāna) / TESA (Latvija)

www.youtube.com/watch?v=ExiCXD43vCw...

Boris ir no tām grupām, no kā var sagaidīt netipiski plašu skaņas amplitūdu — no drone doom un okultisma līdz glemrokam, ja tādu izpildītu kaut kāda Babymetal pasuga.

www.youtube.com/watch?v=t_GgowniQWk...

www.youtube.com/watch?v=mmK_EQWoorM...

www.youtube.com/watch?v=s0lHYfp0UBg...

Biļetes: ticketshop.lv/lv/events/4819...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Muzicēšanai viņi izmanto bori, ja?
-1
Borisa Jeļcina fani
+2
Tesīs ar asu bori un daudz nejokos!
-1
Tesa sākšot 19:00. Nu redzēs, redzēs, kā viņiem ar kārtību…
+2
Sākās tiešām laicīgi, TESA kā vienmēr centās nogāzt klausītājus no kājām ar savu tipisko skaņas lavīnu. Bija patīkami, jo TESA nebija dzirdēta kopš kovida sākuma.

ASUNOJOKEI man izklausījās pēc tāda Deafheaven varianta, kur mazāka dinamika, savukārt pie mikrofona kvekšķ 45 cm garš šunelis. Bija arī kādas klusākas instrumentālās vietas bez pašmērķīgiem fūžiem.

BORIS no savas plašās stilistikas cēla priekšā pamatā tos skaņdarbus, kas man interesēja vismazāk. Pirmais gabals izklausījās pēc Sepulturas, tikai japāniski, tālāk — pēc kaut kāda Motorhead varianta, utt. Vēlāk setlistē parādījās šis tas dronējošāks, uz beigām Wata pāris dziesmās uzplivināja kādus no saviem oriģinālajiem solo, bet kopumā setliste nepārstāvēja to, kas Boris diskogrāfijā ir pats oriģinālākais.

Briesmīgais kultūras šķūnis bija papilns — izskatījās, ka lielākoties publiku veidoja ne mataiņi un bārdaiņi, bet drīzāk Skaņu Meža cienītāji.
+1
^paldies par atskatu. imho, eksperimentālās mūzikas klausītājus vajadzētu tā arī saukt. viens eksperimentālās mūzikas festivāls, kas veidots pārsvarā no viena cilvēka subjektīvas mūzikas atlases, nereprezentē visu eksperimentālo mūziku, pat ja tas Latvijā ir vienīgais lielāka mēroga pasākums.
0
^ pilnīga taisnība. No otras puses — ja tas viens cilvēks to nekūrētu, tad nebūtu neviens pats tāds eksperimentālās skaņas fests :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas