AERODYNE @ Fontaine Palace 19.10.2023 | @ Depo 21.10.2023
+4
Aerodyne, zviedru heavy metal, kuram saknes ir 100% astoņdesmitajos, būšot Latvijā.

Spotifajā ir info, ka būs Rīgā, Depo, 25. oktobrī, 20:00 - iesilda Iron Wings.
(cik sapratu, viņi jau vienreiz bijuši Rīgā. Depo neko neziņo, vismaz FB nav)

Savukārt Fonteins publicējis FB info, ka 26. oktobrī Aerodyne spēlēs Liepājā, Fontaine Palace.

www.youtube.com/watch?v=-1IAXGbbVJM...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Oh, fffak, esmu kļūdījies. Fonteins izziņojis uz 19. oktobri, nevis 26.
Never mind, tad. Ja būs vairāk info, un precīzēta, tad var samainīt attiecīgi.
Bet grupa spēlē aizrautīgi un visai Meideniski, noklausījos pēdējo albumu.

facebook.com/events/s/stardust-p...
+1
Laikam jau beidzot jāpabeidz konču rediģēšanas fīča. Stāv te pusratā jau labu laiku :>
+1
Konču rediģēšanas fīča būtu noderīga gan. Un ne tikai konču, bet arī bulciņu rediģēšanas fīča — ja nepatīk, piemēram, visuresošās rozīnes, tad izrediģēt viņas no končām un bulciņām ārā!
+2
Tā. Depo tagad ielicis, ka koncis būs 21. oktobrī. Ar Iron Wings kā iesildītājiem. 5 vai 7 eiro.

AERODYNE, hailing from Gothenburg, Sweden is a competent and uprising old school heavy metal band, seasoned with elements of speed/thrash metal and melodic influences put together in a unique way that makes the band stand out from today’s ever-growing 80’s nostalgia scene.

www.facebook.com/events/306675698584...
+1
Šovakar Fontainā ielikti vēl iesildītāji, kaut kādi Loud Silence, kas sāks spēlēt 22:00. Tas nozīmē, ka Aerodyne ar visām pauzēm varēt sākt uz 24:00. It kā jau gribētos redzēt, bet es savā vecumā darbadienās labāk izvēlos miegu😀
+1
Enerģiski čaļi. Būs jāpiekāpj.
+7
Ierados uz 10iem, Loud Silence (no Ikšķiles) pēc 15 min sāka spēlēt tādu popsīgu roķīti ar fanka elementiem un šad tad pat repīgu ātrrunu. Nekas komplicēts, un tika galā godam - katrā ziņā īpaši nežāvājos, kaut arī šāda mūzika īsti nav.

Aerodyne tikmēr bija publikā (kuras nebija daudz - bet tad atskrēja vesela klase, kas bija ieradusies no Ogres ekskursijā!) Kad šie kāpa uz skatuves ap 23:20, tauta drusku paklīda, un īsteni mataino bija labi ja 10 plus daži nematainie, kas gan tāpat dzīvoja līdzi. Spēlēja tādu... vieglāku, pat nedaudz līksmīgu ašu hevīti, nu, teiksim, viņu veiktais Def Leppard "Wasted" (agrīnais DL, kuru, stipri piepūloties, var ietilpināt NWOBHM) kavers tur labi iederējās, un man vairāk bija asociācijas ar agrīnā 1980s sākuma Riot. Tiesa, savulaik spēlētais Run to the Hills arī labi derētu setlistā.
Enerģisks draivs noteikti bija, un labākais gabals iespējams ir trešais (jā, OK, saucas "March Davai"). Diemžēl bija tikai viens ģitārists, kurš gan kopā ar bundzinieku padarīja darbu godam. Vokālists, kurš acīmredzot bija lietojis kasti Red Bull kopā ar driģeņu uzlējumu (jūs tagad smīkņājat, bet paši redzēsiet, ka man taisnība) nestāvēja mierā ne sekundi, bet nodziedāja OK, un pamuldēja arī, bija iemācījies "Lepaja" un "paļdies" (kas ir vairāk nekā daži citi) - pastāstīja, ka mūsu Prime Minister is HOT! Tobrīd gribējās pajautāt, vai arī mūsu President is HOT, bet moments paskrēja garām.

Ārpus tā, ka izpalika divu ģitāru saspēle, nonākam pie mana pet peeve - dzert ta dzert, bet neciešu, ja mūziķis netur alko. Basists kaut kādā brīdī paguva kārtīgi pielieties, sāka bezmērķīgi klīst (par laimi, turpināja arī raustīt stīgas) un uz beigām kādā gabalā vnk nozvēlās uz skatuves (baidījos, ka nenokrīt nost pavisam) un lēnām svempās kājās. Tad kādā brīdī klenderēdams izrāva vadu un labu brīdi centās iespraust atpakaļ kombī. Dziesmas tikām rit tālāk. Pēc pēdējā, krietni fiksā Kick It Down paķēra basu, izštepselēja un aizlīgoja aiz kulisēm.
Tauta prasa piedevas, bet solists rausta plecus. We don't have a bass player anymore. If you want, come and play.
Sorry, ja šķietu vecs, bet tāda attieksme nerūl.

Negaidiet daudz, bet domāju, ka zemē nosviests laiks nebūs. Paņemiet alu vai ko stiprāku, un aizies.
0
O,, te bildes dažas. Esmu manīgi paslēpies, praktiski nesaskatāms. Toties pārgurušais basists gan visā godībā
www.facebook.com/100057110151614/pos...
0
Tās Lidl zeķes…😀
0
Tie Carlsberg aliņi...🤣
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas